Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
White widow - Klikni zde pro originální téma
KingWW
Zdravim vsetkych pestitelov.. mam par otazok.. pestujem prvy krat takze neviem si vsetko vysvetlit.. kupil som si 5 auto white widow semien zasadil som z toho 2 a dalsie semienko (pri huleni) neviem aka odroda to je... rastlinky su stare 3,5 tyzdna.. jedna z nich bola od malicka insia ako ostatne.. ine listy iny rast.. najprv to vidno nebolo ale teraz po 3 tyzdni sa ta ina (white widow) rozrastla viac ako ostatne 2.. zacala aj pekne voniat :)... chcel by som sa opytat.. viete mi povedat cim to moze byt ze rastie rychlejsie ako ostatne 2 a od zaciatku mala aj ine listy? obe WW som porovnaval ta prva mala listy ako ta rastlina, ktora neviem co to vlastne je.. iba ta druha WW sa od zaciatku rozrastala nejako inac.. dakujem za rady.. kritiku beriem som zaciatocnik :) popripade sa opytam.. mozem uz zacat hnojit? ak ano cim a ako? dakujem :D
koles
Jestli seš si jistej, že je to white widow, pak se nejspíš jedná o dva phenotypy stejné odrůdy. Napiš ještě, jestli máš feminizovaný semínka a jaká je to banka. Popřípadě foto :)
KingWW
mam white widow autoflower a kecam o tych 2 typoch tu tretiu co neviem co to je si nevsimaj akokeby.. proste porovnavam 2 WW a jedna je taka a druha je zase ina.. neviem si to vysvetlit proste :) fotky pridam :)
banka je autoflower seeds
KingWW
semena su feminizovane
KingWW
foto sa mi neda pripojit.. na ostatnych prispevkoch sa mi da.. nevies cim to moze byt? :)
KingWW
...
Skaff
Děláš to správně? Koukni se do fagu na návod : http://grower.cz/pestovani/navody/d...azky/16.html#93
Přinejhorším uploadni na nějakej server na tohle určenej.
Mr.Sordo
Lol. Lidi,"tady" prostě fotku,nejde přidat!
KingWW
nejde... fotky nechajme tak.. viete mi nieco prosim povedat? :) diky moc!
ribo
Však už ti odpovedal - 2 rôzne fenotypy.
KingWW
aha, sory som novacik v tomto vsetkom.. nieco si o tom precitam.:) dakujem moc chalani.. este mi viete povedat cim by som mal zacat hnojit? rastilny uz maju cca 4 tyzdne.. je vhodny kristalon start? :)
koles
Klidně použij Kristalon, ale opatrně! Na začátek zvol raději menší než doporučovanou koncentraci (třeba poloviční) a postupně zvyšuj do doporučované dávky. Taky včas přestaň hnojit, páč tyhle odrůdy bývají hotové za 8 - 10 týdnů a minimálně týden, spíše raději dva by měl proběhnout flushing (nastuduj) - jen voda s upraveným pH. Předpokládám, že enzymy ani jiné doplňky nepoužíváš ;)
KingWW
vdaka :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma