Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
dvorek - Klikni zde pro originální téma
Janísek
rok 2013 je pro mě jedna katastrofa za druhou, ale musím zaklepat, že jsem z toho vybruslila jako správnej haluzář:punk:

Domluvený řízky mi neklaply, páč nebyly love. Pak se jako zázrakem stavil kamrád vyhul a střelil mi pár řezanů Power Kush a Criticy. Což mi samozřejmě OKAMŽITĚ!!!! zaštípaly psy a zbyly z toho hrozný vraždy, takže jsem to sadila až se zpravily natolik, že mohly přežít slunko.
Načež se mi poštěstilo, že se jinej kamoš stěhoval ke své kočičce a tudíž neměl kam dát jednu kytku a daroval mi ji. Páč je to taky vyhul
:sun: neví zda je to: Durban poison, Hollands Hope a nebo Euforia :D Já myslím, že to bude ta Holland, dle toho, jak je to velký a rozlezlý. Je to feminizopvaný seeds - odkud netuším.
Další a poslední haluz je, že jsem dostala feminizovaný semínka Skunk1 od Sensi Seeds 5ks, a jelikož už byl začátek června a furt chcalo a byla nehorázná kosa, tak mi z nich vylezly jen 2ks (dala jsem je rovnou do hlíny) :grrr: a na dvůr šly někdy začátkem července.

No, do sklizně daleko a já doufám, že to těžký, zasraný jaro mi to vrátí na padla :love: :rasta:
Janísek
Takže ta domnělá Holland/Durban Poison/Euforia
- protože jsem jí dostala v kýblu a byla dost vytažená a řídká, tak jsem jí ohla, což byla chyba. Zavětvilo se to jak prase!!!! Takže jsem to dneska radikálně odmašlila jak spodky, tak vnitřky - že jsem si chvíli říkala, jestli to už nepřeháním...myslím, že ne. To uvidíte až v dalším reportu. Ted je vysoká tak 220cm a ještě nekvete. Ludra.
Janísek
Takže ta domnělá Holland/Durban Poison/Euforia

- ted má tak 220cm a ještě nekvete
Janísek
Power Kush 1

jedu to kamošovi, takže lepší jak svoje, že..
Janísek
Skunk1 - feminizovaný ze sensi seeds.
Ta se za poslední měsíc slušně rozjela a JÁ PINDA! jsem si zlomila jednu větvu, když jsem tam vlezla ráno rovnou z fesťáku!!!
Janísek
Power Kush - můj - ten okousanej řízek od psa. Musela jsem jí ohnout, takže se strašně rozlezla, zavětvila a přišla v noci bouřka, že?! Takže se rozlomila jedna z hlavních větví nezvládla ten pařák druhej den. Usychala, tak jsem jí dneska ustřihla do pryč
Janísek
Power Kush - můj - ten okousanej řízek od psa.Ohla jsem jí, takže se rozlezla, zavětvila a přišla v noci bouřka, že?! Takže se rozlomila jedna z hlavních větví nezvládla ten pařák druhej den.
Janísek
Zahrada - power kush
Janísek
můj dvoreček :D
Tady můžete vidět, jak mi to za měsíc poskočilo. Hnojky, njn :winner:
Janísek
odmašlená Holland - snad to půjde trochu vidět
Janísek
power kush - odstřihla jsem jednu z hlavních větví. CELOU!!! fakt to schnutí nešlo zachránit...ale myslím, že se jí to líbí:D si tedka pěkně rochní v tom vedru
Janísek
power Patok :-)
Janísek
toto je nejmenší koťátko a má jméno Saška - taky power kush
Janísek
skunk 1 - zlomený
Janísek
druhej skunk 1 . je to strašně utopený v ostatních kytííz. Co už. Vůbec ty skunky jsou vytáhlí, řídký mezi větve, ale voní o 106!:D
Janísek
malý kotátko, ale bojovnice.Říkám jí Sašenka :-)
Janísek
fim
Janísek
paní domnělá
Janísek
paní domnělá...
Janísek
dvorek
Janísek
.
Janísek
zahrada
Janísek
:-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma