Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Ushakkova Guerilla 2013 - Klikni zde pro originální téma
ushakkk
AHOJ GROWERSTVO

Rozhodl jsem se s Vámi podělit o svoje (a kamarádovo) letošní outdoorové počínání. Jedná se o "partyzánské pěstování" s minimálním počtem návštěv za sezónu. Nejprve jsem nepředpokládal, že to budu někdy prezentovat, tak jsem počátky nedokumentoval. Až poslední návštěva políček mě přesvědčila, abych je vyfotil, možná si tu trochu "pohonil ego" a mohl s Vámi sdílet radosti a zklamání. No, doufám že radost bude převládat (ťuk ťuk ťuk).

Genetiku jsme zvolili:
1. SMBOG klony od Hlavy
2. WARLOCK klony přez známého mimo G
3. BIDDY EARLY feminizovaná semena od Serious seeds
4. EARLY SKUNKfemini od Sensi seeds, co jsem našel doma z loňského roku
5. PŘEPRC semena z loňska od hermouše (test)

Smbog a Warlock jsou osvědčené modely z minulého roku, avšak Warlocka jsme jeli od jiného matkaře a v kryté zahradě na jihu Moravy, kde dojel ke konci října. Mno, uvidíme. Cesta nás čeká ještě dlouhá.

Místa jsme volili těžko dostupná (no to dá rozum) s dostatkem kopřiv. Žádnou kupovanou hlínu jsme tam netahali, jen něco perlitu k přesazeni a jednou rozházeli granulovaný koňský bobky. Nechodíme zalévat.

Ještě doplním, že kytky se nejdříve vyhřívaly doma pod 150w úsporkou a ven šly ke konci května.
ushakkk
Tak toto políčko jako jediné je odzkoušené z minulého roku. Jedná se o rozlehlé kopřiviště, kudy se dostáváme skrze šípkový keř a "příjemnou" cestou mezi kopřiva, které jsou vyšší než já.

Jestli ještě povyrostou, tak snad budou vidět i z vesmíru:)

Osazeno jest: 1xEARLY SKUNK, 2x BIDDY EARLY, 2xWARLOCK a 2x SMBOG (na fotce č.1 z leva do prava)

poslední fotka je krásný stromeček Early skunka

edit: omlouvám se za přetočení fotek. V kompu je mám zobrazeny normálně. Nějak je snad později popřeotáčim.
ushakkk
Tento flek již patří do skupiny nově nalezených. Ze všech stran obehnán hustou vegetací, ale nebylo potřeba hrubého prostříhávání a prořezávání. Daleko od civilizace a s cestou tak hroznou, že při každé tůře na pole kleju, funim a lamentuju, že žádnej debil kromě nás nepodstopí takovou okurkárnu. Kopřivám se tam daří, dobrá zpráva i pro nás.

Původně jsme zaseli 5 rostlin: 1x B.EARLY, 2x SMBOG a 2x WARLOCK (opět z leva do pravana fotce č.1).
ushakkk
Tento flek již patří do skupiny nově nalezených. Ze všech stran obehnán hustou vegetací, ale nebylo potřeba hrubého prostříhávání a prořezávání. Daleko od civilizace a s cestou tak hroznou, že při každé tůře na pole kleju, funim a lamentuju, že žádnej debil kromě nás nepodstopí takovou okurkárnu. Kopřivám se tam daří, dobrá zpráva i pro nás.

Původně jsme zaseli 5 rostlin: 1x B.EARLY, 2x SMBOG a 2x WARLOCK (opět z leva do prava na fotce č.2).
B.EARLY byla zadušena okolním rostlinsvem (neb byla moc na kraji). Po zjištění jsme byli nuceni provést euthanasii.

Na fotce č.1 je kýč s ukázkou prvních vystrčených chloupků SMBOGA.

Jinak kytky měří ke dvoum metrům. Zdají se být vytáhlejší než na poli č.1, zřejmě z důvodu méně slunce. Okolo jsou stromy, ale v blízkém okolí se vyskytují pouze malé či popadané stromy a keře, takže se k nim slunka dostává stále dosytosti.
ushakkk
Toto pole je od pole č.2 vzdáleno asi 100 metrů. Má ještě méně světla a půda již nevykazuje takovou úrodnost. Již při přípravě pole tam bylo daleko méně kopřiv, více trávy a hlína byla jílovatější. Kytkám se tady moc nechce růst. Jsou to mrňata, ale roztomilá a mám je rád jako ostatní.

Osazenstvo: 2x SMBOG, 2x WARLOCK a 1x B. EARLY (opět z leva do prava)
ushakkk
přeprc pole.

Jedná se o semena, která byla pořízena z klonů CRITICAL MASS od Hlaviče a českou čudkou od Mrakoplase. Jednalo se o nechtěné opýlení. Kamaráth si vzal semena na test na zahradu, semena se měla čile k světu a vyrostlo více rostlin než mohla zahrada pojmout. Rozhodnutí o rychlém nalezení místa a přesazení kytek netrvalo dlouho a místo na kompost jsme vyrazili zušlechťovat a přesazovat. Zatím jsme udělali dobře. Mno, však posuďte sami.

foto č.1: Malebný detail
foto č.2: Genetický mutant (kytka je do poloviny rostlá standartně a od půly se jí placatí stonek)
foto č.3: Celek. Ten mutant je prcek vykukující pod zadnicí kámoše. Vypadá to, jako by na ní kálel, ale to je pouhé zdání. Je to sice kluk původem z vesnice, ale je civilizovaný a při vykonávání potřeby se již naučil sundavat kalhoty:) Naklání se k dalším kytkám, které se nevešly do záběru a na jiných fotkách je nemám. Napravím, to slibuji.
ushakkk
Pětka je největší punk ze všech. Klony jsem získal při zastříhávání vzrostlejších parťaček a nejhezčí jsem nechal zakořenit v sadbovacících kostičkách (matkaři doufám prominou). Po úspěšném zakořeňení došlo na lámání chleba. Kam s nima? Již nějakou tu sezonu si pohrávám s myšlenkou sadit ve vzdáleném okolí našeho venkovského sídla (rozumněj chalupu). Je to z domova lán cesty, proto jsem se sadbou dlouho otálel. Nyní nebylo o čem přemýšlet. Vzal jsem hafany a přítelkyni, sazenice a hurá na výlet. Asi po hodince špacírovaní mě zaujalo místo, které odpovídalo představám o slušném místě. Zatímco se psi rachtali v potoce a žena se věnovala ušlechtilé zahálce, já narychlo vytrhal plevel a kopřivy, lehce prokypřil půdu a vsadil sazenice. Rovnou z rockwoolu do divočiny. Symbolicky zalil a šlo se zpátky. To se odehrálo začátkem července. Do neděle 11. srpna nebylo tucha, jak na tom jsou. Byl jsem potěšen.

Modelky to jsou: 2x B. EARLY a 6x SMBOB (z leva)

Jak se seřadily podle velikosti, co?
ushakkk
Táááák, to je prozatím vše. Někomu může připadat počet míst a rostlin předimenzovaný, ale poučen z let minulých, kdy polovinu uzme nějakej nenechavej debil, něco pomuchlaj zvířátka a plíseň taky ráda škodí kde může, je lepší mít toho rozjeto víc. Poměrně jednoduchá rovnice. A pokud se z toho nic nevyplní? Tím lépe:D

Na konci prázdnin naviděnou
ushakkk
"Punks not dead VY VOLOVÉ".

Vyrazili jsme na víkend na chajdu a při sběru hub jsme nakoukli na pole č.5.
Kytky začaly nakvétat což potěší, ale co mě nepotěšilo je plíseň (foto 5).
Rady jsou vítány.

foto 1. Biddy early
foto 2. SMBOG
foto 3. Začátek květu B.E.
foto 4. Začátek květu SMBOG
foto 5. !!!!PLÍSEŇ!!!!



EDIT: přišlo mi PMko, kde se jednoho člena dotklo označení "vy volové" a poslal mi :
citace:
Těmahle kytkama okouzlíš tak leda svý punk kamarády z nějaký chatrče kerý nemaj na jídlo


a druhé
citace:
ale pohoda .. když je to pole č. 5 .. jen to "vy volove" mě donutilo reagovat


Tak kdyby se to mělo ještě někoho dotknout, vysvětlení: Rozhodně nikoho z Vás nepovažuji za VOLA. Toto je fráze, kterou používá Jan Haubert z Visacího zámku na koncertech a je notoricky známá (samo pro lidi, co je někde slyšeli, že?!) a přišla mi vhodná pro pole, které označuji za "nejvěštší punk ze všech".... Díky


ushakkk
Ahoj.

Přináším poprázdninový update z guerillového počínání. Bohužel jsem se z časových důvodů nestihl dostavit na kontrolu, tak tam musel kamarád sám a jen na skok. Fotky jsou mobilem a bez bližší identifikace.
Vše je zatím na svém místě a začíná kvést!!! Jen obě SMBOG ležely na okolním porostu, zřejmě z důvodu velikosti, větru a deště. Narychlo podepřeny, ale budeme muset pokutit nejakou podpěrnou vyfikundanci.
ushakkk
Tady je vše v oukeji, jen za kvalitu fotek se vám omlouvám. Opět foceno kamarádem na mobil, ale tady na rozdíl od poleč.1 stojí fotky úplně za vyližrektal.

Na pole č.3 už mu nezbyl čas a nechal je napospas přírodě.
ushakkk
Tak tu máme přeprc pole. Zatím kvete nejrychleji ze všech, což je dozajista dáno genetickým přínosem mrakoplasovy českočudky :)
Žádné hermatění zatím nenastalo.

Mutant si nadále vesele mutantí :D
ushakkk
Přátelé, to je zatím vše a pevně věřím, že budu mít příležitost se při následném updatu již pochlubit krásně narostlejma salámkama. Ou jéé.
Na rozloučenou si neodpustím fotku kukuřičného pole kolem kterého jsme část cesty nuceni jít. Divočáci tam maj asi vydatný mejdany.
ushakkk
HEJ HOLA.

Přináším Vám aktualizaci guerillového počínání léta páněš 2013.
Letos nám nějak nepřálo září a tak se paličky zrovna nenafoukly do obřích palic, avšak rodstliny díky supa čupa létu narostly do závratných výšin (alespoň dle mých měřítek).

foto č. 1: celek (smbogové jsou pod spodní kantnou. Nějak se tam nevlezly:( )

foto č. 2: palice SMBOGU

foto č. 3: detail WARLOCK

foto č. 4: detail BE (jediný sklizen)

foto č. 5: EARLY SKUNK nejspíš nezvládnul ataky mrazu.

Pomalu brzy vyrazíme na kontrolu a případnou sklizeň.



DOTAZ DO ÉTERU: Je možné, že kytky v kopřivách jdou díky vysokému obsahu dusíku v půdě pomaleji do palic.??? Předem díky za reakce.
ganja-steve
letos mi ten smbog taky nejak pozde zacal kvest. kazdej rok byl touhle dobou skoro zralej a letos nejak nic moc:/
ushakkk
Tak tady se nám proběhla zvířátka skrz políčko a jeden Warlock to odnesl úmrtím a druhý byl povalen, ale tvářil se vitálně.

foto č. 1: 2x SMBOG (ten v popředí se netvářil moc v oukeji, proto byl i z preventivních důvodů sebrán a bude využit na mastičkové využití)

foto č. 2: pro porovnání velikosti

foto č. 3: detail SMBOG

foto č. 4: povalený WARLOCK

foto č. 5: cestlička
ushakkk
Tady to pole jsme komplet sundali. Zdálo se zralé a plíseň začala diktovat ultimáta.

foto č.1: větší kytka

foto č.2: detail paldy ( podle fotky nevypadá kompletně zralá, ale věřte mi:) )

foto č.3: menší kytka

foto č.4: mutant, který má již ustrižený plesnivý "vršek". Alespoň uvidíte, jak vypadá stonek.

foto č.5: plesnivá šišule.

Pěkné paličky budou využity na ... a zbytek půjde na proklepání a něco dobrého do žaludku____jajk.

Nejsou toho kvanta, ale pár pěškných šišulek bude a o to jde. Vůbec to zatím v průběhu sušení nevypadá špatně.
ushakkk
Tak to jsem ani nefotil. Divočáci si z těch mrňousků udělali hostinu a poté na místě činu nejspíš i taneční parket.
"VZPOMÍNÁME".
ushakkk
Na punk placu se rostliny tváří vitálně, avšak velikost paliček je krapet úsměvná a do dozrání jim chybí nejvíce času.

Foto č1: celek z boku od nejvěštšího BIDDY EARLYČE.

foto č2: BE

foto č.3: BE detail

foto č.4: SMBOGOVÉ

foto č.5: SMBOG větev z podhledu
ushakkk
citace:
letos mi ten smbog taky nejak pozde zacal kvest. kazdej rok byl touhle dobou skoro zralej a letos nejak nic moc:/


Ahoj. Mně se osobně nezdá, že by mi začal kvést později. Porovnávám s loňskou zkušeností na zahradě v kalfasech. Letos jsem ho sundaval 5.10. (loni krapet později, +- dny), ale i tak ty paličky byly drobnější než loni. Doopravdy to svádím na špatné září.

Již loni jsem pozoroval pozdější nákvět rostlin v kopřivišti, ale nejednalo se mendoboga, tak nemám přímé porovnání.

Kdyby něškdo řešil, proč to je na zahradě v kalfasech, tak proto, že mi to tam kdysi od kořenů drtili hraboši či co.

Nechť úspěšně dobojuješ a užiješ.

FOTA: zahradní mendobog 2013. Není to úplně špatné.
ushakkk
Včera proběhla sklizeň všech SMBOGU v počtu 3 kusů. Jeden na poli 1. co byl povalen a zdal se oslaben byl krapet chycen plisní ale zanedbatelně.

Moc fotek nemam, byla spousta prace a malo času.

Na fotce č. 1 je celek. SMBOGOVE jsou vepředu

Dále tak nějak...... :D
ushakkk
foto č.1: vršky















foto č.2: jediná pořízená fotka SMBOGA na poli č 2
ushakkk
BE se moc nepovedl. Růstem nádherný stromek, avšak paldy dost řídké, obsypanost v porovnání se SMBOGem zanedbatelná. Velice podivně, ale zajímavě voní a třebas ještěš mile překvapí. Omlouvám se ještě jednou za fotky_čas tlačil a natěšenost kosit byla veliká.


pokračování příště-3x WARLOCK

Early skunk s nejvěštší pravděpodobnodstí padne jako oběť přírodě. Mrazy nějak nerozdejchal :(

PUNK PLAC jako poslední


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma