Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
in the TWILIGHT 2013 (DP) - Klikni zde pro originální téma
ABSURDUS
Moc vás opět zdravím!
Z nostalgie a stezku po growerské komunitě, tak i ze zjištění, že zde není moc slov věnovaných tomuto, řekl bych celkem provařenému modelu, zakládám toto téma, kde chci vystavit pár momentek ze života 4 květin.
Jde tedy o model Twilight (fem.) z nabídky mých celkem oblíbených Dutch Passion. Ačkoli se letos starám o vícero druhů na vícero místech, řekl jsem si, že zanechám téma čisté, kompaktní a budu pokračovat v tradici terasa growů :)

Twilight:
Do této chvíle mám dokumentaci jen slovní a shrnu ji asi takto:
V květnu z hlíny vykoukli 4 konopí nepodobné záprdky, bylo skoro pořád mizerné počasí a tak se neměli moc k světu. Dalo by se říci, že začli opravdu růst až tak v půli června, ale zato poměrně bujně. Moc nevypadají na pure indica, listečky jsou jako žiletky, ale překotné větvení a nižší vzrůst by to potvrdit mohl. Nad terasou se nám rozprostírá kávová vůně, což je také celkem charakteristické pro indicu. Jsou to nenáročné holky a jakožto outdoor model už vyhazují první chloupky, doufám tedy, že nedokvetou s prvním mrazem a obalené plísní. Pokud se v květu aspoň polovina z nich zbarví do nachova, bude to jistě příjemné zpestření celého barevného spektra máminy zahrádky. :)

Tyto první fotografie jsou pořízené bohužel jen mobilem, takže je to děs, ale příště už si vezmu normální aparát, tak jak se sluší a patří na pořádné zdokumentování "growu".

Pro tuto chvíli se loučím.
ABSURDUS
Twilight mobil uploady.
Indica se kromě čichové stránky začíná projevovat i vvzhledově. Musím říct, že se mi začínají fakt líbit. :)

Příští týden více.
ABSURDUS
Ahoj kolegové, po delší odlmce vás zdravím a samozřejmě přináším pár fotek z naši terasy.
Twilighty jsou asi ve 4 týdnu květu, není to zas až tak early jak slibuje DP, ale doufám, že do konce října to holky stihnou. Maličko zklamání co se týče květu, opravdu jsem si myslel, že to bude model, který bude sklizen během babího léta, což byl i jeden z důvodu proč jsem ho pořizoval, ale není tomu tak. Doufám a snad nebudu zklamán i nadále, že mi to Twilight vynahradí kvalitou. Květy už voní neuvěřitelně silně, asi tak jako The Pure ve finální fázi. Co se týče vzhledu, tak nastoupila nekompromisní indica, rostliny jsou to přenádherné.
Fotografie jsou z dnes odpoledne + podvečer. Hezké pokoukání.
ABSURDUS
a ješte BONUS
fota posledních momentů Puruper T.
Budou seeds:)
ABSURDUS
Pomalu uzavírám toto stručné téma věnované modelu Twilight ze semínkářství Dutch Passion..
Pokud Twilighty srovnám s ostatními pure indica modely, které jsem měl kdy tu čest obstarávat a laskat na jejich cestě za sluncem, musím u tohoto modelu vyzdvihnout hlavně jakousi růstovou zbrklost, chaotičnost a marnivost. Twilight mi připomínají typické ženské vlastnosti a to se potvrzuje i teď na konci jejich životního cyklu. Vypadají jako starší dámy, které o sebe stále dbají a do posledních chvil žijí bohatým kulturním životem. Chodí dobře oblečené a vždy výrazně namalované. Někdy až na hranici dobrého vkusu. V kavárně je vždy poznáte už podle odéru, který se za nimi táhne už od dveří a vám je jasné, že tím pachem je luxusní parfém, kterým se ona dáma pokropila hned několikrát, ať už ze zbrklosti, nebo z prosté začínající senility. To přesně je Twilight, rostlina na podzim hrající všemi barvami a vonící těžkou typicky indikovou vůní. Kdyby tyto rostliny dozrávali o měsíc dříve, byl by to naprosto luxusní outdoor model. DP sice tvrdí, že je to raná odrůda, ale jako vždy trochu kecají a kytky si kvetou do konce října, což u nás bohužel znamená část sklizně oželet a obětovat plísni.. škoda. Zajímavý model, uvidíme jaká bude sušina, což vám určitě sdělím za pár týdnů, slibuji. Suma sumárum, nadprůměrný outdoor model, ale do jeho pěstovaní bych se pustil již jen v jižnější části Evropy, nebo ve skleníku. Mějte se moc fain a užívejte podzimu. Děkuji za sledování a zájem o květiny. Zase někdy Čau ,)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma