Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Kuprikol - Klikni zde pro originální téma
Maroqs
Mám takovej problémek : 4 kytky cca 20 dní před sklizní a 3 z nich napadla plíseň ( docela brutálně ), umíraly listy atd.. Tak na to nastříkal kuprikol 50 v koncentraci pro rajčata ( i na palice - ty byly taky trošku napadený ) a teď 5 dní poté mám zaschlý kuprikol na listech a hlavně i na palicích. Zkoušel sem to odstranit mokrou žinkou, rozprašovánim vody ( nebezpečí plísně - proto to dělám jaksi opatrně ), ale ňák na to nic neplatí. Poraďte mi prosím jak se toho zaschlýho kuprikolu zbavit. dík :)
Maroqs
obávám se že ty části kde to je zaschlý budu muset ostříhat. Ve vaně mě to taky napadlo, ale to asi nemá cenu, protože ten kuprikol se hodně blbě rozpouští, takže to de leda tak vodrápávat nehtem a to se nedá udělat udělat všechno.... uvidíme
kamo, pokud jsi to postříkal 50% koncentrací ..... hm tak tady je jediná rada

.... vyhoď to a rozhodně nekonzumuj ....

pokud teda chceš být zdravotně v poho
btw díval ses na leták co všechno by se ti z tý chemky dostalo do těla ??

no dělej jak myslíš
:rejp:
Maroqs
plantata : možná máš pravdu, ale vyhodit mojí 1. sklizeň nedokážu a kdybych tak přeci jen učinil můj mozek by to nevydržel a implodoval by:eek: :death: a tělo bez mozku je k ničemu ( hláška z matrixu ). Fyzický zdraví je jedna věc, kterou třeba nedokážu tak dobře vysondovat jako to psychický zdraví, ale vim, že kdybych to všechno zničil ve vesmíru by se vytvořila časoprostorová smyčka a přestal bych existovat třeba nejenom já.... :mutant: .Kdyby se mi začly tvořit ňáký potíže krátkodobě i dlouhodobě po kouření mého Superskunku budu tě informovat, to se mi zdá docela fér...:wink:
Každopádně ten kuprikol vyřešim ostříhánim listů a trochu i paliček, na kterejch to je, co nejdříve, aby kytky měly co nejvíc času se toho zbavit.
elanius
Hm, doba rozpadu na rajcinach je 7 dni, potom sa mozu konzumovat, ja mam tiez postriekane palice tak 40% koncentraciou a do "sklizne" zhruba 20 dni, takze by ma celkom zaujimalo po kolkych dnoch sa moze konzumovat ganja, nevie to niekto? :eek:
PS: ze to mozem zahodit mi nehovorte ani zo srandy dal som do toho 3,5 mesiace mojho zivota a je to moja prva rastlina :sun:
Maroqs
Myslím, že ne nadarmo se říká, že 1. sklizeň je přes všechny problémy, které se při pěstování naskytly vždy nejlepší. To co sem vypěstoval bylo hodně kvalitní kouření - účinky mnohem lepší než skéro kupovaný za 250, chuť taky vynikající a co je na tom nejlepší, nemyslim si to jenom já a teď nepřehánim, ale i každej kdo to kouřil :cool: zdraví mi snad zůstalo a měl sem hezké prázdniny :smoker:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma