Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
ce to už zaštípnout?? - Klikni zde pro originální téma
batman
kiti je stará 12dni (v hlíně) použil sem 3/4substrát 1/4perlit a na dno cca 2cm keramzit svítí na ni 100w. v pátek dostala 1g kristalonu start rozpuštěnýho v 1,5l vody teď se žene do dalšího patra a já nevim co s tim :D díky za vaše připomínky
acidrop
ja bych ji jeste nexal udelat aspon 1 patro minimalne..ale to je na tobe a na texnice pestovani kterou zvolis..scrog..srog..etc..a kdyz to mas jen jednu kvetinku tak bych ji nexal udelat jeste 2 patra..ale na druhy strane to musis na ni videt sam..
Womitor
Urcite to zastrihni FIM technikou nad tretim poschodim. Ak sa ti to podari tak ako mne (neviem ci to bola nahoda, alebo moja zrucnost) tak to vypali mozno az 6 dalsich:) vela stastia!
batman
schvalne sem vzal detail tech dvou listecku, muze to neco znamenat?, kyti je dost daleko od lampy cca 40cm substrat ma ph6,5-7,5 (:)uvedeno na obalu) bohuzel neni pro sukulenty. zatim je v kvetinaci tak cca5-8l tak snat uz nebude potrebovat vetsi
ogi
Mám zkušenost že při zastřihávání moc mladých rostlinek sem měl
na políčku daleko větší počet kluků proto zastřihávám až když se
začnou dělat u hlavního stonku kundičky.Zkušenej pěstitel si jistě
všiml že začínají rašit celkem brzo,mně loni tak u 8-10 patra při
50cm vzrůstu.Nejedná se o tvorbu paliček ale jen o jeden okvětní lístek s bliznou (když je fakt krize tak to chodim pinzetou otrhávat)Je možné že takhle brzy poškozená rostlinka se přeorientuje na kluka protože je to pro ní daleko jednoduší dozrát v chlapa.Má zkušenost se opírá o pěstování outdoor a sem přesvětšenej že to není pravidlo protože to bude model od modelu jinak(co se týká těch kundiček) ale v mnoha případech to může být jakpravím.Dá se takhle celkem brzo zjistit poměr máma-táta.
Hodně sluníčka přeji všem .ať to roste!!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma