Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Doxenonův skleníček 2013 - Klikni zde pro originální téma
doxenon
Zdravím všechny growery. Tak jako loni, i letos letěli rajčata a papriky ven na záhon (i přes manželčin odpor) a už se tam krásně sluní moje kočeny.
Mám tam stejně jako loni 7 kousků a to: 3x White Widow, 2x Critical Jack, 1x Hash Berry a 1x Super Silver Haze. Všechno kromě SSH jsou řezy z vlastní selekce.
Nehnojeno vůbec ničím, mám perfektní kompostovou hlínu, poctivě mýma rukama přehazovanou a každej rok doplňovanou. Až později v květu sem tam zaleju zředěnýma slepičíma hovnama ale opravdu minimálně, zemina z kompostu jim stačí bohatě po celou dobu vegetace.
Držte palce ať se zadaří stejně jako loni:D
doxenon
Fotky.
Praseone
Tak to mame skoro stejne velky, no vypada to moc pekne, Hashberry venku to si pockam :-) JInak taky posilam Káčko :-)
doxenon
Díky, je to vlastně zkouška, o WW strach nemám, ty by měli dojet v pohodě, chci vyzkoušet hlavně SSH protože je fakt hodně odolnej proti plísni a HB je sázka do loterie:bandit:
MedvedBrtnik
Čau, jestli máš SSH to pheno, které dojíždí za 60 dnů, tak o to strach mít taky nemusíš, sice dokvete až někdy v druhé půlce října, ale naprosto bez plísně a s krásnými paličkami a super výnosem. Navíc skvělé kouření i z outdooru.
Praseone
Prave no, na tu HB sem zvedavej jestli to zvladne potvora :-) A ta SSH si myslim ze pokud budes mit dobre resenej sklenik tak dojede taky uplne napohodu a vynos resit nemusis vid, kdyz uz mas takovyhle kravy velky :-) Budu sledovat
Soňa
Ahoj mám sice jen boxík na max 6 kytek ale doufám že příští léto už zasadím taky do skleníku. Mám jednu pandoru a a pět white widow s jack hererem. Na ukázku pár fotek a doufám že mi to povede.
doxenon
Tak se nám děvčata trošku vytáhli :-). Kupodivu zvládají vražedný vedra v totální pohodě, takže kde je pravda že vysoký teploty jsou pro ně špatný když jim svědčí i 50°C ?
UncleBatman
Koukám, ze to taky jeste nekvete :/ Mam venku Critical+ z rezu a ani naznak kvetu ...
doxenon
Ještě je čas, loni jsem plašil a nakonec překrásná ouroda :-)
doxenon
Teď jsem zkušebně setnul jednu paličku SSH ze skleníku, ještě tak týden - čtrnáct dní a mohlo by bejt hotovo, zbytek posádky vidím tak na týden. Začínající plíseň se mi objevila jen na dvou paličkách u WW a to protože větve leželi na skle a zapařilo se to.
Mám tam i velkej stojanovej ventilátor kterej fičí nonstop na třetí stupeň, takže nebojuju s nadměrnou vlhkostí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma