Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
MH Venture 600W - Klikni zde pro originální téma
Kazi
Zdravim Vas groweri, minuly tyden jsem si koupil vybojku MH 600W Venture od Sunmastera a pripojil ji na GIB predradnik PRO VT, ale dnes koukam, ze ten plyn co v ni je zmenil barvu z cerveno/ hnede na hnedo/ cernou, Vybojka i tak dal pekne sviti, ale nejak se mi to nezda. Nevite nekdo zda-li se neposkodila a neovlivni to jeji spektrum ci zivotnost? Vim ze MH tlumivka by byla asi bez problemu, ale mam jen HPS a uz se to holt stalo.

Diky moc za radu.
Zdar předřadník co uvádíš by měl zvládat oba typy výbojek..
"Baňka" v mhčku se vždy zakalí :)

Pokud to není úplně černé,tak na to ser,pokud je to černé tak to běž reklamovat
Kazi
Uplne cerne to neni, ale asi ji spis necham stranou a nekdy koupim lepsi predradnik. Myslim, ze kdyz ji pojedu reklamovat do Praglu, tak ji tam zkusi zapojit a ona bude sviti, to jakou barvu ma plyn pro ne asi nebude smerodatny.

Diky
Hi-Techer
Kazi-Ahoj, PRO V-T jak píší kolegové nade mnou, je jak na MH, tak i HPS. Jen mě zajímá, jak dlouhý kabel mezi balastem a výbojkou máš. MH se doporučuje všeobecně na 2m(diagram máš na balastu), HPS 10,20m . Osobně jsem měl obdobný problém s Lumatekem elektronickým, u něho je napevno 5m kabel a pár minut po zapálení problikává mezi bílou, hnědou, růžovou, ale do 10 minut až po celý den svícení svítí v pořádku.
Kazi
Ahoj, jo ma asi 2 metry maximalne. Me taky sviti, akorat se mi nezdalo tak rychly "zakaleni" toho plynu/kapaliny ve vybojce, ale uz jsem se s tim nejak smiril, necham ji zatim lezet na policce :) Stejne uz jedu pod sodikem :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma