Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
prepnuti kytek - Klikni zde pro originální téma
marin666
zdravím ve spolek :) ..... mám problém !! nechtěj se mi přepnout kytyky na květ :( přepínal jsem 10 což je 20 dní zpět a pořád se to táhne jen do výšky a ani známka toho že by to začalo kvést (druh CN HAZE ) :/ ..... mám novou lampu poraďte pls jsem v koncích teploat všechno optimální, vlhkost taky hnojím AH ..... pls radu potřebuji díky
Murph
A jsi si jistý,že ti do boxu neproniká světlo,když má být tma? Zkus to zkontrolovat a popřípadně zadělat každou škvírečku.
marin666
neproniká nic ..... :/ , tak váhám nad tím jestli mám dát nové řezy či ještě čekat
blykatko
a co máš za lampu ?
marin666
plantastar 600W
marin666
zajímalo by mě, zdali je nějaká šance a nebo jestli mám dát novou posádku .... nikdy jsem se s tímto nesetkal, tak abych tu na to nesvítil jen tak k ničemu
McHrib
Tak je to haze skus este pockat mozno si trafil na nejake16 tyzdnove pheno matkar ti k tomu nepoveda nieco?
marin666
právě už jedu stejný řezivo 3x a vždy to začalo kvést po cca 8 dnech po přepnutí
Exceptional
neodešly ti spínací hodiny od lampy? Už se mi stalo, že byly vadný a v průběhu tmy libovolně spínaly. Pak nemůžeš čekat, že přepnou na květ. Pokud máš klasický za pár stovek, tak ty na takovej proud nejsou stavěný a časem odejdou. Lepší je stykač. Sice to není levný, ale stojí to za to a vydrží ti na pořád.
McHrib
Skus spravit preplach kvetinacov mozno su zasolene a skontroluj teplomer ci im neni moc teteplo ale vyzera to na ten casovac nepestujes prvy grow poznas genetiku chyba bude v technike
Krizak10
Ahoj lidi. Prosím o radu. Mám pár kytek ze semínek od známého, nevím co je to zač. Mám je už 14 dní přeplé na květ. Začaly se mi na nich vyvíjet květy, ale mate mě že kytky zatim vůbec nesmrdí, nemájí tu specifickou vůni. Za jak dlouho se mi na nich začnou vyvíjet paličky? A za jak dlouho by se na nich měla objevit pryskyřice? Díky za odpovědi. :)
Smrad mas odrudu od odrudy jiny. Jsou odrudy, co maj uroven pachu velmi nizkou (napriklad NL od RQS, nepletu-li se), pak jsou zase odrudy, co ti pomalu zbori pachac (Yumbolt, Critical+).

Palicky uz se ti tam vyviji, to je to, z ceho ti vyrustaj ty bily fousky (viz tvoje foto). A pryskyrice? To je zas odruda od odrudy. Kazda cukruje jinak. Nektera malo, nektera hodne, nektera brzy, nektera v pozdejsi fazi kvetu.

Doporucuju moc se nestresovat a tyhle zakladni veci si nekde nacist (literatura, grower, icmag... je toho mraky, jen nebejt linej).
po 20.dni se bude cukrovat ;-)
Krizak10
super, díky za odpovedi :-) uz se mi tam vyrosila trocha pryskyřice, ale zatim porad ,nesmrdi´:D za jak dlouho bych tak mohl sklizet? :-)
marin666
tak nakonec mi to přeplo po 35 dnech ... hrůza děs problém jsem nezjistil vše bylo v normě, teď uvidím další kolo a pro jistotu jdu uplně jiné řezivo (critical jack)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma