Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak to vsechno zkonci??? - Klikni zde pro originální téma
ten co moc hulí
Tak me tak napada jak to vsechno zkonci???Procitam si takhle monitoring medii ke dni 2.6.03 a musim rict ze to na me vsechno pusobi zklicujicim dojmem nejakej psychiatr tam tvrdi ze se nekdo zhrouti po ganje a chce se podrezat je to vubec mozny???Nevim ale dost se obavam o´nasi´ rostlinku rekl bych ze ji chteji vymitit dokonce kdyz nekdo tvrdi ze to je mene skodlivy nez alkohol.nikotin tak nejakej vlezdoprdel americkej tvrdi ze marihuana je to nejvetsi zlo od te doby co kourim ganja mam mene problemu jak s dychacimi cestami nez sem zacal mel sem 15 alergii ted me nevadi vubec nic.Musim rict ze ganja mi dala neco co sem v zivote postradal beru ji jako soucast zivota bez ktery nemuzu zit jak to berete vy???A jak na vas pusobi policejni zpusoby potlacovani nevinej???


-----------------------------------------------------
Ja rikam znicit ty smejdy!!!:flamer: :satan: :death:
gizmo
az vymrou komunisti, tak bude lip, ver mi :D
Blondacek
Ja teda mam rymu od te doby co travu kourim tzn. uz pres pul roku hodne inteznivne,predtim jen vikendove a navic sem dostal nakou alergii na neco ale todle ja neresim... me to chutna a je MOJE SVATE PRAVO si kourit co JA CHCI ;) Ze?
ten co moc hulí
ě blondacek:Bohuzel vysvetli to chlupatej blbum....


-----------------------------------------------------------------
Huleni je lek......
Kdo nehuli ten at mi prdel polibi....:)hehehehe
Nejlepsi je joint co da!!!:)
Tomu, co moc hulí: Já myslím, že je možný,
že se někdo po ganje zhroutí.
Když si nějakej 15 letej přehormonovanej
labilní nevyrovnanej propadající neurotik
dá s kámošem nějakej holandskej modýlek,
jako že vo nic nejde, tak mu může cvaknost
docela dobře. Samozřejmě další otázkou je,
v jakém kontextu se tyto zprávy objevují v médiích.
Ale rozhodně pro děti je hulení víc škodlivý než chlast,
protože po chlastu jim je blbě, takže se těžko dá chlastat každej den,
oproti tomu hulit se dá furt, že.
i_oNe
2: co moc huli

Ja teda ty kýtě taky miluju, ale dostal bych z nich asi strach kdybych o nich začal tvrdit, že bez nich nemužu bejt ...
Jakmile bez nečeho nemužes bejt (droga/ženská(jako jedna konkrétní :sun: )/práce/atd.), seš "zavislej" (zdůraznuju ty uvozovky!) Ganja by snad měla být o NE-zavislosti - na uspěchaným :frog: sinoisticko-kapitalistickym světě :frog: , kterej ti furt něco podsouvá a dělá z tebe blba pokud se nechovas podle něj a na trapnejch lidech s klapkama na očích ženoucí se nevědouce kam ... pohaněných motorem na NOVA pohon.
Pořád tajně doufam, že pravě tahle "naše" rostlinka mi/nám/vám pomůže umět se zastavita a ohlidnout / nadhlídnout ... pokopat, pohnojit, zaštípnout :smoker:

Ale nepočítal bych s masovým úspěchem :(

P.S.:Mě teda ganja vytahla z fajných depek, kerý me provázeli hezky od mala
thc_george
Presne tak, proc to kurva neudelaj legalni. Co se o nas zajimaj? Hulime to my a ne "oni". To je teda svoboda.. Tráva je součást lepšího života, která by se neměla nikomu zakazovat. Jak sou ty reklamy na Nově o tom jaký to bude v roce 2013, tak proč taky neudělaj nějakou o hulení, moc by mě to zajímalo..:) Už vidim, jak by to zase sprasili..
drinker hulič
pavlik: ja JSEM labilní nevyrovnanej propadající neurotik ale rozhodne za to nemuze ganja. mimochodem s tim ze se neda chlastat bych nesouhlasil. ja uz mam z posledni doby kdy je hezky a kdy prakticky porad sedime na prehrade nad skopkem prokladame to panakama a obcas si nabijem fajku par zkusenosti s tim ze to de :D zatimco po mnohadenim huleni uz je kazdej stav takovej jako kdyby nebyl a proto nehulim furt, navic po alk. me skoro vubec nebyva blbe pouze mam tezkou hlavu coz je pro me prijemny pocit protoze se mi nechce vstavat teda pokud nemusim vstavat do skoly, ze, ale ja pisu kraviny ktery naprosto nesouvisi jenom proto ze ne vsichni v mym veku delaj kurva ja uz ani nevim co. sorry

p.s jenom nemam prachy. a zejtra sou ohnostroje na ktery sem si chtel koupit nejaky my zamilovany vinko a s milejma osubkama o kterych nevim esli vubec pujdou se pekne nakrasno opit. jo vino je vino. v posledni dobe a neberte to jako rouhani me udelalo tolikrat tak krasne jak uz ganja dlouho ne (ale naposled co sem ho pil jsem byl prehulenej -diky Crazyshit :D a dal uz raci nic. kdo videl na kopci za santonem blitku tak se omlouvam.
No, já netvrdil, že za to v jakym jsi stavu může ganja.
Za to si můžeš dílem sám a dílem ti, co tě vychovali.
Ale holt ganja JE psychedelikum, což znamená,
že rozpouští psýchu a to není pro nevyrovnané jedince
zrovna to pravé ořechové. Teda ale sory, každodenní vysedávání
nad škopkem a prokládání to fajfkama je vo ničem.
Ledaže bys chtěl zapomenout :)
fermin
to gizmo:politika je thema na nic,ale kapitalisti tvé individuální svobodě také nijak nepřejí.
Ladunkaaa
Já si myslím že hulí víc lidí a že časem se tráva zlegalizuje ... ale myslím že to bude dost dlouho trvat než pochopí že tráva je horší než alkohol . Já hulím dost a občas mám depku (a to pořádnou) ale kdo hulí tak ať si hulí .... stejně hulí skoro fšichni..
Pápá :-)
Sněhulka
Řekněte mi jedno. Co vás baví na tom, bejt furt zkouřený??Neříkám víkendově nebo tak, ale každej den a furt??Nechápu.Vždyť už je to pak nuda.
Hicks
citace:
Původní příspěvek od Sněhulka
Řekněte mi jedno. Co vás baví na tom, bejt furt zkouřený??Neříkám víkendově nebo tak, ale každej den a furt??Nechápu.Vždyť už je to pak nuda.


Milá (milý :mutant: ) sněhulko, asi moc nečteš a také zde nejsi příliš dlouho na to, abys zdejší komunitu posuzovala, či odsuzovala.
Pokud si to tu trochu více pročteš, tak zjistíš, že zde nejsou stálí uživatelé marihuany, já sám ji kouřím průměrně 1x týdně.
Jsou zde extrémy,ale jsou zde také lidi, co nekouřili ganju třeba půl roku, jen je baví sledovat zdejší témata.
Takže až se trochu rozkoukáš :baby: tak se vyjadřuj.

PS: V horní části je hledání, doporučuji vyzkoušet.
:smoker:
Walhalla2000
2 snehulka
no... nuda... kdyby to byla nuda, tak to nikdo "nedela". Je to asi tak nuda, jako kourit krabicku cigaret denne. I kdyz, to mi prijde nejen nuda, ale i zverstvo...

kourit trafku... ne, to neni nuda, to je... no... jak to nazvat... treba "zivotni styl"
Sněhulka
Ok, tak jsem se jenom zeptala. Třeba jsem se chtěla zeptat těch co jí kouří furt. A rozhodně NIKOHO neodsuzuju. To já nedělám. Jen jsem to nechápala, protože jsem začala nedávno hulit skoro každej den a prostě mě to pak už nebavilo, nedávalo mi to to, co předtim.
Sněhulko, mám podobnou zkušenost,
hulil jsem taky jeden čas denně
a mohu říct, že to nuda je.
A mě osobně to už pak
do jisté míry začalo obtěžovat,
nebo spíš omezovat, to že v podstatě
nikdy nemám jasnou hlavu.
Někdy je totiž potřeba.
Znovu připomínám-pouze moje zkušenost.
i_oNe
Yes! Je to plnohodnotnej životní styl, a se všema +/- a s tim souvisejícíma zvykama a návykam :smoker: a postojema a názorama a se zaručenou svobodou volby -> když nechceš tak nehul, když chceš tak bud´ zdýmený každý den. (Tohle není hero! Chlapci a děvčata!) A nuda to teda rozhodně není, naopak mi to připadá místy velmi kreativní :wink:
---------
Nebo takhle proč lidi jezděj na Harleji, to je podle mě nuda :rejp:
Ladunkaaa
A hulíš pořád ještě?
Nuda.... Kreativní to je,
ale z krátkodobého úhlu pohledu,
z dlouhodobějšího úhlu to v podstatě
tvou kreativitu utlumuje,
páč si zvykneš, že to katalyzuješ tou ganjou.
Ladunkaaa: Jestli to měl být dotaz na mě,
tak jsem si našel svůj styl,
že si tak jednou za 2 měsíce
udělám konopný prodloužený víkend
tak s 1g kvalitního skanku.
Hansganja
Já sám už hulím dost dlouho a trávku kouřím tak co tři dny a podle mě to nuda určitě není. Po každé mi to přinese něco jiného.Podle mě jde o to si ty stavy opravdu vychutnat a nebránit se tomu.Pak vám to moc nudné ani nepřijde...
No, spíš je to v tom,
že máme každý jiné měřítko v tom,
co to znamená "dlouho kouřit".
Ale myslím, že naprosto diametrální rozdíl
v tom kouřit ob 3 dny nebo hulit denně.
Logicky mi byplývá,
že pokud hulíš ob 3 dny, tak si tu
radost třikrát protáhneš. :)
deno
Nejlepší je na to nemyslet a nechávat tomu volnej průběh.. Já se někdy zmastim 2x denně a někdy třeba tři dny nic. - Sice sem pak trosku nervní. ale je to v pohodě. "moje žena" se se mnou taky ještě nerozešla, takže to asi vážný neni. A že ona mě v tom pohulování moc nepodporuje... Možná je to dobře, páč bych pak pálil asi nonstop, mám svoje stavy po těch letech naprosto pod kontrolou - třeba jak teď. Takže práce nepráce, cokoli se děje, nějak to ustojim. Jen ten svět je docela poměněnej... -Zvláštní se rozhodnout ve kterym je lepší žít..
No..
Už nebudu hulit dneska asi...
Těšim se domu na kytičky - pár hodin sem je neviděl :baby:

pardon.....
:mutant: :mutant: :mutant: :mutant:
hulit -kto ako chce, kto sa ako citi.
ja by som najradsej hulil kazdy vecer po praci, zalezi to tiez od modelu, kazdy ma ten svoj typ, ja mam rad matros ktory ma "energizuje" a nemam rad modely ktore osobne nazyvam "heroinky".
takze ako to vsetko skonci? u mna to skoncilo (presnejsie: teraz to je tak) tak ze uz dva roky v podstate nehulim lebo nemam pristup k matrosu, iba ked pridem na par dni domov raz za dva - tri mesiace, tak vtedy som tych par dni doma zase nalozeny non-stop. takto to bude este aj najblizsi rok, potom dufam sa vratim aspon na rok domov a urcite sa budem snazit dopestovat vlastny matros co by mi vydrzal aspon na rok hulenia kazdy den, inokedy aj s priatelmi, inokedy len sam.
na zaver jedna poznamka - nedostatok hulenia u mna sposobil akysi "hlad" - takze ked som bol doma minule leto a znamy mi ponukol skusit P, tak som neodmietol. to sa zopakovalo este aj pri dalsich styroch navstevach za poslednych asi 9 mesiacov a po poslednom P experimente kedy som skusil fakt poctivu lajnu vam poviem jedno - vyhnite sa P, je to spinave hnusne svinstvo, ficali som so znamym celu noc, diali sa veci, ale neskor som si uvedomil ze cely ten cas som to nebol ja, ze kazde slovo a tak som nehovoril ja ale ze zo mna hovoril P, proste tazke zmeny psychiky z ktorych som sa vyhrabaval este mesiac, a to uz nespominam to skripanie zubami a bolest celusti tyzden od experimentu.
takze ako to skonci - starajte sa aby to skoncilo maximalne na tej trave, ekstoska je otazna a trip si musi ohodnotit kazdy sam, ale urcite sa vyhnite P a H, je to svinstvo.
drinker hulič
pavlik: byla v tom lehka ironie ale o nicem to neni. o nicem je sedet doma, ale venku je hezky tak nekam jdem, dame pivko nebo fajfku a uz se ´pak pouze se slecnama valime u vody :D kazdopadne zapomenout bych chtel v posledni dobe me prijde ze me to stesti nikdy nepotka. a ani ve hre neni :)
drinker- pouze malé procento lidí nikdy nepotká štěstí,
máš dost velkou šanci, že ho potkáš. :)
ten co moc hulí
2 snehulka

To nevim ja hulim kazdej den a dost a nerek bych ze to je nuda kdyz mas s kym bejt a co delat....

JA si zahulim dostkrat jak tady padlo neni spatny jit do prirody vzit si vinko a hulco.....zkus to....Ale mam obdobi kdy vubec nehulim ani nepiju a mam obdobi kdy delam oboji je to tak ok....

2 Walhala
A proc myslis ze to je zivotni styl???Ja bych rekl ze to je proste vec ktera by k zivotu v urcity mire mela patrit....

Omluvte me jestli tam sou nejaky kecy nebo prebrety pac sem desne scazenej po WW cistym mega brku a kdyz tak premejslim tk any nevim co tam pisu tak se mejte....

--------------------------------------------------------------
Ganja ta vzdycky da!!!:)hehe
Sněhulka
Hele, jak to tady tak vidím, tak je to věc názoru a prostě všeho. Já nikoho neodsuzuju nebo tak něco. Jen si myslim, že je to zbytečný hulit každej den. Už jenom proto, že si na to člověk pak zvykne a neprožívá takový stavy, který prožíval dřív, když ještě tolik nehulil. Prostě už mu to tolik nedává. Nehledě na to, že když si pak nějakej ten den nezahulí, tak je strašně moc nervozní a agresivní. A taky nemluvě o tom, že to vypatlává.
i_oNe
II: Sněhulka

Tak holka (doufám) myslím, že tobě pomůže jediné! A to přestat hulit! Prostě ted´ hned přestan a nečuchni si k tomu nejmín měsíc měsíc! A po tu dobu co nebudeš dýmit, nad tím přemýšlej ... a pokud se i pak rozhodneš si znova "pšouknout" :girl: Budeš mezi pravověrnými na správné cestě. :jumper: :jumper:

+ životní štýlo to JE! Co jinýho by to bylo, když seš kvůli tomu schopnej celý dny bouchat kysně, schánět lampy a podivný hnojiva po celým štatlu, každej druhej den sednout na kolo a ujet x_kiláku s batohem plným PET_lahví s vodou a motyčkou, utratit hromadu peněz za net abyz zjistil jak to zaštípnout ... nemluvě o těch probděných nocích, a těch hafo "rozumnejch" řečech, kerý si musí vyslechnout všichni známí a roštěnky :love: aby nakonec (ještě) rádi (museli) uznat, že máš ZASE pravdu .... :sun:
Sněhulka
Měsíc, to ne to je moc dlouho. A taky proč??Tak dlouho.
rayniac
ganja mi taky dala novej náboj, myšlenku,cíl do života. jsem plně pro legalizaci..... kažkej tvrdí že je to ta nejlepší cesta ke tvrdejm drogám ale když člověk neni úplně blbej tak do toho nespadne.
Já bych nikdy nešel do nějaký posraný chemie (pico,harák....) je to jen sprostej hnus.
já jsem jen a jen pro přírodu(mařena, houby).
sere mě že ty nejvlivnější , kteří do legalizace můžou mluvit plácaj samí kraviny. maj si zahulit a pak mluvit... říkali by úplně něco jinýho.
hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hult
e,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hu
lte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,
hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hult
e,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hu
lte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,
hulte,hulte.
drinker hulič
pavlik: parada :D ale to je pouze statistika. zrovna vcera jsem tady v brne na ohnostrojích myslel ze jsem ji konecne nasel, ona taky, jenze vsechno to bylo jen vinem - ja sem to vedel, ale myslel sem si ze to spis uvolnilo cestu, nez aby si dalsi den naprosto nic nepamatovala a jeste se stydela pred svejma kamaradama (naštěstí to nebyli moji, sakra proc se jí serou do toho co dělá). jo muzete me rict jak ten ohnostroj vypadal? :) jsem k nemu byl celou dobu zady a ted s odstupem casu me to sere (ale ne moc, bylo to krásný, ale k ničemu! :) ) takže Pavliku, můžeš jen držet palce. ja vim ze tohle není vylevna ale proč je s každou holkou kterou mam rad nějakej zasranej problem? jedna je porad sjeta s prasku nebo perniku (kurva ja vim ze to nema lehky ale kdo dneska jo), dalsi sem uvolnej jenom po vinu, jinak sou fajn, ale upjatý (asi nic pro magora jako já), nebo naopak hezký, ale nic delšího bejt nemůže, protože bejt s ní jen tak bez těch fyzičen se nedá protože si nemáme o čem vykládat (zas nic pro magora jako já) a pak je tady sluníčko, nejbezvadnější holka kterou znám, ale jsme pouze hodně dobří přátelé (což je každopádně možná lepší, protože to trvá) sorry že to tady píšu ale měl jsem potřebu. mějte se!
Trpělivost, mladíku:) Já čekal do 21 let
a vyplatilo se mi to (doufám).
Možná restaurační zařízení nejsou
ta nejvhodnější místa k nalezení
děvčete tvých snů, kdo ví?
Ahoj.
menurak
takže asi vsechny přispěvky, jsou skoro jako mejma rukama napsany, skoro evryday pod vlivem, zensky to je peklo, a sakra life style, chemie toje snad vsem jasny ze to je sracka nejvetsi, stromovy kyticky vonavy palicky, heh, tady nekde. a jestli chceme aby nam MarijesJanou mene skodila, tak podavat skrze najake zrizene zarizeni, vodni, bong, vaporizer uz snad bude ta nasypka. Jo a ted tedy skunk koupen , sluk, drahej, taaaaakze svuj outdoor zlatej. jo zjiistuju, sluk, ze se cim dal castejc ztotoznuju se stejnejma lidma tady v tech tekstech. he he he joo jinej pohled na svet, takze otazka koukat se furt? bohuzel me okoli (obsas) mi nedovoluj (proste pud sebezachovy) bejt imrver zdunenej, nee znudenej joo ty zensky
soraac
hajtra
sněhurka --->nuda???? tak to snad zalezi na tobe. ja fakt newim,ale prislo mi to tak, ze cekas naky welky cary mary po jednou jointikovi. zabavu si snad obstaravas sama, huleni to vetsinou jenom tak nak receno prikrasli, zaktivuje tvoje fantazii apod. zalezi taky na tom, co hulis, jaky mas pak stavy. ale proste nuda je jenom dyz to ty pripustis
Mášá
Ten co moc huli: k tvymu prvnimu prispevku. V jedny policeni brozure sem zas cet ze se nejakej typ zhulil a chtel zapalit skolku.
2 snehulka: nezažívá ty stavy? Ty asi moc nehulíš, žejo. Mě k novezení hustýho stavu stačí jedno brko, když to zhulim dobře. A stavy pořád stejný, nebo lepší.

Hulení beru jako životní styl. Nejde to brát, jako že hulí jenom skejťácí nebo jenom rastové. dneska prostě hulí každej, ať už míň nebo víc. Naší si do mě občas rejpnou, jako že sem konopnej týpek, a já jenom pokrčim rameny a řeknu že je to muj styl života. A ten mi nikdo brát nebo zakazovat nemůže.
ten co moc hulí
To ramon:
Jo chlape kazdej nemuze mit takhle tolerantni rodice me znova vyhrozovali ze pujdu na testy....Rek sem ze klidne pujdu a nic tak sem zvedavej....

Neprirovnaval bych to k zivotnimu smeru spis je to neco co je v pohode nikdy mi neni tak jako kdyz sem z puflej jde mi vsechno lip a to nekecam.........nebo mozna jo.........nebo taky ne hehehe
Sněhulka
No jo na druhou stranu, máte taky pravdu. Já vím, že to je dobrý a blablabla. Ale v něčem to i omezuje. Nehledě na to že po takových hodně letech budete úplně vymatlaný. Pravda je asi někde uprostřed, řekla bych.
No obával bych se že v rychlém stylu několika špeků denně
bude dotyčný jedinec vypatlaný mnohem dřív než v důchodu.
Myslím že tak 10 let docela klidně stačí na nevratné změny v psychice k horšímu.
Sněhulka
jo tak jako je to milionkrát lepší, než hnusnej alkohol, nebo jiný drogy. To jako každopádně.
No, má to další rozměr a to ten, že kdybysme si dali sázku,
že já budu denně chlastat a ty denně hulit, tak já skončim po týdnu,
protože budu v prdeli a na vlastní tělo poznám, že se otravuji
a ty mužeš hulit denně bez pocitu, že ti to ubližuje třeba celej ten rok.
Ale myslim, že na rozdíl od alkoholu, kdy výrazně víš, že to je svinstvo,
tak ho nekonzumuješ dlouho přes míru (nebo jo a za rok nevíš jakej je rok), tak tu ganju mužeš dlouho konzumovat přes míru a mít subjektivní pocit, že ti to neubližuje, ale ono ti to ubližuje, ale úplně v jiným horizontu než je ten horizont přítomných týdnů, či měsíců...
adihash
já jen něco zkoušim
Sněhulka
Pavlik :No , jsi docela dost inteligenti. V tom máš taky pravdu, ale zase zkus vzít alkoholikovi pití a huličovi marihuanu a hádej kdo na tom bude hůř. Prostě tohle všechno je těžký a všechno má svoje pro a proti. A nejlepší by asi bylo, kdyby všichni lidi vůbec nic nefetovali, nehuli¨li ani nepili a byli i přesto v pohodě. Jenže to se asi nestane. Jak často ty hulíš?
No nebezpečí je v tom, že klidně na tom může bejt hůř ten hulič,
protože to jako zdánlivě dlouhou dobu nic nedělá, takže můžeš hulit přes zdravou míru dlouho, ten alkáč ti dá hned vědět, že nee, že to je fuj. Tim myslim, že to hulení může snadněji svádět k častějšímu opakování, než by bylo zdrávo.
Já sám hulím tak jednou za dva týdny, v průměru bych řek tak 1g za měsíc. Ale mé názory ber jako názory 32 letého starce,
chápu, že někdo v 17 letech to vidí, tak jak to vidí :)
ten co moc hulí
to pavlik

to je mozna fakt ale znam par lid z myho okoli kteri kali a sou v hajzlu ja hulim a sem v poho a to fakt hulim casto a relativne dlouho...
No, právě to relativně. a právě že ti to připadá v poho,
ale za dalších 10 let až ti bude 30, tak to tak v poho nebude,
protože to je tak pozvolný, že si toho ani nevšimneš, tech změn v psychice, zatímco právě ti alkáče brzo poznaj, že sou v hajzlu,
tak s tím přestanou. Nebo ne a jdou srát hned. Dělal jsem v
psychiatrický léčebně a tam byl chlápek, doktor filozofie, zemřela mu žena, on to neustál a za rok se tak vychlastal,
že te´d je na pavilonu a neví, kterej je rok a kolik mu je let- to doslova. Samozřejmě s tim hulenim se bavím o nadměrným hulení.
Rekreačně 2-3x za měsíc je řekl bych celoživotní koníček
se spoustou radosti bez trvalých následků. :)
Sněhulka
jo určitě je pravda , že z hulení jde asi víc lidí do prdele, protože si to právě neuvědumujou, neni jim druhej den blbě a po každym špeku maj úplně jinej stav.
ten co moc hulí
To je sice fakt ale tady uz mluvime o zavislem cloveku dejme tomu ze treba ja kterej nepije jen huli hulim 5 jointu tejdne (priklad) a nekdo se treba kazej vikend ozere jak prase taky priklad vse ale z vlastni zkusenosti.Rekl bych ze ten co to drzi na uzde (hulco) tak nic ale ten co se ozira kazdej vikend uz na tom tak dobre nebude protoze do toho jeste kouri atd...vim ze semna tom hur nez kdyz sem nehulil ale po fyzicke strance stejne tak jako ze kourim nejak nepocituju ze je neco v neporadku a ze bych toho mel nechat a hulim dlouho vsechni je standartni jak skola tak pratele ä tak podobne.Proste neoblbuje me to vic me oblibuje chlast protoze kdyz sem nehulil samo ze sem pil no a hruza......i kdyz posledni dobou vynechavam huleni a zakalim vinko ale drzim to proste v unosne mire kdyz uz proste neni tak neni a ne abych behal po znamejch a schanel coz se mi taky castokrat stava vam ne???Ze za vma lezou oupklne cizi lidi a ptaji se na ganju nebo podle nich spis na neco hehe:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma