Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Silný modely s tabákem - Klikni zde pro originální téma
thc_george
Mam takovej problém, že když hulim fakt nějaký brutální modely s tabákem, třeba orange bud, ale i neznačkový modely:) tak se potom vždycky zebleju. Cígo si potom klidně dát můžu, ale když je tabák v brku, tak to fakt nemůžu. Ale jiný modely nebo haš s tabákem to je uplně v klídečku.. Stává se vám to taky někomu?
gizmo
nestava.

The simpliest solution is to roll tobaco free joints :D
ten co moc hulí
Coze???Ne nestava.....Mozna ze tabacus s matrosem dela s vym zaludkem divy ale jeste sem to fakt nezazil.....

------------------------------------------------------------------------------
Kdo huli ten umi!!!:)
psilos
Jo, já nekouřim a když si dám špeka s tabákem (což skoro nikdy nedělám) tak je mi druhej den na blití.
dyva.swyna
hmm mam to uplne tak isto bez tabaku v poho s tabakom na grc
i...myself
nemam rad huleni s tabakem... radsi male brcko ale 100% rauch nez kdyz tam je tabak. no bude to tim ze ciga nekurim a proto preferuji cistotu pred mnozstvim a regulaci sily...

zatial panově
uzzi
tak takový problémy fakt nemám ale zkus třeba si koupit nějakej hodně jemnej tabáček, vono když do jointa narveš tabák z červenejch startek tak to asi není to pravý

______________
born to be high
thc_george
No ja bych spíš řek, že to je tim, že tráva tlak snižuje a tabák zvyšuje, nebo naopak nevim, tak asi tim.. Ale jak řikám je to jenom u fakt brutálních modelů, jako orange bud..
No mne sa to stava takisto a tiež neviem z čoho.Preto som prestal konopu miešať s tabakom a hulim ju iba o samote aj ked je to peckovica jak hovado.Radšej si dam cez sklenku uplnu malu ždipku ako keby som to mal zmixovať s tabakom
hh-top
Jak to popisuješ, jde spíše o přítomnost konkrétních, pro tebe nepříjemných chemikálií v tom modelu. Tvůj dodavatel svůj orange bud trochu chemicky překrmí a ty reaguješ na to, co on zapomněl před sklizní z byliny vypláchnout čistou vodou.
Walhalla2000
2 chita

bohour, podobne jako kolega HH-top vyrazem "prekrmeny" asi chteli naznacit, ze je zbytecne moc pumpovany hnojivem. Aby bylo co nejvetsi a "nejsilnejsi". jenze pak uz tam neni moc naturalnich ingredienci, ale same chemikalie...

teda aspon doufam, ze to je to co chteli rici

:-)
Ladunkaaa
Brka s tabákem, líp hoří , a nikdy sem neslýšela že by se někdo poblil z brka... max když sem to brko dala po pár pivech, panácích......blééééééééé
hh-top
Ano, to jsem měl na mysli.
Walhalla2000
zdravim te doktore! jaxe vede? dloho jsem od tebe nic necetl... :-) Vitej zpatky
thc_george
hh-top: neslo jen o orange bud, ale i o jiny brutalni skera. A kdyz je hulim samotny tak nic, jenom ten tabak.. Takze tema chemikaliema to asi nebude, nevim.
hh-top
Díky za přivítání, Walle. A k tomu blití Georgi: nemusíme tomu přijít na kloub, stačí, když si z toho vezmeš ponaučení a budeš inhalovat jenom to, co ti dělá dobře.
thc_george
hh-top: Já se jenom ptal jestli se vám to někomu stává, neptal sem se proč:) Samozřejmě že nejsem debil a tuhle věc co mi nedělá dobře, už neprovozuji!!!:)
Dejva
zdarec no ja teda taky nebleju ale kdyz motam speka tak dycky s tabakem at se jedna vo jakejkoli model proste me to vic hutna lip to hori a dyl vydrzi nak sem si na to zvyk
Sarig
mam UPLNE ten samej problem. rok jsem hulil normalni modylky kterejch muzes nacpat do velkyho brka a pohoda, a pred 14 dnima jsem si v praze koupil dost hustej skunk, a jelikoz nemam rad slukovky ani sklo tak jsem to michal s tabakem. prvni tejden dobry, a dalsi tejden den co den po zahuleni priserna bolest zaludku- chut na bliti, nekdy i to bliti nebo priserne hnusny nakopavani. jo nekdo tu zminoval at si koupis jemnejsi tabak- pote co tyhle problemy zacaly jsem si sel do Originalniho tobbaco shopu koupit nejjemejsi tabak co je a vubec zadna zmena. jedina vychytavka je to kourit s bylinama. zkousel jsem majoranku a da se to, ale bezkonkurencne nejlepsi je k tomu asi pridat matu peprnou(i tu co se da normalne koupit jako koreni do vareni). clovek si na to musi zvyknout ale pak ti rozhodne neni tak priserne spatne. daoufam ze ti to pomuze, u me tabaku navzdy odzvonilo. S.
thc_george
Sarig: Dej si tabak s hasi, to ti bude chutnat:) Ja sem nemel nikdy bolest zaludku, me se dycky motala hlava, to byly dobry mrdy.. Po huleni sem si moch klidne zakourit, ale dohromady fakt ne. I kdyz se mi to stalo asi jenom 4×..
Trapan Šmírák
A neni to tim přiblblym skunkem? Jak někdo již řekl, pravděpodobně přehnojenym? Jestli seš zvyklej hulit cíga, tak mi nějak nesedí, proč by ti přítomnost tabáku v brčku měla nějak působit nevolnost... Navíc, když si do hlavy navalíš, že je ti z toho blbě, tak věř, že ti z toho blbě bude i kdyby to ostatním vyléčilo žaludeční vředy (přehánim, no...) :)
thc_george
Trapan Šmírák: Ja si nikdy nerikal ze mi z toho bude blbe. Proste kdyz nekdo prinese nejaky takovy brko, tak si ho zahulim a je mi to jedno:) Tema chemikaliema to fakt nebude. Prece kdyz si zahulim skunk z fajfky a vyhulim ho kolik chci, ze sem pak krasne na kasi a blbe mi neni a pak si zahulim to samy s tabakem a pobleju se..
Papaíto
Stávalo se mi to ,ale to si zvykneš,nic jineho ti nezbyde,jestli chceš hulit dál,ale u nás sme to vyřešili jednoduše,pár lidi to jede s tabákem a kdo nechce jede sám se samotným,ale tabák třeba do mazara?Myslím,že to zbytečně kazí chuť.(můj názor nikomu ho necpu)
Papaíto
zapoměl sem dodat,že nekouřím cigarety,až bude pořádným zeleným písmem napsaný na špeku,že zhulování způsobuje raka tak se nad tím třeba pozastavím,ale rozhodne nepřestanu
i...myself
myslim ze to "překopany huleni" je travy kterou kdyz kouris tak se zakasles tak ze mas plice pred sebou na zemi... jako ze to kope(škrábe v krku)

žeby?

pravda - radsi sklo nez speka s tabakem.
i...myself
jezis sorry uz zase sem odpovidal na dotaz z 1 stranky...
ja debil...
Trapan Šmírák
THC Jiří: Tož to už nevím, čim to je... :( Tak hul bez tabáku a je to! A když někdo hulí s tabákem, zahul si a poblej ho! :D
thc_george
Trapan Šmírák: Teď už to bude v pohodě, protože už hulim jenom s pohodovejma lidma a ne s žádnejma podělávačema, co tam navíc rvou tabák:)
Trapan Šmírák
Tož to ja!

(mimochodem, jsem podělávač - tabák neni k zahození :p: )
mariman
kdyby to bylo na me tak, špeka s tabakem nepotkáš, v čechách se balí jenom špeky a vždycky tam serou tabáku a tabáku, přece jenom jsem z moravy, špeky mám rád, ale když na něj nemám, tak ho kurva nedělám!!! něco jinýho je z hašem či těmi silnějšími vzory, to pak jó!... ale s mírou!!!:pimp:
Trapan Šmírák
O češích se nebavme, to jsou staří lempli... :)
thc_george
Když je málo hůla tak tam tabák dám, ale jak kdy, podle nálady.. čudku mam taky rád:)
Trapan Šmírák
Tož to rád slyším... Jednou jsem se naopak málem poblil z netabákovýho brčka od jednoho francouze na CZECHTEKu... :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma