Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Sweet Special - Klikni zde pro originální téma
sakal
čavte, mám otázku, posadil som AF sweet special 3.generácia a už 2 mesiace prešli a ono stále len rastie a rastie, neviete čo s tým môže byť? na obale aj všade na internete je písané, že za cca 8 týždňov sa má zbierať a má už byť "zrelá", ale tak v tomto prípade to tak nie je, mám to ešte nechať, alebo čo s tým mám robiť? Dokonca ani jeden piestik nemá, proste nič, akoby bola stále v rastovej fáze :/ Prosím poraďte, vďaka
Tomsio
A kde jí máš umístěnou? Pokud má nedostatek světla tak se ciklus opožďuje.. V bance se mohla semena prohodit a máš něco jiného (klasickou feminu) nebo prostě špatná várka semen.. Takle se to nedá posoudit.. Zkus to ještě nechat a uvidíš..
dada2
Určiě to nech rúst dál, do květu určitě pujdou.Minulej rok jsem měl na balkoně asi 5 druhú Autoflo a ztoho snad žádná nedozrála tak jak psali že by měla.Většinou se mi opozdili minimálně o 2 týdny. Například jsem měl Sugar Gom a u toho psali 75dni a dozrál až po 100 dnech.Tenhle rok mám na balkoně MAGNUM vyrostlo mi 18.4 a za týden by měl dozrát ale je teprve tak 10 dní v květu tak čekám že bude mít zpoždění minimalně 3 týdny.Takže bych byt tebou nestresoval a počkal.A zkus to hnojit na květ třeba tomu trochu dopomúžeš.
Tomsio
sakal, dada2: Pokud si to zasadil takle brzo tak se ani nedivim že se to opožďuje když mají nedostatek světla.. Nechto růst a bude to v cajku..
sakal
Tak toto už mešká so začiatkom kvetu cca mesiac a je celý čas na slnku,takže nedostatok by mať nemala, tak asi to bude tak, že sa sekli a oklamali ma, toto im neodpustím teda :D budem musieť zasa dlho čakať, toto mala byť len rýchlovka na oskúšanie ... no tak teda uvidíme, čo z toho vznikne, ďakujem za reakcie
Tomsio
Já je teď dával klíčit 2 a jedno úplně mrtvý.. naprasklo ale klíček nevypustil.. po tom co sem ho dal do hlíny nevyjel.. 2. vyjede zejtra.. tak doufam že to nedopadne jako u tebe.. ) Měj se
sakal
tak snáď tebe sa pošťastí a vyrastie čo má. Držím palce :)
adameen
A máš opravdu AUTO Speed Special nebo Sweet Special Fast Version? Já myslím že máš ten druhý typ pokud píšeš 3 generace. Pokud máš druhý typ tak ti to potoste ještě minimálně měsíc. Já je mám také a jsem na ně vědav jak rychle dozrají.
adameen
Jo a MAGNUM mám také. Když bylo špatné počasí tak jsem ho dal pod 400W lampu, pokud bylo pěkně tak jsou rostliny venku. Vyklíčil mě 1.5, tzn. že za 15 dní bych měl sklízet ale taky to vypadá tak o 10-15 dní později jelikož kytky jsou v květu tak o 20 dní. Růstově se jí ale velice daří a vypadá to že bude stejně velká jak mají v bance na obrázku.Jsem na ní mooc zvědavý.
sakal
Je to 3 generácia a že automatica, takže asi to bude ten prípad, čo si písal a nevieš cca ako to dlho potom bude kvitnúť? resp. keď už 2 mesiace je v rastovej fáze, kedy by mohol byť cca koniec?
adameen
Píší doba květu 7 týdnu, sklizeň polovina septembra. Takže ještě ti poroste ještě tak 4,5 týdne. Pokud máš kytku v květináči, můžeš ji zatemňovat aby ti začala kvést už nyní. Pokud ji zatemňovat nemůžeš, tak muíš počkat. Já je mám také ale zasazené v květináči 11L. Teď už mají každá 70 cm tak jsem zvědav kolik jetě povyrostou.
Šéva
Zdravím vás,
Já mám stejný problém. Mám Automat Sweet Special zasazenej najesnou jako Mazaro od Natural Tech. a tomu mazaru chybi bych rekl max 2 tydny do kosy ale ten Sweet este ani nezacal rust....
Zeminu mam Gold Label a hnojky od Hesi.
adameen
Sweet ti zažne kvést tak do 14 dnů. Já mám ten Green Poison, a ten mě začíná pomalu nakvétat. Včera jsem se na něj zašel podívat a byl jsem mile překvapen že už jsou krásně vidět bílé chloupky.
Šéva
Já ten Sweet zasadil do hlíny cca 1.5 , asi 28.5-1.6. šel do 11L květináče. Teď může mít kolem 80-100cm a furt leze nahoru i když už pěkně pomalu.Je možný že je zastopovanej porotože mi na něj někdy zaútočí slimáci?
adameen
Já jsem na tom úplně stejně :-) Také jsem je zasadil do hlíny a také do 11L květináčů. Slimáci ti sní listy, ale pokud ti nesní úplně všechny tak to zas tak hrozné není. Já mám výšku 120 cm a už se to zatavilo. Počítám ale že v průběhu květu trošku povyrosotou.
Šéva
Jako mám tam 15 kytek a slimáků randál i když mám aspoň lehký ochranný systém na ně ale i tak jsem přišel u každýho automatu o jedno odvětví a u klasik požíraj i nájezdy na paličky....
adameen
Použij Vaniš, to je nejlepší. Jak se s ním dostanou do kontaktu tak krásně zčernají. Důležité je aby jsi měl nějáké listy a kytka mohla dělat fotosyntézu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma