Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
SOG AUTO JACK / 100W 630nm LED + 25W UV-B - Klikni zde pro originální téma
ČEZ
Zdravím všechny srdcaře, kteří pěstí pro radost. Po pár letech se vracím k pěstování. Bydlím cca 100km od nejzápadnějšího českého města někde ve východním německu. Jelikož mě již nebaví jezdit z německa do českého příhraničí kupovat pár gramů od spodiny společnosti (nemyslím tím jen cigánské smažky nebo vietnamské dealery s produkty, kde je vysoké riziko těžkých kovů a dalších nebezpečných látek, objednal sem 2x 50W 630nm LED z číny, 2 notebookové zdroje, sehnal si žebrované chladiče, MX4 termopastu, z regular semínek nechal vyklíčit cca 50ks Automatik Jack a pro poslední týdny mám připravenou UV-B zářivku na reptilie o výkonu 25W, která by měla dodat i jiná spektra (450nm, 280nm aj.)
S modelem nemám zkušenosti, udajně skvělé auto do kukuřice, tak snad to nebude úplný propadák. Příští kolo bych chtěl zkusit Amnesia Haze, Malawi Gold popř. nějakou G13xBW apod. Pokud mi přítelkyně nezlikviduje skřín o které zatím neví, budu zde průběžně dávat fotky jak to roste... (zatím mám jen 50W, další led má přijít tento týden (kvůli clů jsem to dal do 2 zásilek. 50W LED (komplet s chladiči i zdrojem) mě vyšlo na cca 600Kč. Pro lidi, kteří si můžou dovolit i cca 800W to lze postavit komplet bez zdroje, velmi levně... co se hnojek týče, zvažuji guano kalong 2-15-2 .... tak pěstu zdar
omnihash
no hodně štěstí při chlazení, já teď chladím 70W pomocí 0,3m2 hliníkovýho plechu 2mm tlustýho a docela to hřeje, celej povrch má tak 40 stupňů.
ČEZ
s chlazením nevidím problém, sem ho možná i předimenzoval... :-) chladič má teplotu těla a mám to zatím pasivní... kdyby přeci jen byl problém, přihodím nachystané větráčky na ten horní černý chladič.... ale vzledem k tomu, že mám v místnosti stabilní teplotu, nevidím tyhle problémy reálně...
ČEZ
Tak dnes došel další 50W chip, nyní plná palba. Chladiče s chipem už nejsou na špagátech, ale přišrouboval sem je na původní poličku. Light as close as possible a pěkně budu zvedat jak porostou... rád bych sklízel 0,8g/W ale nemám s touto genetikou žádné zkušenosti (jestli 39kytek z kterých by půlka mohly být ženy není na plochu skřínky 32x82cm trochu moc) Chci zkusit hodně hustý SOG s pořádným protrháváním a poprvé pouze 630nm světlo... uvidíme jak se projeví jednovlné spektrum světla (UV-B na ještěrky dám až poslední týdny svítit na vytvořené paldy)
ČEZ
Menší upgrade,

nakouřený z kyblíku Hawaiian Sativy z Utrechtu aktualizuji fotky. Holky dnes bezpodmínečně musejí dostat zahradnické dřevěné špejl a dostanou guano s vysokým obsahem fosforu.
Samulele
Hoj , pekny projektík ale nevidím odsávanie... to že tam máš znesitelné podmienky je pekné ale zabúdaš nato že kytiz potrebujú hodne čerstvého vzduchu. a namiesto špejlí nahoď ofuk, stonky zosilnejú. GL
Inak by som tie automaty pojebal :D
ešte že je v zemi dostatok ochotných matkárov :)
ČEZ
na kytce bude pár gramů, ventilátor v obyváku pro SOG nechci... Dále se chci drzet nízkorozpočtové verze, která nepotřebuje spínačky, ventilátory, matky ani kupované klony.... jediné náklady 2,4KWh denně... rostliny plánuji na další kolo z vlastních feminizovaných semen (paralen)
ČEZ
jak to u mě pokračuje...
MedvedBrtnik
Hoj, bude update nebo to už přítelkyně našla? :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma