Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor 2013-Orange Bud,Frisian Dew,Passion #1,AutoMazar,Super Skunk automatic - Klikni zde pro originální téma
dur@ngo
Zdravím všechny zahradníky a pěstitele

Tak letos sázím o dost pozdějí než jsem původně chtěl protože mě dost zaskočilo květnové počasí.Rostlinky jsou na stejném místě jako vždy a to v zahrádce na jižní Moravě.Většina semen opět od Dutch Passion a Sensi Seeds.I pro letošek jsem pořídil pár automatů které budu házet sem protože rostou hned vedle normálních kytek tak se mi nechce zakládat zvlášť galerii v autoflower sekci.Klíčivost pro letošek 100%.Vyrostlo všech 15 semínek z 15-ti zasazených takže maximální spokojenost:).Passiony bych chtěl letos oprcnout abych měl dost semínek na příště takže jsou zatím 11l květináčích kde je obyčejná hnědozem smíchaná s hlínou od slepic+perlit a substrát pro pelargonie.Frisian a jeden Orange Bud jsou ve 20 l květináčích se stejnou hlínou a časem půjdou přesadit.Druhý větší Ob už je na svém místě.

Seeds

Orange Bud 2x-feminizovaná
Frisian Dew 1x-feminizovaná
Passion #1 6x-regular
AutoMazar 3x-feminized
Super Skunk Auto 3x-feminized

SAZENO:Větší Orange Bud byl zasazen 15.5 a zbytek rostlinek i s automaty 31.5

Hnojiva

Plagron Alga grow
Plagron Alga bloom
Plagron Phyt-amin
AH ph- grow,bloom
Final solution
GH Ripen

Ph se budu snažit držet mezi 5,9 - 6,5

Foto:

na poslední fotce jsou rostlinky co po zimě samy vyrostly na místě kde byl loni Mekong High.
Pro osvětu a na mastičky rozdáno po známých:).Fotky z 12.6


:megafon: Snažte se tu držet pořádek a zbytečně nespamovat chtěl bych to tu mít přehledné. Rady ,připomínky a dotazy prosím přes PM ,díky
dur@ngo
1.dříve zasazený Orange Bud
2.Passioni + Frisian a Orange bud
3.Super Skunk automatic
4.5.AutoMazar
dur@ngo
Zdravím,holky krásně popojely a zatím se jim daří výborně.Jen jeden z Passionů je nějakej mutant místo stonku roste jen list:) asi když vyklíčil tak na něm zůstala šlupka od semínka.

1.dva ze tří AutoMazarů
2.Super Skunk automatic
3.celek-Passioni + Frisian a Orange bud
4.Orange Bud
5.mutant Passion
dur@ngo
Zdravíčko,tak zde přihazuju pár nových fotek z 10.7.Frisiana a Orange bud jsem přesadil z květníků do volné hlíny a mají okolo 55cm.Vypadají parádně ale když se tak dívám tady po G tak už má každej kytky jako kráva a ja zatím takový malý mršky tak sem zvědavej co za ty cca 2 měsíce předvedou.Letos to asi vypadá na menší kompaktní keříky.Druhý Orange bud má 60cm a vypadá dost utrápeně a žloutnou mu listy nejspš nedostatkem dusíku což jsem hned napravil.

Všechny kytky dostaly 4ml/l Alga grow a postřik Phyt-aminem,Ph 5,9 - 6,5


1.Frisian Dew-trošku povadlej po přesazení ale už je ok
2.Orange Bud
3.Orange bud
4.Passioni
5nějakej No-Name o kterým sem ani nevěděl:)
dur@ngo
Dva ze tří AutoMazarů už začali kvést a dost se mi vymstilo že jsou oproti tomu největšímu v drobným stínu.Myslel jsem že to bude v pohodě ale zřejmě nebylo:).Alespoň ponaučení do příštích let že automaty musí opravdu mýt co nejvíce světla.Ten co je na přímím slunci je ze všech nejhezčí a měří 42 cm.Super Skunky už taky hodily na květ. Největší z nich měří 54 cm a začínají pěkně smrdět.

Všechny kvetoucí rostlinky dostaly 3m/l Alga bloom


1,2,3.AutoMazar
4,5.Super Skunk
dur@ngo
Zdravím,fotky z 18.7.Všechny holky kromě kvetoucích af dostaly 5ml/l Alga grow a postřik Phyt-aminem 5 ml/l.Kvetoucí af dostaly 4ml/l Alga bloom.Ph 5,7-6,7.

1.Frisian Dew
2.Orange Bud
3.Orange Bud-po minulé dávce hnojiva se pěkně zazelenal a poskočil cca o 20 cm
4.No Name
5.Passioni
dur@ngo
Automatky krásně jedou až na jednoho mrzáka AutoMazara v polostínu.Jinak ten nejhezčí zatím stále nekvete a má okolo 70 cm a široké indica listy.Kéž by takoví byly všichni tři.Super Skunky se krásně cukrují a měří od 60 do 70 cm.

1.3x Super Skunk
2.kvetoucí Super Skunk
3.mrzák AutoMazar
4,5.AutoMazar
exiterm
Ty Automaty až na toho jednoho vypadají dobře :). Mám ve skleníku 4 No Name a jsou stejně velký jako ty tvoje automaty, akorát to ještě vůbec nezačalo kvest, počítam konec příštího měsíce by to mohlo začít :) Včera jsem dal asi 30 semínek Super Skunka Auto na vyklíčení, doufám že aspoň 20 semínek se chytne, 15 kytek vyroste a ikdyž jsou feminizovaný, tak doufám že to bude jenom max 5 samců :) jakej odhaduješ svůj výnos u těch AutoFlowerů :) ?
dur@ngo
Zdravím,takže po delší odmlce přihazuju várku fotek.Holky přežily vysoké teploty celkem dobře se zálivkou několikrát denně :).Starší Orange Bud o dost poskočil oproti tomu mladšímu.Myslím že sem mu asi při přesazování krapet načechral kořenovej bal tak je od té doby zabržděnej.Měří 130 cm a starší Orange 160cm.
Frisian Dew meří cca 170 cm a už u něj vykukují první preflowers.S Passionama to nakonec dopadlo tak že ze 6 rostlinek se vyklubal jen jeden samec a ještě k tomu takovej chudaček takže sem ho hodil pryč a zbytek nechám nějak dojet .No-Name nedostává žádná hnojiva ani postřik jen zálivku.

Oba pomeranče a Frisian dostávají 5ml/l Alga grow a postřik Phyt-aminem 5ml/l

1.na levo Frisian a Super Skunky,na pravo No-Name
2.No-name
3.Orange Bud
4.Orange Bud
5.Passioni a pod broskví chudáček AutoMazar:)
dur@ngo
Super Skunky dostaly 18.7 poslední dávku hnojiva, od té doby už jen flushing vodou.Po dlooouhém rozmýšlení jsem nakonec sklidil prostředního SS protože při kontrole mikroskopem u něj převládaly mléčné a hnědé trichomy.Zbylé dva jsem ještě nechal a příjdou na řadu v následujících týdnech.Jinak všechny tři Super Skuny měří od 70 do 77 cm.Na fotce s pet flaškou pro srovnání velikosti.
dur@ngo
Pokračování....
dur@ngo
Největší z AutoMazarů měří 120 cm a dostává spolu s menším AM 2ml/l Ripen a 3ml/l Alga bloom.Nejmenší AutoMazar pod broskví už taky pár týdnů jen na vodě a příjde sklidit nejpozději do týdne
dur@ngo
Pokračování...
dur@ngo
Zdravím,

po týdnu se toho na kytkách moc nezměnilo jen jsem ještě trochu probral Passiony takže zůstaly 4 a rozjíždí se na květ.Frisian Dev už začal taky kvést takže dostal i s ostatníma holkama ještě poslední zálivku hnojiva na růst. 5ml/l Alga grow,Ph 5,8-6,2

1.Frisian Dew
2.Passioni
3.Orange Bud
4.Orange Bud
5.celek
dur@ngo
Tento týden jsem sklidil dalšího ze tří Super Skunků a posledniho ještě týden možná dva nechám.Je ze všech tří zatím asi nejmíň orosenej.
dur@ngo
Tady pár fotek již sklizeného SS kterej šel na řadu 19.8
dur@ngo
Tady pár fotek již sklizeného SS kterej šel na řadu 19.8
dur@ngo
AutoMazaři dostaly zálivku s 2ml/l ripen a 3ml/l Alga bloom.Nejmenší z nich byl také sklizen.
dur@ngo
Pokračování...
dur@ngo
Zdravím,

Pár dní mé nepřítomnosti se rostlinkách celkem dost podepsalo.AutoMazaři po několika propršených dnech dost zplesnivěli a u většího pomeranče se ulomila jedna spodní větev.Byla dost těžká tak sem ji ani nevyvazoval protože takhle velká větev by se stejně po pár dnech zas ulomila.Vzal sem proto nůžky a od spodu ho prostříhal.Menší Orange Bud už začal kvést,starší zatím jen preflowers.

Kytky ještě dostaly 5ml/l Alga grow a postřik Phyt-aminem 5ml/l Ph 5.7-6.7
dur@ngo
Frisian dew začíná ukazovat barvičky takže to bude purple feno stejně jako jeden z Passionu kterej se taky začíná zabarvovat do fialova.No-name taky pěkně kvete myslím že to bude Frisian Dew x No name když sem na jaře zkoušel klíčivost.Jinak těchhle pět rostlinek kromě no name dostává 5ml/l Alga bloom.
dur@ngo
AutoMazaři odnesly deštivé počasí snad nejvíc.kompaktní a husté paldy už nemohly proschnout a začly hnít.Podle vzhledu palic a zabarvení trychomů ideální čas na sklizeň.Musel jsem vyházet 11 l květník plesnivých palic.I tak ale ze včech automatů dobrý výnos.Půda už je teť skoro plná a to tam jsou zatím jen af.Takže AutoMazaříi od semínka do sklizně 82 až 92 dní.
Seknout šel i poslední Super Skunk ten naštěstí bez plísně.Super Skunky od semínek do sklizně 74 až 92 dní.
dur@ngo
.
dur@ngo
Zdravím,

všechny rostlinky již kvetou některé víc některé míň.Nejhůř je na tom asi větší, starší Orange bud.Tomu mladšímu se už začínají barvit blizny do růžova.

Všechny rostlinky dostávají jednou za týden 4ml/l Aga-bloom Ph 5.7-6.3

Fotky:

1.-4 Orange Bud
5.Frisian Dew
dur@ngo
Fotky:

6,7. Frisian Dew
8.-10.Passioni
dur@ngo
Zdravím,

tak za dobu mé nepřítomnosti se opět polámal větší Orange tak sem vzal nůžky a dal mu co proto:) .Nejspíš ho hodím úplně pryč protože je na tom s květem dost bídně.Menší Orange je na tom o dost líp.Pěkně se cukruje a vypadá že by to mohl relativně stihnout.Většina rostlinek se blíží do finále a chtěl bych je sklidit tak do týdne.Několik týdnů jsou jen na průplachu.Fotky jsou z 24.9.

Fotky:

1.-4. Orange Bud
5.-celek s Frisianem a No-Name
dur@ngo
Passioni...
dur@ngo
Frisian Dew...
dur@ngo
Zdravíčko,

tak 6.10 jsem sklidil všechny rostlinky až na menší Orange Bud.Ten je zatím ponechán a uvidí se co ještě předvede.Ten věší měl spoustu bílých blizen a řítké paličky které by už stejně víc nenaběhly tak šel taky skácet.S květem si dával dost na čas a pořád jen rostl. Měl už skoro 2.5 metru.
dur@ngo
Frisian Dew...
dur@ngo
Passioni...

s těma jsem měl letos úplně jiný plány a v 11l květináčích se spíš trápily ale i tak sem s nima nakonec spokojenej.
Insider23
Ummm mooc pěkné!
dur@ngo
Zdravím,

tady pár fotek zbylého pomeranče.Kosu bych viděl tak do jednoho až dvou týdnů podle počasí.Zatím bez náznaku plísně ale to se může po jednom dešti hned změnit.

dur@ngo
Zdravíčko,

Tady přihazuju fotky ze dne sklizně která proběhla 22.10 stejně jako loňští Mazaři.Paldy byly dost orosené ale podle zabarvení trichomů by ještě tak týden snesly.Plíseň sem objevil je na dvou místech takže paráda.Dost sem váhal jestli sklidit nebo ještě týden ponechat ale nakonec sem se rozhodl pro sklizeň protože hlásily deštivé počasí a lepší vrabec v hrsti...
dur@ngo
...
dur@ngo
Tady trošku mimo téma.Vím že je to tu zakázáno ale přece jen mi to nedá a přihodím sem pár fotek.

Jedná se o Šalvěj Divotvornou (Salvia Divinorum).

Pěstoval sem ji z řízků venku ve fóliovníku od 4.6 do 6.10.Řízky měly bohatý kořenový bal a hned jsem je přesadil do květníků.Vypadaly dost sešle a nemyslel jsem že se vůbec chytnou. Většina lístků byla úplně hnědých a žlutých.Otrhal sem všechny nahnědlé listy a nechal jen ty vrchní.Několik dní byly jen za oknem zabalené v sáčku aby měly dostatečnou vlhkost a vyděl zda vůbec zakoření.Za několik dalších dní začaly pomalu obrůstat a na vrcholku se objevily nové lístečky.Přemístil jsem je tedy na zahrádku do fóliovníku a postupem času přesadil do volné hlíny.Od začátku jsem měl velký problém s udržením vlhkosti jak za oknem tak ve fóliovníku a bylo to na nich znát.Lístky měly světlou barvu a různě se kroutily.Po několika měsících si ale nejspíš zvykly na rozdílnou vlhkost a neduhy zmizely.Rostlinkám jsem lil cca po třech týdnech 3 ml/l Plagron alga grow a bylo vidět že jim svědčí.Byl to letos spíš jen takovej pokus a rostlinky měly od začátku do konce dost provizorní podmínky.Dát je na jaře rovnou do skleníku myslím že by se jim dařilo parádně.

Pokud má někdo dotazy ohledně pěstu ať mě klidně kontaktuje přes PM
dur@ngo
Pokračování...
dur@ngo
Zdravíčko,

tak abych to tu alespoň z části uzavřel přihazuji fotky sušiny.Nafoceno mám pouze AF.
dur@ngo
Super Skunk z příspěvku č.17


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma