Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400w- Alien Abduction,kushurella - Klikni zde pro originální téma
!ZAU!
Zdravím přátele,představím vám svůj Box:
Homebox white 80x80(já vím je to docela maly ale nesehnal jsem vetší)
odtah:Ventilátor VK 150-495m3/h
ofuk :4xHURRICANE(jeden fouká na výbojku)
zvlhcovacka tefal 4,5L(navrchu mam rouru od vysavače,namířenou primo do skrine,už se mi tam nevešla)
stinidlo:Wavereflector(později nasadím heatshield)
kvetinace: od 3l do 5l
hlína :1/2 kokos,obyc hlína+perlit
hnojiva:Plagron power roots,alga grow a bloom,green sensation,sugar royal.fish mix,Pk 13-14(atami),Blombastic(atami)AH-enzymes,Ripen
Hnojiva mi zůstala z předchozích kol,míchat je nebudu.Budu hnojit každou jinak,takovej menší experiment.

Osádka :5x Alien Abduction,7xKushurella,2xS.A.G.E
Vlhkost :80%
teplota : noc-24
den max 28

Dnes je to 7 dni na 18/6.Chtěl bych to tak do 7 dni přepnout(když bude nejaka slečna zaostávat,pujde na balkon)
hnojeno zatim 1ml/1l Plagron power roots (hned po přesazení)
a dnes přidáno 2ml/1l Fish mix
!ZAU!
Alien Abduction od Člena Rakosnicek(tim to ti jeste jednou dekuji)
!ZAU!
Alien Abduction pheno 8 (3z5)
!ZAU!
č.1-nejmenší kushurella
č.2-největší kushurella
č.3-v popředí S.A.G.E
č.4- celek
č.5- celek
!ZAU!
Tak dneska jsem to přepnul na květ.Z počátku jsem chtěl jéct SOG,ale každej řízek jsem dostal jinej,bud budu ty největší ohýbat nebo ty nejmenší podkládat. Před třemi dny jsem to prolil Enzymi a dnes jsem dal 1,5ml/1l Plagron sugar royal.Omlouvám se za kvalitu fotek :-) v květu použiju lepší fotak.
Rákosníček
jak to pokračuje?
!ZAU!
aho,moc se všem omlouvám,ze jsem to nedokončil.Ale nějakej dobrák me napráskal policii ČR(tim to mu moc děkuji)budu informovat co a jak(až se to všechno tak nějak uklidní)Ale co mi bylo řečeno hrozí mi max podminka,ale nejhorší trest je ten že na delší dobu si budu muset dát pauzu :(
benjichaouat
za tenhle pocin nebudes mit ani podminku, zalezi na tobe, jak to uhrajes.
!ZAU!
Tak na konec to dopadlo tak ze jsem dostal pulrocni podminku.
A vis kdo to byl?

Nezavidim Ti ):, tak at se dari lepe v tomhle roce!
!ZAU!
Tak to netusim.ale ve meste kde bydlim jsem nebyl jedinej.
Rismane
Nemáte stejného internetového providera ? Né že bych se v tom nějak extra vyznal ale co jsem tak četl, není to pro takového člověka problém trackovat tvé aktivity a když píšeš, že stejný město(menší) tak je i větší šance, že máte stejnej net a poskytuje Vám ho nějakej zmrdeček, co nerad ganju ? :D Dost paranoidní vím ale jestli si každému na potkání nepovídal jak doma pěstuješ tak to bylo první co mě napadlo
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od !ZAU!
Tak na konec to dopadlo tak ze jsem dostal pulrocni podminku.


Půlroček,to je hned.Pak si požádáš o výmaz z trestního rejstříku a budeš opět v klidu.Ať se ti daří!
!ZAU!
Nasel jsem par fotek z predchozich pestu tusim rok 2011..
Svetlo bylo 250w
Box 60x60
Hnojeno plagronem
Foto c1. Denny boy tesne pred sklizni
Foto c2. Sage kvet cca 30dnu
Foto c3 C99 kvet to same
Foto c4 zalejvani
!ZAU!
Tak a tohle je moje posledni in.A asi nejepsi odruda co sem kdy v zivote mel.Sice to nedelo obri palice ale i tak byl vynos dost slusnej cca 300g pod 400w a to sem s tou odrudou zacinal.Na ten rust si clovek musi zvyknout.Roste to neuveritelne rychle,patra jsou daleko od sebe.Coz mi vyhovovalo,mohl jsem zastipovat a i presto to bylo krasne prosvicene.Tvori spice maly kaminky nez palice,proto je lepsi ji zastrihovat.Chut byla po ananasu,proste lahoda,ucinek docela uzemnujici ale furt jsem mohl fungovat.Ale nejvic jsem si zamiloval vzhled,kdokoliv to videl chtel to ochutnat :).Je to uz dlouho,ale furt ji mam v pameti.Ted planuji Larry og kush a white wire a to by mela bejt jeste vetsi chutovka,tak na to se uz tesim
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo


Půlroček,to je hned.Pak si požádáš o výmaz z trestního rejstříku a budeš opět v klidu.Ať se ti daří!


No nevim jak je to u těhle trestnejch činů... ale mě chytly s autem bez papírů v době kdy to byl trestnej čin (platilo to ani ne rok, pak to dali zpět na přestupek... holt sem si vybral špatný období)... podmínka a zákaz. Nedávno sem se bavil s jednim chlupatym (zase mě stavěl v autě) a ptal za co sem měl ten zákaz řízení tenkrát... rejstřík sem si nechával vymazat kvůli práci, kde chtěli jen bezúhoné.

Takže i s čistym rejstříkem si buď jistej že páni Policajti budou stále vědět... ty maj i jiný zdroje než jen rejstřík trestů. Jo a mimochodem musíš počkaž než si můžeš zažádat o výmazání a i to musí bejt řádně odůvodněný... dělí se to nějak podle závažnosti od roku (což byl můj případ) až po nikdy u násilnejch činů a během tohoto období nesmí bejt spáchán jedinej přestupek ikdyby to byla úplná banalita.

Zau, jak to dopadlo? Byl i nějakej finanční postih?
!ZAU!
Zdravim te..Zadnou pokutu sem nedostal prave,coz sem se docela divil.Jinak by me zajimalo,co by se delo,kdyby me chytli znova.Ja si myslim ze sem mel stesti,ze sem doma nemel zadnou vahu zadny pytle atd.Kdyz sem byl na stanici,tak mi jeden policajt rikal at se nebojim.Ale jestli prej zjisti ze to prodavam tak mi to jen tak neprojde.Celkove sem trefil na docela v poho benga.Uz i benga rozlisujou dealera a konzumenta co ho bavi pestovat s nechce podporovat cernej trh.
crazyben
vaha, pytliky... jj presne na to koukaj ja mam pro jistotu doma vzdycky i nejakou home made masticku, s tim pak neco malo muzes ukecat a vahu nechavam supliku v kuchyni, jakoze je kuchynska (mam do pul kila s celkem velkou plochou, takze snad by to proslo). A jak rikas hodne dulezity je i na jakyho cloveka v ty uniforme narazis. Nektery to chapou a bejt to na nich otoci se na miste a neresi to, no pak sou idioti co by kvuli tomu nejradsi lidi zavirali ikdyz je evidentni ze to maj pro sebe.

Ale ze nebyla pokuta ani nejaka minimalni to se taky divim. Tak at se ti do budoucna takovy "dobraci" vyhnou...
ten_hodnej
s tou pokutou - pokud se jedna o trestny cin nedovoleneho drzeni, vyroby a pod... tak ti hrozi akorat propadnuti veci, podminka a k tomu zaplatit soudni vydaje, ovsem pokutu nedostanes... tu by dostal kdyby to byl prestupek... takze drzeni mnozstvi mensiho nez 10g = prestupek = zabaveni veci + pokuta 1000kc-15 000kc v prestupkovem rizeni ktere samotne stoji 1000kc, tudiz min. 2000kc budete platit vzdycky (1000kc za spravni rizeni + 1000kc min. pokuta)

drzeni vetsiho mnozstvi/vyroba apod.. = trestny cin = zabaveni veci ovsem bez pokuty, ale misto pokuty budete platit soudni vydaje (samosoud stoji 2k, normalni soud i 7k+)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma