Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
5x Power plant, 1x Automazar/250w/hlína/druhé kolo - Klikni zde pro originální téma
Taurus95
Tak pánové zdravím po delší odmlce po wapě!

Nyní mám novou posádku, rostoucí 10 dní. Powerplanty rostou velmi obstojně a aktivne, mazar na tom není jinak. Jediny problem je s jednim powerplantem kterej vypada nejakej slabej... Jinak co se týče automazara tak je v boxu jen coby v jeslích, pujde na balkon.

SETUP
-6,5 l kvetniky
-biobizz lightmix
-250w PIA plus od Philipsu
-Predradnik 250w GIB
-kvetove hnojivo zatim nemam, asi biobizz
- vzduch: TT- 125 + sonoflex
-pachovej filtr 150m3
-UZ zvlhcovacka 250ml/h
-cirkulační větrák 27cm, dvě rychlosti

__________________________________________
Teplota v boxu je okolo 27° a vlhkost 50%.
Taurus95
Panove foto dam z domu, z telefonu nejak nejde nahrát...:(
.t.u.r.i.s.t.a.
a box ?: včem to roste ? .

t.
Taurus95
Je to v boxu o ctvercovem pudorysu 1x1m a výšce 140cm, přidávám slíbené fotky + odkaz na minulé kolo, kde je podrobnější info o pěstebním prostoru. Jinak automazar je momentálně už na balkóně, dneska bylo velmi pěkné počasí a snad vydrží.. tak ať si jede venku chlapec :)
Taurus95
Tak dneska sem se rozhodl že s tímto počasím je teplota v boxu dosahující až ke 30° očekavatelná..

Takže zakoupeno:
-2m aluflexu
-cooltube
-cirkulační větrák huricane
-alga bloom
-essentials EC metr.
---------------------------------
Po namontování cooltube teplota 26°C, vlhkost 60%.
________________________________________
EC se zatím moc přesně nedá změřit nebo alespoň nevím jak na to. Kytky jsou v biobizz lightmixu a asi zatím nevyužívají celou plochu substrátu a je tam ještě dost hnojky.... nebo nevím.. ale hodilo mi to EC=3,6 :( Mohl by mi někdo prosím zkusit poradit co to může být?
Taurus95
Koukám, že prosit o pomoc nemá naprosto cenu.. :/
Zdar,já osobně bych je prolil čistou voudou s upraveným pH.. Potřebuješ aby EC na výtoku bylo menší než při zálivce..
Taurus95
Report ze 4. dne po přepnutí.
________________________

Problémy s EC přetrvávají, ovšem hodnotám, jaké mi to hází stav holek neodpovídá... nevypadají tak přepapané jako píše elektronika.. . EC vody, kterou zalévám je 0,5 a EC výtoku 3,6. Zkoušel jsem 2 dny po sobě prolít každou rostlinu 1,5l a EC se ani nehlo..Mám to prolít klasicky ve vaně?
________________________

Navzdory problémům s EC se holkám krásně daří, nejmenší rostlinka má 45 cm a největší 48 cm. Dnes sem proholil spodky. Automazar na balkóně je hitparáda, zítra dám foto i ho. Kytičky začínají zlehka vonět. :leaf:
________________________
V období těchto tropických veder přes odpoledne teplota v boxu 27,8-29,6 °C a nevím co s tím, ale to je jedno.... holky to budou muset vydržet, nemám jak pomoct. Jediná možnost je UZ zvlhčovač s kýblem s ledovou tříští, jenže zvlhčovačka mi nějak odpochodovala... vždycky tak 3-4h páří a pak ustane... nechám ji odpočnout a zase jede.
Praseone
Kazdopadne kytky mi prijdou uplne zdrave, jinak cim hnojis a jaky pomery ??
Taurus95
Hnojím Plagron Alga bloom, 2ml/l na začátek (tato dávka odpovídá EC=1,3 ms (samotná voda má 0,5), chci zvedat, ale mám strach díky tomu divnému EC na tom výtoku....... EC metr je zklaibrovaný a valí ok.. nevím co to je... :/
čaues musim ti napsat a uklidnit tě . naprosto nechápu tvoje starosti s EC když kytí sou krásně zdraví . sám sem je uprostřed rustu nikdy takhle neproplachoval ani když se objevila malá známka přehnojení to sem pak jen vynechal jednu dvě zálivky s hnojema a vše bylo ok . proč to píšu když dělam kolem 45 dne průplach tak sou hodnoty EC prvních výtoků kolem 4 takže 3.6 je podle mě v pohodě. jinakj používam hesi a na začátku květu mam taky EC zálivky 1.3
pokud sou kytí krásně zelený hnoj normál podle tabulek a neřeš EC když neni třeba :) pěstu zdar
Taurus95
Jako taky to ignoruju a řídím se tí jak holky vypadaj, ale to jsem mohl koupit za ty prachy třeba green sensation
Taurus95
Tak dneska byl holkám pořízen Darkstreet stan 120*120*180.
EC na výtoku je u všech holek 2,4 - 2,5. Výška kytek je 110 cm, 19. den květu.
Ve předu vlevo automazar.
"Piece of s**t"
Ahoj. EC v hlíně moc neřeš. Od tý doby, co mi do podmisek vytejkalo Ec 5-6, ačkoli jsem nelil víc jak 2, kytky se tvářili normálně (a hladově) jsem Ec metr zahodil a v hlíně to už moc nesleduju, protože substrát to hodně kurví a výsledky můžou bejt pak hodně zavádějící. Když se jima pak člověk moc řídí, může si zadělat na problém Namíchaný grow substráty sice Ec nerozhodí tolik, jako když si namícháš svůj, pořád ale hodnoty na výtoku neodpovídaj realitě.
Ec metr si nech do kokosu, nebo do hydra. Mám pár známých, co si posrali sklizeň, protože moc řešili Ec v hlíně, několikrát uprostřed pěstu zbytečně proplachovali a pak to podle toho vypadalo. Takže pro obćasnou kontrolu ano, pro přesný určení, jak moc kytky v hlíně žerou, či nezerou to určitě není a to co vyteče ber hodně z nadhledem. Pro přesný řízení spotřeby :D je potřeba inertnější medium, než je hlína.
Sleduju a ať se daří
Hy3nA
čau, jestli máš takhle velkej box, tak dej dopryč tu CT a pořiď si pořádný stínidlo.
pořídil jsi i větší světlo, nebo máš stále 250? obzvlášť v CT bys jí mohl dát téměř nad vrcholky a prosvítit tak víc do hloubky, ale stejně ji radši sundat a nasadit stínidlo :)
Taurus95
Příští kolo mám v plánu v kokosu a nebo si vyrobím hydro systém.
Co se týče světla tak mám stále 250, ale asi budu pořizovat 400w. CT mám výš kvůi lepšímu rozložení světla do plochy, neboť když ji dám moc nízko tak na rostlinky v rozích svítím jen z boku.
Taurus95
Tak. Dnes pořízeno světlo 400W se starým předřadníkem od kamaráda z nějaké továrny (dělá vyklízečky a měl to vyhodit :D ).

Uvidím jaké změny to přinese na holkách, v neděli večer bude čas, tak udělám podrobnějšší fotodokumentaci a další info.
Scroo
Cau chci se zeptat to na toho automazara svitis 12/12 ? se mi to nejak moc nezda .... na zacatku si pisal ze mazar je tam jako v jeslích a pak pujde ven ale vidim ze uz kvetes ... i s tim mazarem
Taurus95
Ano, automazar má 12/12 a jede krásně, venku an balkoně není proto, že bydlím na rohuá paneláku a točí se mi na balkóně vítr a totálně ho demoloval...
Taurus95
Report ze 42. dne květu (400W sodík)

Nejdřív se omluvím za odmlku v infu,a le jel jsem na tejden na vodu a nějak sem se naprosto nedostal k PC. V době vody se starala maminka s tatínkem.
____________________
Základní info

EC=2,0-2,5 ms

Teplota: 26-28°C

Vlhkost <15%

Brzy holkám koupím Green sensation :) na konec pak Final solution.


Všechny holky se krásně obsypávají a nabobtnávají, konzistence vynikající, obsypanost brutální, vůně božská! :D

přidávám foto AM i PP
Všechny fotky doporučuju v maximální velikosti :)

Tak 1. foto všichni dohromady, 2. Auto Mazar topovka, 3. PP topovka (krásně samá blizna :bandit: , 4. AM makrofoto, 5. PP makrofoto
Taurus95
Tak sem pořídil: Powerzyme od hesi, Bio- bloombastic Atami a doukoupil jsem Plagrona co mi rozlila kočka.... Uvidíme jak to bude vypadat :)
porotce
podle me by si mel zacit spis proplachovat nez tam cpat dalsi hnojky.
Taurus95
Chci hnojit ještě 9 dní a pak až do konce flushing. Jinak v G shopu mi říkali že je ideální doba na pár dní toho bio-bloombasticu, že to podpoří tvorbu cukrů a výsledný produkt bude sladší a kompaktnější. Tak snad.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma