Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Okno - sbírání prvních zkušeností - Klikni zde pro originální téma
BastaRED
Ahoj všem milovníkům zelené byliny. Abych vás nejprve uvedl do obrazu - kdo, co, proč a jak? Jsem studentem a jak všichni jistě víme, studenti nejsou zrovna bohatou vrstvou obyvatelstva. Vzhledem k tomu kolik toho měsíčně vyhulím (asi 20g - a to často strádám), jsem si řekl, že už je vážně na čase udělat si také vlastní zahrádku a ne stále jen nakupovat mnohdy nekvalitní věci.

Když nejsem ve škole, jsem většinou doma - bydlím stále u rodičů. Ti mi naštěstí nějaké to hulení tolerují. Celý minulý týden jsem byl doma bez čehokoliv do jointu, bez možnosti vydat se do města kam chodím do školy (je dost vzdálené) abych koupil od svých "kontaktů" něco "na stav". Nechal jsem si proto složitou formou dopravit 5 gramů čehosi, co jsem nikdy neviděl - z bližšího města. Na pohled přesušené, prosemeněné. Po ochutnání hrozivá chuť (seno, no) a slabý stav. Jen tak jsem se rozhodl zkusit dát semínka naklíčit. Z 10-ti jich kupodivu vyklíčilo asi 7. Ty co vypadaly nejsilněji jsem s chutí zasadil (4) a no-name vzorek jsem si pojmenoval Marta.

Vše mám zasazené v květináčích za oknem. Až rostlinky zesílí, chci je přesadit do větších květináčů na trvalo. Klíčím taky další, jiný no-name z jiného zdroje, kterého bych chtěl nasadit taky 4 kusy. Doufám že mi zůstane minimálně 1 samice od každého vzoru. Zatím jsou rostlinky jen na čisté vodě což je snad nejjistější (ale taky dost pomalé). Rád bych však věděl jestli mám použít hnojivo Kristalon Start už teď, když jsou rostlinky tak malé (??) - abych jim spíše neuškodil. Také jsem doma nalezl hnojivo "KAPKA na balkonové rostliny". Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Dále by mě zajímalo jak jinak kytky v růstu podpořit (bez elektrických zařízení). Napadla mě rozříznutá pet-láhev s dírkama jak jsem zde už několikrát viděl - zase ta samá otázka, zda je to v tomto věku rostlin vhodné? Díky všem předem za odpovědi na možná až příliš primitivní otázky. Přidávám také dvě asi ne moc záživné fotografie sotva vzpamatovaných rostlinek.
Kristalon ani Kapku prosimte nepouzivej :-) to sou strasny hnojiva, a uz vubec ne na takhle maly kyti.

Rozrizla petka jakozto mini pareniste je dobry, tim ji ze zacatku urcite pomuzes :-)

Jinak jak jim dale muzes pomoci bez elektrickych zarizeni... napr kvalitni substrat a hnojiva (z growshopu).

Tak at to roste :-)
koles
citace:
Kristalon ani Kapku prosimte nepouzivej :-) to sou strasny hnojiva, a uz vubec ne na takhle maly kyti.


A na to jsi přišel jak? Nicméně máš pravdu v tom, že hnojit takový prcky je blbost.



Krystalon samozřejmě použít můžeš, ale opatrně! Ze začátku (za dva tři týdny) menší dávku než je doporučená.

Pařník dát můžeš, jen si dej pozor, aby jim za oknem nebylo moc horko.
Withman
Vysral bych se na to, akorát ztracenej čas + chceš to hnojit chemkou a pak hulit?

Jestli máš hodně slunečné místo, tak si ušetři trochu peněz a kup fem. AF semínka z growshopu a na každý semeno 5l až 10l předhojený hlíny (growshop) a nemusíš ani nakonec hnojit. Určitě tě to bude stát méně než za co si teď nakupuješ "hulení" :))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma