Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
[2.grow]-[200CFL]-[Micro!] - Klikni zde pro originální téma
Hojte,

po pár letech opět tu. Vzhledem k tomu, že už jsem se nějakou dobu kopal do prdele, řekl jsem si, že je na čase najít si něco na práci. No zase až tolik práce okolo tohohle není, ale je to paráda, když se máte na co koukat a s čím se zabavit, což?:)

Bydlim v bytě, kterej má něco přes pade m2, s dalšíma dvouma lidma. Takže toho místa tu prostě tolik není a proto ten mikropěst. Dlouhou dobu jsem se rozhodoval, jakej setup zřídím a nakonec jsem si řekl, že ono je to vlastně celkem jedno, pár kol udělám tak a pak zase onak.

Teď to vypadá teda asi takhle:
30x30x60 (Homebox mini) s 200W CFL Dual vertikálně v rohu, okolo jsou 2x Great White Shark fem. od Fair Seeds a vedle by měl (trochu se mi to pomichalo) bejt Fruit Automatic fem. od Dinafemu - toho jsem tam strčil z okna, protože třetí GWS nevylezl):

Aktivní přítah 12V Sunon větráček kterej běží většinu času na 4,5A,víc neni potřeba, teplota je tam stálá cca 25,5. Odtah pasiv.
Vlhkost 60%.

Nějaký hnojky jsem vzal od Plagronu. Terra Grow, Terra Bloom, Vita-Race,Sugar Royal,NPK. Zatím je teda nasazenej jenom T.Grow a dneska jsem stříkal jednou Vita-Race.


Postupně do večera nahodim fotky, sice z mobilu ale snad postačí, jenom je musim setřídit podle data.
4. - 8. den
První je Fruit, ten ani nevim kolik má.

Pak GWS 9. a 10. den.
Tohle už je 14. dní GWS pak Fruit a pak zase GWS.
15. dní
17. dní
LST
19. dní, porad ohybam..
SOMBruno
Ahoj

Koľkolitrové kvetináče plánuješ dať??
Inak takéto niečo ako tento Homebox Mini hľadám na nete už veľmi dlho takže K+! Vďaka. Nech sa darí :)

EDIT: ako máš vyriešený ofuk ?
Ahoj,
velice Ti dekuji. V tuto chvili jsou tam kvetinace o rozmerech 13x13x13 (2L). Vzhledem k tomu,ze se jedna o box o rozmerech 30x30, tak víc jak 15x15 tam nenacpu. Tzn 3L kvetináče.

Ofuk ve fazi rustu neresim, pritah si s tim poradi. Je totiz nad lampu,fouka trochu stranou na hranu zabudovanyho predradniku, takze se to tak nejak rozprostre a na CFL s tim klidne udrzim ruku. V momente,kdy je vyssi teplota,zvysim vykon vetracku treba na 7,5V. Listky se hybou, stonky tloustnou, parada:)

Ve fazi kvetu pridam jeste jeden vetracek, nejakym zpusobem ho povesim ve vyssce palic.
Tak jsem z micra udelal mid. Sehnal jsem tady na G vetsi box - 60x60x120.

Pecu tam teda jenom ty tri kytky,2GWS a to auto.Ted uz jsou preply na 12/12, nejakej 5-6 den. Chtel jsem nejdriv sehnat nejaky rezivo jeste navic, at se vyplni prostor, jenze do toho prisly zdravotni potize tak jsem se na to vybodl. Dojedu v klidu tohle kolo a budu objednavat celou Red Family od Sweet seeds ktery tam dam.

Tady jsou nejaky fotky.Ten v plnym kvetu je to auto.
waed
zdar máš to pěkný.. v prvním příspěvku si psal že si to pocákal vita racem (phytamin) nepoužívá se náhodou až od 1 týdne květu do 3 týdne květu ?? na takhle malé kytky to asi nemělo moc smysl....
Zdar, díky.

Takhle:, nestrikal jsem to primo hned,az tak od 15. dne rustu, kdyz jsem totiz zakladal tryd, tak uz bylo rozjeto:) Osobne si myslim, ze jsem mohl i drive:)

Jinak, kdyz se kouknes na tabulku davkovani, // Napriklad zde tak tam je to od 1. tydne rustu.

Me ve svy podstate slo hlavne o to, ze podle popisu produktu se ma na listech vytvorit filtr, ktery zabranuje vyschnuti listu. Takze jsem to cakal hlavne kvuli tomu, ze jsem s tou vlhkosti ze zacatku mel trochu problem, nez jsem to vychytal.
waed
aha :D já to špatně pochopil a myslel jsem že se to používá až od květu.. tak alespoň jsem chytřejší :D
A takhle se tvarime dnes:)
Furt kveteme!

// Jo a vlastne to AFko jsem seknul uz. Nejakych 7g. Na 12/12 to celkem ujde. Na pristi kolo budu brat AFka, chci jich tam dat 9 a jet je na 18/6 celou dobu.
... tak ta moje kebule se v tomhle horku prehrala a zacala vymyslet ruzny veci.

Vse je nasledovne: Nechtelo se mi svitit jenom na dve kytky, kdyz je box 60x60 a mista tam celkem je, proto jsem kytky soupnul na balkon a misto nich vysadil deset automatu. Az GWS dojedou, tak nahodim fotky u konce a susiny :)

Jinak casem zalozim tryd v autoflowerech, seminka uz vyklicily a az bude co fotit tak postnu. Celkem jsem tam narval Red Poison,Black Cream,Bubblegum,Purple Kush a jeden Deimos z legalizace.

Díky za to, ze jste sledovali :)
Akorat pred chvili jsem delal zalohu fotek z mobilu, tak jsem vystrachal jeste nejaky.

Je to GWS nekdy pred kosou..

Jinak, ten vynos byl celkove dobrej (dohromady skoro 30g) i pres to ze to byli jen dve kytky.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma