Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
TopTao, Big Bud XXL a spousta noname (snad) pod Sluncem 13 - Klikni zde pro originální téma
fiste
Čaute zahradníci,

letos jsem si mimo automatů i trochu osázel zahradu. Dostal jsem několik semínek TopTao, tak jsem je dal někdy v půlce dubna klíčit, nakonec se chytlo jedno. Koncem dubna, jsem dostal další a chytly se 2, takže dohromady 3x TopTao. Spolu s nima šly do vaty všechny ostatní noname semínka, co jsem doma našel, těch se chytlo asi 40. Všechno regular semínka.

Doma v řízkovací krabici jsem měl 4 matky Big Bud XXL zasazený v kokosu a hnojený zbytkama Atami Coco A+B. Tři jsem ořezal a dal jsem je zatim do skleníku. Všechno jsou to holky.







Foto 16.5.:

1. TopTao. Měly by z toho prej vyrůst 3 metrový stromy, tak jsem jim u plotu připravil zbrusu novej odpovídající záhon :D Zatim jsou v hlíně a navrchu maj malou vrstvu kokosu.


2.-3. Big Bud XXL. Zatim jsou v kokosu a ve skleníku, ale plánuju je dát do velkejch květináčů, do hlíny a ven. Jsem zvědavej, co předvedou.


4.-5. noname kolem skleníku a kolem malin. Mám jich asi 20, 20 šlo do lesa. Na fotky se všechny nevešly, budu je fotit nějak na přeskáčku.
Withman
Přeju pěkný počasí! K+ a budu sledovat.
fiste
Uplynulo 20 deštivejch dní a po dlouhym čekání konečně nadešel den přesazovací :)
Začnu tim záhonem, co jsem minule nakous. Je to 40cm prokátrovaný hlíny, přidaný kolečko slepičinců a hnoje, promíchaný a 20 dní do toho pršelo. Na dně je pískovec. Proryl jsem tim ještě něco přes 100l kokosu aby to bylo vzdušnější. Tenhle záhon je určenej čistě jenom pro TopTao. Bohužel mi jednu uhryzal slimák, tak jsem jí nad tim místem říznul a dal zakořenit. Snad se chytne, ale asi půjde do květináče.

Na 1. fotce jsou v zemi zasazený 2 TopTao, květináče byly zcela prokořeněný, a vpravo nahoře pod kelímkem ta jedna říznutá. V květináčích cca 20l jsou přesazený Big Budy, dosypaný tou hlínou ze záhonu, asi ale půjdou ještě do větších a jinam, až TopTao povyroste. Trochu jsem jim probral spodky, než jsem je přesazoval, kokos byl krásně prokořeněnej. Ty podtácky jsou proti kočkám.


Tady jsou zbylý 2 Big Budy, zahrabal jsem je společně do cca 60l květináče. Očekávám jednu velkou kulatou palici :D





Přišel jsem ještě k jednomu pochroumanýmu feminizovanýmu Jacku Herrerovi, tak jsem ho hodil za skleník, ale moc nadějí mu nedávám..






Celkovej pohled v podvečer s automatama




a bez. Díky za Ká a počasí přeju pěkný všem :)
fiste
No co vám mám povídat, nonamy za skleníkem se skoro nehly, byla jim asi zima a je pravda, že jim nevěnuju žádnou zvláštní péči. Jen ať se snaží..


Tyhle jsem fotil i prvně..











Jahody ani maliny si nestěžujou..









Za skleníkem, před skleníkem.







Před skleníkem, za malinama.
fiste
Ahojte,


takhle to vypadalo právě dnes na mojem V.I.Plants záhoně :) Řízek zatim nevypadá nijak..








TopTao levá










TopTao pravá









BigBud XXL levá









BigBud XXL pravá
fiste
.


BigBudy na skalce





















Noname za skleníkem, 1. fotka jsou zase ty tři. Zlepšilo se počasí a konečně začaly růst.



















Jack Herrer, tomu se prostě nelíbí nic.
fiste
tohle tohle prosim smazat.
fiste
Čau všem,



dneska bylo krásně, tak jsem zase něco nafotil.








TopTao levá









TopTao pravá, ta je asi o deset dní mladší než levá, tak si na ní dovolujou listožravci. Preventivně jsem posprejoval všechny svoje kytky krom automatů nějakou chemkou proti nim. Stejný brouci byli i na malinách, ale o ty se dneska postaraly včely :)









BigBud XXL levá, tu jsem řezal nejmíň ze všech, vedle je TopTao..










BigBud XXL pravá
fiste
A taky jsem přesazoval BigBudy.



Namíchal jsem si hlínu, kokos a 25l zahradnickýho substrátu na dosypání těch velkejch květináčů.








Tady jsou holky na chvilku bez obalu. V takovym květináči, jako je uprostřed, byly původně a jenom v kokosu. V tom kulatym květináči jsem měl na dně hrst štěrku aby se neucpal odtok, to jsem teď vyhrabal.










Tady už to mám hotový.









A tady už i umístěný a zalitý :)
Na první fotce je ta málo trestaná, trochu povadlá, od teď BigBud Západní.








BigBud Východní na tý samý skalce.
fiste
Tak pro dnešek posledních pár fotek, převážně noname.


1. fotka jsou BigBudy 2in1 v rohu trochu cloní automaty, napravo nahoře trochu prosvítá BigBud Východní











tady zase ty tři štamgastky








za malinama









dvě co se snaží dostat ze stínu malin






Tahle je na kraji a zpod ní rostou nový maliny. Aspoň provzdušňujou půdu si řikám, takový pomalý žížaly :D

Ať to roste a zase třeba za tejden caw ;)
fiste
Ahoj!

Kytky mi teď díky počasí doslova rostou před očima, takže i dneska bylo co fotit. V noci má bejt ale bouřka, takže se trochu bojim aby bylo co fotit i zítra :D


1. fotka je TopTao záhon








TopTao levá, červenou čarou jsem označil její výšku před 3 dny













TopTao pravá, ta mladší, a její výška před 3 dny. Pod ní je ten řízek a vypadá že žije no..












a tohle je jedna noname za skleníkem, teď už nejlepší ze všech.










Ta samá z boku, už má stonek skoro jako TopTao.
Mějte se fajn ;)
fiste
Zdravím,
nejsem si jistej, jestli je to nedostatkem něčeho nebo nočníma teplotama, ale na všech BigBudech mi začaly žloutnout vršky, TopTao je v pohodě. Přehnojení si myslim nehrozí, před 3 dny byly ještě zelený. Proto jsem je dneska poprvý preventivně pohnojil. Nemám tu zrovna nic jinýho, než BioBizz BioBloom na kterym píšou, že je skvělým hnojivem již od začátku růstu, tak uvidíme.. Dostaly dohromady 50ml na 10l konev. Na některejch noname se mi objevil deficit boru, tak jsem k nim vylil taky jednu takovou konev.

Na první fotce jsou BigBudy 2in1,







BigBud Západní vlevo a BigBud Východní vpravo.











TopTao záhon, ten nehnojim pořád ještě ničim. Ta levá je trochu víc na sluníčku, ale taky trochu víc na větru. Po tý bouřce jsem jí našel růst do 135° směrem od plotu, takže jsem jí radši udělal rovnátka. Našel jsem přímo mezi kytkama spát psa, proto ten plůtek aby se to neopakovalo.










TopTao levá, když na to teď koukám, tak ji ještě zítra přihrnu hlínou :D






TopTao pravá.
cau fiste. co ten jack herrer? deje se mi s nim to sami. porad zloutne hnedne atd.. pritom uplne jedinej nechapu co s nim..je malej zakrslej a nejede asi ho vyhodim. mas je krasny kacko leti
fiste
Caw,
zajímá tě Jack? No do minulýho tejdne to byla pořád stejná pohádka, jedno patro narostlo a jedno pod nim za tu dobu uschlo, ale teď už má 2 patra zelený :) Asi je to nějaká chyba v DNA, protože ostatní semena jely bez problémů. Něco jako ten jeden Pineapple v mym druhym indoor kole.
Myslim si, že nakonec zhermí, ale nechám se překvapit. Příště ho vyfotim, díky za ká.

Edit: Přidávám teda i aktuální foto, když jsme v tý fotogalerce :)
ja toho myho ani nefotim pac je porad stejnej..ma priznaky prehnojeni, nedostatku dusiku, spaleni sluncem, ale nejvetsi problem je ze ho hnojim sice min nez ostatni ale dusik mu chybet nemuze :D a skoro celej den je v polostinu takze asi pojede do prde.... :D
fiste
Zdravíčko,
když jsem šel dneska zkontrolovat kytky, jestli rostou, všimnul jsem si, že všechny BigBudy už kvetou! :eek: Je to asi počasim, protože ke všem jsem se choval trochu jinak. Jediný, co bylo stejný, bylo to pohnojení na květ, ale tim to snad bejt nemůže. Možná je to kombinací obojího, nevim.. Asi mi nezbejvá než doufat, že se už nebudou přepínat zpátky na růst a nějak pokojně dokvetou.. Nebo co myslíte?








BigBud Východní má zatim jako jedinej na každym vrcholku jeden růžovej list, na fotce to neni až tak vidět, soustředil jsem se na květ a foukal vítr.










BigBudy 2in1










a jejich nákvět.










TopTao se zatim drží a nekvete, jediný co tam teď kvete je rukola :)
fiste
.



TopTao levá.









TopTao pravá a pod ní ten TopTao řízek.











Ta pěkná noname za skleníkem









a zase ty 3 noname.








Ta jedna, jak z pod ní rostly ty maliny, ale někdo je bohužel vytrhal. Každopádně se ukazuje, že by to pro ni stejně nebyli rovnocenými soupeři. Od teď závodí s ostatníma malinama :D
fiste
Dneska jsem vytrhul ten TopTao řízek. Jednou už jsem TopTao měl ve skříni a jak jsem ho řezal a lámal, tak taky zhermilo. Nemaj to rády..
fiste
Ahojte,

oteplilo se a BigBudy se začínaj zase zelenat. Taky pokračujou v květu a vzhledem k tomu, že už se nám zkracuje den, tak věřim, že už budou kvýst až do konce. Hnojim je BioBloomem.


BigBud Východní







a tady všechny ostatní BigBudy, u nich automaty. BigBud Západní byl moc na větru a tak jsem ho přestěhoval. Vypadal už jako smeták a tady se mu daří líp. BigBudy 2in1 byly přesazený dřív, maj stejnou hlínu jako TopTao a jsou na lepšim místě, jinak se o všechny starám stejně.









Květ BigBudů










a stonky BigBudů.
fiste
TopTao pořád zalejvám jenom vodou, hnojit neni potřeba. Na plot jsem přidělal skleněnou desku, protože ta levá byla moc na větru a měla z toho potrhaný listy. Jinak holkám do 3m pořád 2,5m schází, tak nevim, jak to bude s tou vejškou :) Na druhou stranu maj spoustu místa pod zemí, takže je možný, že zatim rostou hlavně tam. Já bejt kytka, tak v takovymhle počasí rostu celej pod zemí :D









TopTao levá,









TopTao pravá,










3 noname







a tady jsou noname u malin. Nalevo je ta závodnice a napravo jedna z těch, co měly problém s výživou a hnojil jsem je. Teď to vypadá, že vršek už roste normálně.
Tak zase caw ;)
cau fiste co to je za jehlicnan s tema modrejma siskama? :-o jsem jeste nevidel
AVICII
citace:
Původní příspěvek od spill it
cau fiste co to je za jehlicnan s tema modrejma siskama? :-o jsem jeste nevidel


Pokusím se tipovat, nejedná se náhodou o Abies koreana? Nebo-li jedli korejskou? :)

...Jinak moc parádní kytky, radost se koukat na tvé příspěvky fiste. Ať se ti daří nejméně tak dobře, jako do teď.
fiste
citace:
Původní příspěvek od AVICII


Pokusím se tipovat, nejedná se náhodou o Abies koreana? Nebo-li jedli korejskou? :)

...Jinak moc parádní kytky, radost se koukat na tvé příspěvky fiste. Ať se ti daří nejméně tak dobře, jako do teď.


Díky za pochvalu, potěší :) Když jsem se ptal, řekli mi, že je to nějaká kanadská jedle, ale ty jsi to trefil přesně. Koukal jsem na google a jsou to ty samý fialový šišky.

Edit: Přikládám foto a jestli to dřív nevyzobou ptáci, tak na podzim vyhlásim nějakou soutěž o zralý šišky :)
tak to je bezvadny, poridim taky moc se mi libi..to by mohla ma zena konecne ocenit :D ze nepestuju jenom ty hnusy lepkavy palice. diky za odpoved chlapi
plantážník23
cus ty bigbudy mas fakt pekny ale na to jak si byl chytrej zas zadnej extrem na vetsine fotek vypada ze ty ostatni asi docela trapis bez vody a ty bigbudy sotva kvetou to se priprav kolem pule srpna presne uz si to nepamatuu jak to bylo loni ale to ze se ukazali blizny jeste zdaleka neznamena ze kvete.Muzes mit kytku ze semene a ta ti ukaze blizny treba v pulce cervna
Hy3nA
zrovna sem ti to chtěl napsat, že tohleto neznamená kvetení :)
fiste
citace:
Původní příspěvek od plantážník23
cus ty bigbudy mas fakt pekny ale na to jak si byl chytrej zas zadnej extrem na vetsine fotek vypada ze ty ostatni asi docela trapis bez vody a ty bigbudy sotva kvetou to se priprav kolem pule srpna presne uz si to nepamatuu jak to bylo loni ale to ze se ukazali blizny jeste zdaleka neznamena ze kvete.Muzes mit kytku ze semene a ta ti ukaze blizny treba v pulce cervna


Caw, podle čeho soudíš, že kytky trápim? Možná myslíš ty nonamy, ale to už jsem psal na začátku, že se o ně prakticky nestarám, takže je zatim trápí jenom počasí. Jinak díky za postřeh ke kvetení..

citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
zrovna sem ti to chtěl napsat, že tohleto neznamená kvetení :)


Ptal jsem se na to před tejdnem a přesně týhle odpovědi jsem se bál :) No a od tý doby holky zatim kvýst nepřestávaj, hází pořád nový blizny a proto začínám věřit, že dokvetou. Jistej si zatim nejsem ničim. Taky jsem si všimnul, že v tom Biobloomu jsou i nějaký hormony a tak mě napadlo, jestli jsem tomu vyvolání kvetení taky nepomoh tim prvnim zahnojenim :confused:

Foto je aktuální.
Hy3nA
vyskočí to na každym patře, ale bude e tam tvořit vždycky jeden pupen, počkej si a uvidíš sám.
a myslim si, že kvetení bys hnojivama nevyvolal ani in, natož u outu
plantážník23
presne tak na kvet si pockas akorat se ukazuji prvi blizny a to muze klidne mesic a pul pred kvetem
fiste
Ahoj všem,

dneska jsem na několika větvičkách TopTao našel mravence usazujícího mšici. Zatim to neni žádná epidemie, dohromady asi 20ks hmyzu. Nasypal jsem teda kolem kytek bio jed na mravence a kytky jsem posprejoval postřikem proti savýmu hmyzu, tim bych se jich měl zbavit. Jinak rostou jako z vody.












TopTao levá,












TopTao pravá.












BigBudy 2in1 rostou v hlíně, kokosu a slepičincích (jako TopTao).
BigBudy Západní a Východní rostou v hlíně, kokosu a zahradnickym substrátu. Byly taky víc na větru a víc se s nima manipulovalo, ale podle barvy listů soudim, že slepičince chutnaj kytkám mnohem víc..
No a asi to vypadá, že s tim květem končí, ještě sem tam nějakou novou bliznu vystrčí, ale palice z toho nebudou :) Měli jste pravdu.





BigBud Východní.
Nonamy sem hodim někdy jindy, zatim se mějte ;)
fiste
Čaute,

dneska jsem nafotil ty nonamy. Některý rostou bez problémů a některejm pořád něco chybí. Budu je teď nějakou dobu hnojit a doufat, že se to spraví. Našel jsem tu 2 lahvičky AtamiAta Coco-Max A+B, tak to k nim postupně vyleju. Ty světlejší BigBudy taky dneska trochu dostaly.






Na rohu skleníku roste ta jedna pěkná noname.












Tady pokračuju podél skleníku, jsou to zase ty tři.










A za malinama, sem padne většina hnojiva.





Závodnice nalevo už se blíží na úroveň malin :)
Ať vám to roste, zatim čau ;)
fiste
Nazdárek ve spolek,


obě TopTao ukázaly samičí květ, takže se raduju a už mi nezbejvá než se modlit, že nezhermí :)











TopTao levá zhruba uprostřed: "Proč mít nad listem jednu větev, když můžu mít 3?"
A já na to: "Proč ne?" :)











TopTao pravá.











Big Budy.






Big Budům jsem prostříhal spodky a větve prorůstající doprostřed.
fiste
Tak a


tohle jsou noname za skleníkem










a podél skleníku.










Ta napravo už kvete a je to holka :)










Závodnice už je na úrovni malin










a taky kvete :)
Mějte se ;)
fiste
Nazdárek,

včera jsem vytrhnul prvního hermáče, byla to Závodnice. Ani mi to nevadí, protože timhle tempem bych ji za nedlouho kontroloval na štaflích :) Taky jsem vyrval 2 noname, který to za malinama vůbec nedávaly. Flekatěly jim listy a neměly skoro žádný kořeny. Asi pod ně chodily hrabat kočky..

Tady jsou fotky závodnice.
fiste
Čaute,
mám tu zase nějaký aktuální fotky, tady jsou.


BigBudy za jedlí, dole je pár dozrávajících automatů a nahoře něčí pes :)









BigBud Východní je nějakej divnej.






TopTao záhon už se mi pomalu plní, jen tak dál.
Zatim čau ;)
fiste
Ahojte,

na 1. fotce jsou TopTao, oběma jsem dneska ustřihnul jednu severní spodní větev, protože už skoro lezla po zemi. Zalejvám je zatim pořád jenom vodou. Na pár listech noname jsem našel svilušky, tak jsem všechny kytky preventivně postříkal 0,5% roztokem Omite 570EW.









Mezi noname jsem našel další 3 hermáče. První je ta pěkná, 180cm vysoká, na rohu skleníku












a další dva jsem našel podél skleníku, jsou to ty 2 zleva.










Tady už je dílo dokonáno.







Zbyly mi dohromady 4 noname, dvě u skleníku a dvě u malin.
Zatim čau ;)
fiste
Zdravíčko,

včera jsem obě TopTao přivázal k plotu a za plot jsem přidělal větrolam, ten zase sundám, až přestane foukat. Obě holky jsem totiž našel ohnutý směrem od plotu. Kdo pozná, kde jsem ten kus plastu použil vůbec poprvý, dostane K+ :)









TopTao levá





















TopTao pravá.
Hy3nA
neměl si ho indoor jako podlahu?

jinak pěkný, ty noname hermafrodity,co jsi vytrhal, stejně byly takový košťata, tak to zas taková škoda nebyla jako přijít o tydle stromky :) ikdyž je jasný, že každá ztráta zamrzí. tak ať roste
fiste
Big Budům se větrný počasí taky moc nelíbí. Zase jim trochu zežloutly vršky, tentokrát všem, a zabrzdily se v růstu. Dosypal jsem k nim trochu kokosu aby se mi líp zalejvaly, jinak vypadaj celkem zdravě a že se těší na teplý počasí.

Big Budy za jedlí (2in1 a Západní),










tady jsou z druhý strany zespoda.










Big Budy 2in1.












Big Bud Východní








a tady zespod.
Zatim čau ;)
fiste
Ahoj všem, nesu menší update.


Na první fotce jsou BigBudy za jedlí,











tady BigBud Východní,













TopTao a další dva vytrhnutý hermáči. Jednoho jsem ještě trhal předevčírem, takže mi nakonec zbyla jenom jedna noname samička.











To je ona







a její květ.
Mějte se ;)
fiste
Čaute,
poslední dobou nemám moc náladu updatovat. Nahodit tyhle fotky mi trvalo 3 dny :D Takže stručně..



Big Budy za jedlí,












Big Bud Východní,











V.I.Plants záhon,








TopTao levá






a Top Tao pravá, oběma jsem musel amputovat několik větví.. Jo a kvetou.
fiste
Tohle je moje jediná přeživší noname samička hnojená 1x týdně noname nohejbalistou. :D Ne, leju tam BioBloom, občas BioGrow. Bude to asi fialka.














Tohle je fialopaprikovník, kterej začal plodit i oranžový a červený papriky..


Tak zase čau ;)
fiste
Ahojte, tak je to fialka :)
První a třetí fotka jsou 2 dny starý, ostatní jsou dnešní.
fiste
Ta levá, starší má asi o 14 dní opožděnej nákvět, asi to nebude uplně stejnej model, ale obě maj 2m.
















Top Tao levá,












Top Tao pravá,













tady taky











a tady jsou obě foceny předevčírem.
fiste
BigBudy za jedlí nebo už spíš jedle za BigBudama,















tady taky,












BigBud Východní.















Takhle nějak kvetou.
Tak zase do příště cawte a ať to kvete!! ;)
Praseone
Ahoj, pekne to vali ty big budy ;-) jinak ta jedle je korejská, máme ji doma taky ;-) at to krasne dokvete...
fiste
Ahoj, jsem rád, že se líbí a přeju ti to samý :)
Jedli už uhád AVICII, ale pošlu ti K+ za snahu poradit :D
Praseone
Tak mnohokrat dekuji, jsem zahradnik :-) Jinak jak ji mate starou? Ma krasny nepichlavy jehlici a chce v lete hodne vody, me trosku proschla, jelikoz zahradu opravdu nezvladam krotit, jinak bych tu makal od rana do vecera. Mej se a dik za K+okota ;-)
fiste
Zdravím ve spolek :) jedle je stará asi 10 let.


Tohle je muj V.I.Plants záhon, kvůli nízkejm teplotám mi na levý kytce zfialověly vrchní listy a na pravý zrůžověly vršky palic. Ne že bych z toho byl nadšenej, ale vypadá to hezky..







Top Tao levá je trochu ožraná,












ale hlídá mi jí masožravá beruška..













Top Tao pravá













a tady taky.
fiste
BigBudy jsem přestěhoval do skleníku. Je to indoor model a nízký teploty mu vůbec nesvědčí, jenom musim přes den větrat kvůli vlhkosti. Aby se tam vešly, musel jsem trochu zahrabat květináče.












BigBud Východní byl oproti ostatnim nejvíc na větru, než šel do skleníku a je to na něm vidět.













Palička Bigbudů 2in1,













BigBud Východní












a nejmenší BigBud Západní, kterýho jsem před měsícem přestěhoval za jedli.
Fialku už jsem musel kvůli plísni sklidit, příště bude foto sušiny.
Tak Zatim caw ;)
fiste
Ahojte,
noname fialka měla nakonec docela řídký palice. Zkuřuje do pohody, je po ní hlad, prostě takový dobrý čechy. Tady jsou fotky..
fiste
Kolem V.I.P. záhonu jsem postavil pár zábran proti větru.










TopTao levá asi nestihne dozrát, je na ní zima.. Má hodně malý paličky.











TopTao pravou jsem pátek večer uříznul pilou, nechtěl jsem potrhat kořeny druhý kytce. Trichomy měla mléčný, místama jantarový a s hustotou palic jsem byl už taky celkem spokojenej a už se do nich místama pouštěla plíseň..

Zatim se mějte ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma