Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
moj zaciatok pestovania pod 250w v kokosu ;) - Klikni zde pro originální téma
vladisko7
tak zdarec lidi !

každy niak začina ja som zacal skromne ;)...tu je POSADKA! : KANNABIA SPECIAL 3x FEM , SPEEDY GONZALES 5x AF , B. LEE 4x AF , HOBBIT 5x AF , ROYAL DWARF 5x AF , RED DWARF 1x AF , TUTANCHAMON 1x AF , AUTOBLUEBERRY 1x AF . Mam ich v 3.5l kvetnikoch v kokose od Plagronu .

HNOJKY : Advanced hydroponics of holland (GROW, BLOOM, MIKRO. ) , Bionova : PK 13/14 , ZIM , BIOROOTS. Plagron : GREEN SENSATION , GUANO ,A+B coco. HESI : SuperVit.

vladisko7
tu je foto ...4 den rastu od ftedy ako vykukli pod svetelnou periodou 20/4 ....par kyticek se opozdilo na foto to ide vidiet
sailinder
zdarec,nejak sem to nepochopil,proc chces ohybat automaty na spusob scrog bez siete,skor sprav to,ze nebudes ohybat,a na automatoch vychytas techniku sog bez ohybania,aby si vytazil co najviac s centralnych palic,este sem sa chcel opytat,jaky ze to mas placek v kterem chces vyuzit to osvetlenie 250w na sto percent,nejak sem sa to tu nikde nedocital... nechcem ti do toho moc kecat,ale budem ta sledovat,pretoze scrog bez siete to sa len tak nevidi...
vladisko7
zdar sailinder :) .. nemyslel som doslova scrog ... len som to chcel ohnout do S kdyz to bude mit aspon 3-4 patra .. a pak co vyroste dal .. privazu to o hrany kvietniku a pak pockam jak se to bude chovat a budu to ohybanim drzet v rovine .. a myslim ze jeden sodik pak stacit nebude na 90x90 ...mozna koupim dalsi ... a mozna ktomu pridam a rozjedu zaprasenou clf ... a mozna nakonec se vyseru na ohybani a mozna tam fakt dam siet ...ale chcel som skusit ohybat to a hrát si .. ale kazdopadne dik za mozna lepsi napad ..
vladisko7
a co hnojky ? myslite ze to bude stacit ? .. nemal by som este dokoupit ostatni hnojky od Advanced hydroponics a este neco na upravu ph? a hnojky od Bionova chlemstat na outdoor? alebo mi bude stacit to co mam ? .. mam pocit ze ne ..a vy ?
gravedigger
cau, sem zvedavej na ty automaty...budu to sledovat...myslim si ze jestli se ti dobre rozrostou tak budes mit spis problem s mistem...jel sem 20ks v prostoru 90X90 a jel sem sog nezastrihaval sem jenom na centralni palice a bylo tak tak...kvetniky kulate 3,2litru

jo a lampa bude stacit urco mrkni na muj tryd... http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3

je to nekde od pulky ...

uprava vody na spravny ph je zaklad
takovej mix odrud na prvni grow, v jednej skrini, a jeste automaty s normalnima? To si odvaznej, budu sledovat :-)

A to 250W svetlo tam mas jaky, CFL?
vladisko7
zdar gravedigger :) ..jo mas pravdu jak se to rozroste tak stim mistem bude kapanek problem ... ale budu rad ked sa to rozroste ... pak to skusim niak rozumne ohnout a a v spravny cas niak upravit oskubat anebo neco ..... a co myslis stym ohnuti do S .. a roztahnout to .. myslis ze to je dobrej napad ? alebo to nechat a nedelat stym nic ?..jo a na ph taky neco koupim ... aa koukal sem to ;) je to podarene
vladisko7
zdar Filosof ... jo je to mix ... snad to poroste :D .. a este ktomu FEM :D .. no uvidime .. ale kazdopadne sleduj ..budu rad ...a sluničko je HPS v cooltube ;) .. vybavu mam v profile ;)
gravedigger
zdar gravedigger ..jo mas pravdu jak se to rozroste tak stim mistem bude kapanek problem ... ale budu rad ked sa to rozroste ... pak to skusim niak rozumne ohnout a a v spravny cas niak upravit oskubat anebo neco ..... a co myslis stym ohnuti do S .. a roztahnout to .. myslis ze to je dobrej napad ? alebo to nechat a nedelat stym nic ?..jo a na ph taky neco koupim ... aa koukal sem to je to podarene



zdar jak svina, uvidis jak na tom kytky budou a podle toho se rozhodni...ja osobne bych s tim nedelal nic ...ale je to kazdyho vec...zezacatku jsem jel cfl a to sem ohybal aza az az...tedkon jedu dohromady 24kytek 21mazaru 1 orange bud a automaty cheese a vertigo ...to je takovej pokus od kamose co je mel na balkone a zkusil sem to dat do skrine...
vladisko7
no tak asi to necham bez ohnuti ale urcite trochu budu muset .. a asi to moc nebudu lamat lebo automaty sou nachylne na kazou picovinu..ale co tam mam par kusu FEM tak tie ohnu ... a rozhodol som sa tam dat sít .. a udelat stoho scrog.. asi to bude lepsi .. co myslis ? anebo to nechat tak a at to roste ? dnes som objednal neco na upravu ph tak se tesim :) ... a este som sa chcel opytat ... ako vysoko mam nechat lampu v raste kolko cm od vrcholcu ked chcem aby se to rozrostlo a bolo to košate?
automaty vubec nelamat a nezastrihovat... maximalne ohybat, LST jim neublizi, ale v zadnem pripade nelamat...

a ohledne ty lampy, zkus FAQ ;-)
vladisko7
zdar filosofe ... to urcite ne :) AF sa nezasrihuju .... to lamani soom tak nemyslel ... myslel som ohnuti :) ...napsal som to tak lebo pri ohybani sa vzdy nalomi naky stonek :D ... ale to je jedno .... a myslim ze AF oneco spomaly kdyz se moc ohyba ..ne? .. a stou lampou ..zatim sem to dal 20cm od kytek pokud neco otom nenajdu ... idem to omrknut ..
vladisko7
knecne sem si poridil ph meter ... ostatne co treba mi dojde az v pondeli :/ a uz budu konecne kontrolovat PH :bounce: :titanic:

PAR RAD JAK STIM ZACHAZET ....SE HODI..... MAM TO POPRVE V RUCE.... A JAKE PH V RASTU A AKE PH V KVETE ? ..

uz je skalibrováno :)
vladisko7
tak uz to dorazilo dneska myslel sem ze az v pondeli ... ale konecne uz to mam doma este kupim destilovanu vodu a hura dotoho .. :D
yabasta
citace:
Původní příspěvek od vladisko7
knecne sem si poridil ph meter ... ostatne co treba mi dojde az v pondeli :/ a uz budu konecne kontrolovat PH :bounce: :titanic:

PAR RAD JAK STIM ZACHAZET ....SE HODI..... MAM TO POPRVE V RUCE.... A JAKE PH V RASTU A AKE PH V KVETE ? ..


ph udrzujes ve fazy kvetu a rustu stejne.
mel jsem takovy podobny ph metr a vyzaduje caste kalibrovani tak to nepodcenuj.navod bud obsahoval nebo ho nekde najdes na netu
yabasta
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=58790
vladisko7
jake ph drzet ... kdyz zalivam cocos ? :/
fiste
Jako hydro tzn. Ph 5,5 - 6,0.
vladisko7
po celou dobu ? az dokonce ?.
yabasta
jo ja jel 5,8 a to jim delalo dobre
vladisko7
ok dik za rady :) budu to drzet na 5,8
Praseone
rust 6.0 - 6.2 a kvet 5.7 - 5.9
"Piece of s**t"
[QUOTE]Původní příspěvek od vladisko7
zdar filosofe ... to urcite ne :) AF sa nezasrihuju .... to lamani soom tak nemyslel ... myslel som ohnuti :) ...napsal som to tak lebo pri ohybani sa vzdy nalomi naky stonek :D ... ale to je jedno .... a myslim ze AF oneco spomaly kdyz se moc ohyba ..ne? .. a stou lampou ..zatim sem to dal 20cm od kytek pokud neco otom nenajdu ... idem to omrknut .. [/QUOTE

Ahojky. Neradim ti jak co dělat, ale kdyžtak mrkni ke mě do galerky na fotky. Shodou okolností teď taky jedu AF pod 250w hps a ohýbal jsem je jak máš v plánu ty. Ať se daří . Budu sledovat ;)


http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=69823

P.S. V takovejhle pidi květináčích a s tolika kytkama na takovým prostoru bych rozhodně nic neohybal a jel klasickej SOG jen na hlavní budy. Postranní větve bych úplně uřezal protože na nich bude stejně velký kulový z důvodu nedostatku místa. Ale tak bych to udělal já a tenhle seriál je o tobě, takže se budu těšit, jak budeš postupovat dál.
citace:
Původní příspěvek od vladisko7
tak jak to mam drzet to ph :DD


kyselinou... dusicna na rust, fosforecna na kvet... koupis v growshopu, a zkus taky obcas pohledat, nez se budes ptat uplne na vsechno.

Jako ok, zeptat se na neco kontroverzniho, nebo na neco, na co nenajdu odpoved, protoze to prede mnou nikdo neresil. Ale uprava PH je neco tak zakladniho, ze to je na 100% i ve FAQu
vladisko7
DNESKA PRVNI ZALIVKA Z UPRAVENYM PH ;) TAK SNAD MAM SPRAVNE KALIBROVANY PH METER :d .. DAL SEM NA 6.1 .. SNAD TO BUDE žÍT DAL :D buduci vykend dam dalši foto ..
grizly
Zdravím
PH v kokosu drž nejlépe okolo 6....
Rozhodně bych nedával nižší než 5,8....

A dotaz jak upravovat ph doufám nemyslíš vážně.... FAQ!
vladisko7
este mam jeden dotaz ... koukal sem se tu nato ale nenasel sem to... tu hnojku od bionova - BioRoots .. mozem to liat na kokos ? .. a mohol by som dotoho primiesat aj zakladne hnojky od advanced hydrophonics ?


a postrek hesi supervit .. mam taky upravovat ph ? alebo netreba?
vladisko7
zdar tak tu su fotky ..32. den rastu, 18/6 ... necham to este 3 dni narast.. zajtra nato chlemstnem enzym a potom 35. den ked budem menit HPS red , dam im prvu zalivku na kvet ..a tie fem. odrody co tam mam sem zaštíp po 3. patre FIM metodou a z vrcholce mam 3x trojaka a 1x dvojaka ...a stihli sa krasne rozrast ...ked budem menit hps ,dam ich do skleniku a pak znich udelam 25 ks. šniclu na grow 2
vladisko7
1. den kvetu a prva zalievka upravena na kvet ...nechal som este 18/6
Hy3nA
poměrem hnojiv na květ se začíná hnojit po cca 14ti dnech od přepnutí,kdy kytky přestanou růst a začnou tvořit květy, protože kytky potřebují živiny na růst, který je po přepnutí velice intenzivní.

a taky se dny květu počítaj od tý doby, co přepneš na 12/12, ne kdy začneš lejt poměr hnojek na květ ;)
prysk
Dělal bych to obráceně ,přepnout a chvilku jim nechat ještě růstovou a pak až dát květový hnojky. Jinak pěkný,držim palce.
vladisko7
nazdar :) to su autoflower tak..18/6 necham este zakial to bude rast .. ked uz sa stopnu dam 12/12 ....co sa tyka hnojek, okrem toho co mam uvedene na zacatku ... mam este hnojku od plagronu A+B coco tak toho davam viac na kvet a potom este dotoho zakladne hnojky od advanced hydrophonics a tohoto daavam normalnu davku na rast...a este PK ... a potom ked sa to stopne a zmenim svetlo na 12/12 ...tak az potom budem liat vsedko na kvet aj od plagronu aj od advanced hydrophonics dam tam viac PK a zacnem dotoho liat uz aj green senstation od plagronu .. :) mozno to je blbost ale zatial to ide fajn A dik vsem za rady .. ak sa mi to nepodary pomojom a nebude to nic moc , tak grow 2 urobim podla toho co pisu skusenejsi ako ja ;)
vladisko7
uz sa to snazim trochu ohybat ....nechcem ich moc namáhat .. krasne rychlo rastu :):leaf: :leaf: :leaf:
vladisko7
ajaJÁj .. dve kytky co boli pod klipsnou sa zlomili ... cez noc ked som sa bol nato pozriet ..nasiel som ich pod klipsnou asi sa uvolnila niako a spadla nane :/ jednu som mozno zachranil zlomeninu som spojil a kytku dal na vlhke miesto , zatim vpoho .. ale ta druha sa nedala zachranit :/ tak o jeden hlavny vrcholec menej :/
vladisko7
detail :/
vladisko7
:)
vladisko7
:) za 3 dni 12/12
Hy3nA
hele jestli to máš AF semínka teda, tak si tim svícením 12/12 akorát dost zmenšíš úrodu. jestli chceš šetřit elektřinu, tak sis měl sehnat řezy a jet sog, ale rozdíl mezi AF na kterou se svítilo 18/6( ideálně 20/4) a 12/12 je hodně markatní
vladisko7
tak to mam nechat na 18/6 ? na kw nezalezi len som myslel ze ked sa stopnu a prestanu rast ze to dam na 12/12 ale ak bude rozdiel vo vynose ...tak to teda necham na 18/6 po celou dobu :) dik za radu ... a co sa tyka rezov .. tak budem mat vlastné, po tejto sklizni tam dám 10 ks. Special Kush1 a 10 ks. kannabia special ....ak sa podaria ;)
vladisko7
:)
cus, jo nech to 18/6, ale pokud ti fakt na kw nezalezi, tak to dej 20/4...
vladisko7
okolko to bude lepsie ? ...
O moc... nacti si o tom neco, pokud te zajimaji srovnavaci studie, to ti sem asi nikdo prepisovat nebude - staci 5 sec s googlem. Pokud se ti nic cist nechce, tak nam budes muset verit, ze svitit 12/12 na automaty je skoda casu.
vladisko7
tak budem asi verit :D .. ale necham 18/6... myslim že 20/4 maju malo spanku nie ?
nepotrebujou zadnej spanek, najdes na netu uspesny pesty automatu na ktery bylo sviceno i 24/0...
vladisko7
ok neco si otom najdu .. a skusim teda 20/4
vladisko7
:leaf: ...dneska bola udržba :) cistenie boxu ...mazanie ventylatorov :D chrcelo to jak potvora ..a zmenil som poradie kyticek .. najmensie dostredu najvecie po krajoch ..a do sklizne uz nehnu ani prstem :D
vladisko7
uz som sa pustil do boxu z lednice :) na řezy
vladisko7
citace:
Původní příspěvek od vladisko7
uz som sa pustil do boxu z lednice :) na řezy



dnes som to dokoncil :) ..
vladisko7
asi kupim 400w hps ... ta 250w je dost malo
vladisko7
tu su niake foto co som narychlo fotil :) sorry za kvalitu ale bolo to fotene mobilom.. nejdem to menovat lebo to mam v boxe rozhadzane a nemal som cas aby som si to rovno zapisal .. :)
vladisko7
....
vladisko7
zdar ! .... tak jeden mrzacek uz dozrál ...je to royal dwarf , bohuzel som ho nestihol odfotit pred tym nez som ho oholil ...ale ostatne kytky uz budem fotit lepsim fotakom vsedko podrobne zdokumentujem a pokusim sa aj o makro .. ..tu je zatial 42cm mrzáček...sorác za kvalitu

vsimol som si ze Příspěvek č. 53 posledni foto je on ....
vladisko7
nazdar pestovatelia napadlo ma nieco ....tak som to nakreslil .. je to pokus o hydro chcel by som to o par dni zrealizovat ... co vy nato?
vladisko7
ROYAL DWARF 1
vladisko7
ROYAL DWARF 2
vladisko7
ROYAL DWARF 3
vladisko7
ROYAL DWARF 4
vladisko7
HOBBIT 1
vladisko7
HOBBIT 2
vladisko7
HOBBIT 3
vladisko7
HOBBIT 4
vladisko7
HOBBIT 5
vladisko7
B. LEE 1
vladisko7
B.LEE 2
vladisko7
B. LEE 3
vladisko7
B. LEE 4
vladisko7
B. LEE 5
vladisko7
autoblueberry 1
vladisko7
SPEEDY GONZALES 1
vladisko7
SPEEDY GONZALES 2
vladisko7
SPEEDY GONZALES 3
vladisko7
SPEEDY GONZALES 4
vladisko7
SPEEDY GONZALES 5
vladisko7
TUTANKHAMON 1
Salatos
příště bych už automaty nedával pod lampu není nad normální kytky.
ganja-steve
citace:
Původní příspěvek od Salatos
příště bych už automaty nedával pod lampu není nad normální kytky.


presne tak!!! nechapu vyznam automatu indoor. stejne si normalni kytku muzes prepnout,kdy chces a na automat jeste k tomu musis svitit vic hodin denne nez 12h na kvet
vladisko7
presne !... chcel som vyskusat rozne odrody automatu ... ale uz by som vzivote automaty pod lampu nedaval ! ma to hodne nevyhod ... automaty patria ven na outdoor ! aj ked ma niektore automaty prekvapili a som z niektorymi spokojny a su tam aj poriadne budy.. ale niektore sa od zaciatku kurvili ! a niektore boli chybne ....ale o par dni dorazi 20 klonov mazara tak snad bude vsechno ok ! z tohoto growu som sa vela naucil ... grow 2 bude mazar v 6.5 l kvetnikoch tak drzte palce :)
vladisko7
ale zase bude vela semen z automatu .... pretoze o par dni bude kosa ..ale spodky necham a oprcam ich pelom z autoblueberry , dam ich do skleniku ..jak budou nake semena tak pristi rok ich zasadim ako outdoor ;)
trpaslík , hobbit a LEE vypadají vcelku k světu...žádný stromy,ale třeba na balkon by to nebylo marný... máš tam to 400kilo? Aspon sis zkusil jaký afko ti bude chutnat.
vladisko7
kytek je tam vic co vypadaji k svetu ale na fotkach je to blbe videt blba kvalita ...kdyz stoho bude susina napisu gramaz a pridam par fotek kde bude k porovnani aspon zapalovac anebo krbaka z cigar ...:) to 400kilo sem tam nedaval ..videl sem to zbytecne ..ale na mazara v kvetu uz tu 400hps dam :)
Bandita
trosku ta zdeptam :)
keby si posadil nieco normalne nie automat, mas 10 nasobok toho co mas.
Nabuduce budes vediet :)
vladisko7
citace:
Původní příspěvek od Bandita
trosku ta zdeptam :)
keby si posadil nieco normalne nie automat, mas 10 nasobok toho co mas.
Nabuduce budes vediet :)


nato som uz prisiel davno :) ale hlavne islo oto aby som sa otom nieco viac naucil v praxi a poznal to co som nevedel ... a uz som pisal ze o par dni bude grow 2 a budem tam mat 20 ks klonu mazara v 6.5l kvetnikoch ...bude to scrog a kvalitne znackove hnojky .. ..ak bude vsedko ok a nic neposerem tak to bude pekne...
vladisko7
tak auz mam doma 20 ks klonu mazara :)
vladisko7
klony su zasadene :) a vzadu su 3 klony early skunka z venku :) tak uvidime :frog:
vladisko7
zdar ta AF su uz ususene a dneska som to vazil a bolo toho 273g a plus este spodky a neco sa aj zhulilo ... :)
tak jak válčíš? 273g pod 250w a ještě automaty,to je moc hezké... cg a at se daří s mazarama,minimalně stejně. jinak Early zraje strašně dlouho,mame ho ted venku a teprve zacal kvest.
vladisko7
citace:
Původní příspěvek od Joohny_Loo5er
tak jak válčíš? 273g pod 250w a ještě automaty,to je moc hezké... cg a at se daří s mazarama,minimalně stejně. jinak Early zraje strašně dlouho,mame ho ted venku a teprve zacal kvest.


dik :) udelal sem spoustu chyb .. ale sem spokojenej mohlo to bejt horsi :D ...klony od mazaru se dostali trochu do stresu ale uz sou vpoho myslim .. bude tpo mit vpliv na celkovej rust ? nebo ne ? nakonec budu mit 7ks mazaru a 2ks early skunk ...v 10l kvetinacoch ....a ten early skunk kolik dni asi kvete ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma