Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Medical corn 2013 - Klikni zde pro originální téma
Gorzan
Zdarec lidi.

Jaro se nám letos jaksi ne a ne vzpamatovat, ale co se dá dělat, holt se letos bez něj asi budem muset obejít.

Můj táta má vážné zdravotní problémy. Dostal od nějakého známého konopnou mast, a že prej mu hodně pomáhá, ale vzhledem k tomu, že maže větší plochy, spotřeba masti je obrovská a že si chce něco sám vypěstovat a mast si vyrobit.

Když mi vykládal co má všechno v plánu, přitom chodí o berlích, přišlo mi to jako nemožné. Bydlí v paneláku a nemá kde jinde než v lese, tak jsem se rozhodl udělat mu radost a vzít to za něj v kukuřici. Koupil jsem pár semínek autoHaze a autoTao . Po protřídění několika samců a různých mutantů :mutant:, jsem vyslal ven 24 kousků na pospas zemědělcům a divokým prasatům. Když už tedy v té kukuřici budu, tak si tam později po vytřídění dalších samců přihodím pár řízečků + nějaké české modýlky , kdyby z těch automatů bylo náhodou ho..o :hanged:


Včera večer jsem byl nucen vysadit ven ty AFka, protože některé už fakt brečely po živinách a ještě jsem je stále mačkal v malých květníčcích. Navíc už jsou víc jak měsíc od vyklíčení :david: Povětšinou se jedná o superautomaty, tak snad z nich bude i pár větších krásek do mastiček.





Ostatní holky půjdou ven trochu později, tam už není kam spěchat, ale o tom až až na to přijde :popcorn:


Co víc dodat, v kukuřici už mám napěstováno dost, tak vím do čeho jdu a co mě čeká. Hnojit nebudu, to už udělali zemědělci a postřik proti pleveli též proběhl, tak snad to už nějak dopadne






















Sorry za kvalitu těch nočních fotek, ale líp to už mobilem v noci nešlo, a ve dne tam chodit zatím nebudu :david:









Gorzan
Nazdárek.

Po těch nekonečných deštích to moc kytek nedalo, zbylo jich asi jen 6. Byla to má vina, že jsem pouštěl ven takové prďolky, ale s tím deštěm jsem prostě nepočítal :-( , tak jak jsem nepočítal s tím, že při dalším vysazení 12ti kyti přijdou taková nesnesitelná vedra, takže včera došlo k dosazení dalších 8 kyti. Teď je tam 24 produktivních holek, je to mix:


autohaze
auto Tao mix
Silver
White Widow x Guerilla Gold/Danish passion
White Widow x HTC Deep Chunk/E-Rocket x Danish Passion x B3N7
ErdPurT/Royal Dane
Mazar
Great White Shark
Top44
Aced Uzbeki



Dále bylo včera vysazeno nové kuku políčko orientované spíše na osvědčenou kvalitu momentálně o 11ti kusech, ale ještě tam pár Mazarů přibudem, teprve koření

Mazar
GWS
Top44











Nechci to zakřiknout, ale s počasím už snad bude doufám klid, kyti jsou pořádně prokořeněné a dával jsem je dost hluboko. Spíš teď vidím problém ve zvěři. Už včera jsem vyháněl jednu srnku a jednu kyti jsem našel už minule sežranou. To je hlavní důvod, proč sázím do kuku tak brzy, než kuku vyroste, tak aby kyti stihly dorůst nějakou kloudnou výšku a pořádně prokořenit, než tam vlítne vysoká a začne plenit. Přemýšlím nad novým Deramaxem se silným světlem a rádiem, místo ultrazvuku http://www.deramax.cz/zvukovy-a-sve.../d-73564-c-908/ , zde si je člověk fakt jistej, že to vystraší i divočáka, ale nejraději bych už něco na solar pohon, protože na baterky jsem loni doplatil. Strašná spotřeba, a když byly kaput baterky, prasata mi přístroje rozbily. Našel jsem jeden zajímavej solar v číně za pár kaček, ale poštovné je na sedmi stovkách, abych je měl brzy doma, tak nevím, jedině jich vzít víc. Ale je fakt, že budu potřebovat minimálně tři, takže po výplatě jdu asi do nich :david:


















.
JAHmaican
Zkus Kornitol ROT odpuzovac zvere. Ja ho letos pouzivam. Smrad je to tak hroznej,ze se divim,ze neni od zvirat kolem nablito. hehe
Gorzan
Já předloni zkoušel Aversol na doporučení od kamika a naprd, srnky to políčko sežraly. Loni jsem zkoušel Hukinol a Hagopur, normálně mi tu pěnu z Hagopuru roztrhali na malé kousíčky. Peněz to stálo jak prase a absolutně bez úspěchu, ač ho všude v televizi chválili, takže do těchto už nejdu. Smrděl jsem po tom ještě tři dny a ani žena se mnou nechtěla spát. Umýt to ze mě nešlo, bylo mi z toho fakt na blití, ale připadalo mi, že je to spíš přilákalo, tož ti s těma chemkama už nevím.


S čím mám dobré zkušenosti, tak s minialarmem, ale předloni mi je po čtyřech letech sklidili zemědělci a ty stejné už nemůžu nikde najít. Loni jsem sehnal jakýsi potvory, co žraly tři tužkovky za dva týdny a to dopadlo špatně,nebyl čas na pravidelné výměny. Mám dobrou zkušenost i s vajglama, ale už dva roky nekouřím a vysypávat popelníky v hospodě se mi fakt nechce :), takže pořeším raději zase nějakou elektroniku. Od těch číňanů to vypadá hodně dobře a jeden vychází kolem čtyř stovek, tož je testnu a přidám pro jistotu i chcánky, vlasy a podobné. Dřív mi to fungovalo, ale je fakt, že za posledních pár let těch prasat strašně přibylo a připadá mi, že i samotní myslivci už si s něma neví rady.



JAH: Díky za Káčko i za příspěvek a ať to roste :-)
Murph
Cau,mas prehled,kdy tak zemedelci sklizi kukurici? Diky a at se dari! :)
Gorzan
Zdarec, no nějakej přehled mám, ale všude to chodí jinak, takže s tímto ti moc neporadím. Kukuřici sklízí od srpna do listopadu a zažil jsem jednou, že sklízeli i v prosinci :mutant:

Musíš zemědělce pár let sledovat a pak tak nějak poznáš, kde jedou siláž, bioplyn či zrno, ale i tak to není nikdy stoprocentní. Záleží hlavně na tom, kolik v září sklidí siláže a od toho se pak vše odvíjí. Tzn. je-li jí sklizeno málo, tak holt sklidí i to co měli původně v plánu nechat dojet na bioplyn, ale pak jim zase chybí bioplyn, tak berou předčasně i to co mělo být na zrno a naopak. To je na dlouhé vykládání ......... Já letos vím, že mé pole je na nejpozdější zrno a navíc je oproti loňsku vše opožděné, takže se snad budou dát dojet i pozdní indoory, ale stát se může cokoliv :david:



Edit 24.9. 13
citace:
Původní příspěvek od Gorzan

......... Já letos vím, že mé pole je na nejpozdější zrno a navíc je oproti loňsku vše opožděné, takže se snad budou dát dojet i pozdní indoory, ale stát se může cokoliv :david:


Zatím se to plní :einstein: Po loňském propadáku, kdy mi téměř vše sundali, letos prvně věřím tomu, že už mám to naše družstvo přečtené. Kua 5 let to trvalo, než jsem vlastníma chybama našel ty zásadní rozdíly mezi siláží a zrnem. Dřív jsem to moc neřešil, byl čas a měl jsem víc polí, třeba i pět, takže pokaždé se minimálně to poslední sklidilo. Teď má přednost rodina, takže jsem se musel začít učit a jet míň polí. Dnes jsem ve stádiu, kdy můžu jet jen jediné pole s plným rizikem, tak snad to nezakřiknu a vyjde to jak má ........ :baby:




Týden jsem pořádně nezapukal z vapika a teď jsem na to testl novej hášek z letošních automatů a jsem trochu odvařenej, tak mě berte s rezervou, píšu si deníček :)




Největší paradox na celé téhle historce je to, že před těma pěti rokama nebyl problém tam zajít nebo zavolat a zeptat se. Většinou z nich toho člověk moc nedostal, ale tak nějak jsem věděl jak na tom jsem. Ale teď je tam agronom soused ob 6 baráků, kterej mi to v podstatě sklízí. Řídí sklizeň, bývá přímo u toho a pak se tím chlubí a ukazuje fotky :( Ale co vám mám vykládat, je to paňáca trochu na hlavu a jeho švagr se kterým bydlí v jednom baráku je můj přímej nadřízenej v práci, takže úplně na p.ču .........
Gorzan
Nebyl teď vůbec čas, takže opožděně :david:
Předevčírem jsem byl kouknout, jak to frčí v kukuřici, rozházel chcánky, vajgle, propocená trička, minialarm z loňska, než dorazí plašiče z Číny a ještě jsem něco přisadil na pole č 2.






Jmenovat si je nemá cenu, ještě jsou malé









Jen tato, tu jsem taky ještě dosadil na pole č1, WWxGG/DP, už jsem doma nevěděl kam s ní a brzy začne kvést



















































.
Gorzan
Pole č 2 , přidáno ještě 6 mazarů a tím už asi končím s letošním sázením v kuku.

















































.
Gorzan
Potom smažu, jen ukázka pro jednoho člena :rolleyes:
Gorzan
Dnes poslední noční fotky :david: Příště si je snad už ukážem skoro všechny. Druhé pole jsem ani nefotil, tam je 17 kyti kolem 15 cm.

První pole, tu jich je přes 20 a už to vcelku jede :) navíc jsem jim dnes mohl konečně udělat prostor a rozšířil šířku na tři řádky. Příště shodím i čtvrtej řádek :david:

Ty tři fotky jsou WWxGG/DP. Mám i spoustu jejich pylu, takže pak budou i nějaká semínka na příště













































Aced Uzbeki













Silver, zde mám též spoustu pylu








Gorzan
Postřik proti zavíječi už proběhl a mému poli se vyhnuli, tudíž jasné zrno, navíc kukuřice na siláž všude kolem dávno kvete a tady ani klas ani pyl, takže pohoda. Jen s tou siláží to letos nebude žádnej extra výnos, jak neprší, tak to vůbec neroste a už se kroutí i listy, tož mám malinkaté obavy, ale toto pole sklízeli vždy naposled, tak to snad vychytám. Ono to zas nějak dopadne :punk:




























Jsem byl u holičky a dostal igelitku vlasů, tož si tu už visí













Top 44














GWS





Gorzan
Chtěl jsem dnes dát do pole pár strašáků (viz foto z předloňska), kvůli prasatům, ale jelikož dnes dorazili plašiče a docela jsem z nich v pasti, tak na strašáky zatím seru a uvidím podle toho, jak to bude fungovat v praxi :teef:. Jak jednoduché a primitivní, až se divím, že už na to dávno nikdo nepřišel. Ještě je to na solar pohon, takže se nemusím bát o baterky



http://www.youtube.com/watch?v=tyVx...eature=youtu.be

Večer přidám i noční provoz ze zahrady



Co vám to připomíná? Koukat na to z dálky, řekl bych že oheň. Když to namířím na pár kukuřic, bude to vypadat, že tam hoří a zvířata, která před ohněm prchají, tak se tomu místu raději vyhnou.


Odolné dešti, solar pohon, spíná při setmění a ráno vypne, je to tedy jen na noční provoz. Divočáci chodí do kuku hlavně v noci, takže by to s těma odpuzovačema co tam mám mělo stačit.

No jo, páni číňánci jsou holt machři :D

Dnes nebo zítra ho půjdu instalovat, ale jdu až za tmy, abych se přesvědčil zda to bude stačit a nebude to vidět z okolí, takže se omlouvám, budou opět noční fotky.

Pokud to chce člověk na zahradu proti divočákům a srnkám, myslím si že super. Venku v přírodě to už bude trochu horší, ale o tom se přesvědčím až večer. V noci to bude asi vidět už z dálky, ale myslím, že v kukuřici se to ztratí, pokud nad tím v noci nikdo nepoletí, ale kdo by tam co v noci lítal :david:
Gorzan
Tož jsem byl dnes konečně v kukuřici a je to celkem bída. Jak neprší, tak se jim vůbec nechce. Pole číslo jedna celkem ujde, ale 2 to je katastrofa, tam by to chtělo zalévat každej druhej den, jinak z toho bude prd.


Nejvyšší z pole č. 2








Zbytek pole č. 1




























.
Gorzan
:)





































.
Gorzan
Zbytek















































Odkaz na youtube s ohnivým plašičem http://www.youtube.com/watch?v=7ltF...eature=youtu.be Ve skutečnosti to jde vidět asi o 50% víc, mobilem to líp nenatočím

.
Ruprecht
..heh kolego, s tím plašičem riskuješ to, že se letos potkáš v kukuřici nejen z myslivcem, ale i s nějakým UFOlogem...pěkně to odzkoušej a v příští sezoně vyzkouším taky! :-) K+ následuje!
Slick-ace
Zdar, můžeš napsat jaký přesně plašič to máš? Nikde to tu nevidím ani v odkazech na youtube. Díky.
Gorzan
citace:
Původní příspěvek od Ruprecht
..heh kolego, s tím plašičem riskuješ to, že se letos potkáš v kukuřici nejen z myslivcem, ale i s nějakým UFOlogem...pěkně to odzkoušej a v příští sezoně vyzkouším taky! :-) K+ následuje!



Nazdar chlape. Hele mně tehdá ani tak nevadil ten myslivec, jako spíš ten fízl. Jsem týden sledoval nervózně zprávy na tv nova a uklízel barák od listí :D

Já myslím, že to ze vzduchu moc vidět nebude. Mířím to pod kukuřici a ta má z vrchu listový "deštník" . Jak se to osvědčí, uvidíme, ale za ty prachy jsem to risknul a přiobjednal ještě pár kousků :)




Slick-ace

odkaz třeba tady
www.alibaba.com/product-gs/52634541...d.html?from=wap

stačí dát do vyhledávače solar pig repeller

jen z té alibaby ti vyjede spousta druhů plašičů za pár kaček

www.alibaba.com/products/wild_pig_r...t.html?from=wap

pak už ho jen najít kde ho prodávají po kusech, což je někdy problém
xpapousek
Myslím že je rozhodně pozitivní, že to plaší i polární medvědy...člověk nikdy neví. :slizoun:
Gorzan
Nazdárek. Už i ty jsi sem zavítal:) Hele co víš? Takovej eskymák teď může v noci klidně spát :teef:

Ale teď vážně. Když si vezmeš polární výpravu, tak tam se jim to doopravdy hodit může. Myšlenka je to dobrá, jak se to osvědčí v praxi se uvidí :einstein:
Gorzan
Dnes přišlo opět zalévání, takže konečně denní fotky.

Prosím prosím, ať už zítra konečně zaprší :(


Pole č. 2

Jak vidíte žádnej zázrak, ale ono z toho ještě bude pěknej lesík





















































.
Gorzan
Pole č.1

To je ulička, řekl bych kolem 30 metrů









































































.
Gorzan
Zbytek


Jmenovat to jednotlivě asi zatím nemá moc cenu













































































.
Gorzan
:bravo: :banana: Nakonec tu konečně pršelo, sice jen ani ne hodinu, ale po šesti týdnech prostě luxus. Příští týden by mělo údajně i normálně pršet celej den, tak snad už to bude konečně dobrý.

Úúúúch, nemusím jít zítra zalívat a konečně to začne všechno pořádně růst. Už i kukuřice na siláž začínala sesychat, a z toho pak nebude moc dobrá siláž, tak jsem zvědavej, jak to celé letos dopadne :david:
Gorzan
To je super, když jde člověk na kontrolu a nemusí sebou tahat desítky litrů vody :D


Pole č. 2

Minimálně půlmetrové kyti z toho určitě budou :)






























































.
Gorzan
Pole č. 1


Dnes dopoledne jsem tu měl nemilou návštěvu, srnku :(. Vajgle a podobné už asi vyprchali a plašič přes den nefunguje, takže jsem přišel o půl kytky. Budu sem zase muset něco natahat, snad nakonec i ty strašáky. Ikdyž nevím, jestli to má ještě cenu. Za chvíli to začne kvést a pak už jim to nechutná. Uvidíme, řekl slepej hluchýmu ..... :D



































































.
Gorzan
Zbytek


























































.
JAHmaican
Nechci nic vytykat,ale tu kukurici si vykacel pekne blbe. Kdyby si ten pruh udelal ve smeru trajektorie slunce, tak ti bude svitit od rana az do zapadu. A je uplne jedno,ze to neni po radkach kuku. Takhle tam jde leda prd.
Gorzan
Kdyby náhodou probíhal postřik proti zavíječi, tak těch 30metrů vysekanej řádek by traktorista asi určitě neminul, kdybych to jel jiným směrem. Tím se prostě řídím, a dokonce i počítám řádky od kraje pole tak, abych věděl, kterejma řádkama pojede postřikovač a kde můžu zasadit, aby to borec neviděl. Už mi tím borec jednou projel a to přesazování mě moc nebavilo a kytky dostaly dost naprdel, takže od té doby se tím řídím. Už jsem tu jednu sezónu odjel a kytky vypadaly víc než schopně. Sklízeli to tu někdy v půlce listopadu :) viz foto

To je letošení foto, skoro jsem to trefil stejně :) http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=516667















http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=526813 Tady je pár ulomenejch jen nad klasem a už na ni svítí. To už je skoro západ slunce, když jsem je fotil, dojel jsem domů a rovnou to upoval sem.



Ten řádek vlevo půjde dolů a ještě půl výšky z dalšího řádku a to i vpravo. Bylo to tam jen proto, že furt smažilo to slunko a já byl spíš rád, že na ně večer už nesvítí, kdo se tam měl s tou vodou furt tahat. Ranní slunko jde z prava a to jsem jim tam pustil, jeden řádek vpravo leží. Zapadá zleva a zítra beru sebou mačetu a vysekám to i tam. Když to takhle vždycky na květ vysekávám, tak tam svítí slunko od rána až do večera, ať jde řádek skoro jakýmkoliv směrem.






Jsem teď pěkně :mutant:, tak snad nepíšu kraviny, ale myslím si, že vím co dělám, mám už v kukuřici napěstováno min. 10 let. V každém případě dík



JAHmaican
Ok, tvuj nazor. Z hlediska bezpecnosti to je urcite lepsi. Ja jsem to za svych 10 let pestovani v kukurici udelal jednou a vysledek byl patrny. Oproti ostatnim mely daleko vetsi mezery mezi patrama. Zrale palice nevim,jelikoz mi to skosili chlapci z JZD, ale i vynosove by se to na tom podepsalo dozajista tez. Radsi delam male ctverce.
A co se tyce toho zalevani, tak jsem taky hodnych par let nezalejval a to vsude,nejen v kukurici. Jsem toho nazoru,ze kdyz uz je kytka alespon trochu vzrostla,ma tolik sily na to, aby si jeji korinky nasly vlahu samy vic v hloubce, samozrejme musi byt volne v pude. Coz je vlastne dobre a jenom ku prospechu. A letos s temi tropikaliemi se mi to zase potvrdilo,ani jedinej povadlej list. Tahat se ke kytkam s vodou, no jeste to tak.... :eek:
Gorzan
Já letos zaléval nevím po kolika letech. Tady na tom poli té vláhy bylo stále celkem dost, řekl bych snad jen 10 cm pod povrch sucho. Ale nevím, zda by to ty malé daly, pořádné kořeny neměly a riskovat jsem to nechtěl, navíc potřebovaly podpořit v růstu. Těm větším jsem dával, jen když zbyly nějaký hnoje z bubleru.

Čtverec jsem jel dvakrát a pokaždé mi to borci vybrali. Já posledních pár let jedu přes šest řádků, protože to tak z dálky vypadá, že měli zaseklej dávkovač při setí. Jsem takhle spokojenej, poučenej a měnit na tom nic nebudu. :david: V každém případě dík za ohlas, je to tu jakési mrtvé, tak jsme si aspoň pokecali :)
JAHmaican: no nevím vytýkat někomu směr vysazení kytek...
Záleží na rozestupech rostlin a na tom jak máš kolem vysekanou kukuřici...
JAHmaican
Bud Daddy: je to muj názor, potvrzený praxí, tak co bych ho zde Gorzanovi nenapsal ;)

Jo a pro tebe mám taky radu,když založíš thread, tak uplně dole je kolonka administrace a když nechceš aby ti tam někdo něco psal, tak dáš: uzavřít téma.
Kdybys bejval udělal tohle, nemusel sis mazat celej thread, nasranej, že budeš mít palice plný bláta... hehe

( smažu)
Gorzan
Bud daddy: Ale proč ne, vždyť má ve své podstatě pravdu. Když se na ty fotky podíváš, tak to napadlo asi víc lidí, kytky jsou tam ve stínu, což by na květ nebylo zrovna nejlepší. Až to vysekám, situace se pak samozřejmě změní. Dnes nebyl čas, takže až zítra


JAH: on to smazal z úplně jiného důvodu- obavy že ho poznali a jako otec rodiny, udělal raději tohle. Palice od bláta už jsme měli vyřešené hned od začátku, když jsem zahlédl co provedl, a aby se tomu pak vyvaroval :whisperer
Gorzan
Tož jak jsem slíbil, tak se taky stalo :david:

Pole č.2 rozšířeno :popcorn:

Krom druhé fotky jsou to Mazaři








TOP44
























.
Gorzan
Pole č.1


Před











Po











Aced Uzbeki













WWxGG/DP














Aced Uzbeki

Gorzan
Kua hned se na to líp dívá :cool:




Tohle zatím nevím co to je, ale je na čase to zjistit :)










TOP44















GWS












.
Gorzan
Nazdárek.

Dnešní návštěva kukuřice mě velice potěšila. Pole č.2 konečně začíná nějak vypadat a pole č.1 už nakvétá i kvete + sklizeni dva samci. Fotek bude dnes spousty, a pokusím se konečně dohledat, co je která kyti zač :)

Začnem polem č.2, protože zde vím od začátku, co je co

První kyti TOP44, zbytek Mazaři


























































Tak jsem si dal po dvouch dnech vapika a na to pivečko, takže to teď s těma fotkama bude asi veselý :bounce:



.
Gorzan
Mám v tom zmatek, když je to jen na fotkách, takže všechny kytky až příště, až budu na místě a udělám si v tom pořádek. Třikrát jsem dosazoval a pak se to zamotalo dohromady :mutant: Nevím přesně jen ty prcky + dvě velké, ale to se příště dojasní
































































Řízek WWxDG




.
Gorzan
.


































Na fotce je chyba, je to Silver, nebo WWxDG, nebo Aced Uzbeki. Zjistím na místě




























Lítaj mi tu čtyři nebo pět kyti, takže taktéž asi ....




Gorzan
Ale v konečné fázi pak stejně bude jedno co je co. Pokud pole č.1 sklidím, tak jak je podle názvu zřetelné, jde vše mému tátovi a jeho nemocným kamarádům do mastí a na lékařské účely. Teda krom TOP44, to je můj už x let zamatkovanej miláček a tu nedám :hug:































































.
Gorzan
Po 14ti dnech :bravo:


Pole č.2

Top44












Top44 palička
















Celek














Zbytek mazaři, kteří jakože nevím nevím, zda dojedou. Začnou teprve nakvétat tož uvidíme co na to páni zemědělci :confused:
















.
Gorzan
Pole č.1 Zde je vše krom mazarů a GWS v květu
Dnes už vím, co je co. Teda krom jedné kytky, ale u té jsem to nevěděl již od začátku :einstein:

Celek













Auto Tao Vypadá dost zajímavě, skoro žádnej list a vytáhlá jak cip, ale třeba překvapí. Jedinej automat, kterej přežil a snad z něj i něco bude :(











Aced Uzbeki

















WW x HTC Deep Chunk/E-Rocket x Danish Passion x B3N7 ErdPurT/Royal Dane Esbeho matematický vzorec :) Odebrán řízek na revegging. Luxusní brzo dozrávající kyti, kterou se snažím už tři roky zamatkovat a ne a ne se to povést. Ani ne tak kvůli nešikovnosti, jako spíš z lenosti a jiných problémů, prostě vždy si říkám říznu a pak z toho sejde a nakonec lituji. Tož snad letos uspěju. WW dozrávala po 44 dnech a o Esbeho krosech tu snad vykládat nemusím. Tento kros ze semínek bych se nebál jet indoor, ale bohužel už došly. Pálky fakt tvrdé a husté i venku, ale z řízku se uvidí, jak to celé dopadne













WWxDG (WWxGuerilla Gold/Danish Passion) z řízku. Také brzo zrající Wdowka a o GP už je tu též spousty napsáno.
Letos jedu prvně. Vypadá to zajímavě , zraje to celkem brzy a husté to snad taky bude. Mám už jednu zamatkovanou, ale ty dvě další vypadají líp, tak proč to nezkusit říznout, uvidíme co z toho bude :slizoun:








.
Gorzan
Všechno v květu




Opět WWxDG Odebrány dva řezy na revegging













Taktéž WWxDG













Aced Uzbeki Také odebrány dva řezy na revegging














Silver













Další WWxDG








Gorzan

Top44 v květu















Silver v květu











Mazar












Great White Shark














Opět GWS










Gorzan




GWS













TOP44 v květu










Mazar













GWS












Tady si nejsem jistej zda GWS či Mazar















Gorzan
Řízky na revegging. Brzo dozrávající kyti, co vypadaly nejlíp. Už jsem to jednou takhle zkoušel, ale bohužel se mi je nepovedlo zakořenit. Je to však nějakejch 5 let zpět, a dnes už vím proč se to tehdá nepovedlo, tak snad budu úspěšnější. :david: Pro jistotu proveden postřik Talstarem







.
Gorzan
Po sedmnácti dnech :) nějak není čas tam teď chodit, navíc jak furt prší, tak se mi tam ani nechce, protože to aby šel člověk pomalu v gumákách a té vyšlapané cesty by si pak taky někdo mohl všimnout


Jinak holkám se daří. Plašiče už nefungují, protože jak maj prasata hlad, nic krom ohradníku jim už nazabrání a navíc už sem choděj i ve dne. Ale teď už je to stejně jedno, sežrat to nesežerou, na to má konopí v květu ochranu v podobě praskyřice a vyhrabat už to taky nejde












TOP44














TOP44 květ












Mazaři

Kolem mazarů je to brutálně rozryté, ale kytek už si ani nevšímaly









Mazar květ








Pole č.1 až večer a že se bude na co těšit :D :teef::drools:





Gorzan
Pole č.1


Celek


První kyti AutoTao










Aced Uzbeki

















WWxHTC/..............

Řízky už reveggují. Zakořenily po šesti dnech a kytka vypadá báječně, takže jsem rád, že jsem ji řízl.









WWxHTC květ











WWxDG (WWxGuerilla Gold/Danish Passion) z řízku








Zbytek až večer :flower:


Gorzan
Člověk si vezme prvně foťák do kuku a hned tolik špatných fotek. Ach jo




WWxDG

Zde řízek asi mou chybou kořenil nějakejch 16 dnů, tak nevím. Risknu to a uvidím co co dál









Její květ











Další WWxDG










Její květ







Gorzan



Aced Uzbeki

Řízky kořenily po deseti dnech, takže to celkem ujde











Vršek Aced Uzbeki












Silver












WWxDG
Vypadá velice slušně, takže ji asi též říznu











TOP44










Gorzan




Silver












Mazar












Zbytek GWS

















































.
Gorzan



TOP44









Mazar











GWS










Mazar nebo GWS












Tady je vidět, že ani vlasy vlevo v sáčku a o kus dál ta flaška ze chcánkama už na prasata nepomáhá, opět rozryto :jerk:






.
PIXXL
citace:
Původní příspěvek od JAHmaican
Nechci nic vytykat,ale tu kukurici si vykacel pekne blbe. Kdyby si ten pruh udelal ve smeru trajektorie slunce, tak ti bude svitit od rana az do zapadu. A je uplne jedno,ze to neni po radkach kuku. Takhle tam jde leda prd.


A to říká člověk který má na 2m2 10 kytek..¨
http://grower.cz/home/potw.php?action=show&photoid=523364
Gorzan
Kua fix, takhle pozdní začátek siláže jsem snad ještě nezažil, už jsem z toho začínal být docela špatněj. Minulej týden najeto asi 200 km a viděl jsem sklizené jediné pole, a pár polí načlejch na odebrání vzorků, ale dnes se to u nás konečně spustilo. Ani bych se nedivil, kdyby tím tempem došli k mému poli až někdy v půlce listopadu. Dokonce jsem si i dobře tipl, kterým polem začnou, a že jich letos jedou kolem 15-20ti. Pokud se vyplní mé tušení o nejpozdějším poli, tak bych nakonec mohl dojet i ty mazary, co jsou terve 2 týdny v květu. No necháme se překvapit, stát se ještě může cokoliv :david:






Gorzan
.



Holky v reveggingu už přepínají :)








Aced Uzbeki. Ta za to pěkně vzala.









WWxHTC/........ tady už lezou nové lístečky, takže taky přepíná na růst









WWxDG s tou jsem trochu bojoval se zakořeněním. Náznak přepnutí už tam také je, ale fakt jen náznak, ještě to pár dnů bude trvat





.
Gorzan
Dnes jsem byl znova na kontrole. Čekal jsem že pár kytek sklidím, ale letos je i ta tráva jakási opožděná. Jindy jsem sklízel TOP44 kolem 4. října a letos to vidím až tak 15. října a to samé platí o WWxHTC...... WWxDG, kterou jsem jindy měl už skosenou, tak teď jí ještě týden chybí. Jestli těma horkama neco co :einstein:


Pole č.2










TOP44












Topovka













Makro








.
Gorzan



Pole č.2 Mazaři














Jestli to vůbec dojede, tak žádnej zázrak od toho nečekám. S těma teplotama už to bude spíš jen dojíždět, místo aby se to nafukovalo




.
Gorzan
Pole č.1 zatím bez plísně




Celek zepředu











Celek zezadu












AutoTao














Aced Uzbeki












WW x HTC Deep Chunk/E-Rocket x Danish Passion x B3N7 ErdPurT/Royal Dane
Krásně tvrdé palice a oproti ostatním kytkám tady také extrémní stonek i větve, Pod tíhou palic už se pomalu vyvrací, asi ji budu muset podepřít. Jsem rád, že jsem ji řízl. Navíc mi to nedalo a udělal zkušební záštip na košt a zkoušku účinků. Ještě jí tipuju tak 10-14dnů







Gorzan
WWxDG z řízku












další WWxDG se rozlomila


























Tak jsem ji musel očesat, ale ještě týden to chce nechat












další WWxDG











Gorzan
Aced Uzbeki


Spodní větve co ležely na zemi a topovka která vylézala nad kukuřici šly setnout




























Zbytek ještě týden nechám

















Gorzan

Silver













WWxDG
tu jsem si teď říznul na revegging a příště už ji říznu celou












Palice WWxDG












Silver fialové pheno
už to má za sebou













Jeho palička
no žádnej zázrak už od pohledu to není, ale do mastí je to stejně jedno










.
Gorzan





Ty prcky jmenovat nebudu, mazaři a GWS















TOP44


































GWS


a



Mazar




.
Gorzan
Něco do mastí už máme :)




















Další revegovaný klon WWxDG http://grower.cz/forum/image.php?a...32567&size=full

Selekce z původních 13 semínek. Zatím je to má favoritka na WWxGP máti na příští rok. Rostlina se zdá být nejrychleší, pěkné paldy má taky, jen škoda toho letošního září, kdy těžko říct jaký je její potenciál, když vůbec nesvítilo. Zkusil jsem špičku toho řezu z vapika a pěkně to se mnou zacloumalo. Teď ještě jak rychle zakoření, ale uvidím co na to ty zbylé dvě spolubojovnice, třeba ještě nějaká překvapí. :mutant:



Gorzan
Pole č.2


Celek















TOP44
























Mazaři













Dnes se sklízela asi polovina, takže fotek bude spousty, ale asi až večer, rodina volá :rejp:


Gorzan





AutoTao má to za sebou :rip:












Aced Uzbeki ještě týden to chce nechat













WWxHTC ....... padá dolů

Taky týden nechám, ještě to chvíli chce. Vzal jsem větev na zkoušku





































,
Gorzan
WWxGuerrilla Gold/Danish Passion - všechny tři šly dolů :rip:





řízek












zbytek zelené pheno











Fialové pheno







Gorzan



Aced Uzbeki - má to za sebou :rip:




































.
Gorzan



Silver :rip:













WWxDG též už to má za sebou :rip:





































.
Gorzan





Zbytek směs mazarů a GWS

zde je sklizeň v nedohlednu, tři týdny minimálně







+ jedna TOP44

tipuju ještě tak 10 dnů do sklizně


























Topovka













GWS





Mazar




Gorzan


Poslední záběr před kosou












Po kose zbylo jen Aced Uzbeki, WWxHTC..... a pár mazarů a GWS + jedna TOP44












WW x HTC Deep Chunk/E-Rocket x Danish Passion x B3N7 ErdPurT/Royal Dane

pro jistotu jsem ji přivázal, jinak by se asi vyvrátila úplně







Gorzan
http://techinfo.xf.cz/pedro/04.jpg

Dnes jsem v práci k večeru viděl dva tady ty nesmysly, jak lítají všude po okolí a šmejdijou i docela nízko nad kukuřičnými poli. Chvilku jsem je zahlédl jak klesali i někde k mému poli, ale víc jsem přes stromy neviděl. Mám docela obavy, jak to celé dopadne, tudíž hned po práci následoval náklus na pole č.1 a skosení zbylých kytek, které se daly sklidit. Mazary a GWS nechávám osudu, stejně z nich bude asi prdlajs, i kdybych je nakonec sklidil. Do mastí je toho stejně dost, takže teď už to může dopadnout jakkoliv. Letošní kukuřici beru jako vyhranou a tím i zřejmě uzavírám letošní out sezónu. Sice mám ještě něco pod fólií, ale tam toho z těch pár kytiček, které za něco stojí moc nebude. A jak to dopadne tady se uvidí, ale na dozrání posledních kyti minimálně tři týdny ........ Jo a když tak o tom přemýšlím, nikde jsem nenašel ani kousíček plísně, to nepamatuji, jestli se mi vůbec někdy podařilo :)


TOP44
chyběl jí týden, ale pryskyřice mrdy a chloupky už hnědly, tak nakonec co už, lepší vrabec v hrsti ...... Ona je sice malá, ale je to monstrum do šířky, ruka mě z ní pěkně bolela, než jsem ji vytáhl ven z kuku
Na poli č.1 zůstala ještě jedna menší TOP44, ale tu nechám, kdyby náhodou Gorzan stihoval a nikdo mu tam nakonec nevletěl















Aced Uzbeki - ta už byla hotová, ale chtěl jsem jí ještě pár dnů dát













WW x HTC Deep Chunk/E-Rocket x Danish Passion x B3N7 ErdPurT/Royal Dane

Luxusní kyti. Palice nádherně tvrdé, jsem z ní nadšenej a těším se na ni příští sezónu z řízků :)










Třešnička na konec :baby: topovka WWxHTC ........











Nebojte, smokereporty bo spíš vapreporty určitě budou, a hlavně musím se rozhodnout co nechám jako matky na příští rok :dance:
Gorzan
Něco málo z revegingu



Aced Uzbeki











WWxHTC ........
můj vlastní název - White Corn Rocket (WRC)











WWxDG












Ten fialovej stín je hustej :D



.
Gorzan



:D Dnes jsem se byl kouknout do kuku a jsem asi trochu stihař. Kytky tam stály, ale radost z toho rozhodně neměly. TOP44 měla jednu plesnivou paličku, ale mazaři jak mrzlo, tak to holky schytaly a začínají jim hnít stonky, takže už to ztrácí smysl déle to tam nechávat. Holt to půjde o víkendu zkosit a do mastí to půjde nedozrálé. Chloupky už začínají hnědnout, tudíž až tak strašné to s tou nezralostí nebude












TOP44 je konečně zralá a nabobtnalá, má to holka za sebou :rip:











Palička







.
Gorzan




Pole č.2 to má za sebou :rip:

Mazaři

























Hniloba stonku, byla na skoro každé větvi







.
Gorzan



Pole č.1 má to za sebou :rip:












TOP44












Mazar












GWS

















GWS





Gorzan





Mazar











GWS











Palička GWS

Kua to je letos listí :(









FINISH










.
Gorzan
Nazdárek :mutant:

Probíhá testování a navíc jsem čekal, až proběhne sklizeň, abych pak mohl naházet smokereporty a nějak solidně to tu ukončit. S reportama vydržte tak do víkendu, v týdnu nebude vůbec čas


Tož už je to tady, sekačka sem dojela a poslední sklízené pole s kukuřicí bylo doopravdy mé :)






Holky už mají revegging za sebou, teď probíhá miniselekce. Řízky jsem odebíral vždy jeden z vrchu a druhý odspodu kytky a je to poznat, každá se chová jinak. Ty vytáhlé jsou Aced Uzbeki- spíš sativka, ale po tom co jsem ji včera držel v ruce a testl z vapiku, tak ji zkusím uchovat na jaro, tvrdé palice a hučel jsem solidně, ale konečně po dlouhé době žádný stoned, krásně odezní jakoby nic


a ty dvě menší jsou



WW x HTC Deep Chunk/E-Rocket x Danish Passion x B3N7 ErdPurT/Royal Dane

Její nové kratší jméno je White Corn Rocket, zkráceně WCR

tahle je zatím favoritka na matku a asi ji ani řezat nebudu, jen přesadím do většího, je celkem pěkně rostlá





Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma