Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Chytaji jen ty co to prodavaji? - Klikni zde pro originální téma
Frantapa
To se ví, že chytaji i ty co neprodávaji a pěstují si jen a pouze pro sebe, akorát se jim to daleko hůř zjišťuje. Na druhé straně ale v naší malinkaté zemi existuje řada ať již profesionálních, tak i dobrovoných konfidentů z řad "uvědomělých sousedů", se kterými se třeba běžně několikrát denně zdravíš a oni Tě přesto velice rádi nabonzujou, ačkoliv si myslíš, že s nimi vycházíš v pohodě, ale zdání klame. Skoro všichni samopěstitelé, kteří se dostali do maléru, vděčí za své trable právě těmto hajzlům nebo týpkům sebraných za třeba úplně jiné věci, kteří za příslib mírnějšího trestu nabonzujou kde co a nějaké kamarádství je jim zcela u pr.... Takže naši chrabří hoši zákona na podnět takovýchto dobrodinců zaměří po nějakou dobu svoji pozornost na tvé ego a je jen otázkou času, kdy Ti třeba vyrazí dveře a zneškodní Tě jako velmi nebezpečného zločince, za což slíznou patřičnou chválu a ovace. Vzhledem k tomu, že zřejmě nebudeš mít dostatek prostředků na dobrého advokáta a ani neplatíš policistům výpalné jako drogoví i jiní bosové, budeš moc rád, vyvázneš -li z tohoto "zločinu" s pouhou podmínkou. V horším případě se raději modli, jestli to umíš, aby Ti narostli křídla, neboď je to statisticky stále pravděpodobnější než případná milost našeho stávajícího presidenta nebo dokonce dovolání se spravedlnosti v této zemi.
Závěrem jedna rada: Nikomu jinému než sobě a nejbližším nevěř, zbytečně o tom nemluv a buď co nejvíce opatrnej, neprodávej a v žádném případně si nic nezačínej s nezletilými.
Pišta Hufnágl
Svatá pravda není co dodat
ten co moc hulí
Presne tak me nabozlo par ustrasenejch ksichtu nikdy sem nic neprodal a dou po me jak po nejvetsim bosovy z naseho zaplivanyho mesta oni z toho samo nic nemaj protoze je znaj benga ale me ne tak si me proklepli a neco u me nasli marne sem vysvetloval ze to je jen pro me....davej si bacha!!!
Václav
Je pravda že jdou víc po tech co dýlujou ,ale aktivní sousedé jsou to nejhorší co tě může potkat. Radši se před takovými lidmi snaz vypadat jako největší slušňáček.
Nikodym
Stejně je to smutné, že to u nás tak funguje.
satva
bohužel,asi je to tak
prankster
Btw, a ak to mate niekde v lese tak fakt pozor! Dnes ako som isiel na svoj flek, tak len hore do lesa isli fizli s autom. Bola to nejaka "Pohotovostna monitorovacia jednotka", cie oni chodia po lese, lukach a checkuju. Takze sa vzdy 100x obhliadnite aby za rohom nebol nejaky bengac.
XaVieR
To Hugila:
Jo maj to lidičky z vesnice pěkně usnadněný. V naší vesnici to funguje stejně, je to fakt v poho. Neni to ale všude stejný, mám kamaráda kterej měl hodně velký problémy, měl jen 5 kytek v menší vesnici, napráskala ho všetečná sousedka, naštěstí benga byly rozumný a nedělali s toho aféru (vytrhat kytky a důrazné napomenutí).
olo
tak to je v poho ze to otsrali jen kiti. Hugila asi se kvam prestehuju v nasi vizce to takhle asi neni doufam ze se lidem zdam bejt v poho a mama zde i jednoho bejvaliho stbaka tak docela bojim ale uz jen 2,5mesice a mam to pro letosek za sebu
clothinguntero
nojo některý sousedi sou hold svině ale já si myslim že když to šikovně schováš tak si tě nenajdou anebo to dej do kukuřice


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma