Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Gorzanův fóliák - Klikni zde pro originální téma
Gorzan
Nazdárek lidi. Letos se mi nechtělo přes léto zatemňovat, tudíž jsem zakoupil AF semena. Dne 14.4. jsem je dával klíčit, 16.4. zasazeno do do substrátu a po zakořenění 25.4. hozeny ven pod fólii do kompostu. Už je trochu vyčerpaný, takže na podzim proběhlo dohnojení kravským a koňským hnojem.

Jedná se o Auto Mazar X Auto Black Jack feminized.

Od vyklíčení do dozrání 3 měsíce a prej až 1,5m výška, proto zde bude jen 6 kousků. Zbylé 4 + spousta jiných AF kousků půjde do kukuřice včetně brzy dozrávajících odrůd, takže o tom bude další téma ale v out galerce :david:







Druhé a třetí foto jsou staré čtyři dny
































Poslední dvě fotky jsou z dneška.







Withman
Pěkný. Osobně bych je zasadil o měsíc později. :)
Gorzan
To bych tam už nestihl jet klasické strainy v dalším kole, proto to šlo tak brzo. Navíc počasí celkem letos vyšlo a jsme pod fólií, takže no stres a pohoda džez :david:
Dík za K
Withman
Tak to jo. :) U nás ve městě byl minulý měsíc na sluníčko fakt kritický, takže tak...:)))
Gorzan
Holky jedou jak o život. 5 jich už ukázalo pohlaví a jedna (na první fotce spodní vlevo) půjde brzy do květu (poslední foto). Je ale taková divná, nepovedená a má tak 30 cm, a takové jsou dohromady 3, takže těžko říct co z toho bude. No jsem zvědavej na výsledek :david:
Gorzan
To chladné počasí mi teda moc radosti nedělá. Holky jdou na květ a měl teď nastat vysoký nárust, ale při těchto teplotách toho už moc neočekávám. No co už, třeba bude na květu líp :david:





























































Ta už kvete :frog:















Gorzan


Jedna velká výhoda fóliáku. Venku je 14C a uvnitř holky vegetí pod 23C
















42 dnů od semínka :slizoun: Jedna už kvete a jedna najíždí na květ, ale ty největší stále nic, takže zatím to na tu bídu ujde :david:









































Candy
máš to fakt pekné kámo :) vyzerá to jak keby si to mal v stane :D
Gorzan
Z jedné strany mi tam do toho občas hleděl soused, když sekal trávu. Nikdy si jich nevšiml, ale jistota je jistota, tak jsem tam hodil pro jistotu agrofólii, co mi zbyla ze zatemňování. Navíc mi sem nesvítí slunko od rána, ale až tak kolem 10. hodiny, tak jsem dal tu fólii všude, odkud slunko nesvítívá, ať maj pak holky o to více světla :david:

Ještě tu mám té fólie docela dost, takže stan by nebyl problém, ale ten už jsem si vytvořil doma :teef:
Gorzan
Holky zatím stále rostou :teef:













Začíná se mi to už fakt líbit a jsem docela zvědavej, jak toto dopadne, protože normální kytky bych už brzy začal zatemňovat, aby se tam pak ještě vlezly :david:






















































Gorzan
Tož mi tu přibyly další kvetoucí holky WW x guerila gold / danish pasion . Musel jsem je vytáhnout z LEDárny. Začaly bohužel kvést o dva týdny dřív než jsem potřeboval a udělal jsem tam dost velkou změnu, takže jim tu teď bude asi líp.



















Jinak nejvyšší holky mají kolem 90 cm a vypadá to, že už jdou na květ téměř všechny.































Dvě holky už jsou v plném květu :leaf:








Gorzan
Pomalu se mi to tu junglí :teef: a jsem z tohoto počinu fakt nadšenej.. Na růst je to pro mé potřeby akorátní výška na přepnutí, a tady už jde na květ vše bez starostí se zatemňováním.

Měnil jsem dnes roztok v bubleru, tak dostaly ještě zálivku na růst. Přemýšlím, zda hnojit na květ či nikoliv. Nejsem na hnojení zvyklej, nebo spíš se tomu vyhýbám, ale když už mám zbytky hnojek z bubláku, tak je škoda to vylévat

Příští rok je pojedu znova, pokud to dobře dopadne a dám tam 8 kyti místo 6, ale je fakt, že ještě nejsem na konci, tak třeba pak změním názor :david:





















Dvě holky už mají přes jeden metr





























Dvě jsou v plném květu























Gorzan
Malej update. Dvě nejvyšší holky mají 125 cm.



Mám tu vedro jak prase, teploměr s maximálkou 70C to nezměří.








































































Gorzan
Miluji noční záběry. Foceno jen mobilem, takže žádná extra kvalita. Nevypadá to úplně nejhůř, ale příště beru raději foťák








Vánoční stromeček a má 135cm, jsem docela zvědavej na kolika cm se to zastaví. Nejraději bych jí říznul větvičku na zamatkování a svítil 36 hodin denně, abych ji revegoval :teef: :(

Kdyby to počasí nestálo za to , za co letos zatím stojí, nechtěl bych vidět tu jungli tady. Už teď jsem si jistej, že příště tu pojedu max 6 kytek, určitě ne 8, jak jsem ještě nedávno plánoval.








Dnes pohnojeno všechno na květ, protože už to kvete komplet






































Gorzan
Nazdárek.


Dnes jsem na jedné kytce dosáhl kýžených 150cm a vypadá to, že už se to konečně zastavuje a bude jen kvést. Teda aspoň věřím a doufám v to. Už teď se mezi nima blbě prolézá. To zase budu smrdět po každé návštěvě, až to začne lepit
Dnes si je předvedem všechny. Ač jsem tomu při sázení moc nevěřil, ani jedna kytka není pod metr, což mě mile překvapilo :david:
Že se jedná o Auto Mazar X Auto Black Jack jsem psal sice už na začátku, ale proč si to nezopakovat :)


147cm








115cm, ale je to trochu zmetek, tak jsem zvědavej, co z ní bude. Divně roste, ale palička vypadaj v poho, tak snad to bude ok













138cm














Nejmenší holka 104cm, ale kvete nejdýl a už se pěkně rosí. Makro v dalším příspěvku














Nejvyšší kyti, dnes dala 150cm









:
Gorzan

Tato kyti má nejméně světla, je schovaná v rohu a má 125 cm












Celek 72 dnů od vyklíčení, ale už se to blbě fotí.













Makro z té nejmenší a nejnakvetlejší kyti





.
Gorzan
Holky stále rostou, ale už to nejsou takové spurty jak do teď. Nejvyšší má 156cm a fóliák má na výšku 2m, takže vlezou se tam v pohodě, horší je to na šířku. Až palice trochu zatíží větve, nechci to tu vidět, jungle


Už deset metrů odsud se začíná vznášet ten známý odér, to si zase od manželky vyslechnu, až to začne vonět všechno. Hlavně z rána a dopoledne, to pak bývá cítit i do ulice :mutant:






Pár nočních záběrů pro potěchu oka.
















































.
Gorzan
Dnes jsem holky konečně prostříhal a vůbec jsem se toho nezalekl, zůstaly v podstatě jen vrchy a trocha uvnitř, ale to do týdne či dvou taky půjde vystříhat.

Už delší dobu si říkám, hlavně ať mi nepřijdou svilušky na květ a co čert nechtěl jsou tu. Na můj oblíbený Talstar je už pozdě a stříkat se tu s tabákovejma výluhama a podobnejma ...... se tu nebudu, vlhkost je teď můj hlavní nepřítel. První plesnivá palička je na světě. Napadení sviluškama je úplně minimální, řekl bych v rozjezdu a většinu jsem dnes z toho spodku vystříhal, takže je nechám dožít i s kytkama. Jedna už dozrává a zbytek půjde dolů do měsíce, takže bych se toho až tak nebál.




Zároveň dnes proběhlo kontrolované opýlení na příští rok do kukuřice, tak snad se aspoň pár semínek podaří. Je to jen pro mou informaci, kalendář si vedu jen tady, navíc je to křížené s Top Tao, takže o semínka mi nepište, protože těžko říct co z toho bude a netestované modely mezi lidi nepouštím :david:






















































.
Gorzan
Nemohl jsem se zbavit vlhkosti na fólii. Celej den na to pražilo slunko, celková vlhkost na 25%, ale z fólie kapalo, takže pořešen větráček a vlhkost je pryč :)










Dva noční záběry






Tahle má pár dnů náskok, ale je taková divná, paličky řidší, roste tak nějak všelijak, aniž jsem ji zaštípl a navíc půlka kytky už hnědne na chloucích a půlka sotva začala kvést a ještě má i silnější větve, vypadá jako kdybych ji narouboval :mutant:













Tahle ještě nehnědne, ale vypadá nádherně a brzy se začne nafukovat


:david:











Vzpomínka na podzim Pak smažu













.
Gorzan
Malej update- 85 dnů od vyklíčení





Trochu zmetek












Její špička. Začíná se mi už celkem líbit












156cm

















126cm

Trochu jsem ji uvázal a výtahl ji z toho zastíněného rohu







.
Gorzan
169cm














104cm, 30 dnů na květu. Je to celkem řídké, tak jsem zvědavej, co to udělá za ten druhý měsíc v květu. Natlačil jsem jim hnojku na květ s Ec 1,6mS, tož třeba to trochu nabobtná. Ta první v květu byla taky řídká a teď už celkem solidně bobtná. Možná jsem udělal chybu, že jsem ji v začátku květu ještě zalil hnojkou na růst a navíc jak je malá, tak je schovaná, a toho slunka taky moc nepobere. Uvidíme, třeba to nabobtná :david:














její špička













152cm











TLs :leaf:






Gorzan
Po dnešní návštěvě fóliáku jsem si letos prvně vyslechl tu krásnou větu: Fuj, ty zase smrdíš :teef: Kua už to pékně lepí. Musím to tu prostříhat, ale nebyl čas. Ale zítra už musím, vlhkost musí jít dolů, jinak mi to plíseň sežere












































Odešel mi ventilátor :( tož jsem tam přidělal pořádné dělo :david:






Gorzan


Plíseň už útočí i v těch vedrech, čvrt topšpičky je pryč, no to mě po.er :david: To bych nechtěl vidět, kdyby teď týden pršelo a že to ještě příjde, tipuju tak minimálně dva týdny do sklizně schopných kyti, ale uvidíme, celkem se to teď rozbobtnalo

Náchylnost na plíseň je tedy obrovská, první výrazné mínus pro tuto genetiku :( ikdyž každá kytka je jiná, tak uvidíme co ty ostatní




















.
Gorzan
Našel jsem plíseň v počátku na dalších dvouch kytkách, takže prostříháno a větrák jsem dal na ofuk. Zítra má prej pršet a snad by už měl být na poště další větrák, tak to tady doufám nějak dofoukám bez plísní




Jak jsem slíbil, tak se taky konečně stalo :)












Zraje to neskutečnou rychlostí, doslova před očima :david:





















.
Gorzan
Pár nočních záběrů






























































.
Gorzan
Zbytek.



Bohužel větrák ještě nedorazil, tak to zatím válčím jen s tím jedním. Na poště byly hnojky JIDB s 39% slevou, poštovné i s dobírkou zdarma, a ještě v každé krabici litr béčka zdarma. Pošťačka to ani přes okýnko dostat nemohla, kua to byl kup :bravo:

































.
Gorzan
O 6 dnů později :) ty větší kyti jsou něco kolem 43 dnů na květu






Řekl bych, že už by se to i dalo sklidit,co se týče objemu, jsou to už fakt salámy krom té největší, ale.......

-přestaly už plesnivět, za posledních 6 dnů snad jen hrst, což je úplně mega
-předpověď na další týden opět stejná, nikde ani kapka :D
-chloupky jsou spíš bílé
-bobtná to luxusně
-když to tak pěkně jede, ani sklízet se mi to nechce, ale zítra vytáhnu lupu a jdeme kouknout, jak to s tou zralostí vypadá doopravdy.



Tuhle jsem si včera dal z vaporizéru a jakože max spokojenost, na to že tomu už týden, co jsem to uštípl, tipuju že to mohlo být tak 50. den na květu












































.
Gorzan
Zbytek













:death:











.
Gorzan
Pár fotek za denního světla taky neuškodí :david:












































:hug:












Ta dopadla, že? Taková to byla kráska http://grower.cz/forum/image.php?at...22195&size=full
Ale už to má za sebou :chef:

Musel jsem, nefouká na ni větrák a našel jsem dost uschlých plesnivých pouzderniček. Vybírat to nemělo cenu, jen bych třepal výtrusy. Zkoušel jsem ji z vapika jak jsem už psal a účinek super, takže nelituju, ikdyž by ještě týden snesla












Gorzan
Nějaké to makro :)






Foceno mobilem, tak soráč za kvalitu :david:






















http://grower.cz/forum/image.php?at...24164&size=full



































.
Gorzan
Krystaly už jsou bílé, takže posledních pár fotek před kosou. Zítra to začnu stříhat od listí a :chef:



Tahle půjde jako první, už má i žluté listy






























































.
Gorzan
Další


































































.
Gorzan
zbytek
















































































.
Gorzan
Dnes jsem utnul první půlku z té kytky, jak jsem psal včera a viz tady ten naroubovanej zmetek, http://grower.cz/forum/showthread.p...995#post1094995
nakonec překvapila :D
Zbytek asi nechám, až přestane smažit to slunko, protože to krásně bobtná a když je ta lampa tam nahoře zadara, tak ať to stojí za to :david:










































.
dexda
Docela slušnej výsledek, na to, že to je jen náhražkový prostředí. Kytky mají přirozený prostředí venku výsledek by pak byl mnohem lepší. Měl jsem kdysi AF Mazar venku, po zasazení do květníků jsem v podstatě trojčata dal do 20+ lt kulatého, a do dvou 11,5 Teku. Jeden z těch 11,5 lt byl pouhých 14 dní ve skleníku... vytáhl jako ty tvoje a výsledek celkem bída při porovnání.
Gorzan
Dneska jsem zažil luxusní odpoledne:david:. 55stupňů ve fóliáku a já stříhal listí :( Nicméně stálo to za to, však koukněte :)












































































Gorzan
Řekl bych, že letošní léto mi připravilo správnou indoorovou zahrádku. V růstu jen chcalo a chcalo, takže správná vlhkost a modrá barva na růst. Na květ zas jen smažil ten žlutej sodík nahoře :teef: a vhkost vyskočila jen přes noc. Plísně minimum, pálky tvrdé jak šutr a kope to taky pěkně. Ač jsem ateista, tak musím konstatovat, že letos mě tam nahoře měl asi někdo rád, či co, protože takovej pěst pod fólií pamatuju naposledy tak 5 let zpátky :david:


Dnes večer to asi setnu. Mají prej přijít bouřky a kdo chce víc, nemá nic, takže už to shodím dolů. Semínka už jsou krásně zralá, nic už mě tedy nenutí to nesklidit.

Děkuju za sledování a všem moc dík za káčka. Snad pokud to večer vyjde, ještě hodím pár svítivejch nočních fotek a až pak někdy smokereport, nebo sspíš vaporreport, shit v plicích já nerad
































:banana: :bounce:






























55°C a vlhkost jen 30% to jsou na závěr kvetení parádní subtropické podmínky :)
Gorzan
Kua všude pršelo, jen tady zase nic, mě už snad trefí :david:



Kytky jsou už vzhůru nohama, takže mě napadlo, že i v tuto pozdní dobu by se dalo rozjet druhé kolo. Moc přemlouvání mi to nedalo a kvalitně prokořeněných řízků v substrátu za oknem tu mám také dost, takže uvidíme, co tu s tím ještě vymyslím :david:






















.
Gorzan
A jak jsem slíbil, tak se také stalo :D


2.kolo jede






Dnes nasazeno mix 18ti kusů:


WWx Guerilla Gold x Danish Passion
Crimadonna
Frisian Dew
Mazar



Z prvního kola mi tu ještě zůstaly 2x autoMazarXautoBJ a jeden kus auto tao mixu, který už nakvétá zhruba měsíc a ne a ne přepnout. V kýblu je totálně oprcaná automazarXautoBJ






Do týdne přibude mix 10ti dalších krásek, které teprve koření. Jmenovat budu až po zasazení

































Máti Mazar od DP




.

kuba555
Celkem by mě zajímalo kolik sušiny bylo průměrně na jedné kytce :)
Gorzan
To mě taky, ale ještě to dosychá a stříhat to budu asi až tak v zimě.

Pokud mě teda nechytne blbá, protože ten výsledek mě fakt hodně zajímá, ale v tom vedru na to nemám ani pomyšlení. Rekord tu mám kolem 900g na jedno kolo. Jestli jsem ho překonal nejsem schopen odhadnout, je to už 5 let a trochu jiná situace ;)
Gorzan
Dnes proběhla kosa posledních holek z 1. kola



Na to co si holky všechno zažily, vypadají luxusně








































Totálně oprcaná a semínka už jsou přezrálá. Nato, že je v kokosu a hnojek dostala fakt minimum, vypadá taky docela schopně







































Gorzan
Něco málo ze sušení. V těchto teplotách je to celkem rychlovka, ale co nadělám, nic :(

































































.
Gorzan
Ukázka z té půlky kytky, co jsem sklízel před týdnem


Na to, že neproběhl flushing, prej chutná parádně, jak normální brčko, že by vážně JIDB nepotřebovaly proplach? A účinky, na můj vkus moc silné, ale proč ne :)


















.
Gorzan
Při těch vedrech co teď byly tři holky exly (2x mazar, 1x crimadonna) a sázet do toho vedra další nemělo cenu,takž zbytek přidán až dnes

Dnes přidáno:
3x mazar
1 crimadonna
1x white rusian
1x double dutch
1x great white shark
1x critical mass





















AutoTao








.
Gorzan
Dnes jsem se přemohl a nastříhal to sklizené z prvního kola. Není to tedy ještě úplně všechno a dost se toho už sfouklo, takže bych to na váze tipoval něco kolem 850g plus mínus autobus :pimp:



Není to žádnej zázrak a i paličky nakonec nejsou nejtvrdší. Jedna kytka celkem dobrá co se týče tvrdosti a jedna, přes kterou šlo zase vidět, jedna hodně listnatá, zbytek klasickej outdoor.



Chuťově mi to fakt sedí. Jedu to jen přes vaporizér a chuť přes něj je taková trochu zemitá s jemným nádechem citrónu.



Co se síly účinků týče, tak už jsem to říkal, na mě moc silné a přes vapik to i většinou nevychytám a přeženu to :mutant:



Abych to zhodnotil celé, tak do kukuřice určitě jo, ale pod fólií je už znova nepojedu. Ne že bych nebyl spokojen, to jako jo, ale ta plíseň i v relativně suchém počasí, mě štvala a hlavně nestihl jsem druhé kolo, tak jak bych si ho představoval a to mě celkem mrzí. Příště tam dám raději víc kyti, ale rychlejších, abych mohl někdy v červenci rozjíždět další klasické kolo. Když někdo nechce zatemňovat, určitě dobrá volba, ale ......

Takže asi tak nějak :david:



































.
Gorzan
Malej update :)






























.
Gorzan



Po deseti dnech :)











WWxGG/DP z řízku. Je vytáhlej, protože jsem jej stále hnojil na růst. Včera opýleno a rád bych to trochu řidší, aby semínka v klidu dojela










Mazaři a na to že jsou ze stejné matky jak ostatní mazaři trochu nechápu, ale už týden kvetou. K omylu dojít nemohlo :einstein:














Také mazaři










Gorzan
Po 11ti dnech
Mazaři už konečně nakvétají, zbytek komplet kvete


Celek










Dva mazaři co už kvetou












Frisian Dew











WWx Guerrilla Gold / Danish Passion










White Russian a Double Dutch v květu







Gorzan
Po jedenácti dnech



Na to že je to opožděné druhé kolo to vypadá celkem dobře :)












WWxGP












Mazaři v květu












Další mazaři







Gorzan




Pár nočních záběrů








Mazaři ale pořád nedokážu pochopit, kde nastala chyba, že už jsou tolik v květu oproti těm ostatním. Takhle brzo zrající matku mám zatím jen jednu, ale top44 to být nemůže. Navíc jsem krom mazara a pár zkušebních řezů ze selekce v pozdějším dosazování sem nic jiného zrovna neřezal. Toto byla první várka, kde byli jen mazaři a tři větší kyti, takže to musí být mazaři :einstein:







WWxGP tahle máti půjde zrušit, i v kukuřici je ten řízek takovej chudší









Frisian Dew kámošova selekce, ale toto jakože fakt nechápu, co blbnul, nebo jestli je tak háklivá na nedostatek slunka? Nejraději bych ji vytrhl, ale koštnout bych ji chtěl, tož uvidím. Dostat tohle pod lampu, tak mě asi raní






.
Gorzan



Foceno včera
Jak mi svítí slunko na tu bílou fólii, tak se dost špatně fotí.


























































Dnešní dopoledne.
Kyti malinko pomrzly. Od příštího týdne mají jít teploty dost nahoru, ale bohužel jak jsou ty kytky malé a slunko je čím dál níž, tak už mi na ně kvůli střeše svítí jen pár hodin denně, tož nevím jak toto dopadne




Gorzan
Dnes jsem sekl WWxDG a toho rychle kvetoucího Mazara



Celek










WWxDG :rip: vlivem nedostatku slunka nevypadá nejlíp, spíš naopak.
Zase skušenost do příští sezóny. Musím pořešit ty automaty tak, aby kytky v druhém kole nebyly v květu pod metr výšky kvůli stínu ze střechy, jinak to nemá cenu na podzim vůbec rozjíždět :(












Mazar - to samé jak WWxDG, ikdyž tyto dvě vypadají trochu líp :rip:













Crimadonna začala kvést, takže bych ji mohl sklidit, usušit a testnout někdy na Vánoce, což je asi blbost, ale uvidíme :)













Mazaři









Gorzan
Celek












Mazaři














Frisian Dew












White Russian












Double Dutch


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma