Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Neznámý útočník - Klikni zde pro originální téma
kob
Chtel bych vas poprosit o radu.Nevim co mam delat.Zhruba pred mesicem sem vsadil 20 seminek docela pohodovyho modylku a vylezlo mi jich slusnejch 15.Vyrostly asi do 10cm a pak zautocilo neco co nevim co je.Este nikdy se mi to nestalo.Zniceho nic jednoho dne pridu na policko(louka u lesa,malo pristupna) a koukam a asi tri kyticky byli vytahli s korinkama nad pudou ktera byla nakiprena jako by ji nekdo zryl.Po zvireti ani stopa tak sem si rek dobry,kaslu nato.Vcera sem tam sel znovu a skoro vsechny stejnej scenar.Vytahnuty skorenama.Zbyly mi asi tri.Nevite nahodou kdo by to moh bejt a co stim?Kamos rikal ze srnka ale ta by to ukousla ne?PoraDte nevim jak dal.Dik moc.KOB
greedy23
No nejakej hmyz by asi kytku z hliny nevytah, takze to muze bejt klidne nejaky nocni zvire (nejspis). nebo treba lesni muz:-)))
ten co moc hulí
muselo to bejt urcite zvire nebo nejakej ten zatracenej duch co lita kolem poli a cumi co my zbalil:))

--------------------------------------------------------------------------------------
don´t drink and drive smoke and fly!!!
i_oNe
To by mohlo být to nejstrašnější zvíře! Takový co přez den bloudí lesem a po nocích sedává v přístřešcích na větví stromů takové co neubližuje na potkání, ale je "spravedlivé" :angel: a právě proto nám nebezpečné. Dává ti o sobě znamení! Zanmení tím, že kýtě neodnáší do svého doupěte, ale nechává je zhynou suchem na místě kde je našel .... je to ... myslivec humanista! :pimp:
bioafgan
mas pravdu E_D. Asi tam ma skriatkov.
MUT
jojo skřítci,
Viděl bych to na lidi. Zvížata by to vožrala, možná vytáhla, ale aby vytáhla kytku a ani jí nevožrala?
Mno to je riziko outdooru...........
viridis
Jak to bylo zryty ? jako od krtka nebo jako od divocaka ?
i_oNe
Hele mistři!

Ja to ale myslel vážně, s tim myslivcem. Nebo mi snad chcete namluvit, nejaky zviřátko jen tak z pleziru vytahuje kytky ze země . . . .
semeno
mě se tohle stalo u kytek asi tak dva měsíce starých v kukuřičnym poli, nerožvejkaný, ale vytažený a ne všechny. útok se potom už neopakoval. ale tenkrát sem to přisoudil srnce. komu jinýmu? nebo to moh bejt myslivec, koukni se po stopách, něco v okolí co by tomu napovídalo. každopádně, jak se to stane dvakrát za sebou je to místo v prdeli a bejt tebou tak zachránïm jestli je co a na to místo zapomenu.
ten co moc hulí
Chlupy moc a moc!!!to na ne plati:) urcite to byla srnka nebo nejaka jina havet ,kdyz by to vytrhl humanoidni tvor s prumernou inteligenci(spis zadnou v tomhle pripade protoze to nema smysl) nebo nejakej zaskodnik :) tak by to urcite zlomil.....
pokud to bylo zryty je jeste jedna moznost divoky prase nic dalsiho me nenapada....

-----------------------------------------------------------------------------------
Nečum!!!:)
Don¨t drink and drive smoke and fly!!!
kob
Krtek to nemoh bejt protoze to bylo zryty ken na policku a ne nikde jinde a ze by se zrovna trefoval primo do kzticek by musel bejt nakej zhulenej.Prase to taky nebylo ikdyz uz me ke kytce parkrat nepustilo.Chrochtaj tam furt takze to radsi neriskuju obvzlaste ted na jare.Doufam ze uz se to nebude opakovat ale jinak dik vy lesni skritkomyslivci.HAHAHAHAHAHHAHAHAHA.dik
Bungee
2 KOB: S tim krtkem mas asi pravdu taky to mam zryty jenom tesne pod kytkou, nikde jinde. Jedine ze by se fakt trefoval. Ale jesi nekdo vi o co de tak to napište fakt by me to zajimalo.
Domestican
Zdravím,

já bych vsadil na krtka....zkus se podívat po krtincích.....do krtince mu strč pet lahev hrdlem down a na hoře jí uřízni u dna petky.....(jak fouká vítr petka hučí a krtek se bojí až sere) :-) nebo je to nějaká sviňa....nepřející....! Hodně štěstí....čus
timothy
mě se to stalo taky,a zjistil jsem že mi to vytahávaj potkani či krysy:rocket: .vytahali mi asi deset kytek a potom jak už byly větší (ty kytky)tak se na to vysrali:punk: .
foxl
normalne se pred vyletem na pole poradne napij a az dorazis tak se nekde pobliz vychcij ... staci pravidelne opakovat ... na lesni zver rekl bych spolehlivy ... s tim myslivcem ale nevim ;)
Bungee
to chell: Jo tak jesi todle ten krtek delal tak to musi byt vono, co by to jinak mohlo byt. Na krtka to sedi nejvic :)
no tak mně nějakej neznamej "zahradník" podrývá jednu kytku :)) daří se ji velmi dobre, akorat je skoda ze je to s nejvetsi pravdepodobnosti samec.
Spy_der
Na 100% L I D I ,žádný zvíře tohle neudělá..kÓr dyž sázíš na louce,šel kolem myslivec a .......
Zdarec Palec, ja jsem to mel taky... a vite co?Byli to mysi nebo nejaci hrabosi nevim presne ale nejaci hlodavci. A vite jak jsem to zjistil? Nechal jsem tam pasti na mysi, dal jsem jako navnadu vlassky orech a na druhy den se chytly dva do pasti a je klid. Jeste jsem tam nechal lezet ty mrtvolky tech hlodavcu a uz se mi to ani jednou nestalo... Se mejte Zahradníci
Chemik
Já co znám mylivce (není jich moc), tak říkají, že to mají jako pracovní povinnost zničit políčka, to se ale netýká tohoto případu.
Jinak na krtonožky je dobrá zavařovačka celá v zemi(hrdlo v rovinně s povrchem) a s trochou vody, tam se možná něco chytí, sousedi jsou tak docela úspěšní.
A s tím krtkem, loni jsem měl u 10-ti cm kytek taky jaksi nakypřeno, zaleju to a propadly se do země (a polámaly se bahnem).
Blondacek
Nebo se kytky baly sveho osudu a chteli si zachranit zivot (chlorofyl)
Bezejmenný
KOB:hele mne se to stalo taky pridu ke kytkam najedou puda je rozrita ale fakt celkem dost, az to prikrilo kytky, byly jeste maly, nejspi to byl nekakej duch sklizece co beha v nocich a hleda mirumilovne a roztomile roslinky ktere by sklidit:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma