Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
AF buddha balkón - Klikni zde pro originální téma
Žabinátor
Zdravím komunitu Groweru,

jsem tu nový a rád bych se optal na tyto dotazy.

Mám 5 AFek na balkóně v 11l květnících, 15. den růstu, květinky průměrně 7-12cm vysoké a chtěl bych se zeptat jestli kytkám vadí když jsou třeba 2-3x denně přesouvány ( kvůli slunci ) z jednoho balkónu na druhý, zkrátka jestli takovéto změny kytku nijak zvlášť nestresují nebo brzdí její růst. Měl bych teda nechat rostliny přes den na jednom balkóně a omezit přesuny na minimum nebo se je snažit mít tam kde zrovna svítí slunce i když to znamená 3x denně přesun?

A dále sem si pořídil BioBizz Fishmix, snesou ho AFka 3 týden růstu? Rostlinky jsou zasazeny v hlíně BioBizz All-mix. Mám to zkusit v menší dávce nebo radši ještě počkat?

Předem díky za jakoukoli odpověď nebo radu.

Pro ujištění ''Hledání'' jsem zkoušel a ve FaQu sem to nenašel. Pokud to někde je a já to jen nenašel tak se omlouvám, jak sem se už zmiňoval sem tu nový.
bruno.kudrna
Zdravím
Kytky v květináčích můžeš přenášet jak chceš je jim to jedno sou rády že mají sluníčko.
Jestli máš all-mix od biobizzu tak bych tam ten fishmix nelil.At se daří.
Zdárek:sun:
Dirty
zdar kolego přesně jak řiká Bruno :-)
Simpi23
Víte někdo na jak dlouho je allmix předhnojenej, když jsme u toho :)
Smox2121
Ahoj, podle jejich návodu na koncentrace zálivek pro all mix bych řekl že na růst dostatečně(celkově si myslím na 12 týdnů na 100%).AF v all mixu vůbec hnojiva na růst potřebovat nebudou, možná jen kořenový stimulátor.

citace:
Původní příspěvek od Simpi23
Víte někdo na jak dlouho je allmix předhnojenej, když jsme u toho :)
Žabinátor
Díky moc za rady, až se dostanu domů, tak zkusím přihodit nějaká fota aby bylo co komentovat.
Žabinátor
Tak tady je pár fotek.
Žabinátor
+další fotky, ty předtím z 15. dne a tyto 20. dne růstu.

Zatím nehnojeno, ale už asi brzy vyzkouším ten Fishmix aspoň jako postřik na listy.. když už sem to koupil tak to nějak využiju.

Jinak ocením jakékoli připomínky, rady nebo kritiku.

A pro upřesnění zasazené mám 3x Syrup, 1x Magnum 1x Deimos.
Příště zkusím k fotkám napsat jména aby ste je poznaly, tentokrát sem je tam dával poprvé takže se mi nepovedlo všechno co sem chtěl :)
Žabinátor
Takže dneska máme 25. den růstu. Největší je Deimos ale stejně sem doufal že kytky porostou o něco rychleji no posuďte sami. Je ale pravda že počasí zatím není úplně ideální, tak jenom doufám v pozitivní změny. Jinak kdybyste měl někdo radu nebo cokoliv co by mi mohlo pomoci, budu velice vděčný.

Fota:
1. Deimos
2. Magnum
3.,4.,5. Syrup
Žabinátor
Četl sem tu někde, že BioBizz Bloom se může používat skoro po celou dobu života rostliny, mám už ho teda přidat do zálivky nebo by to bylo jen plýtvání?

+ foto
Tomsio
Ahoj.. já bych počkal až nasadí květ.. máš hodně předhnojenou půdu.. takže by si je mohl spálit.. ;)
Simpi23
BioBizz bloom se dle jejich tabulky pridava, az ve fazy kvetu. Takze az uvidis ze se ti zastavil rust, tak uz to tam lej. Driv by byla skoda to tam lejt. Kdyz mas ten Allmix, kdybys pouzival Lightmix, tak bych klidne 1ml na 1l daval, ale takle bych o tom uvazoval az v pozdejsi fazy. Jinak ti to jede docela pekne a rychle. Doufejme, ze pocasi bude ted lepsi a bude to uz parada.
Žabinátor
Díky za odpovědi a rady. Mám ještě jeden dotaz, je lepší zalévat kytky ráno, večer a nebo je to úplně jedno, prostě až je substrát skoro suchý tak zalít kdykoliv přes den?
Tomsio
Já osobně zalévam pouze na noc.. během dne nezalejvej!! ;) mohli by dostat šok a spálily by se.. ráno je taky možnost ale musíš dřív než slunce dostane větší sílu.. ;) udržuj zalévání každej druhej den.. pokud zaléváš většim množstvím vody tak jednou za 3 dny ;) nech jim vždy vyschnou hlínu.. pak zalejvej..
Žabinátor
díkec za rychlou reakci ;)
Withman
Kytku jsem přenášel i 3x denně a daří se jí skvěle. Teď už se na třetí místo nevejde, tak na to kašlu. :))

EDIT: Koukám, že to asi přenášíš z balkonu na okno, tak bych si dal asi pozor na teplotní šoky.
Astronaut
Obecne plati ze je lepsi zalevat casne rano aby ptes den na slunci mely co pitva dovecera tak nejak vyschly(az budou vetsi za den vyschnou nesmis ale prelivat) n noc by se zalivat nemelo pac sou pak celou noc mokry a ani tolik nepijou takze az pak rano zacnou chlastat.. Ale moc velkej vliv to konkretne u travy nema i kdyz nejakej urcite jo ps u rajcat je rozdil vydet na prvni pohled.
Simpi23
Jj taky bych tomu nedaval nejaky priority, jestli zalejvat rano nebo vecer. Ja to resim samozavlazovakama a jsem spokojenej :-)
zdravim te. jedu taky magnuma tak budu sledovat jak ti jede. at to roste
Abbe
Cerus ako ideš ďalej? Ja idem Syrup s Magnum ale trošku od teba pozadu tak ma zaujíma ako pokračuješ alebo ako si skončil? Zdarek


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma