Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Super Haze,Jacky White,Critical Jack,Cheese and Belladonna - Klikni zde pro originální téma
Aladin
Zdravím všechny pěstitele,je tu jaro a tak jsem nezahálel a již něco přes týden mám doma nové přírůstky.

Letos to bude samé překvápko,jelikož jedu to co jsem ještě nikdy nejel a tak doufám,že to bude ono. Myslím,že vše co jsem letos sehnal,by mělo tak nějak bez problémů dozrát a taky doufám,že to bude stát za to.
Pro mě to nejsou v žádném případě osvědčené odrůdy,jelikož jsem se s nimi při outdoor pěstování nikde nesetkal a neměl tu čest bavit se s někým kdo by je jel. Ale z mého hledání na internetu vyplynulo,že by letos neměl být žádný problém,tak se uvidí co bude.

Tentokrát se mi podařilo sehnat hezké řezy ještě za hezčí cenu,oproti minulému roku a rokům před tím je to nádhera. Už jsou přes týden v malých květináčích a v nejbližší době půjdou do větších.
Po přesazení je poprvé zastřihnu.

Co se týká plánu pro tento rok,mám v plánu jet čtyři řezy klasicky jako každý rok v kýblu. Jeden hodím do země a chtěl bych zkusit zatmívání.
Další dva hodím do skleníku s tím,že jeden bude v zemi a druhý v kontejneru. Musím se však rozhodnout co kam půjde.
Jelikož mám letos 7 řezů,vzal jsem jednu Belladonnu a Super Haze navíc,tak můžu porovnat jak se tomu daří ve skleníku oproti kýblu,musím se však teda ještě rozhodnout,ale na to je ještě čas.
Aladin
Mám tu fotky co jsem fotil dva dny po tom,co jsem je přivezl.
Až to přesadím,nahodím další.
Aladin
Co se týká hnojiv,ty zatím neřeším,do květu je ještě daleko a na růst to nemá moc cenu,minulý rok jsem v růstu oproti rokům před tím nehnojil téměř vůbec a výsledek byl takřka stejný,budu nad tím přemýšlet až v pozdější fázi,kdy už to bude v konečných kýblech a už to nebudu moci přesazovat a tím tak nějak doplňovat živiny. V zemi na to hnojení na růst kašlu úplně,řekl bych,že i tak budu mít co dělat abych to pak ukočíroval.
Aladin
Tak jsem zpět,neměl jsem moc času něco přidávat,ale myslím,že zatím nebylo o co stát.ale i tak jsem to pro zajímavost průběžně fotil.

Do teď jsem nic nehnojil a jsou po třetí přesazené. Budu je přesazovat už jen jednou a to do finálních velkých kýblů a jednu do země.
Musím podotknout,že letos jde vše bez komplikací,což se o předchozích letech říci nedalo.
Jak jsem psal,nic jsem zatím nehnojil,možná tomu dám pro jistotu poloviční dávku HESI TNT complex,ale není to nějak akutní,jelikož je vše krásně zelené a pěkně to roste.
Každou rostlinu jsem třikrát zastřihl a určitě to budu ještě párkrát opakovat.
Jedna rostlina je dnes přesazená do skleníku a dvě tam porostou jen tak v kýblu. Zbytek je normálně venku v kýblech,s tím,že jedna a to Belladonna půjde co nevidět do záhonku.
Přikládám fotky ze 17.5.
Aladin
Zde fotky z 8.6.
Tady jsou čerstvě přesazené. Je tam i jeden automat a to Somango,dva mi z nějakého důvodu nevylezly,neměl jsem čas kolem toho skákat,takže asi pro to,ale z toho si hlavu nedělám,jelikož jsem je dá se říci dostal.
Aladin
A pro dnešek poslední,ty jsou z 21.6.
Jsou tam i nějaké řezy navíc,ale ty jsou známého,já mám letos 7 řezů+jeden automat.
Nefotil jsem to rostlinku po rostlince,ale na posledních dvou fotkách je Cheese,ten byl v té době asi nejhezčí,teď už se to docela srovnalo a vše vypadá téměř stejně dobře.

V průběhu příštích dní nafotím další,ale musím sehnat foťák,pokazil se mi mobil,takže nemám čím fotit,tak snad něco seženu. Dám si s tím práci a nafotím to jednotlivě a popíšu co je co.
zdravim te, ty tu super haze budes zatemnovat? pochybuju ze ti jinak dokvete...
Aladin
Zdravím,to jsem nějak neřešil. Asi taky záleží od jaké banky to je,to já bohužel nevím. Nevidím v tom veliký problém,jelikož už jsem takových odrůd odjel víc a nikdy to nebyl velký problém. Zatmívat to nebude problém,jelikož to mám v kýblech,ale myslím,že nebude potřeba.
Navíc to v těch kýblech nakvétá tak nějak dřív,teda aspoň z mého pozorování.
ar45az
citace:
Původní příspěvek od spill it
zdravim te, ty tu super haze budes zatemnovat? pochybuju ze ti jinak dokvete...


Me taky dokvetla SSH v pohode do konce rijna , takze to je no problem, nebo kdyz mas misto kde to schovat pred nejvetsim destem tak cajk aji s plisni.
Takze to zas zadny problem nebude jak rika tady Aladin.

Pokud by to byla PURE HAZE, cista Sativa zadne krizeni Haze tak by to byl problem extremni az nemozny :)
Aladin
No jsem rád,že někdo sdílí můj názor. Těch opravdu venkovních odrůd jsem moc nejel,většinou to byly řezy pod lampu bych řekl,ale nikdy s nimi nebyl moc velký problém. V těch kýblech to není problém přemístit.
Dobre dobre chlapi, je videt ze s tim mate zkusenosti ja nikdy tyhle sativy venku nejel takze nemuzu posoudit jenom jsem se ptat tot vse, zadny spatny umysl :) peace a at se dari borci
Aladin
Zdravím,potřeboval bych nějakou radu ohledně škůdců. Konkrétně myslím bekyni,teda aspoň pod tímto názvem jsem to našel tady na G. Tvoří to takové cestičky v listech.
Mám je na každé rostlině,zatím se to drží ve spodních patrech,ale rád bych to zarazil úplně. Potýkám se s tím každý rok,ale letos se mi to zdá horší.
Potřeboval bych doporučit nějaký přípravek,ať už organiku,nebo chemii,na tom mi nezáleží.
Takže pokud si tento příspěvek přečte někdo,kdo s tím má zkušenost,nechť poradí. Všem předem díky.
ar45az
Primo s bekynema sem se setkal, par listech byly ostrihal sem to a spalil nikdy vic sem je nemel :D ale skus bio: BIO OL stoji par K a je fakt dobry proti vsem svinam,
Chemie: OMITE 30W, a jeste jedno pak ti napisu, musim se mrknout do sklepa :)
Aladin
Díky za tip,vyzkouším. OMITE 30 W mám i doma,minulý rok jsem jej používal proti sviluškám. Uvidíme jak to zafunguje.
Aladin
No se týká rostlin a jejich růstu,už je to docela velké,budu je muset přesadit,jelikož už se jim v těch malých květináčích nelíbí,teda až na Cheese,ten stále roste a je krásně tmavě zelený,ale Jacky White,Critical Jack a Super Haze budou chtít přesadit,jsou takové povadlé a ztrácí tmavou barvu,dneska je pohnojím a v příštím týdnu budou muset jít do finálního kýblu.
Belladonnu jsem už přesadil do země,takže s tou už v růstu problémy nebudou,bude stačit zastřihávat a možná občas přihnojit,ale myslím,že ani to potřeba nebude,jelikož nechci aby to bylo zase moc velké.
Musím se také zajet podívat na Belladonnu a Super Haze ,které nemám doma a jsou někde jinde ve skleníku.
Dnes bych si chtěl půjčit foťák a něco nafotit.
Aladin
Tak jsem tady s aktualizací dění na zahrádce. Je pěkně a počasí přeje,takže to docela rychle roste. Všechny rostliny už jsou ve finálních květináčích.Hnojení zatím nebylo třeba.
V těchto dnech bych chtěl skosit AF Somango,už to vypadá velice dobře. Ale jelikož je stále pěkně váhám kdy ji skosit.
Mám tu fotky ze dvou dat.
Zde je ta první várka,která je z 18.7.
Aladin
Zde je AF Somango
Aladin
Belladnonna v zemi
Aladin
1. Jacky White
2. Cheese
3. Super Haze
4. Critical Jack
Aladin
1. Jacky White
2. Cheese
3. Super Haze
4. Critical Jack
5. Celek
Aladin
Jacky White
Aladin
Cheese
Aladin
Super Haze
Aladin
Critical Jack
Aladin
Critical Jack
Aladin
Celek
Aladin
Zde fotky z 27.7.

AF Somango
Aladin
Belladonna- Třikrát zastřižená,asi dvakrát jsem ji trochu přihnojil.
V té zemi se jí daří docela dobře,před zasazením jsem vykopal díru a vysypal substrátem pro pelargonie,který používám i v kýblech.
Aladin
Critical Jack- Trochu jsem ho zanedbal,takže dlouho trčel v malém kýblu a moc se mu tam nelíbilo,takže trochu prořídl,ale teď už roste ve velkém kýblu a za pár dní už by měl být OK
Aladin
Super Haze- Ten si vede skvěle,má krásnou tmavou barvu a roste jako z vody. Je také asi třikrát nebo čtyřikrát zastřižen.
Aladin
Jacky White - stejně jako ostatní rostliny je také několikrát zastřižen,hnojen asi dvakrát v době kdy už mu nestačil malý kýbl a byl takový zesláblý,ale od přesazení do finálního kýblu ho nebylo třeba hnojit.
Aladin
Cheese- přesazen také nedávno,teď už se rozjel a dohání ostatní rostliny. Jednu dobu se mu moc nedařilo,ale po přesazení se dal dohromady a daří se mu skvěle. Také asi třikrát zastřižen.
Aladin
Zdravím všechny,jsem tu s novými fotkami. Mám tady asi tři várky fotek. První jsou z 5.8. 2013,v této době jsem nehnojil a pouze zastřihával.
Aladin
Belladonna
Aladin
Super Haze
Aladin
Jacky White
Aladin
Critical Jack
Aladin
Cheese
Aladin
Zde ještě rostliny které jsou ve skleníku...
Ta v zemi je Belladonna a ta druhá v kýblu Super Haze
Aladin
Ještě jsem vyhrabal fotky AF Somanga. Abych to nějak uzavřel a ohodnotil... Vzrůstem to asi nějak moc velké rostliny nebudou,ale co se týká kvality ať už vůní,chutí a objemem palic je to docela solidní odrůda a já byl a jsem velmi spokojen... Sklizena byla 29.7. a myslím že jsem docela vychytal období pro její růst.
Aladin
Tady jsou fotky z 13.8. Opět ve stejném pořadí
Aladin
..
Aladin
A teď fotky dnešní. Většina rostlin už je docela dost nakvetlá,jen Jacky White a Belladona ještě moc ne. Ty dvě jmenované ještě jednou pohnojím na růst a zbytek už pomalu na květ.

Belladonna- Velikostně je to asi to co jsem chtěl,nechtěl jsem ať je to moc vysoké ,tak jsem zastřihoval a zastřihoval...
Hnojil jsem jen asi třikrát a jen ze zbytků co zbyly v konvici po těch v kýblu. Myslím,že nebylo ani moc potřeba,stačilo to jen vykopat díru a vysypat substrátem. Na květ tomu ale asi dám více.
Aladin
Super Haze- v květu byla asi jako první,trochu jsem ji rozvázal,jelikož to bylo dost nahusto.
Aladin
Jacky White- Poslední dobou má takovou světlejší barvu a je trochu povadlejší,ale to snad nebude taková tragédie,ještě jej přihnojím a uvidím.
Aladin
Critical Jack- Ten si vede docela obstojně,stejně jako Super H. kvete už cca. týden.
Aladin
Cheese- Už je také v květu. Sice trochu světlejší barvy,ale to se ještě dá.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma