Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
16x Medicineman 600W - Klikni zde pro originální téma
doxenon
Zdar všem, tak jak jsem slíbil, je tu další kolo mýho snažení :-). Růst probíhá momentálně ve skříni 400W protože v 600W almaře dojíždím 16x SSH a tudíž bojuju z místem.
Vybavení skříně popisovat nebudu, najdete v předchozích mých pěstech třeba pod čarou příspěvků.
Nový dětičky, 16x řezy medicineman od mistra Bárta (mám jich víc ale prostě se už nevlezly, tak asi bude akce skleník).
Kytkám se u mě opět líbí a bez nejmenšího problému rostou jako z vody.
Hnojky tradiční JIDB, substrát coco mix od Green Label + na zkoušku vlastní kompostovaná hlína mnohokrát přehazována a krví z mozolů zaplacená :-)
Fotky čtyř zaštípnutých kousků který jsem měl dřív a čekají na ostatní až je dorostou, ty už štípat nebudu ať vyzkouším rozdíl.
doxenon
Aloha kamarádi, já jsem ale debil a nikdo mě ani neupozornil že mám prázdnej thread :-), čumím na to až teď.
Tak teda tay je nějaký aktuální foto Medicinemanů (selekce mistrá Bárta) holky dnes přepnuty na 12/12, průměrná výška 27 cm, vzadu jsou ty čtyři starší, tudíž vyšší a uvidím jestli je mlaďoši dojedou.
doxenon
Tak napodruhé :-)
doxenon
Salam alejkum, Medicineman dnes jedenáctej den 12/12 a začínají nakvétat. Holkám opět skvěle chutná a jsou nádherný. Nemůžu se nějak rozepisovat páč jsem požil (zítra dovolená) a houpe se mi klávesnice. Jedna fotka mimo mísu, čerstvě ugrilovaná večeře :-)
doxenon
:-)
doxenon
dnes 17 dní 12/12.
doxenon
Malá aktualizace, začíná se to krásně paličkovatět:bravo:
Maskach
pekny pekny, taky mam ted MM a musim rict ze docela solidni zatim, jsem uz nafouklejsi :) tvrdost opravdu krásná :)
doxenon
Zdarte, holky mají dnes 25 den 12/12 vše bez problémů, opět k nim lezu jednou za čtyři dny pozalívat a to je vše. Všechno kromě zalívání zautomatizovaný, tak není důvod tam furt čučet :-)
growmajk3
Zdarec... vypadaji moc pekne. Jaky maji naroky na hnjeni? Jedu taky M.M., ale jsem teprve na rustu... tak by me zajimaly nejaky tipy...
doxenon
Řekl bych že nejsou až takový žrouti jako SSH. Dnes jsem zalíval a měřil, zálivka ph - 6.3, na výtoku 6.4. EC teď držím zhruba na 2.1
Jinak hnojky jedu pořád úžasný JIDB bez čehokoliv dalšího.
mystic
cau, zaujimalo by ma, ako vyzera porovnanie zastiknute vs nezastiknute kytky. Tie nezastiknute sa vetvia, alebo idu iba do centralnej palice? dik
doxenon
Zdravím všechny, kytky dnes mají 31 dní od přepnutí na květ. Soda na ně pere naplno, lumatek dávno přepnut na 600W-super lumen, teplota + vlhkost stejná jako pořád, odtah + ofuk fičí naplno nonstop, hnojky JIDB další sada která mi přišla minulej týden přímo od výrobce. Třetí den od objednání byli doma a pozor ! Doprava + balný 0 kč !
Ještě fotka dnešní večeře, holt jsem gurmán :-)
doxenon
Mystic: Neporadím kámo, protože medicinemana jedu prvně a jedu jen na centrály protože tahle kytka mi přijde hodně podobná jako SSH a u něho jsem zkusil jednu štípnout a stopro se vyplatí tenhle model neštípat, dost velikej rozdíl na výnosu, tož tak....
doxenon
Ještě jsem se zapoměl pochlubit vlastní mastí. Mast je z bílé vazelíny, 60% Super silver haze, 20% Super skunk, 20% Power skunk, vše pouze palice.
Jen se po ní zaprášilo, mám velkou rodinu a hodně kamarádů :-)
.t.u.r.i.s.t.a.
zdar,, pěkně to šlape je tak dál , .. jak to voní ? : nemyslím ty večeře ,musí vonět luxusně : D ale ,medicine man, už dou cítit ?:
díky

t.
doxenon
Voní už dlouho a voní krásně, taková ostrá sladká vůně že to člověk chuť sežrat za syrova :-)
doxenon
34 den 12/12, tvoří se neuvěřitelný množství pryskyřice a voní fakt fest.
Bárt
Čau, rád zas vidím kvalitní práci.:bravo:
Jde o celkem mladou selekci, ale opravdu ze 13ti samic ! Takže si od selekce hoodně slibuji, dokonce byla 3 x kontrolovaná, než se to vypustilo . Od Mr. Nice slibují vysoký výnos a doufám, že to zde potvrdíš.
Zatím výsledný matroš je hodnocený velmi dobře, tvrdě prorostlé palice a spoustu krystalů.Tento model je výrazně cítit a u suchého cítím vůni mandarinky. Jde o poměrně silný vzorek a z nedávného pěstu ho prý kuřáci vyhodnotili jako sex povzbuzující , tak to doufám obhájíš.
:drools:
doxenon
Čau mistře Bárte a všichni tady. Medic vypadá nádherně, smrádek taky slušnej ale SSH voní víc sladce. Medic má opravdu palice tvrdý jak šutr od samýho začátku a celkově je hodně podobnej právě ssh, jen se tak moc netáhne (pro ty co maj málo místa v boxu naštěstí) jen je třeba opravdu dávat pozor hlavně na ph, na rozdíl od ssh se tento modýlek hned projeví a nesnese kolísání hodnot ph.
Omlouvám se že teď až tak často nepřispívám ale přišlo mi pár zpráv od omezených závidějících blbečků co umí leda tak hovno a nemůžou rozdýchat že se někomu daří, takže pro vás pánové : klidně se kousněte do prdele !!!
Nerad bych se kvůli nějakýmu debilovi dostal do problémů, proto ta ostražitost.
Jinak dávno kvetu mojí selekci Critical Jack, Jack Herer, White Widow a zrovna WW vypadá jako z pohádky ale to i JH a CJ ale CJ je taky ludra táhavá.
Mám tyhle modely i ve skleníku a spolíhám právě na WW a její krátké době květu že dojede bez problémů. mám tam i jednu SSH kvůli zkoušce odolnosti proti plísni protože ve skříni toho snesla opravdu hodně bez sebemenšího náznaku plísně.
Jinak už mám nachystané sazenice do obou skříní opět oblíbený SSH se kterýho je každej nadšenej pro jeho účinky, naposledy včera plno smíchu na kalbě u švagra, půlka osazenstva řvala a slzela smíchy :-)

šest ks. Medicinemana už suším, to byly ty dřívejší. Počítám tak čtyři dny a bude hotovo, potom dodám fotky a čoud report, taky rozdíl v g na zaštípnuté a nezaštípnuté.

Všichni dobří kamarádi tady se opatrujte a zmrdi jděte k čertu !!!
doxenon
Čaute, fotka šesti předčasných medicinemanů, paldy tvrdý jak kráva a smradem zadýmenej celej barák, ale parádička:winner:
doxenon
A sušina, vlevo bez záštipu, vpravo štípnutý.
greenlight
Zdarec , no vypadá to opravdu pěkně :) jdu celkem ve tvích šlépějích . Mám ssh i medicinemana v 8 dni květu takže se to teprve rozjíždí a po shlédnutí tvých fotek jsem ještě nedočkavější :D tak ať chutná jsem zvědav na nějakej ten smoke reportík pokud možno mohl bys to i nějak porovnat stavově nebo i takhle celkově v tvrdosti a strukturou palic s ssh? byl bych ti zato vděčnej . A na závistivce se vybodni :) jen nemaj co do skla a chtějí aby ani ostatní neměli :) měj se
Bárt
citace:
Původní příspěvek od doxenon
A sušina, vlevo bez záštipu, vpravo štípnutý.

Blahopřeji :punk: a můžu ještě požádat o detaily palic? Aby byla vidět pryskyřice a struktura, dík.
Před pár dny mi julek poslal fota Medicinemana pod 150W s elektronickým předřadníkem ze stanu 60x60 , tak přikládám, to musíte vidět :D
doxenon
Zejtra to zkusím blesknout na makro.
benjichaouat
citace:
Původní příspěvek od doxenon
Zejtra to zkusím blesknout na makro.

Taky jsem zvedavej a nebudu sam. Pohni kostrou a vyfot to. :-).nadhera.
doxenon
Tak tady to máte chlapáci, líp to nafotit neumím.:D
Bárt
citace:
Původní příspěvek od doxenon
Tak tady to máte chlapáci, líp to nafotit neumím.:D

Ono to nejlíp fotí venku a nebo s bleskem, tam pak vynikne pryskyřice.:D
doxenon
Venku s bleskem:D
greenlight
a nešlo by to ještě ve tmě s bleskem?
Bárt
Tak děkuji Doxeonovi za vzorek a přikládám snad lepší foto. Tvrdost je velmi dobrá, vůně mi připomíná Super Skunk + ovocná vůně a účinky jsou dosti silné , ale přitom vyvážené indiko -sativové . Údajný vysoký obsah CBD nijak nevnímám a nevnímám ani žádný stoned efekt. Přijde mi dost universální.
Bárt
A trochu makro
bmw11
doxenon ako uz klasicky pekne kolo a som velmy zvedavy na vynos typujem 574g
doxenon
Zdarec všem, pracovní tempo trošku polevilo, tak se zase můžu věnovat Groweru :-)
Jsem nasranej na celej svět protože se mi nějak zkurvila paměťovka ve foťáku, takže jsem přišel o spoustu fotek včetně fotek komplet celé sušiny :-(
Faken paměťovka ADATA !!!

Co vím z hlavy, bylo toho necelejch 600 g,(gramáž si ukládám spolu s fotkama a jelikož fotky jsou v piči, tak nevím přesnou váhu) takže další velice potentní model, ale vlastně od mistra Bárta ani nic jinýho nelze čekat, tenhle chlap prostě umí, takže ještě jednou díky kámo, právě pomaličku dojíždím SSH v obou skříních, takže volba do jedné je jasná, opět Medic od Bárta a druhá ještě nevím, asi to bude můj Critical Jack kterej mě taky mile překvapil a přikládám jeho fotku a taky nějakou aktuální fotku SSH.

Tož zatím zdar.
doxenon
Zapoměl jsem je popsat, takže první dvě fotky je Critical Jack, denní světlo, druhá doma a další dvě fotky jsou aktuální SSH.
doxenon
Ještě fotky pokusu s kýblovačkou :-), vlevo 3x Jack Herer, vpravo 3x White Widow.
yabasta
peknej nahacek :D
to ja rad


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma