Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Minibox 150W - Klikni zde pro originální téma
SiLoNN
Ahoj vrátil jsem se zpět abych vám ukázal můj druhý grow ve skříni! A také ukázal jak dopadlo mé první kolo pod CFL! Takže tentokrát jedu pod 150W HPS na růst tam byla 125W CFL dual! Hnojky od BIOBIZZU půda to samé LIGHT MIX. Květníky 3X3L. Model Skunk #1 od Sensi seeds. Velikost skříně ŠxVxH 60x120x30. Odtah Mezaxal 200m3\h. Pacháč 160 m3\h. Teplotu od začátku udržuji v noci na 20-23 stupních a ve dne 23 stupňů. To je asi zatím vše.
SiLoNN
1-1.den
2-12.den
3-19.den
4-19.den
SiLoNN
Dále musím doporučit kdo má problém s teplotou v skříni jakože teďka v létě asi už né ale v zimě se mě osvědčil topný kabel 50W v mé skříni zvedl teplotu skoro o 9 stupňů.
Další foto
1-8.den květu
2-17.den květu
3-24.den květu
4-24.den květu
SiLoNN
A další várka fotek, kdo mi poradí s těmi listy tak dostane zlatého bludišťáka a karmu k tomu! Koukněte na ty kytky co jsou na stranách ty jakoby uvadající listy myslím si že je to přehnojením hnojím dle této mojí sestavené tabulky od BIOBIZZU!Proto teď prolejvám ty postraní jen holou odstátou vodou jinak ta prostřední si nestěžuje!
1-29.den květu
2-29.den květu
3-29.den květu
4-tabulka
SiLoNN
Omlouvám se v mém posledním příspěvku jsem vložil tu první špatnou fotku! A koho by zajímalo jak jsem dopadl v prvním kole pod CFLkem tady fota! Ani nevím kolik toho bylo suchýho! Ale vím že to bylo hodně moc silné!
SiLoNN
Zdravím vás, mám tu další upload a to 35.den květu mého Skunku zatím není moc cítit a ty palice zatím taky za moc nestojí nevím jestli je to modelem nebo wattaží teplotu držím pořád optimánlní přes noc 20 a přes den 23-24 stupňů. Osobně doufám, že se to ještě spraví.....
SiLoNN
Házím sem další update 39.den květu zítra dostanou poslední dávku hnojek začínají být slušně cítit potom už jen holá voda pořádně je propláchnout!
SiLoNN
Tak zas po pěti dnech další update! 44.den květu vše při starém proplachuji jen holou vodou!
SiLoNN
Nudím se tak jedna za světla :bandit:
45.den květu
SiLoNN
Čágo jsme v 50. dnu květu a kytky už jsou skoro 10 dní na holé vodě a pořád trochu přibírají na objemu! Jinak jsem udělal jednu chybu přidal jsem na vršek květináčů hlínu z kompostu a co ráno nevidím Stonoženky v podtácku dvě se tam proháněli, ale doufám že teďka ke konci už to nebude tolik vadit! Jinak vše při starém! Pomalu shromažďuju fotky z pěstu venku už je takřka všechno vysazeno venku! Tak až dojedu tohle kolo založím nové téma v galerii pod sluncem!
SiLoNN
53.den květu, začli smrdět tak že tim je cejtit celej dům odzhora až dolů! a to používám pacháč! nedá se to zastavit! teplota furt stejná přes den 23 a přes den taky 23 je to jak kdyby jeli na klimatizaci! :)
SiLoNN
chtěl jsem na psat přes den a přes noc! :D
Jestli jsou ti i pres pachac cejtit pres celej dum, tak je neco spatne.

1) nevyvadis vsechen vzduch do pachace, nekde ti unika
2) mas vypotrebovanej pachac - to aktivni uhli v nem ma nejakou zivotnost, pak prestava fungovat.

Doporucuju zkontrolovat si ten privod do pachace, pokud nikde nic neunika, je uz urcite vycerpany to uhli. V tom pripade do Growshopu nechat vymenit, vyjde to o pulku levneji nez kupovat novej :-)

Ja pestuju taky hodne aromatickou odrudu, zaclo mi to vonet uz pri rustu (fakt sladce a silne), po instalaci pachace neni po vuni ani pamatky. Musi fungovat 100%, jinak je spatnej.
SiLoNN
Zdravím všechny zahradníky! :afro:
Chci se vás zeptat na názory na jak dlouho by jste to ještě viděli?
Celkové 56.dní od přepnutí!
SiLoNN
VLASTNÍ NÁZOR: Dneska jsem prolil zase čistou vodou takže už 15.dní jen na holé vodě! Nechám to vyschnout dva dny, potom dva dny do tmy a asi konečná nechci aby to byl velkej uzemňovák!
NoStress
ty mas pachac vlastni vyroby co?
SiLoNN
citace:
Původní příspěvek od NoStress
ty mas pachac vlastni vyroby co?


Hele mám Koncový filtr 160m3/hod Home jinak smrad už je vyřešen! :-) Jak jsi na tom ty už bude výsledek! Moc pěkný kolo!
SiLoNN
Tak ještě poslední dva dny jim nechám ani je nebudu dávat do tmy! Poslední proplach a 11/13 pod sluncem! Čekám jen na poslední třetí kytku která se mi zdá že není ještě úplně podle mých představ!
SiLoNN
Tak ještě poslední dva dny jim nechám ani je nebudu dávat do tmy! Poslední proplach a 11/13 pod sluncem! Čekám jen na poslední třetí kytku která se mi zdá že není ještě úplně podle mých představ! Vypadaj ale fakt dobře :drools:
SiLoNN
Takže hošani je to tu konec, šmitec, kosa 61.den květu a kytky visej! Jestli to vůbec někdo sleduje tak si může srkomě tipnout! Víc jak 50g nebude! :winner: Ale snad to bude aspoň k požití! :forg: Smoke report a gramáž tedy dodám až budou pořádně proschlé!
ganja-steve
tak ja zacnu:) 69g:)
John13Doe
75g, ale přeju víc :)
2echy
!60! ,samozřejmě taky přeju o dost vííc!
ushakkk
57g.
alal
63g, krasne kvetinky
sailinder
ale proc ne,ja bych s klidem dal 80g.
SiLoNN
Cíííívole tak to pěkně všechno splasklo ještě to není stopro na to abych to dal do lahví na pořádnej CURING zatím smrad seno hadr! Zvážím až budu dávat do lahví zatím foto! Jinak podle množství krystalů se mě to zdá nic moc, celkem bída!
siryamean
55 Geeee
jeousek
61,g
SiLoNN
Takže mám to sečtený a podtržený škoda že jste mě neposlechli!
1-15g
2-13g
3-16g
Celkově teda 44g!
Ale co taky čekat při rozměrech mé skříně! :D Tenhle rok asi nic už rozjíždět doma nebudu teďka jedou venky už na stoprocent! A tohle kouření mě bude stačit tak na 3-4 měsíce, protože si dám maximálně jednou za víkend! :) Jinak co si budem povídat no dvě nabití Bongu a při druhym dostanete hroznou ránu do hlavy, vůbec neškrábe, super uvolnění, nejlepší před spánkem, usnete a 9 hodin nemá šanci vás něco vzbudit, ale potom se probudíte jako novej člověk plnej energie! Toť vše k stavu chuť asi nebudu nebudu komentovat! Díky všem co sledovali a K+ jde siryamean za nejmenší TIP! :D
Díky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma