Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Pěstování se zelenou konví 2013 - Klikni zde pro originální téma
zelenakonev
Konečně jaro, stejně jako minulý (i předminulý) rok se budu snažit zaplnit roh zahrady zelení. Na letošek jsem se včas vybavil řezy od člena cubain67, díky, krom klasiky jsem vzal snad i něco trochu zajímavýho. Po lehkym předpěstu, zhruba v polovině května, dám tři kytky do země a kvůli místu jednu do květináče (pravděpodobně o objemu 50l). Loňský záhon jsem nedávno prohnojil sloním trusem co zbyl z minulý sezóny a přidám ještě 150l univerzálního substrátu od Agra. Hnojit budu asi až na květ a to opět tim co zbylo, biobizz bloom. Co jsem teda koupil za strainy?
Guerrilla's Gusto (Sensi Seeds)
Early Skunk (Sensi Seeds)
Frisian Dew (Dutch Passion)
Durban Poison (Dutch Passion)
Řezů jsem koupil 8+1 bonusově, z těch si vyberu 4 nej a zbytek rozdám.
zelenakonev
Tak řezy se pekně chytly, to mám radost. Z minulý sezóny, kdy mi část řezů po zasazení lehla, jsem se poučil a hlínu před sazazením vydatně prolil vodou. Taky jsem rád, že mám od každýho strainu jednu povedenou kytku (doufám, že to tak zůstane). Takže Durban půjde do květináče ostatní tři do země.

FOTO 1: Early Skunk

FOTO 2: Durban Poison

FOTO 3: Guerrilla's Gusto

FOTO 4: Frisian Dew
zelenakonev
Dnes nadešel čas umístit kytky do jejich cílové destinace. Velikost sazenic je kolem 30 cm. Plácek jsem oproti minulému roku zvětšil, přičemž počet kytek zůstal stejný, tudíž tři. Durban je v květináči, zatím mezi ostatními, nicměně postupem času bude přesunut. Kolem kytek jsem naházel Vanish, takže slimáků se nebojim.
zelenakonev
Tak jsem jen tak for fun zasadil 5 semen no name, co jsem dostal od babičky. O kvalitě nemám valné mínění. Nicméně co mě baví, že i přes špatné skladovací podmínky (světlo, teplo) byla klíčivost 100%. Sázení rovnou do hlíny je pro mě jasná volba. Kytky, co jsou už venku bojují s nepřízní počasí, možná zítra dodám foto, ale myslím, že moc velká změna od minule vidět nebude.
zelenakonev
Tož tak nějaký progress na kytkách vidět je, ale na tolik dní teda slabota. Nicméně stonky zesilujou a kytky vypadají vitálně. S teplotama to už nevypadá tak extrémně, leč deště si asi užijem.
zelenakonev
po delsi dobe jsem tu s apdejtem. Ano, roste to. Teda Early Skunk zacina pripominat tvarem spis svicku nez kosatou rostlinu, ale coz (chci ji nechat prirozenemu vyvoji)... Ostatni kytky vypadaji super, jsem zvedav jak se projevi Durban v kvetinaci, zatim je na tom stejne jak ty v zemi. Jinak ted jedu az do 7.7 mimo ČR, tak se těšim na tu změnu po příjezdu, snad mě nepostihne nějaká neočekávaná událost.

FOTO: zleva Frisian, Guerilla, Durban, Early
zelenakonev
tak jsem po dvou tydnech opet v CR. Kytky to zvladaj fajn, pekne povyrostly. Jen na Durbanovi v kvetinaci je videt nedostatek zivin, takze az budu mit cestu, koupim nejaky hnojky.

FOTO 1: Frisian, Guerilla, Durban, Sensi Skunk

FOTO 2: Rebus - Najdi dve vyvolene :), ty jsou z noname od babicky doufam, ze aspon z jedny bude samice, kazdopadne to vypada na poradny kostata...
zelenakonev
dneska jsem zasel do growshopu a hnedka jsem holky nakrmil - BioBizz Bio Grow
zelenakonev
tak mi ty dve experimentalni nejak zacly prerustat kukurici, musel jsem je teda trochu znasilnit. ps: vypada to na samice
zelenakonev
up
kovin
Ahoj, moc pěkné ti to kvítí roste. A konev už jsi rozbil, že je modrá či to stím nemá nic zpolečného?
zelenakonev
hoj, v dnesni dobe uz se nemusi ani zelena jevit jako zelena, rekl bych, ze automaticky nastaveni vyvazeni bily v telefonu udelalo svy a automaticka oprava microsoft office picture manager dilo dokonala :)
kovin
Ahoj, a dík za odpověd. Asi by to bylo lepší smáznout, at tu nemáš takové keci. Jinak za kvítí musím poslat karmu a taky za tu námahu s fotkama, já to tu házím rovnou z mobilu. No až to uschne tak to snad nějak sjednotím a upravím.
zelenakonev
No namy od babicky uz kvetou, ale mam podezreni na jednoho hermace. Zbytek roste...
zelenakonev
Po delsi dobe jsem opet navsitivil zahradky. Docela jsem se obaval, jestli kytky vydrzely ty vetry, deste... vydrzely, az na jednu ulomenou vetev. No namy kvetou, vsechno ostatni roste.

FOTO 1: Frisian, Guerilla, Durban, Early skunk

FOTO 2: No name

FOTO 3: No name

FOTO 4: Kukuricovy maskovani :)
zelenakonev
Porad vse pri starym, coz je mi trochu divny, jelikoz bych cekal, ze durban a frisian uz touhle dobou pokvetou. Par ulomenych vetvi jsem musel privazat, jinak vse ok.

FOTO 1: Frisian, Guerilla, Durban, Early Skunk

FOTO 2: No name

FOTO 3: No name
PanPapa
Zdravím
Máš to krásné,foto1 si říká o roxory a sít'.
Pokud tam na to máš místo,roztahej ty větve a nahod' tu zed' vápnem¨.
jo a holkám bez kalhot bych oholil nohy ¨.p
zelenakonev
musim rict, ze jsem teda trochu rozcarovanej, koupil sem udajne Durban Poison a Frisan dew a zacaly nakvetat az zacatkem zari, za to udajnej Early Skunk nakvet jako prvni (prelom srpna/zari), mam teda pocit ze se nekde stala chyba. Priste snad radsi koupim origo semena nez rezy. Fota budou...
zelenakonev
delete
zelenakonev
delete
zelenakonev
slibovane foto z 9.9

FOTO 1: vse krom No name

FOTO 2: udajnej Frisian

FOTO 3: udajna Guerilla

FOTO 4: udajnej Early

FOTO 5: No namy
zelenakonev
čus borci. Dlouho jsem tu neaktualizoval. Prostě proto, že jsem nasranej... naschvál jsem si letos opatřil řezy jasnejch českejch outdoorovek (Durban Posion a Frisian Dew), abych sklízel už v září. Místo toho mám všechny kytky (krom no name) ještě venku a to je 22 října. No wtf? Samozřejmě mě drží počasí. No abych nebyl tak negativní, tak je rozhodně supr, že mi ty kytky nikdo nečmajz, dokonce ani ty noname, kterejm jsem moc šanci nedával. Příští rok vidim jasně, koupim origoš semena.
Nicméně, nonamy jsem sklidil 5.10. Maj fakt supr velký šišky, bohužel jsou totálně řidký, ale snad z nich něco vyklepu (skuff). No zbytek kytek, fakt nevěřim udávanýmu původu, jsou takový dost nic moc. To co mělo být frisian dew, tak má palice který bych se styděl někde vytáhnout, takže taky půjdou do pytle. Stejně tak zakrslej pseudoDurban v květináči. Údajná guerilla je na tom trochu líp, za to je totálně nezralá. Jediný co je jakž takž a možná půjde bez větších úprav na zhul je rádoby Early Skunk.

FOTO 1: No name

FOTO 2: No name

FOTO 3: Celek zbytku

FOTO 4: pseudoEarlySkunk

FOTO 5: pseudoGuerillasGusto
zelenakonev
teda nez se mi tu objevil predchozi prispevek, tak to trvalo snad den, nebo i vic. snad uz ted vlozim fotky...
zelenakonev
omg
PanPapa
Hnusné počasí v září je důvod proč je letos všechno listnaté a bude hodně mastiček :) ale já letos koupil AFseeds a kvevou mi od začátku října zasazeno v květnu..guerila gold od SS mám také a technika na poli kvete lepším květem
early skunk mám také,skutečně rychlý strain,mám ho z regular semena,ale ze skunku tam není ani závan.smradlavá indica,asi blbé pheno.
jak se mi ekluje pěstovat furt to samé rok co rok tak na další sezonu dám rusa a skunk 1 od SS, to je jistota.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma