Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Changes - Klikni zde pro originální téma
Dude
Po několika měsíční pauze zpátky – spousta „issues“ v mé hlavě snad vyřešeno, musel jsem si dát celkem brutální životní katarzi, stanovení životních priorit…;)

– po dvou letech jsem se vymanil z dost abusivního vztahu, který jsem udržoval při životě mnohem déle než bylo pro mou osobnost zdrávo – hrozný pocity viny z všeho neschváleného
– přestěhování z ponorkovýho bytu do mnohem příjemnější rezidence
– skončil jsem s VŠ, která mne nebavila a kterou jsem natahoval převážně kvůli rodičum a i takové té pohodlnosti – nechtělo se mi makat - flákání, hulení, atd. Našel jsem si poměrně hustou práci v jedné z nejlepších právnických kancelářích v Čechách (no offense 2 others:) )
– výrazně jsem omezil hulení

Život se mění a my se měníme taky, jednou za čas si člověk uvědomí nutnost změny, občas to bolí, ale stojí to za to. Nerad vstávám do práce, ale ten pocit nějaký užitečnosti, mi vyvažuje to, že občas prošvihnu pařbu, s tim souvisí i jistá změna ve vnímání ostatních – výrazně jsem omezil styky s „pseudokamarády“ - s některými huliči, který sice měli parádní hulení, ale už není taková zábava poslouchat dvě hodiny v kuse – jaká je to paráda, jak jsme v ukrutnejch sračkách. V velkejch frajerech najednou uvidíš malý kluky, který se tak strašně snaží, až je to smutný.

Odvrácenou stranu hulení (nebo ne hulení, ale toho jak hulení na lidi působí – příliš velký lákadlo (který stejně třeba jako sex nebo prachy lidi prostě mění) – jak řikal Baudeleire nebo kdo, když mluvil o hašiši – „Bude vám to odečteno z vašeho podílu na ráji)
lidi který serou na mezilidský vztahy, jenom aby měli víc (peněz, hulení, RESPEKTU); lidi, který vybírají tisíce z bankomatu, aby si mohli koupit tu skvělou zábavu – „géčka parádního modelu“ a příště si zase vyprávět, jak se skvěle zhulili. Viděl jsem výborný chytrý lidi, který jebou na všechno kvůli hulení, smutný…

Co se snažim říct, nechci moralizovat, nenašel jsem „my personal god“ – ale nepodceňujte lidi občas nějakou zpětnou vazbu, být upřímný k ostatním a hlavně k sobě sice může být dost nepříjemný, ale vyplatí se to.

Last but not least – chci se omluvit několika lidem, kterým jsem něco slíbil poslat, ale radši lhal a neposlal proto, že jsem prostě neměl peníze na poštovný a bylo mi trapný to přiznat, doufám že mi odpustíte.

Peace to all,
Dude
delph
Naleží Ti velká karma Chlape.......ted si mi asi pomohl definovat nektere moje zatim (doufam) jen pocity. Hlavne ty "pseudopratele" a tak podobne. Je to složitějsi (ale to Ty asi vis)-urcite si to potrebuju jeste přebrat
Hicks
Hmmmmm hmmmm, čtu tohle po týdenní absolutní pauze od všeho (byl jsem na chatě s přítelkyní na týden, jen elektrika, my dva, no drugs, krásná příroda, atd...) a něco podobnýho mě napadalo na tom místě taky.
Já teda nejsem pravidelnej kuřák, ale občas to taky přeháním...

Razím jedno dobrý heslo:

Všeho moc škodí.

:)
Zdravim Dude,
preju Ti, aby se Ti v tvym "novym" zivote darilo a aby se Ti vsechno vedlo tak, jaq sis predsevzal.

PS : Nejak si Te nedovedu predstavit v ty "nobl" pravnicky firme :-o
, snad sis nenechal ostrihat dredy ??? :-/
Dude
thx za podporu chlapci, snad už všechno pošlape jak má:)
čau serpin> dready sem shodit nemusel, jenom svázat a slušně se voháknout, škoda že ste nezůstali dýl v tej Mlýnskej strouze - ještě se to slušně rozjelo:smoker:
mějte se! Dude
psilos
přeju Ti pěknej a spokojenej život, myslím, žes našel svojeho personal god, dovedl sis věci uspořádat tak, aby Ti seděly. Možná je to tím, že jsi konečně dospěl, musíš se začít starat o jiné věci než jen kde se zhulit nebo ožrat. Časem i ty dredy spadnou. Jo , stárneš chlape. Je to normální proces. Z rebela se stává uvědomělej člověk. A bejt rebel, to je výsada mládí. Beztarostnej život......Každej si jednou musí udělat revizi svýho života a stanovit priority. Jo, já jsem asi celkem spokojenej. Je to asi 75/25 . Teď je mi skoro 30 a bilancoval jsem taky. Práva jsem nedodělal, plno věcí uteklo. Hulení se pro mě stalo každodenní součástí života. Špekem se utluče spousty problému, vypadá to tak. Ale ty se jen oddálí a naopak prohloubí. Ale nemíním se hulení vzdát. Myslím, že jsem si našel cestu, jak s tím žít. Nemám nikde žádný problémy. Skoro nepiju. Nekouřím. Pěstuju.
grassgeo
Neznám Tě osobně, ale přesto Ti přeju ať se Ti, chlape podaří to, co chceš. Souhlasim, že všeho moc škodí a myslim, že v životě je důležitý nebejt svině a furt jít za svou vizí, která může bejt i do slepý uličky, z který se vždycky dá vycouvat a jít dál.

Občas je třeba sám sobě nalít čistého vína a jisté věci přehodnotit.
Ernest
Co se mi stalo a kdy jsem se opravdu nad sebou zamyslel (mozna se mi stalo to sami, nebo neco velmi podobnyho co Dude):
Na jedne parbe jsem si rekl ze vubec nebudu kalit proste cista hlava, jelikoz par dnu pred tim jsem udelal fakt bordel. Tak tedy jo proste pohoda nedela mi problemy nepit, nehulit a tak, ale vetsinou je vseho dost tak proc ne. Ze zacatku dobry. Pak tak kolem 22.00 kdy uz jsou lidi v nalade popripade nakaleny, jsem zacal vnimat nektery veci vic nez kdy jindy. To jak lidi prehani, vetsina temat je strasne uboha a o ho..., proste jenom o tom kdo jakou kde prefik, jaky to bylo, kolik toho kdo vypil, vykouril, sezral, ze to odridil a byl pritom uplne na srot , kdo ma co, kde je naka parba, kde byla naka parba, jaka byla, kdo se na ty parbe zeblil, ze byl vyhulenej tak ze mu zalehli usi a vubec nic neslysel, sned psovi jidlo, nadavani na praci, na lidi atd. atd. (i kdyz naslo se i par temat ktery me bavili, vetsinou o hudbe ). Docela jsem se smal ale cim dyl jsem to poslouchal tim vic me to nudilo. A pak kdyz celkem dobrymu kamosovi jakozto uplne strizlivi clovek povidam ze nak nevychazim s mladou (coz pro me byla dulezitejsi vec nez vetsina velmi smysluplnych temat pred tim), tak odpovi akorat to ze ho to tedka vubec nezajima a ze je uplne na srac. Po 01.00 uz ani nemluvim. Nejednou jsem v nich videl jakej jsem omzenec, proste tezky procitnuti. Byl to uplne jinej uhel pohledu. Nektery lidi jsou schopny se vas driv zeptat jestli mate na speka nez vas pozdravi a plno jinych veci ktery jsem proste driv nevidel. Uplne se vytratila ta pohoda prvnich zahulu, kaleni, proste to uz neni ono, stal se z toho stereotyp, ktery uz nic nedava a chce to zmenu.

Snad jsem dobre popsal to co mam na srdci, Cus Ernest
CypressPce
No cuz lidi zdravim.
Taky se mi to ted stalo asi proto ze ted vubec od silvestra (pred tim sem hulil akorat asi3krat od kvetna ) nehulim ani nepiju (teda ne doted ale do 21.5-to sem maturoval)a nejak se mi na to vsechno kolem me udelal v hlavne jinej obrazek huleni mi ani nechybi nasel sem si docela spousty jiny zabavy ( jezda na MTB -ted zkousim dokonce i zavod:eek: ) a mam kamose fakt pohoda typek taky sem chodi a dost sem chodil a urcite byste ho i znaly , ale ted to nejak proste nestiha sice uz od lonska kdy krapet prolit a tak bude (snad) maturovat pristi rok a nejak je mi ho najednu stranu lito ze si taky treba nedal tu pauzicku se mnou , ze by ted byl vpohode a moh mit taky odmaturovano ...
No to je jedno urcite nechci huleni vzdat urcite si jeste dam nebranim se tomu ted v patek sem taky slavil maturu a dal sem si brcko prave stim kamosem a bylo to vsechno v pohode:)
Ale jenom chci rict ze se to da i bez toho huleni aspon teda na chvili vono se clovek aspon trochu probere:)
No a to je asi vse.:beer: sem ted happy ze sem to odelal
Jinak to DUDE preju ti hodne stesti at se ti dari clovece:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma