Ms. Herb |
jooop electrick:D to by bylo nejlepší:D ale boužel to u mě asi neklapne..ikdyž sme se o tom bavili s kámošem z JZD, a natáhnout ten elektrický ohradník na krávy,kdyby to šlo nějak vykvaltit:D to bych byla o mnoho klidnější:D
jinak zítra sem nahodím kolik g bylo,až seženu váhu, a bud+smoke report nakvétaček od natural seeds a sundam to poslední AK....jinak vertigo od paradise seeds vypadá velice zajímavě,a bude velmi rychlé...zítra hodím jak popojeli... |
|
|
Majky-man |
No jen tak mě napadlo a anonymní dopisy stylu vím že si to ty hajzle atd.... Myslíš zě by to nezabralo jenom na papír hoeit do schránky veř tomu že by se rodiče zajímaly o co jde ;-) |
|
|
Ms. Herb |
KURVA!!!!!!!!!!!
dneska přez noc mi načali 2. kytku !!!!!!!!! kurva co mam dělat?:O zmrdi zkurvený! |
|
|
MedvedBrtnik |
osobně bych tam zkusil dát alespoň světlo na fotobuňku, přece jen když se nad zlodějíčkem rožne, asi bude koukat. pokud máš ložnici směrem na zahradu, mohlo by tě to při troše štěstí trknout a upozornit na zloděje. |
|
|
MORZIK |
Ja bych do kytek šikovně schoval žiletky nebo je omotal žiletkačem!
Popřipadě se domluvit s kamošema že by ti na par dní pujčili psa
Stim světlem bych neriskoval! Podle meho bys jim na to ještě posvítila
OSOBNĚ BYCH PUJČIL PSA!
At to nejak zvladneš držim pěsti!!!!! Nejedna kytka mi taky zmizela přimo ze dvora |
|
|
Ms. Herb |
no tak ty v nádobách se budou zamykat do dílny, a ty v zemi?? hold si postavim stan a dokud to půjde tak tam budu nocovat s pudlama,ty aspon začnou štěkat:) a ráno se dospim doma,stejně nemam work, tak co:)
psa nevim kdo by mi půjčil, všichni maj takový janky že by mi to spíš polámali:) hlavně by mámě zníčili záhony,to boužel neklapne.. fakt nevim co mam dělat,ted sem u plotu,ze sousedovi strany objevila žebříček, kurvy:(...
ale až bude zima, to nevim...kurva fakt, tohle mě sere, a nenadělam proti tomu nic |
|
|
KOSMEJ |
Hele, nerad to říkám, ale ignoruj 99,9% těhle "rad", dovedly by tě jen k průseru.
Jediná možnost je umístění kytek v zabezpečeném prostoru, kam se nikdo cizí nedostane. Jinak jsi bez šance cokoliv dělat.
I když zloděje přímo chytneš, tak zase nic nemůžeš udělat. Policajty volat nemůžeš - ale "ukřivděný" zloděj je na tebe může zavolat hned (už jen kvůli těm kytkám). A když ho zbiješ, tak to může on (nebo rodiče) začít řešit přes cajty - jak to zmlácení, tak ty tvoje ilegální rostliny.
A o hlídacím psovi bych ani nepřemýšlel. Kdyby zloděje pokousal, tak se zloděj mohl pomstít, že tě udá kvůli konopí. A dokonce se stávají i případy, že takový parchant potom ani neváhá ti toho psa otrávit.
A to je důvod, proč raději pěstuju na balkoně než na zahradě, kterou také mám k dispozici. |
|
|
MedvedBrtnik |
to KOSMEJ: jenže na balkoně prd vypěstuješ, pokud ho nemáš fakt velkej :) |
|
|
Ms. Herb |
to KOSMEJ:
máš recht, ikdyž pomstychtivost mnou cloumá:) tak takhle se to řešit nedá,prostě aby se k tomu nedostali...dílna v poho ta se zamkne a sklo taky,a přez zámek se jentak potichu nedostaneš,takový profi to nebude:) a sklo když rozbijou,tak na ně naběhne hned otec:D akorát ty v zemni, ty sou nejlepší,a to nevim, asi z drátěnky a takovejch zbytků plůtků:) něco zvastlit,ikdyž to bude taky na prd:( ta bezmoc to je hnus |
|
|
KOSMEJ |
citace: |
Původní příspěvek od MedvedBrtnik
to KOSMEJ: jenže na balkoně prd vypěstuješ, pokud ho nemáš fakt velkej :) |
No, to bezpochyby. Ale já se držím toho, že je lepší vrabec na balkóně než čórnutý holub na zahradě (a i ten vrabec mi v klidu stačí na rok).
Prostě velmi obdobné zkušenosti této dámy mne zahnaly na balkón. Začíná se tady krást už fakt nehorázně. Lidem se ztrácejí kytky i ze skleníků vzadu v zahradách. Kamarádovi loni ukradil kytky dokonce i z balkónu v 1. patře - jeden týpek vylezl nahoru a házel to druhému dolů - a než se vzbudil pes, tak už to strkali do auta... |
|
|
PanPapa |
Poradím ti,okenní alarm ze supermarketu cca 60kč za 3kusy,vlasec, slepit natahat a hlídat a ...
2.možnost je dát kšiltovce čuchnout,Já osobně se s sousedy rád podělím o jakýkoliv produkt mé zahrádky :),dokonce mám v zahradě plevy,takový 15 let probíhající landrace a to berou čorky touhle dobou , páč to už kvete :)
Problematiky znalé špačky řeší v říjnu ty 3tečky z prvního odstavce |
|
|
Ms. Herb |
Zdravím G!
tak po delší odmlce hodím menší upík...jelikož mrdky se tu ještě párkrát ukázali,tak mi toho moc nezbylo...ale aspon to co zůstalo...
nejdřív AFka sklizená minulý týden,požírala je plíseň,2 ještě dojížděj,jednu beru dneska..
Sweet Cheese, boužel jedna plesnivěla |
|
|
Ms. Herb |
tu sou pandora,vertigo,deimos,uz nevím co je co...Deimos byl ok,odolný proti plísni... |
|
|
Ms. Herb |
a tu něco.....
teď půjdu nafotit to co mi tam zbylo,aspoň že už to kvete...už chci mít letošek zkrku... |
|
|
Ms. Herb |
tak a tu sou fota těch zbytků:(....
celek... |
|
|
Ms. Herb |
nakvetlý Ganeshove,ty vypadají velmi good, a jeden flash back |
|
|
Ms. Herb |
začínající FYlash becí...budou pozdějš,ale zvládají to v poho... |
|
|
Ms. Herb |
ganesh a flash v zemi,take se stali obětí vandalů...takhle jí v půlce fikly:( |
|
|
Ms. Herb |
tu je Northernka ve skle, ta bude hodně pozdní,zase to přerostlo,tak to necháme osudu... |
|
|
Ms. Herb |
a green poison co vylejzá sklem,aspon něco z něj bude :D |
|
|
High |
citace: |
Původní příspěvek od Ms. Herb
tak boužel plot nikterak významně zabezpečit nepůjde,tak se aspoň holky přesunuli víc k baráku, některé dostali trošku lepší pozice,některé možná horší..radši menší pálky a orvaný od bouřky než živit nějaký xindl...na skleník se bude zamykat..snad "do zahrady" nepolezou..to že se natáhli přez plot....:( lidi sou kurva kurvy drzy:( a ještě přidělam plůtek do uličky která je lemovaná trnitym keřem, a nedá se to obejít...kurva ta bezmoc:( kdy mi sem zase skočej...shit |
Nad tím jsi měl přemejšlet dřív...dneska ti nějakej debil kvůly 5kg mědi klidně rozjebe střechu takže když někdo vidí kytky na zahradě tak mu hned bleskne že si vydělá a ukradne to.Taky toková velice účiná zbran je toto.http://www.zbozi.cz/vyrobek/nouzovy-kapesni-alarm/
Na chatě máme něco podobnýho.Prostě se to zezhora pomocí dvou háčků přidělá nad dvěře a když to někdo zapomene vyháknout(když člověk neví co hledat tak si toho ani nevšimne) tak to začne houkat jako svině.
Ono by stačilo jenom po celí dílce kytek udělat z vlasce kruh který by končil právě tím alarmem.Nebo ho jen tak natáhnou přes zahradu.
Jinak halogenky s fotobunkou dou sehnat do 300kč |
|
|
PeeKay |
Koukám, moc pěkná botanická zahrada :) Žiletky bych tam nedával, to je až za hranicí, ale osobně tam dávám rybářské háčky s protihrotem, aby kytku čórka nevytrousila po cestě, pokud jí ovšem nesežere pes první ;D A ten jekot rovnokšilta člověka vzbudí ;) |
|
|
Ms. Herb |
Předem děkuji všem za + K !! i v mé situaci vážně potěší,fakt thx !!!!!
jinak co vám budu povídat:D teď tu ty kurvy dlouho nebyli,tak myslím,že jim nějaký jiný "ojeb" řekl ať si počkají:P tudíž já napětím ani nedýchám,a bojím se že se mi to zvrtne,jestli ho tu chytim a ...co s nim pak? odvézt do JZD a zkrmit prasatama:D
( a jestli Radimovi šáhnou na skleník, kua to jim nepřeju,vím jak od něj bolí políček:) půl dne píská v uchu:D
fakt, tolik zloby sem v sobě za muj life neměla:( ....
no ale bojujem,Ganesh a spol. si chrochtají přez noc zamčené v dílně,:D kua tam kdyby se dobývali:D náhlá smrt:D holky už žerou bloombastic...
rános asi hodim nějqaké photos...teď už bych hlavně neměla pít, koukám:D
ale já sem od včíra woe dvojnásobná teta kua!!!!!!!!!!!!!!
JAH BLESS TO HIM
http://www.youtube.com/watch?v=alGgaKPaswI |
|
|
Ms. Herb |
Lee Perry And The Upsetters - Essential Madness From The Scratch Files :D
žrááádýýýlkoooo |
|
|
Ms. Herb |
Zdravím G!
tak dnes trochu vysvitlo slunko,tak nějaký ten upík...
nejdřív slibovaná AF natural seeds AK-47, nejlepší pheno...
ovocná chuť,krásně prorostlé a +- 80g...spokojenost:)
nějaký hvězdný prach
a kámošovi Big Bud x Northern bohužel letos slaboty,byli 2x přesazované,foceno 27.srpna.. |
|
|
Ms. Herb |
tu sou Ganeshové a Flash Back, už papají bloombastic a Plagron Bloom, ganeshové mě potěšili,zachvilku půjdou pod střechu..,.krásně voní, a hezký osyp..sweet seeds jako vždy potěšili:) |
|
|
Ms. Herb |
tu něco málo z Flash Backů ( white widow x flo) jsou pomalejší, ale bájo, stíhaj to krásně myslím, 2 phena jsou do fialova, budou krásně prorostlé... |
|
|
Ms. Herb |
Ganesh a Flash v zemi, boužel tyhle nejvíc trpí nejazdy zlodějů:( půlka z každé už zmizela...a ještě sou pomalejší,snad se vyhnemplísnim a něco na nich zůstane... |
|
|
Ms. Herb |
tu je green poison, ve skle nic moc, aspoň že se dalo něco procpat sklem:) ale vypadá to moc hezky,krasnej osyp, prorostlé,a za oslední dny se rozjeli..bohužel i z těch mi něco štípli... |
|
|
Ms. Herb |
1. foto je Northenka, boužel, to je slabota, a kvete nejpozději, ikdyž na bance psali 8 týdnů, z letoška u mě měla být nejrychlejší:D
a pak ještě nějaký Ganesh(Hybrid indického fast-sativa se vyvíjel z klonu genetické elity sativa.Velmi stabilní, čistý a aromatický,z hor na severu Indie) a flash... |
|
|
Ms. Herb |
Zdravím G!
po delší odmlce hodim nějaký upík, bohužel množící se krádeže mi nějak vzali powero se s vámi o letošek podělit....
jinak většina už je sklizená, pouze 3x northernka, ty budou pozdní,jestli mi z nich něco zbyde...:(
tak začneme Ganeshem, ty byli sklizeny kol 28?. září, škoda že mi je takhle opžlali,jinak moc fajn smoke,vděčný model:) |
|
|
Ms. Herb |
tu je pokus o foto sušiny Ganeshe, zatim jen spodky co už jsou suché..ale je to příjemné k posezení s pivkem:) |
|
|
Ms. Herb |
tak pokračujem Flash Backem,toto pheno bylo sklizeno dnes,krásně prorostlé,nasypané, i vůči plísni oproti druhému(ikdyž velmi podobnému phenu) o mnoho odolnější..moc zajímavý model:) |
|
|
Ms. Herb |
dnes sklizeno... |
|
|
Ms. Herb |
tak pheno č. 2 o moc černější:) ale trošku náchylná na plíseň..jinak velmi podobná vůně,poměr list/masíčko a krásný osyp..nevim jestli je to bloombasticem,ale krásně prorostlý....sklizeno 10? října,zatím schne... |
|
|
Ms. Herb |
tak a 3. zelené pheno...kytka jako kráva by to byla,kdyby mi jí cca 60% nezmizelo..tak sem jí raději sklidila,ikdyž by tak 10dní klidně snesla..tyto fota jsou z 1.října, sklizena byla asi kol 12.? škoda,jinak trošíčku listnatější,ale taky krásně prorostlá,nasyplá,zajímavé aroma...buhůvžel.... |
|
|
Ms. Herb |
tak a 3. pheno Ganeshe:
bylo hodně sativoidní,ale taky jí přez půlku zmizelo,takže sklizena stejně jako její sousedka..bohužel, to vypadalo moc zajímavě... |
|
|
Ms. Herb |
tak a teď Green Poison Fast.... všechny 3 phena byli celkem rozdílné, 2 byla taková řidčí,ale s neskutečným násypem,fakt ice:) i velké listy oskáflé:) sklizeny dřív,a to včera,protože mi vlezli i do skla...ale byli už ze 60% zahnědlé,ale nějaký den by zvládli..moc neplesnivěli,na to že byli hodně namáčklé na skle...a 3. pheno hezky prorostlé,parádní násyp,ale z těch 3. fakt nejlepší:) všechny měli fialová masíčka:) |
|
|
Ms. Herb |
a tu ještě něco málo od kámoše....Northern X Big Bud
letos mu moc nevyšly,ale byly 2x přesazované,tak..jinak prorostlé,příjemná vůně i osyp... |
|
|
Positivevibes |
Paradni sklenicek hehe :goldcup: |
|
|
ocebecko |
Kdy si sklidil ten green poison fast ?Jak psali a nebo dýl ? Letos ho jedu |
|
|
MedvedBrtnik |
Když se podíváš na předchozí stránku, tak tam je příspěvek o sklizni z 23.10. s tím, že je sekala 22.10. Mám tuhle genetiku taky nachystanou a moc fast to teda asi nebude. :) |
|
|
Ruprecht |
..kumpán má zamatkovaný green poison který dozrává kolem 5.10. dělal selekci v indooru a bylo to feno které dozrávalo cca o 10 dní dřív než ostatní...vždycky se směju když se parta dohaduje coo kdy dozraje, a jaká odrůda je nejlepší..vždy záleží na tom jaký člověk potká fenotyp a bez předchozí selekce je vždy vše jen otázka náhody... |
|
|
MedvedBrtnik |
Ruprecht má samozřejmě pravdu, ze semen je to vždycky loterie. Ale když banka uvádí sklízeň v půlce září a většina phenotypů dojíždí v druhé půlce října, tak to podle mě taky není úplně košér, psát do popisu nesmysly, jen abych prodal semena zákazníkovi a pak se oháněl, že přece ta jedna kytka z deseti dozrála v termínu. Ne každý má možnost selektovat. |
|
|
ocebecko |
vím že tenhle model je jenom rychlejší v květu a nic víc a květ nenasazuje dřív než jiný modely jak jsem si ze začátku myslel a hodně dělá asi i podnebí ,ale tak třeba mě holky překvapí ,už si jedou slušně a hodně se větví a mám pro ně připravený pyl (Super auto tao) tak třeba budou příští rok ještě o něco rychlejší a možná půjdou i dřív do květu :-)) Ale možná se mejlím :-D |
|
|
|