Beatrix |
Ahoj, proplachuješ mezi koly celý systém? nejlépe peroxidem nebo něčím podobným?
Problém co popisuješ mi dost připomíná můj nft (vcelku stejný jako máš Ty) systém v druhém mžn 3 kole, když jsem to pořádně nevyčistil...Je potřeba si na tom dát záležet, usazuje se to a pak to dělá neplechu. Mi od toho docela pomohlo Flora Kleen od GHE způsob použití už najdeš případně na obalu. Nechť se daří Bea |
|
|
Frydrych |
Ahoj da se rict ze 3 x za kolo vymeju nadobu . Peroxid nedavam protoze se nema michat s jib hnojkama pak to dela neplechu uz jsem v bubleru odpalil koreny tak to radsi nedelam . Tedka jsem poridil od ata clener .tak jsem to vcera vycistit dal jen vodu s ph 5.8 a cleaner dneska do zas vyleju a dam vodu uz s nepatrne hnojkama . Tady mam foto zas boxu cocos vse od canny a taky to mam zlute . Vodu mam hodne tvrdou davam na 20l 5ml kyseliny coz je mrda |
|
|
Frydrych |
Posledni dny Sour Diesela-reserva privada
nft hnojky jib 🙂 |
|
|
Growoli |
Krásně vyčištěný kytky k+ |
|
|
Frydrych |
Diky moc
Tedka jsem najel i cocos a jine hnojky poridil jsem metrop a zacatek se me moc nepovedl popravde ale uz je to proste jako hulkova krev jako metrop 😁 Sd je opravdu happy ponem jit klidne spat az k ranu je to kopanec do repy.
Uz jedu dalsi mix substratu s cocosem a zatim jsem hnojil jednou na pravo je C+ v pravo od kamose co si az moc pripravil na out tak to krasne vyslo ze muzou byt holky u sebe :) |
|
|
Frydrych |
9den 12/12 pod MH 400
Holky pijou jak prorvany ec 1,1 ph 6,1 docela tezky udrzet stabilitu u mixu nikdi nevim co udelaji rust jeste pokracuje . |
|
|
Frydrych |
3 tydny 12/12 a aplikovana canna boost + coco B |
|
|
Frydrych |
cau bando chci se zeptat zda ma nekdo zkusenosti s vybojkama 1000W DE ? objednal jsem si set https://www.hotchilli.cz/kompletni-...ender-large-de/ nechci delat reklamu !!!!
vse jsem zapojil podle navodu pichni do síte a najednou jeden z koncu zacal jiskrit a zacal se palit plast okolo .. raci posilam na reklamaci ale dost me to zarazilo mel jsem to na doporucení |
|
|
AladinXXX |
vadnej kus,nejak bych to neresil a pockal na novou..... |
|
|
V@ly |
tak takovou vadu nechceš.. hlavně buď rád, že se to neprojevilo v dobu kdy nejsi doma. chybu v sobě určitě nehledej. a raději bych se poptal v nějakých shopech, jak sou na tom s reklamacemi. kolik kusů se jim vrátilo atd.. |
|
|
Frydrych |
Mam to stesti ze me to posilaji cele znova ale prej naposledy 😁 |
|
|
|