Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
#Plevel -> #balkon #zahrada - Number 1. - Klikni zde pro originální téma
Zdravím všechny growery.
Sezóna nám pomalu ale jistě začíná a já se rozhodl též něco málo zasadit. Pěstovat budu na balkoně ve 35l květníku a na zahradě.

Seeds:
Anesthesia - Pyramid seeds
Galaxy - Pyramid seeds
Wembley - Pyramid seeds
Opium - Paradise seeds
Delahaze - Paradise seeds

Pěstovat na balkoně budu v hlíně od Arga (pokojové rostliny) s perlitem a kravským Hoštickým hnojem.
Na zahradě bude zasazeno rovnou do místní zeminy, je to velice úrodná černozem, sem tam přihnojím kravincema. Jinak, balkon je orientovaný na jihozápad.


Až se mi podaří vyřešit PROBLÉM s vkládáním FOTEK, začnu s pravidelným fotoreportem.

Prozatím growu zdar
Grenes
PROBLEM SOLVED :)
BlueMammoth
Zdarec jen nevim jak ti to pujde s Delahaze zda ti dokvete mel jsem tez jedno semeno ale neodholal jsem si ho nechat na ven myslim ze nedozraje tak sem ho hodil pod lampu . No uvidis at se dari ;)
citace:
Původní příspěvek od BlueMammoth
Zdarec jen nevim jak ti to pujde s Delahaze zda ti dokvete mel jsem tez jedno semeno ale neodholal jsem si ho nechat na ven myslim ze nedozraje tak sem ho hodil pod lampu . No uvidis at se dari ;)

Čau,
též mám pocit že to asi nevýjde, proto zvažuji že zrovna tento model pujde na balkón, vejdou se mi tam dva, takže to asi padne na Delahaze a Wembley.
Slick-ace
No Delahaze ani na balkoně nebude žádný výhra s dozráním pokud nebudeš zatmívat ;).
Astronaut
Nebo treba mesic dosvicovat v pokoji pod lampou...
frek
Delahaze budu mít taky na balkoně, ale se zatemňovánim nepočítám. Uvidíme, co z toho bude. :)
Ms. Herb
já měla spadeno na opium:) to vypadá celkem zajímavě, ikdyž by to s ním byl na out asi taky boj:( ale "bohužel" na mě vyšla také DelaHaze...myslím že bez zatemňování je to na out marná snaha:( ... ale aspoň si to na ní letos ozkouším:P
BlueMammoth
Asi mate vsichni ty semena z Legalizace ze ? Ja tez a poprosil jsem prodavace at donese vic casaku a pak jsem si vybral a kdyz nemel tak sem sel do jineho kramu maj skoro ve vsech tech lepsich. Co se tyce te odrudy Opium myslim ze by mela v poho dozrat ale taky zalezi na pocasi ;)
Hopík44
No tak já se připojím, zbylo na mě poslední číslo na pultu tak na výběr nebylo a mám také Delahaze, nakonec pro mě nejlepší volba!
Ale ven bych s ním teda nešel!
MedvedBrtnik
Už se těším, až zase budu na podzim číst, jak to nechce nakvétat, pak že kytky nestíhají a nakonec něco ve stylu samo listí/plíseň palic. :D Nemyslím to ofenzivně, až do loňska jsem taky jel 90 procent indoor modelů, sem tam kytka vhodná na outdoor a nějakej ten automat (který teda plesniví pravidelně, :D ) jestli můžu poradit, vykašlete se na nějaký indoorový sativy a lupněte ven modely, které zrají na přelomu září/říjen, rozhodně nebudete mít na podzim tolik napjaté nervy, jestli Vám kytky dojedou nebo ne. Času na sázení je zatím dost. Ale možná k tomu musí dojít každej sám, mně to trvalo 5 let. :) Jinak good luck. MB
citace:
Původní příspěvek od MedvedBrtnik
Už se těším, až zase budu na podzim číst, jak to nechce nakvétat, pak že kytky nestíhají a nakonec něco ve stylu samo listí/plíseň palic. :D Nemyslím to ofenzivně, až do loňska jsem taky jel 90 procent indoor modelů, sem tam kytka vhodná na outdoor a nějakej ten automat (který teda plesniví pravidelně, :D ) jestli můžu poradit, vykašlete se na nějaký indoorový sativy a lupněte ven modely, které zrají na přelomu září/říjen, rozhodně nebudete mít na podzim tolik napjaté nervy, jestli Vám kytky dojedou nebo ne. Času na sázení je zatím dost. Ale možná k tomu musí dojít každej sám, mně to trvalo 5 let. :) Jinak good luck. MB


Já vím ;), neboj pěstuji už 4 rokem a vím jaký jsou s tím problémy, kooor v naších podmínkách. Co se týče Galaxy, Anesthesie a wembley :) tak ty dozrají v pohodě ;) - ODZKOUŠENO :) a co se týče Delahaze, to bych nazval jako sázka na divokou kartu :). Bylo to poseldní vydání, takže sem si nemohl vybírat. ;) Jestli nedozraje nic se dít nebude :)
A model Opium jsem dostal před týdnem od kamaráda, tento model pujde asi téže na balkón.
Ms. Herb
to MedvedBrtnik -
ale vždyt to tady nnikdo nechce jet sativy na out, to jen že tu spousta lidí má toto "dárkové" seed Delaheze, a teď co s ním....sativu si tady zakouříš tak ze skříně, to dá rozum:)
Ms. Herb
heheh myslím že byjste někdo mohl na letošek založit dred : Delahaze OUT aby sme si ukázali kdo co z ní měl:P

to Grenes: na opium jsem zvědáva, dokumentuj :)
Zdravím všechny growery,

Dnešní report přinese jak zklamání tak milé překvapení :). Semena jsem dal naklíčit 15. dubna, což je přesně týden. Bohužel seeds od Pyramid seeds jsou na tom špatně zejména Galaxy a Anesthesia u Wembley je vidět náznak, že možná něco bude ale nedávám tomu moc naději. (to to se mi od této seed banky stalo poprvé, odebírám od nich jíž 3 rokem) Chybu v klíčení z mé strany můžu s klidem na duši zamítnout, protože měli absolutně stejné podmínky jako Seeds od Paradise!
Jak jsem říkal Seeds od Paradise jsou fantastická! pukla během 20 hodin, ihned jsem je zasadil, na fotkách můžete vidět jak si prozatím vedou.
Jestli tedy budu mít letošní úspěšnost 2/5 budu muset něco dokoupit! Kamarád mi nabízel řízky Hollands Hope od DP, tak uvidíme zda ještě něco vyleze pokud ne tak je to jasné ale na řízky je ještě času habaděj. :)

1. fotka - Opium
2. fotka Delahaze
Ms. Herb
tak to je nemilé chlape:( a že ani jedno ze tří je podezřelé..! nemohla to být už nějaká "stará várka" ? co ležela někde nějakej rok na pultě? třeba sweet seeds maj na balení vytisklé datum...
na Paradise sem zvědavá, také se už chystám vysít Delahaze...

Good luck :)
Zdravím,

tak přeci jenom se vyplatilo počkat! Galaxy už nahodila klíček a Wembley už čouhá ze země, bohužel Anesthesia VELKÁ favoritka letošního roku to vzdala, semínko zčernalo a uhnilo, ale nedá se nic dělat :)

Všechny už jsou na parapetu za oknem a sluněj se. Okno je orientováni jihozápadně, tudíž sluníčko zde svítí až od nějakých 12 hodin. Balkon kde budu později pěstovat je na stejné straně, tak uvidíme zda to bude stačit. :)
Foto report dodám později, prozatím se nic nezměnilo :)
Zdravým všechny,

kytky už mi trochu povyrostli, tak je čas na report.
Bohužel všechno od Pyramid seeds je katastrofa. Galaxy ani Anesthesia nevylezli a Wembley se krapet kroutí listy. Kde je chyba, to nevím. Zda byla semínka stará? nebo jsem měl proste neskutečnou smůlu?

Zatím kytky nechám v kelímcích na parapetu. Počítám, že cca 15. května je přesadím do květináče a na zahradu.
Aladin
Zdravím,kroucení listů bych neřešil,setkal jsem se s tím snad každý rok aspoň na jedné z rostlin a nikdy to nějak nevadilo. Může to být genetikou,zkrátka čímkoliv,ale pokud je to v tak malém měřítku,tak buď v klidu. Taky se mi trochu kroutí letošní řezy,ale nevypadá to,že by jim to vadilo. To že ti nevyklíčí se občas stává,záleží na kvalitě semen atd. No taky záleží jak moc jsou stará. Přeji hodně zdaru a málo zmaru :-D
frek
Čau,
Pyramid seeds mají obecně celkem špatnou klíčivost, která nepřesahuje 50%....
Tak už tu pomalu máme po 3 zmrzlých a je na čase zasadit ven.
Když jsem vyndal kytky z 500 ml kelímku, nestačil jsem se divit, byl totálně ale totálně prolezlí kořenama, vetšinou sem měl par kořínku a tím to haslo ale letos to byl fakt masakr. Bohužel foták nebyl po ruce.

Nakonec sem se rozhodl že ven nasadím Wembley a Delahaze, nepočítám že haze dozraje, to ani omyle, zatemňovat nebudu. jestli to bude pravdu taková bída, jak všichni prorokují pujde celej do mastí.
Na balkon jsme se rozhodl vyslat Opium, hlavně kvůli tomu, že struktura kytky nebude tak brutálně do výšky jako tomu bude u Wembley a Delahaze. Kytka se bude krásně zastřihávat a pěkně košatit.

Zemina je u nás na zahradě velmi písčitá, tudíž jsem nepřidával žádný perelit ani nic jiného na provzdušnění.
Wembley jak můžete vidět na fotce si bude hovět rovnou na kompostu, který byl před 2. týdny přeházen, IDEÁL!!!
Delahaze je rovnou vedle.

1. fotka - Delahaze
2. fotka - Delahaze
3. fotka - Wembley
4. fotka - Wembley
1. fotka - Delahaze
2. fotka - Delahaze
3. fotka - Wembley
4. fotka - Wembley
tucnak229
Zdravím, chci jen říct, že loni jsem pěstoval jen for fun jednu kytku wembley auto a hnojil sem ji pouze v období květu plagron terra a když jsem to dával zkusit kamarádům tak po 2 prdech chytli tropa a byli minimálně 2 hodiny v prdeli ....
OPIUM - BALKON

Čau všichni, omlouvám se ale neměl sem čas na reporty. Zde můžete Vidět dosud nepředstavenou kytku z balkonu. Myslím že se jí tam daří opravdu skvěle oproti těm co jsou na zahradě (fotky Wembley a Delahaze dodám co nejdříve).
Akorát po přesazení do 35l květináče se trochu spálila ale opravdu malinko, ted už je vše v pohodě. V růstu asi hnojit moc nebudu přeci jenom substrát je předhnojen a přidal sem trocha kravince, to bude stačit. Co použiji na květ ještě promyslím.
OPIUM - OHÝBÁME

Je na na čase začít ohýbat, rozhodl jsem se že letos vubec nebudu zastřihávat, myslím si že to výrazně zpomaluje růst, zlaté ohnutí!!!
do květináče sem vyvrtal dírky, ke kterým budu pomocí drátku přitahovat větvě, prostě klasika...

Jo a opium nebylo spálené hnojkama, nýbrž přelité vodou, na zálivku už si dávám bacha.Škoda že nám to sluníčko nepřeje, kytky vůbec nerostou.

ČEST
Balkón - Opium, dělá mi opravdu radost krásná kytka. :) Na to jaké je počasí sluníčko viděla naposledy před měsícem tak roste docela obstojně.

Na zahradu, podívat se na Delahaze a Wembley mám v plánu jet tento týden, jestli se počasí umoudří.
A tady moje 3 letá Bhut Jolokia, právě zastřižená. Neskutečný nezmar!!!

PĚSTUJETE TAKY CHILLI ?
ZAHRADA

Slibovaný report ze zahrady. Asi po měsíci co sem tam byl naposledy, kytky docela vylítly, čekal sem to tedy o hodně horší v tomto počasí. Když jenom prší a prší, naštěstí máme na chatě velmi písčitou půdu takže ani tyto obrovské slejváky nepromáčí půdu natolik, aby začaly hnít kořeny. :)

Chtělo by to trochu proplet a přihnojit, chystám se na to během tohoto týdne. :)

1. Wembley
2. Delahaze
3. Wembley
4. Opium - balkóm
5. Opium - balkón
Jelikož mi nejdou připojit obrázky, z neznáních důvodu, report dokončím později.
Balkón

Ohýbáme dál, chtěl bych ohýbat hlavní vršek kolem celého obvodu květináče. CO MYSLÍTE? ANO ČI NE?
Nějaký ten up ze zahrady :)
Wembley je fantastická! Strašně robustná rostlina, a ta barva, no luxus, mám z toho radost :)

1. Wembley
2. Wembley
3. Delahaze
Opium na balkóně.


Chlapi, takhle mám pocit že to nikdo nesleduje a že moje práce zde je k vniveč.
Hoďte mi sem nějakou poznámku, kritiku, nápad či něco podobného. :)
AVICII
Ahoj, proč by to nikdo neměl sledovat? Kdyť máš parádní rostlinky, krásně zeleňoučké, bez nějakého žlutého listu, bez potvurek, na to se pěkně kouká. Navíc 3,447 shlédnutí je slušný číslo. Takže si nemyslím, že by ti to nikdo nesledoval. Moc pěkná práce, budu nadále koukat a ať se daří.

...S pozdravem AVICII
Už to nestačím kočírovat.
Hnojeno jen a jen kravincema.

1. Opium (fotka pořízená v noci, pardon za kvalitu)
2. Stonek Wembley
3. Wembley + nějaká venkovka
4. Delahaze
Cocos
zdar Grenes, no máš to parádne a to ohýbanie okolo kvetináča by vôbec nemuselo byť na škodu :p: pekne dokola a také 4 veľké hl. vetvy :) btw určite to tu máš riadne sledované, ja mám necelý 1tis a aj tak prispievam tak každé 3 dni niečim lebo ma proste baví robiť akési tie záznamy z toho aby som aj sám videl ako to ide a podelím sa rád :) tak nech sa darí a poriadne ohýbaj ;)
Roste to až to pěkný není!!!
No posuďte sami, hnojeno opět jenom kravicema.

JINAK ŠPATNÁ ZPRÁVA PRO OPIUM NA BALKÓNĚ,... napadli to smutnice :), bojuji s tím jak se dá ale řekl bych že není šance :) strašně špatně se tohoto parazita zbavuje -_- :/

1. Wembley + Venkovnka (tuto venkovku jedeme na zahradě již 5 rokem, pořád jednu a tu samou, každý rok je vyšší a vyšší)
2. Delahaze
3. Wembley
Opium táhne z posledních, jak můžete vidět na fotce, kytka vůbec nevypadá zdravě. Bohužel na smutnice jsem byl asi malý pán, nebylo jsem nastolil špatnou medicínu.

A další neštěstí padlo na venkovku, kterou jsem Vám představoval v předchozím reportu, měla úctyhodných 3,1 metru. Při silné bouřce jí vítr přelomil, na místo jsem se dostal až včera a byla kompletně uschlá. Wembley ti trochu polámalo spodní větve ale nic hrozného. Delahaze je absolutně v klidu.

VYPADÁ TO NA PĚKNÉ FIASKO :) ale co se dá dělat, pěstuji pro radost!!!

1. Opium
2. Wembley
3. Delahaze
Fotky napadeného Opia na balkoně.
Report...

Jak psala seed banka wembley je opravdu obrovská rostlina a pokud se zasadí moc brzo, tak tíha větví je tak obrovská že začnou praskat v kloubu, ano je tomu tak, jelikož jsem neměl moc času jezdit se na políčko koukat tak to taky tka dopadlo :) 3 spodní větve se urvaly.
Co se dá dělat, zbytek sem přivázal takže to bude snad v pohodě, ale je to škoda.
Jinak teprve ted začala nakvétat myslím že budeme mít co dělat :) ale s tím sem do toho šel.
Delahaze...

A tady není ani náznak nakvétání, :D myslím že sklidím s prvním sněhem. :D:goldcup:

Uvidíme, necháme se překvapit ^_^
Moc nestíhám, zde máte fotky opia v květu (19. den).
Hnojeno jednou slepičákama.
Wembley dostává pěkně na frak, musel jsem jí přivázal k pletivu!
A nakonec kytka, z které mám ultra radost. A je docela dost možný že stihne dokvést.
Fotka je stará 10 dní, detaily květu bohužel nemám, ale brzy je pořídím!
36. Den květu Opia

Musím říct že intenzivní ovocnou vůni jsem nikdy necítil, je to opravdu síla. Nejintenzivnější je asi vůně lesních plodů poté ucítíte podtón lékořice, je to fakt balada, už se na ní těším.

Jinak jak jsme se zmiňoval že v květináči mám nejspíše smutnice, tak tím si už zase nejsme tak jist, přeci jenom už je to 2 měsíce, co jsem zpozoroval první mušky. Ale na kytkách se neprojevily žádné výrazné změny, krom toho že zežloutlo pár lístků při přechodu do květu.
Teraz něco ze zahrady :)
V květu hnojeno jednou.
Dnes klesla teplota pod nulu na nepříjemných -1 °C. Na kytkách se to podepisuje krásnou nafialovělou barvou listů. Hold babí léto nám nepřeje. Plíseň zatím nikde :).

1. Wembley
2. Wembley
3. Wembley
4. Delahaze
5. Delahaze
Balkón, jaja už sa těším. Všechno to je focený mobilem, který mi teda neudělá úplný detail na pryskyřici, je jí tam celkem dost. Při ručním přiblížení je to vidět. :P
Detaily paliček Opia na balkoně. Typuji že tak 2 týdny a budou ke sklizni :). Plíseň nikde není, tak proč je nenechat dojet až dokonce: :P
Nemá cenu komentovat, Wembley ze zahrady pokladena, a Delahaze cela rozstříhaná, zbyly opravdu malé paličky. Nemělo cenu to ani přebírat, cele jsem to vzal a udělal mast.
Jediný co mi za tenhle rok zbylo z tolika kytek bude Opium na balkoně, které teda nechám 3 dny, pak půjde pod kosu.
:) Nedá se svítit :) snad to příští rok klapne ve větším :)
PĚSTUJI PRO RADOST!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma