Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Jak nejlepe zhermit kytku - Klikni zde pro originální téma
gruler
Zdravim, rad bych se zeptal na to , jak nejlepe zhermit kytku, treba je to totalni blbost a nebo to ani nestihnu, ale rad bych opiloval autofloweringy co mam ve skrini a nejradeji rizene a zase autojackem.

Muj napad je vzit jeden z bocnich kvetu, nechat ho zakorenit a nejak ho zhermit, dat ho samozrejme mimo. Je jen otazka za jak dlouho se to muze projevit a jak dlouho muze trvat nez se vysemeni, pokud vubec.

Do kdy se muze opilovat( to bych mohl nekde najit) ;)

A posledni otazka zda si myslite, ze takhle ziskanej pil ma vubec cenu pouzit na opilovani.

Novy tema zakladam, protoze jsem nic podobnyho tady nenasel, pokud je prosim o odkazy dik. Mam 25 kytek a z 25 vsechno bohuzel/bohudik samice ;)
fire.ent
v první řadě je blbost, jestli sem to správně pochopil, nechat si zakořenit boční květ(už u neauto je to docela obtížný a pokud je tu v rozjetý fázi květu tak je to asi i nemožný....) možnost by ale byla dojet to řekněme do konce a oholit všechno kromě jedný větve.. jinak zkus hledat giberlic acid a v souvislosti s tim ti vyskočej podobný témata jaký právě hledáš...já ti to hledat nebudu jsem po noční..:teef: zdar f.e
Hy3nA
než bys ho teoreticky zakořil, tak to bude trvat tak 2 týdny, ne-li víc, pak bys ho musel stresovat, fotoperiodou, teplem, prostě stresovat a pak kdyby ti teoreticky vyhodil pár kulí... tak už bude mít ten zbytek sklizenej :teef:
Hlava
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=37353 :D
Anuvin
Pokud to opravdu funguje tak, že samice opylena pylem z hermafrodita produkuje feminizovana semena, tak by pyl z hermouse mohl být docela žádaná komodita. Co si otom myslíte ?
Někdo by mohl nechat indoor pomocí gilberic kyseliny zhermatet nějakej dobrej model, sesbirat pyl a.ten prodávat v bazaru.
Další věc je, ze spoustě lidem zhermi kupovana fem. Semena, tak aspoň tenhle parádní pyl by ztoho mohli sklidit.
The Chemical
Někde jsem tu potkal, že funguje jednorázové zalití acylpyrinem, kytka prý pak vyhodí pár samčích kvítků...

Anuvin: Když bys to zhermil nějak uměle (tou kyselinou), tak by to možná mohlo fungovat. I když si teda myslím, že pyl z hermouše by si málokdo koupil. Ale když ti zhermí feminizovaná semena, tak je velmi pravděpodobné, že jsou to hermouši geneticky - tzn. z takových semínek vzniknou opět hermouši, protože ty geny se šíří dál a je to na hoven :guitarist


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma