Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
počet rostlin a rozmístění, pls help - Klikni zde pro originální téma
kekel
Zdravím,
jde o pseoudo aero systém. Takhle jak je nakresleno, tak to mám už udělané, ale budu dělat nové víko a myslím, že by rozmístění a počet chtěl vylepšit, díky.

kdyby se mi to nepovedlo uploadnout, pro jistotu link
http://imageshack.us/photo/my-images/811/nakresg.png/
tupec100
ešte jedna otázočka box má ake rozmery?
ja by som dal určite 6 možno aj 8 podľa modelu čo tam chceš mať
koles
Vzhledem u umístění trysek se mi zdá lepší varianta pro 6.
kekel
no právě mi už druhý kámoš grower řekl, že čtyři jsou až až...pravda že už to je dost plné, není kam ohýbat, jak s tím pracovat, zastřihnu fimem, vyvalí mi každá do min 5-6 výhonů a už nemožu ani střihnout...tak šest bych musel buď nestřihat vůbec nebo stříhat hůř:) modely teď budou warlock nebo motavation, údajně dost podobné pheno, měly by růst stejně, ale možná dám jen jeden z nich...no a do teď jsem tam měl pět :) hlavně kvůli přítelkyni, slyšela o pěti kytkách jako netrestném maximu a nemělo cenu to dál hrotit :)
box je 100x60x180 ale je tam odhlučnění 5cm, tak je tam ten kalfas akorát
koles
Ten počet záleží na pěstební technice, jestli budeš stříhat, používat síť, délce růstu a tak :) Při správně zvolené technice bude výnos stejnej ze 4 i šesti kytek. Tak si dej klidně 4, akorát bude trvat déle, než zaplní box a budou ready na přepnutí, taky víc stříhání a ohýbání aby se to fakt zaplnilo..
kekel
docla mám zvládlé keříkování a roztahování už z několika sezón dřív venku a tak...ale tady mám teď těch pět a když chcu mít kytky aspoň 40 cm není už do stran místo na nic..no a když jsem zkoušel kytky do 30cm, brzo jsem přepínal, tak jsem měl 30g na každé...což není uplně nej ale z tou šestou a trochu přes 30 na kytku už by byl optimál..síť není kam, ten prostor fakt není nic moc velký a je to tam vše akorát...už těch pár cm z každé strany konstrukce sítě by mi už vzalo příliš místa, prostě aj takhle už mi to příjde nahnuté.
jinak ti tři kámarádi( dva daleko zkušenější, třetí jel třikrát zatím jak já) co to viděli mi furt doporučujou jít do těch čtyřech páč fakt otevřu skříň a vyvalí se na mě deset větví a je to fakt nahusto v pěti kytkách (které ale mají 40-55cm a v jednom místě jdou do 5 a víc výhonků), můžu se spolehnout, že když nebudu stříhat fimem ale klasicky to odcvaknu cele, nebudu mít výhonků 6 ale max 3 ne? a šest kytek se pak vejde...
no a proč ti přijde 6 vzhledem k tryskám lepší? to mi právě přišlo lepší ty 4, že každá dostává stejně. teď když mám uprostřed jednu co dostává nejvíc, tak je na tom paradoxně nejhůř. no a v 6 mi přijde, že ty dvě uprostřed budou zase dostávat moc vody...ještě dodám, že kořeny té prostřední dost hnědly, takže možná moc vody/málo kyslíku, ne? dík...
takže buď dám čtyři, nechám je víc narůst, přepnu, oholím spodky a srovnám si je a cíl kytky tak těch 40-50cm a mohlo by být snad i 50 na kytce což bych byl spokojený.
nebo v šesti přepnu třeba na 15-20cm a budou mi stačit i menší kytky že jo..jen nevím jak moc vadí jak jsou na sebe nalepené, nebo spíš ten minimální prostor na kytku...příjde mi to teď rozhodně trochu ridčí, když to bylo na sobě, ale ještě není suché. možná jsem měl víc holit tyy spodky.
a 6 takhle je blbost?
koneckonců je podle mě asi důležitější kvalita než kvantita, tu jsem řešil až teď, páč mi to tak nějak kvalitativně všichni moc chválili :crazy: ..no těch dvě sta by bylo ale úplně ideální páč toho strašně spotřebujem :rasta:
mystic
ja by som pouzil rozhodne variantu 6x, je to podla mna efektivnejsie (tak ako na prvom obrazku). Lepsie zaplnis priestor, iba silnymi vetvami, tie slabsie, ktore ti budu zavadzat tak smyknes dole. Mozes tam vyuzit aj viac druhov phenotypov, v zmysle ze tam mozes dat kytky ktore tvoria centralnu velku palicu a moc sa nevetvia, tutiz ich netrapit nejakym fimom a ohybanim, ked im to aj tak nesvedci.
A k tomu obrazku 6x - rozlozene do elipsy, o tom by som neuvazoval ani (ale nemuselo by to byt tiez vobec zle), tak ako to mas na prvom obrazku je to pekne rovnomerne. Neviem ako ti hnedli korene s prebytkom vody, to mi je trochu divne, este som sa s tym v takom systeme nestretol. Tolko moj nazor.

Nech sa dari


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma