Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
v/scrog+h/scrog vs diagonal scrog (?) - Klikni zde pro originální téma
seby
scrog .. nej reseni pro mensi skrine .. sam jsem ted u svoji prvni almary a tak uz jsme si se sousedem naplanovali dalsi.

rozhodne uhlopricka .. resili sme zda-li h nebo v scrog a pak nas nadlo tohle. (mozna uz je to stara idea . . .stejne popisu)

obr.
priblizne v polovine skrine dva kvetinace za vedle sebe pro rust do kopce a trochu z kopce. o kus dal kytka vejs na vytrenovani kousek dolu a kousek nahoru.. na obr je nakreslena malo do kopce .. -vetrak (vpravo) co fouka dolu po svahu ::) teda jeste mozna posunout dal ,aby se tam toho vice zapletlo.pak klasika vetrak odtah a vetrak pod kytii pro dobry proudeni. nahnuty svetlo se stinitkem do tupejsiho uhlu ,tak aby pokrylo celou diagonalu ...
no a ted uz jen cekat a peclive vyplejtat .:)

---je to dost narychlo vymysleny a jeste to urcite nejak vychytame ,kazdopadne si myslim ,ze to neni blbost.. v maly skrini kazdej cm ctverecny dobrej a pokud si tak myslite i vy ,poradte.
YAHMAN
Ten rust z kopce bude docela boj taky jsem zvedavej. Ja jsem experimentoval s kombinaci h- a v-scrogu, ale mel jsem pletivo ve tvaru ,,U,, horizontalne neco jako pulvalec a nejlepsi vysledek za celou svou karieru. Tak good luck.
rajce
Dobrej napad. Myslel sem na neco podobnyho, ale byl sem ve stadiu cekani na poradnej napad.... Vyresil s to za me. Myslim, ze to je perfektni reseni pro vyssi pestirny s uzkou zakladnou.
Mozna, ze ve vysledku ty kyti nemusej bejt ani moc podlozeny. Proste by se vybrali ty z rustu vyssi a dali by se pod vyssi cast pletiva...
Jinak K+ je jasna!!! Cim vic takovejhle prispevku, tim lip!
seby
vevejka > no jasny .. narys .:) .. s tim vetrakem diky . urcite teda spis odspoda nahoru .. cekam az mi dokvete skrin .. pak se do toho dame .. tak mesic a uvidime ...
KABUTO
Vim ze to sem asi nepatri,ale ja jsem mel takovihleho scroga minulej rok na strese od kulny.Je obracena na jiho západ,slunce celej den.Hodil jsem tam pletivo,cca 40cm vysoko,aby to kopirovalo tu strechu a kyti do toho pekne zapletl.
Vyhoda:Nebylo to vubec videt od sousedu,pritom 2m kytky.
Cus


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma