Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
automaty a femini v jednom boxu - Klikni zde pro originální téma
luckyjoint
ahoj growři máte někdo zkušenosti s pěstováním automatek a klasických femini v jednom boxu?nemůže květ automatek něják narušit růst klasických femini ??díky :))
Stoned_r41d3r
Ne, květ jako takovej, nemůže a automat bych si do bedny nikdy v životě nedal.
Stejně, aby ti vykvetly ty feminy, potřebuješ 12/12, což neguje tu fotoperiodickou nezávislost automatů. A proč rvát automaty do bedny, když tam máš podmínky plně pod kontrolou?
NoStress
pokud budes mit matkarnu kde budes mit svetlo pro kvet i pro rust tak klidne s matkou si tam muzes vypestovat par AF. do normalni skrine je to blbost, lepsi nez af je si koupit klony se kteryma je min srani a vykvete ti to v podstate stejne.
milkbyrtr
jak již kolega Stoned zmiňuje,tak to nemá smysl :)
Zkoušel jsem sám uvnitř a není to ono,prostě to si nech na ven a o vnitřek se začni lépe starat a o to ještě více s lepšími modely než jsou ruderalis AF :D
Stoned_r41d3r
Kvést v matkárně... Fajn, jsem asi konzervativní, ale toto by mne fakt nenapadlo.
luckyjoint
takže na květ je mám vyhodit třeba do skleníku ???
milkbyrtr
4 NOSTRESS

ty jsi asi taky pozřel knihu moudrosti,docela se tady tluču o stůl a asi nejenom já :D " pokud budes mit matkarnu kde budes mit svetlo pro kvet i pro rust tak klidne "
zřejmě jiný oddíl chlape,chtěl bych vidět tvoje matky :)


4 luckyjoint

Hele ještě si vyčkej,až se oteplí tak je bouchni rovnou do hlíny,nemá smysl na to svítit doma a pak to házet ven,ti říkám,sám jsem si to zkusil a je to ztráta času,hnojiv,peněz a výsledek ZERO.
Proto si rozjeď doma něco pěkného a na venek si počkej ;)
NoStress
ja matky nemam, az si budu nejaky delat tak budou pod led a ver mi ze to pod tim roste fakt pekne a to to mam slozeny spis na kvet :) nebo si tam prihodi nejakou uspotku a bude to, to snad matce neublizi ne..:freddy:
koles
já bych ty automaty na in zakázal! :rolleyes:
milkbyrtr
citace:
Původní příspěvek od NoStress
ja matky nemam, az si budu nejaky delat tak budou pod led a ver mi ze to pod tim roste fakt pekne a to to mam slozeny spis na kvet :) nebo si tam prihodi nejakou uspotku a bude to, to snad matce neublizi ne..:freddy:


věřim,měl jsem ledku,ale roste to jen na růst a dobře,ale na květ si to můžeš pověsit tak doma nad postel :D
Jinak u tebe dobrá práce na homeLed ;)
DUBSTEP.Maniac
Tvle určitě to v tý skříni nemíchej :D už jen kvůli tomu že ti každá poroste uplně jinak omylem se mi připletl do seeds in. jeden autoflower a musel jsem mýt lampu hodně nahoře....učině to svítilo skor jen na AF (Mám jen 150sodík) naštěstí mi to pak docvaklo ale venku byla zima a tak musela opustit tento svět :DFoto perioda je druhej problém a navíc na AF to jsou zbytečný prachy za svícení a hnojiva.
Jinak stěma ledkama na růst to prý jde dobře ale na květ bych byl rád že ti to dozraje :D
Rismane
Měl jsem z cannafestu automat sweet special, zrovna jsem ve skříni rozjížděl femky ze semínek a né všechny vyklíčily takže jsem tam měl pro automat místo. Nechal jsem to normálně růst se zbytkem a asi po týdnu co jsem přepl na květ sem ten automat sekl. Bylo z něj 15g pod 250 sodikem a chutná a zhuluje parádně.
luckyjoint
milkbyrtr:pudou pryč :)jen počkám až se oteplí sice mám skleník ale ty jo,v noci tam je ještě zima sice mám bílou látku na přikrytí ale moc se mi do toho ještě nechce :D
DUBSTEP.Maniac:ničit kytku je hřích podle mě :D i kdyby jenom na mastičku tak bych jí neníčil,škoda každé kytky

Rismane:ty sweet special mam už vyklíčený na okně taky mi je dali k nákupu a za vyfocení se :Ddoufám že to nebudou automaty i když letos by se klíďo nějáký do skleníku hodili ta letošní zima je nějáká delší než ta loňská ale 15 gramů na kytku to je fakt smutný no......
milkbyrtr
JJ snad se už oteplí,jinak mohu k tomu říct,že jestli někdy pojedu AF tak jedině venku,ale za pokus to stálo,kdo se bojí nesmí do lesa :)
Tady ochutnávka mého opravdu sladkého SweetSpecial :) http://grower.cz/forum/image.php?a...06194&size=full


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma