Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Jak zabránit růstu květin do výšky? - Klikni zde pro originální téma
Owery
Zdravím,

mám jednoduchý problém. Zhruba před 4 dny jsem přendal vyklíčená semínka do květináčků. Květiny rostou hodně rychle do výšky, ale lístek je minimální. Nejvyšší rostlinka je již skoro 10cm vysoká a má furt původní kulatý lísteček ze semínka o délce zhruba 5mm, o rozvětvení ani nemluvě.

Moje situace: mám koupená semínka White Shark, pěstuji doma za oknem, pro maximální využití světla mám za květinami světlo odrážející alobal. Ze strany ještě přivedený větráček. V květníčku mám již hnojený substrát.

Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Napadlo mě např. dát nad kytky fólii, aby zabránila růstu do výšky. Zaštípnutí se bojím, protože květinka roste zatím jen pár dní.

Ještě dodám, lampu si dovolit nemohu, protože už tak těžko rozdýchávájí rodiče co si doma pěstuji (jsou ten typ lidí co tvrdí, že marihuana je droga...)

Uvítám jakoukoliv radu od zkušenějších :-)
adameen
Malé rostlinky se táhnou za světlem. Nejlepší je naplnit květináč jen třeba z poloviny substrátem. Jakmile se takto nátáhnou, tak do květináče dej hlínu až po první děložní lístky. Ze stonku se pak stane kořen. Teď ještě svítí málo sluníčka venku, nejlepší by bylo zavěsit nad kytkama úspornou zářivku. Nevydává moc teplo tak jí můžeš dát skoro nad vrcholy.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma