Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
3. kolo 250w HPS a CI, PS, JH, B - Klikni zde pro originální téma
Hy3nA
moje další trocha do mlýna. a roste mi po 2 kusech California Indica, Power Skunk, Belladona a 2 semenáčky asi 5. generace Jacka Herrera.
stal jsem se štastným majitelem skříňky 125*85*55 (v*š*h)
a ta je osazená 250W Phililips Master son-t pia plus na GIB pro V-t předřadníku.
ofuk zajištuje 2rychlostní 16w klipsňák, odtah 125mm Primaklima s regulací a termostatem a pacháč nejspíš 240m3, ideál 160m3/hod. vetrák jede teměř na minimum a zatím to stačí.
vylepený je to diamantovkou, přítah pasivní.
na růst sem svítil 2*55w trubicema ještě ve starý skřínce
květináče byly nejdřív 3,5l, před květem přesazeno do 6,5, hlína je "allmix" od agra, kterou jsem propek v mikrovlnce a dosypaná univerzálním, taktéž propečeným, substrátem.

no a probíhalo to tak, že jsem měl objednanou tu bellu, jenže řezy přišly v katastrofálním stavu, tak jsem si pořídil ještě CI a PS a zaroven zasadil seminka toho JH.

používal jsem LST a na růstu byly něco přes měsíc ( zas tak moc to pod těma trubicema nerostlo + sem je držel opravdu při zemi, akorát se mi bohužel smazaly fotky :confused: takže z růstu toho moc není.

teploty okolo 24-26 ve dne a cca 18-20 v noci, vlhkost okolo 50%
na růst jsem hnojil atami A+B, na květ hnojím Dutch pro A+B a půlce dávám Explode od dutch pro a druhý bloombastic od atami.
hnojim dle tabulek na spodní hranici

no a zkouším Scrog.
největší chyba jakou sem zatím udělal (musim zaklepat) je, že jsem dal sít moc vysoko nad rostlinky a jak byly malý a pozohýbaný, tak prostě některý větve nevyjely až k síti, tak sme to pak musel prostříhat, což je škoda, protože než jsme přepínal, tak jsem měl třeba 16 větví na rostline víceméně v jedný rovině, ale hlavně u CI,která nemá takový růstový potenciál se jich pak nahoru dostala třeba jen půlka. na druhou stranu kdybych to dal tak,aby to bylo vtu chvíli ideální, tak by nešlo zalejvat. síť je teď myslim že 25-30cm nad květináčema

1) cca 18 dní


2) cca 26 dní před ohybem


3) cca 26 dní po ohybu


4) cca 30 dní


5) 1. den květ
Hy3nA
1) 1. den květ


2) 1. týden květu


3) 2. týden květu


4) 3.týden květu
Hy3nA
21 dní na květu, 2ml A + 2ml B + 1ml explode/bloombastic na litr
1) CI


2) CI


3) B


4) PS


5 JH


už začínáme i cukrovat, teďka začne být nad čím slintat :)


jinak jsem snad poprvé prostříhaval i listy asi 3krát, protože toho bylo opravdu moc a spodní větvičky byly stínený a jelikož jsem je chtěl vytáhnout nahoru, tak nezbejvalo jiný řešení, taky sem holil spodky asi 3krát :D nejdřív sem si řikal, že to udělám ještě před květem, abych je nak větu nestresoval, nicméně jsem je musel holit i na květu. teď už to nechám, jak to je.

Lepový desky jsou tam preventivně, zatim je na nich dohromady tak 4 mušky(ještěžetak) za to sem se na ně nalepil já už asi 10krát :teef:

a co by mě zajímalo od vás - kdy můžu dát síť pryč? docela se to plete a blbe zalívá + neni možnost kontrolovat zadní holky.
teďka po 3tím týdnu už by to růst nemělo, takže bych tu síť teoreticky mohl dát pryč, co myslíte?


ještě k těm jackům, je to ze semínka, co byly v šišce, co sem dostal, jak jsem psal asi 5-6ta generace toho jednoho modelu, takovej experiment, bylo to fakt voňavý.
zasadil sem 3 semínka, 2 byly samice. chtěl jsem je zlomit a ohnout pod síť u jedný se zadřilo, druhou jsem ulomil. vyrostly 2 větvičky, který jsem ohnul no a pak sem jednu z nich ulomil znova, jak jsem si už stěžoval v žumpě. takže tedka mě docela zajímá, na který bude víc. na ty nezlomený se dělá jeden velkej bud, u tý ulomený vystřelily 3 nebo 4 menší, jsem na to zvědavej :)
Hy3nA
dnes když sem na to koukal,tak ty palice,kam leju dutch explode,tak vypadaj fakt líp,takže ho začnu dávat zřejmě do všech
Hy3nA
radši snad ani nebudu popisovat svuj kretenismus, každopádně se mi podařilo to, že holky měly o 11h více světla a hlavně běžel odtah jen částečně,takže měly ještě hrozný vedro, každopádně se spálily asi jen 2 listy (ofuk běžel) tak doufám,že sem jim timhle zas tolik nepoznamenal, co myslíte?
Seky
Ajajaj, ty jim teda dáváš zabrat :D Delší tma by asi byla o málo lepší než světlo, i tak žádný vliv zřejmě nespozoruješ ;) Jestli seš rozhodnutej dát síť pryč, oddělej jí co nejdřív, později by se mohlo stát že vlivem vodorovnýho proplítání se ti obtěžkaný haluze snesou přímo k zemi. A už je tolik netrap :D :)
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Seky
Ajajaj, ty jim teda dáváš zabrat :D Delší tma by asi byla o málo lepší než světlo, i tak žádný vliv zřejmě nespozoruješ ;) Jestli seš rozhodnutej dát síť pryč, oddělej jí co nejdřív, později by se mohlo stát že vlivem vodorovnýho proplítání se ti obtěžkaný haluze snesou přímo k zemi. A už je tolik netrap :D :)


hele je to první stres,kterej se jim dostal,zatim si žily jako v bavlnce.
a teda to na sebe prozradím:

ráno sem jel na prkno,ale spal jsem u paní, jenže sem si zapomněl sbalit kalhoty na prkno...tak sem se ráno stavil doma a zacejtil sem vůni kytek,která je normálně díky filtru eliminovaná a koukám, že se svítí a nejede vetrak,rikal sem si, že to je v piči, vyndal sme ho z časovace a foukl rovnou do zasuvky a hle, fungoval. taksem si rikal casovac v pici.v tom mš napadlo, že by se nemělo ani svítit.
no dospěl sme k tomu, že já kretén, když sem daval mobil do nabijecky, sem štoucnul na časovači na světlo a ofuk na to zapnuto "natvrdo". odtah je v noci jen po cca hodine na 20 minut, takže se to nahromadený teplo vyvetralo a pak zase nakumulovalo.
no snad mi nezherměj, to by nemusely,když sou z řízku..a 2 z regular semen a rozdejchaj to v klidu. jako takle na pohled ani zas tolik spáleně nevypadají, asi jenom 3 špičky čepelí listů sou na trout a to přímo pod výbojkou, zaroveň nejdůležitějších 14 dní po přepnutí,kdy jsou kytky víc citlivý na narušení periody(to jsem četl)je za mnou, tak snad to bude dobrý teda.

edit: no každopádně sem hroznej píčus a nevýslovně mě to sere
Seky
A co to věčný olamování kytek, tomu říkáš taky jako v bavlnce? :D
Né.. dělám si jenom srandu, kytky máš krásný, jen je potřeba vědět že se může kdykoli cokoli posrat, na to pozor.
Ať rostou a dejedou bez úhony.
Hy3nA
tak, 4.týden květu
co jsem posral už jsem psal, tak snad to rozdejchaj.

hnojim furt stejně 2ml A a B a 1ml explode na litr, ale příští zálivku přidám na 3ml, některý začly trochu blednout

1) celek


2) PS


3) CI


4) B ta je teda řádně obsypaná :)


5) JH
Hy3nA
5. týden květu

asi sem přehnojil, PS vypadal podvyživeně, tak jsem z 2ml A+B přidal na 3ml. takže teď zálivka jen voda + enzymy
zároveň začíná flush CI, které zbývají +- 2 týdny


1) celek


2) CI


3) B


4) PS


5) JH


jo a taky příští týden po nekonečném 1,5 měsíci sundám síť a vytáhnu si holky ven, už se na to dost těším.

Hy3nA
6. tyden
jak sem psal, tak sem učinil, odstranil síť a holky vytáhl ven.. celkem se kácely do stran, obral jsem ošklivý starý listí a trochu je proházel.. zde sem jako Homer využil zkušenosti z hraní Tetrisu :teef:


1) celek naposled se sítí


2) PS - power skunk, power smrad :D


3) no, neni moc ostrá,ale pak už se mi ho nechtělo vytahovat, když sem to zjistil


4) CI asi týden do konce



5) CI


no CI sem týden zalíval vodou s florakleen a pak takle začly hnědnout listy, tak snad už to tedka ten tejden o upravený vodě doklepe


Hy3nA
1) Belly



2) největší pálka Belly



3) B makro



4) oba JH - a musim se tu :smash: měl sem ulomit i tu druhou věvičku, tam, kde sem to ulomil se vytvořily 3 palice stejně velký jako ta jedna, co sem neulomil + nejaký menší


5) JH 1 + zapik
Hy3nA
a tohle je ten ulomenej JH, kterýho jsem předtim nefotil, protože se kněmu nešlo moc dobře dostat a taky byl trošku přismahlej z pod světla a nebylo to moc nakoukání, ale tedka se do toho pustil fest ! :)
Hy3nA
nejaky makra :)

na plnou velikost nemusim upozornovat :teef:

46. den

1) Bella



2) taky



3) taky



4) CI



5) CI
Hy3nA
PS
Hy3nA
7. týden

49.den květu se stal osudným pro California Indica v počtu dvou kusů.
trichomy povětšinou mléčné, cca 15-20% jantarových až hnědých se členem siknfb, kterej jí taky jel s klízel před týdnem taky v 49. dni, jsem to konzultoval a prej po usušení pěkně dohnědly a došly, takže se mám tak za tejden na co těšit. jelikož neni místo ve skřiňce, suším v krabici od bot, jednotlivý paličky pověšený.

no a k modelu: těšim se na palice :D hustě prorostly, jemná, nasládlá, ovocná vůně, obsypaný též pěkně.. no nemužu se dočkat, myslim, že tvrdost bude zajímavá :)
jinak běhěm fáze růstu a trainingu držela směle krok s ostatnímy, které jí ale po přepnutí na květ předjely dejme tomu o 15-20cm. růstový potenciál je tedy z tohoto kola nejmenší, avšak odolnost kytky na stresy, který se mi bohužel povedly, byla z těch nejlepších, snášela vše relativně dobře.


1) naposledy spolu



2) naposledy naživu



3) California Indica



4) -//-
kubok
Nádherný grow, kolko g?
Hy3nA
s tou nádherou bych to nepřeháněl, taky sem toho dost posr..nepohlídal.
sklizená byla zatim jen California Indica, ostatní maj ještě tak 2 týdny čas. Už zalívám jenom odstátou vodou s upravenym pH


každopádně děkuju za pochvalu a taky všem, co poslali K, dělá mi to radost
sailinder
zdarec,no krasne sa ti to vydarilo,krasne bambulky,viem ze si mal problem,ze si dal siet na scrog vysoko,a nestacili ti dost prerast siet,covece ja mam zase opacny problem,myslel som,ze ked dam siet nizsie,ze tak nevyrastu,a uz predcili moje ocakavania,a vystrelili mi nad siet asi o 150% coz ma dost zaskucilo... este raz,zase mas pekne kolo,ktore by ti mohol kazdy zavidiet,hold ked to niekto vie tak takto to vyzera,a urcite k+ leti...
Hy3nA
8. týden
tradiční týdenní report

takže věci se mají tak, že stále flushuju a v plánu mám svítit do 9. týdne (63 dní). a jelikož třeba ten jeden JH se nemá k tomu, že by nějak dozrával a mně se prostě na jednu kytku svítit nechce, tak sem skrátil periodu na 10/14.

jinak CI ještě suchá není, pouze asi 3g spodečků už shořelo
taky sem ojel skoro všechny spodky na Power Skunku, aby se to trochu provzdušnilo. ty sem následně usušil, teda ještě i napůl suším, těch bylo asi 5 gesíček.

ale teď musim fakt dát zapravdu r-manovi a ještě jednou mu poděkovat. šel sem s kamarádem ven a naplnil sem si svoji krabičku, taková mrňavá zavírací, prej se v tom dostávaj nějaký šrouby nebo matky nebo tak něco, max na půl gramu a šel sem. nasedli sme do auta a už sem začínal cejtit, že to cejtim. pak, na místě, jsem m dal čuchnout a řikal, že už to cejtil dávno, když sem nasednul. a to to sou fakt řídký spodky a ještě narychlo usušený na stínidle a smrad fakt neuvěřitelnej :D to jsem zvědavej na ty topy po řádným usušení. :rasta:


1) celek. tak nějak to průběžně prohazuju, mimojiné abych neměl furt stejný panorámata při nakukování


2) JH 1



3) Bella



4) Bella



5) JH2. zajmavá kytka. po přepnutí se hrozně vytáhla, nemá skoro žádný listy -> nemá skoro žádný spodky, akorát se jí nechce zrát no
Hy3nA
1) PS



2) PS


sailinder: díky za chválu, ale musim zopakovat, že sem toho fakt i dost posral :D , takový ty detajly, díky kterým by to mohlo být i lepší.
tvůj thread sleduju a myslím, že výsledek bude moc pěknej, narozdíl ode mě si to dostatečně vyholil, tak věřim tomu, že to, co bude nad sítí budou jenom pěkný palice :)

Hy3nA
tak po více než týdnu sušení je materiál připravenej na konečnou fázi lazení ideální vlhkosti ve sklenicích, stonky se už téměř lámou, zvenčí už palice suché. takže sem si pučil váhu a dal se do vážení. výsledek mě celkem mile překvapil, čekal jsem míň :) takže výsledek je 38g + spodky, co už jsem vyhulil, takže něco málo přes 40g

a musim říct, že to je fakt pěkně tvrdý:frog: dneska spálim první pořádnou paličku,pak ještě provedu test skleněnkou a pak napíšu nějakej smoke report
Hy3nA
9. týden květu - konečná
neměl sem moc času na focení, ale něco sem zvládnul. jeden JH by ještě snesl týden, možná i víc, ale co se dá dělat, aspoň to nebude uspávat :)

1) Power skunk, hrozně se kácel, byl svázanej, přidrátovanej a stejně nebyl stabilní


2) taktéž



3) Belladona



4) taky
Hy3nA
1) JH



2) levej



3) pravej
Hy3nA
zejtra přidám fotky sušiny a nějakej smokereport :)
Hy3nA
tak sušina ve stavu dolazování ve sklenicích

1)vše, zleva JH1 ( nedozrálej ), JH2, 50kč, PS, B


2) belladona
nejvíc obsypanej model, nevoní nijak výrazně, v krku neškrábe, má výraznou nasládlou hašišovou chuť, ale jemnější. kouř smrdí taky docela po hašiši. každpodáně ze skla lahůdka, chuť se na patře drží ještě dlouho po vydechnutí, zhuluje dobře



3) power skunk
jak už tu bylo zmíněno, smrdí hrozně výrazně. chuť je stejně výrazná jako smrad, ale sladší, taková ovocná. kouř hutnej a těžkej na plíce. a zhuluje silně, paní to dycky uspí :)


4) JH zatím nehuleno



5) JH taky ne




Hy3nA
tady za lepších světelných podmínek :)

1) Bella


2) PS


3) PS


4) Bella


5) JH
Mr. High
moc pekné paličky, môžem sa spýtať na celkový výnos? ;)
Hy3nA
zatím nevím, ale brzo zjistím
Hy3nA
tak je to tu:

CI : 40g
PS: 58g suvereně nejvíc, ještě se k němu možná vrátím :D
Bella: 50g, na jedný 27, na druhý 23 ( zdály se mi trochu jiný, tak sem vážil zvlášť)
JH 1: 15g, ta hlavní pálka měla skoro 10g :)
JH 2: 21g, což mě samotnýho dost překvapilo, když sem to teď vážil

takže suma sumárum 184g
výsledek dopadl nadočekávání dobře, samotnýho mě to překvapilo, řikal jsem si, že bych byl se 150 spokojenej, ale čekal jsem tak 120-130.

je to 0,74 g/w

ale GE index, protože jsem svitil asi 40 dní na růst 2*55w trubicema
je jen 0,55


iabek
Ahoj, no nakonec to dopadlo docela dobre ne :), kazdy snad miva skepticky faze a pak je to dobry. Tu CI a PS jsi mel z rezu od r-mana, jestli se mohu ptat? Na PS mam totiz taky docela zalusk...

Jinak jsem rad ze balast v pohode frci.

Zdar
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od iabek
Ahoj, no nakonec to dopadlo docela dobre ne :), kazdy snad miva skepticky faze a pak je to dobry. Tu CI a PS jsi mel z rezu od r-mana, jestli se mohu ptat? Na PS mam totiz taky docela zalusk...

Jinak jsem rad ze balast v pohode frci.

Zdar


nakonec hodne nad očekávání :)
tu skeptickou fázi si prožívám každej grow :D

jo,řezy jsou od r-mana a ten power skunk si určitě zkus, to budeš koukat..nebo spíš čichat :rasta:
Hopík44
Zdar,
tu skeptickou fázi mívám taky :D
Jinak paráda, makro foto vypadá šťavnatě. :D
r-mana musím také pochválit za dobré geny a řízky.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma