Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Bio AF na strome - Klikni zde pro originální téma
Mazzi22
Zdar Hulici! Po dlhsiom nepestovani tejto zazracnej buriny som sa rozhodol ze uz viac nebudem podporovat miestnich (dealerov). Tieto ceny a mnozstva co ponukaju o kvalite ani nehovorim ma donutili aby som sa osamostatnil. Uz nechcem zdlhavo vyvolavat ci si zahulim alebo nie, a potom zistim ze som bol za 12€ iba .... A este riskovat ze ci nahodov kôli nemu budem prychiteny z nejakym G, tak to nechcem dopustit. Ja som nikdy nepredaval ani nikdy nebudem! Takze budem sa snazit o co najvecie inkognito tak nikomu o mne racej nehovorte :D Budem pestovat sam, aby som sa vyhol pripadnym konfliktom a klebetam.

Kedze uz mame prvy jarny den za sebou rozhodol som sa zalozit tento tread. Vonku to este nebudem sadit lebo vsade su este mrazy a predpokladam ze este 3 tyzdne ich môzeme ocakavat. Mam na plane vypestovat nejaku dobru vzorku po ktorej budem robyt ako vcelicka. Kludne mi môzete pisat svoje skusenosti po ktorych vzorkach sa vam dobre pracovalo a boli ste plny energie (hlavne AF). Ide mi hlavne o dobry model ako o kvantitu.

Ja som sa rozhodol pre tieto vzorky ale kludne mi poradte lepsie na môj ucel.
3x Haze 2 Automatic Dinafem seeds
3x White Widow Auto Dinafem seeds
3x Auto Jack Paradise seeds
(semena este nemam zakupene)

Dufam ze mi tu budete pisat. Uvitam aj verejnu diskusiu
kubok
Tento rok vyšla nová genetika od RQS: http://www.royalqueenseeds.com/new-products - v ponuke sú aj nové strainy AF, výrobcovia slubujú hlavne vyšší výnos a silnejšie účinky oproti minuloročným odrodám :))
Mazzi22
Dik za radu. Mas odomna K+ a kazdy co mi poradi bude odmeneni karmou. Maju celkom dobru ponuku ale asi by som vymenil asi iba to haze2 za amneztiu haze. Inak som si cital podmienky a ze neposielaju semena do statou kde je nelegalne konope. (ja chcem semena iba na zberatelske ucely) :)
mumuk
Ja osobně bych šel do Aut.Mazaru ,zatim nejlepši aut,+ velky vynos z toho co jsem jel osobně
Mazzi22
Mne nejde o nelky vynos, skôr mi ide o kvalitu a aby sa mi po zhuleni chcelo robit. Chcem nejaku neposednu vzorku po ktorej mas chut pracovat. Nebudem to tahat nikde do baru. Ja to chcem iba na pracovne ucely. Normalne sa mi nic nechce, ked si dam dobru vzorku pracujem ako velicka :) Nvm este som nefajcil Auto Mazer tak nvm ci by mi vyhovoval. Aky mas ty nazor na ten stav?
Astronaut
Cau osobne ja bych sel do toho novyho magnumu od budhy... Ten je dost zajimavej jinak sem z auto mel par veci a nejvic mi chutnal cream caramel auto od grow shop seeds akorat vynos tak 25 g na kiti.. a ked od nich kouois dvoje seminka ooslou tu treti zadara muzes si i vybrat ale nesmi stat vic nez nejlevnejsi balik... A ty jejich stoji pet kusu 320. Takze to mas za 640kc 15 semen a to si mislim uz nejaky to ctvrtkilicko musi dat a za ty prachy...... Mrkni na growshop.cz
dada2
cau.Tak ja bych ti doporučil rozhodně tu White widow auto od Dinafemu měl jsem ji minulej rok a je to fakt dobrútka a pohodoví zpukání do prace super(osobní zkušenost).V práci jsem zkoušel hodně autofloweru a múžu doporučit ještě Pandoru od Paradise seeds sice je už na trhu asi dva roky a už jsou asi lepší vzorky ale po tomhle se mi fakt dobře pracovalo.Nejsilnější Autoflo co jsem hulil tak byl SUGAR GOM od Grassomatik ale potom nejseš schopnej se ani jit vy.rat natož pracovat.
Jinak zmrčni tyhle stránky tady si určitě vybereš měj se a vyber dobře http://www.shop4grower.cz/9-seeds
martinez
Syrup od Buddha seeds
Chronic
AF bych dal kazdopadne spise do zeme jak do kvetinacu a jeste navic na strom.. v lete u nich budes muset byt denne jinak.. navic af nizkym vzrustem nejsou tak napadne, coz dava moznost zasazeni na mista kam bys normal kytky nemohl dat. Moje rada, pokud mas dvur tak do kyblu na dvorek nebo do neceho vetsiho, ale nejlepsi do zeme, protoze ta kytka ze sebe da mnohem vic
Mazzi22
Nazdar, rozhodol som sa po miernej uvahe na zmenu. Chcem skusit Royal Queen Seeds a to hned :
White Widow Automatic
Amnesia Haze Automatic
Jack Herer Automatic
Vie mi niekto povedato o tychto modeloch viac, vase skusenosti. Tu som cital ze WW sa im nejak nepodarila tak neviem ci to bola nejaka geneticka degradacia alebo budu vsetky tieto vzorky take. Za odpoved dakujem
dada2
cau Mazzi minulej rok jsem měl od Royalu Haze auto, Creamatic a Bluematik a největší spokojenost co se týče chuti fakt dobrútky.Myslím sy že je to jedna z nejlepších seeds bank tak si nemyslim že by pustily na trh nějaký zmetky.
Jinak mi ale příjde že tu White Widow okopírovali od Dinafem seeds když se podívaš na ten popis tak je to upně to stejný.
Od Dinafemu sem White Widow AUTO měl minulej rok a múžu jen doporučit.
Mazzi22
No cital som tu o tej WW z RQS a v roku 2012 sa im nejak nepodarila, ze iba nejake orosene lisky tam mala ze .... :D Dufam ze mne sa to nestane :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma