Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Larger Multi Duck NFT - GWS 2x600w - Klikni zde pro originální téma
LonGermaX
Zdravím :smoker:

Osazenstvo: 25ks Greet White Shark
Růst: 14 dní do 20-25 cm
Hnojiva: Canna Auqa + Atami PK13/14, Atami Enzyme, Canna Rhizoton nic víc, žádný šampony nepoužívám..
PH 5,8, EC start 0,9, konec 2,3
NFT - na délku 1,8m a 1m šířku je vsazený v boxu 120x240x200 a osvícen 2x600W.


Grodan kostky byly cca. 12 hodin ponořený do upravený vody o ph 5, k tomu byl přidán kořeňák canna rhizoton. Pak jsem kostky jemně zmáčknul, abych z nich dostal přebytek vody potom jako další krok přidal řezy.
cca. 6 dní kořenily v kalfasu přikrytý folií a světlo zajištovala CFL 125W. Po prokořenění jsem je prdnul do NFT a zapínal jsem čerpadlo na 15 min co tři hodiny. když byly kořeny dlouhý cca. 15 cm čerpadlo běželo nonstop.


Nevýhoda koupeného systému je, že pěstební plocha byla do vrtule. Přemýšlím, že si udělám rám, pravděpodobně s profilu pro sádrokarton. Tím bych chtěl zajistit rovnoměrný proudění vody po pěstební ploše a taky naklápění sytému, abych dosáhl správnému úhlu sklonu. Jelikož v květu původní sklon nestačil, kořenová oblast byla dosti prorostlá a voda se zadržovala. Kdyby někoho věděl co mám na mysli a měl by představu jak vyrobit takový rám, budu moc vděčný.

Teď přidám pár fotek.:beer: :beer:
LonGermaX
Fotky jsou ze 47 dne květu, bohužel z růstu fotky už nemám, budu přidávat foto až do sklizně.:flamer:
LonGermaX
Děkuji za karmu, fotky mám možnost udělat lepší, ale teď ne. Ke konci udělám fotky z foťáku a udělám pár detailů květin. Taky se pochlubím s jedním kouskem, který se mi opravdu zamlouvá jsem strašně zvědavý kolik na ní bude:pimp:. Jinak model voní luxusně má takový ovocný odér, palice tvrdý jako beton. Už se nemůžu dočkat na ochutnávku.

Jinak kytky jsou z klonů, tenhle model jedu prvně takže s tím zkušenosti nemám, ale zajímalo by mě jestli GWS všem dělá jen bambule, nebo dlouhý palice.:slizoun:
sailinder
zdarec,ja sem jel tez GWS ale pod cfl,a to nikdy nebude jak pod sodofku,ale priprav sa na este luxusnejsi pohul,je to bomba,palice to dlhe nerobilo,ale skur mensi bambulky...
LonGermaX
Tak jdeme na to, po ohlasu jsem skoro byl donucen udělat pár kvalitnějších foteček:frog: ..Vyskytla se příležitost trošku vyzkoušet foťák z Vánoc, s kterým moc stále neumím. Ale snad se něco povedlo tak se kochejte se mnou. Fotky jsou ze 48 dne na květ.

Jinak kdyby vás něco bližšího zajímalo, nebojte se zeptat.:wink:


1.foto pohled z boku
2.foto mensi siska ke konci systenu
3.foto mensi krasavec
4.foto vetsi krasavec
LonGermaX
A pokračování. Kytek je 25 z toho jsou dvě zakrslý, takže ty se nedají ani počítat..Nijak jsem kytky nestříhal nechal jsem jim volnost. Výška je 60-75 cm.

LonGermaX
Trošku makra, myslím, že to nevypadá vůbec spatně...Vůbec jsem si nemyslel, že se mi povede udělat tak pěkný fotky..... No řekněte samy jestli se mi povedly? ..abych měl pro příště další inspiraci... :rejp:
LonGermaX
Kytky rostly do stromečku a sít je hodně nízko palice se pod tíhou ohýbají, budu je muset svázat k sobě. Jinak tahle genetika se krásně větví sama, podle mě není ani třeba střihat, postupem jsem akorát střihal sekundární větve, kterých jsem ostřihal dost, ale zjišťuji, že i tak to bylo málo.
LonGermaX
Zdravím, pozorně jsem sledoval tvůj počin a popravdě zavidím ten tvůj kouř.Moc se mi líbily tvoje keříky. Jak si psal, že kytky dělají bambule můžu jen potvrdit.

citace:
Původní příspěvek od sailinder
zdarec,ja sem jel tez GWS ale pod cfl,a to nikdy nebude jak pod sodofku,ale priprav sa na este luxusnejsi pohul,je to bomba,palice to dlhe nerobilo,ale skur mensi bambulky...
LonGermaX
Tak jsem přivázal palice provázkem k rámu boxu, bohužel se nemužu dostat všude. Dneska je venku kosa a teplota v boxu je kolem 17°C a teplota zálivky je 18°C (ideální to není je třeba držet kolem 20-22 °C) ..Lepší už to nebude, nemám z toho radost, ale počasí neovlivním.

přidávám ještě fotky z 48 dne.. Provázky bodu vidět na dalších fotkách až se najde čas udělat další fotodokumentaci.
LonGermaX
Jen mam otázku, je normální, že ke konci kvetu odumírají vlásečnice u kořínku? Pár jsem jich měl zachycených na sítku u čerpadlu...Ale nebudu to řešit, přidal jsem trošku enzymu do zálivky, pravděpodobně se nějaký zbytek odumřelých kořínku uvolnil. Spis teď řeším jestli má cenu ještě dělat proplach ve 49 dni. A pak jim dát slabší dávku hnojiv. Pač hnojivo už moc nemusí berou spis jen vodu. Ale určitě by se po proplachu chuť změnila.

Denně dolívám 20L vody. Na střídačku, buď samotnou abych srazil EC, nebo vodu + slabou dávku hnojiv. Plán je nechat do min.58 dne na hnojivu pak proplach vody+enzymy a v pulce čista voda do 65 dne. Doufám, že to akorát dozraje pač podle pestíků nepoznám kdy je vhodná doba na proplach.
Mr.Klo
cao ja bych jim dal pruplach s enzymy..jeslti pouzivas a pak jeste na pardni vodu s trochem hnojiva a od toho 58dne jen vodu + FS treba
ale jinac nadhera ;-):drools:
LonGermaX
Diky za utvrzeni, můj plán takový je, jen ten strávený čas. Dneska dle možností namíchám vodu + enzymy a nechám to 24 hodin kolovat. Nebo mi napadlo dát teď do zálivky dávku enzymů nechat to do večera a pak dát nový hnojivo, taky by to šlo ??
Mr.Klo
no ja s enzymy nikdy nedelal ;-) ale urco dej jen cistou vodu + E a nech to den kolovat ono se ti vyplavi dost hnojek a jeste neco udelaji ty E a pak namichej hnojky na nejake rozumne Ec, stejne uz to moc zrat nebude a jen kynout a dojizdet ;-)
LonGermaX
Ok...připravím si čistou vodu + E a večer vyměním a nechám to 24 hodin pak dám EC už jen 1,2 pač vstupní vodu mam 0,6 EC. Necham to jen dojet a pak už jen vodu bez FS, pač ten nemám. Má ještě cenu dávat PK13/14 ?
Mr.Klo
uvidis kolik Ec bude pak po tom dnu v te ciste vode! a Ec 1,2 neublizis ...no ja uz bych to tam vubec necpal, jen skoda!radci si to nech na next round ;-) dle fotek tak holky se budou uz vybarvovat :-) jsem zvedavej
LonGermaX
kdyz bude vysoky EC tak to znamena co ?
Mr.Klo
jako ze se system proplachnul a nebudes tam mit nic usazene + ty enzymy ale psal jsem ze s nema nemam zadnou zkusenost...pak tak dej vodu s ec 1,2 jak jsi psal na ten tyden a pak jen proplachuj 4-5 dni ;-) a pak good luck
LonGermaX
Včera jsem vyměnil roztok za vodu + enzymy výsledný EC 0,9:hanged: . Pak dám vědět o kolil se zvedlo. Doufám, že tahle snaha za něco bude stát i když si myslím, že to už nic moc nepřidá. Nechám to do večera a pak vyměním za slabší roztok cca. ještě na týden. Musel jsem ještě pár kytek uvázat kytky a stonky se bortí a různě naklápý. Bude to boj:starwars:
Mr.Klo
no boj to bude a pak po kose jeste vetsi :-D pak pisni
Hopík44
Zdar,
tak jak to řešíš s těmi enzymy? Tuším že jsi na 50dni jestli dobře počítám.
Kdy chceš začít s finál čištěním? a kdy sklízet?
Jak víš jsem o pár dní za tebou a řeším to samé. A navic s hendikepem utopení ECmetru!
Dnes jim přileju do zálivky namíchané s hnojivy ve vaně, je tam dva dny, 10l vody s enzymy, zítra zálivku komplet ven, a dám jim max dle tabulky + PKčko a budu dolévat už asi jen vodu s enzymy a 50den vyměním zálivku už jen za vodu s enzymy a tak 57den už jen vodu.
Tím chci říct jestli budeš sklízet třeba v 65 dnu tak jim ješte dej napapat tak 2-3 dny a pak už jen enzym
sailinder
zdarec,ja si myslim,ze cakat do 58.dna na hnojivach ked chces v 65.dni kosit,tak je dost hlupost,jak dobre pocitam tak si v 51.dni to je akurat na preplach pod 10 dni cistej vody by sem nesel,nech si to kiticky krasne vyzeru z listu,si zober,ze este ich nechas 48h po tme,a to klidne mozes odpocitat od preplachu,takze uz teraz ti ostava 12 dni na preplach,ja by sem im dal dnes poslednu davku hnojek,a zacal to preplachovat...
Hopík44
citace:
Původní příspěvek od Hopík44

Tím chci říct jestli budeš sklízet třeba v 65 dnu tak jim ješte dej napapat tak 2-3 dny a pak už jen enzym


a já tam asi píšu co? Špatně jsi to pochopil
SkyCapitan
sailinder 10-14 dny fluschovat na hydru to máš odkud ? :D
LonGermaX
Zdravim, kamaradi koukam jak se to tady rozjelo.Tak to jsem i docela råd ze se tu takova diskuze rozjela pac ja sam si nejsem jist. Ale podle rad a cteni staci 5 dni max 7 navode, tim myslim final.Jestli nekdo zkusenejsi potvrdi,nebo vyvrati budu rad.Ted jsem po 24 hod.dal slabou davku hnojiv vysledny ec 1.05 vstupni voda 0,6 ec, takze jen slaby oder.Stejne uz nebudou zrat, ale zkusim to a pisnu jestli pujde ec dolu.Pokud ne zacnu cistit.Jinak plan je to 58 na hnoji a 7 dni final.Ale 65 kdo vi jestli to je den D. V hline matkar seka 65..

Hopiku myslim si ze Jim jeste dat muzes i dyl hodnotil bych podle zvhledu.zitra se vic rozepisu na mobilu to je hrozny datlovani.
Hopík44
No jestli matkař kosí v 65 dnu v hlíně tak v hydru by to mohlo být o něco dřív a 58den den přestat hnojit a začít čistit by už mohlo být málo.
Já to risknu do 55 dne na hnojkách s tím že 60 - 65 seknu, podle toho jak budou vypadat.
LonGermaX
Dobré ráno, tak včera na mobilu se mi moc dobře nepsalo. Jinak, abych doplnil po proplachu se zvedlo ec z 0,9 na 1,3. Takže to bylo docela slušně zasolený. Všechno jsem vylil a dal slabší dávku o ec 1,05. Dneska jsem si všiml, že vybumbaly min. 10L ani ne za 12 hodin a výsledný ec se zvedlo 1,10, takže podle mě moc chuť jíst už nemají. Ale zas musím připomenout, že se hodně vody mohlo odpařit, protože zespoda mi fouká teplý vzduch na udržení teploty zálivky a ta dneska měla 23°C, takže dle mě to EC je akorát vyvážený. Jinak jsem to celý přehodnotil a nechám to do neděle pravděpodobně na hnojivu což je 56 den. Budu to řešit dolívání vody i s trochou enzymů, pak finál.
LonGermaX
Při té příležitosti přidám pár foteček z mobilu:micro: . Snad se dostanu ještě na zrcadlovku:rolleyes: . Je vidět jak jsem pracně přivázal šišky provázkama, někde to pomohlo a drží a někde zas padly na druhou stranu. Různě jsou popadaný, ale už nemám sílu s tím něco dělat jen pokuď se uplně nezlomí:mad: . Začíná mi vadit smrad z rukou, který nejde ani dolu:grrr: .

Den 52 na květu.
LonGermaX
Jinak co sleduji zabarvení pestíků tak je podle mě zhruba 10% hnědých což se mi zdá hodně málo na to že se blíží konec, pryskyřice je krásně bílá. Bude to lahůdka. Jen to pořádně pročistit nechci kouřit hnojivo:injured:
LonGermaX
Zdravím, přidám foto mých favoritů z dnešního rána. Jinak ec se zvedlo na 1,2 dneska doleji 20L vody+ enzymy srazím ec na 1. A nechám to do soboty. V sobotu už dám jen vody + e. Šoupnu to o jeden den, aby mi sklizeň vyšla na neděli, takže flush je plánovaný na 8 dní.



foto č.1 - favorit všech žraloků v mým moři:goldcup:. Z boku vypadá
ještě líp, ale nemohl jsem se šikovněji k němu dostat.


foto č.2, 3 - druhý favorit v mým moři. :heart:


foto č.4 - jen tak:megafon:


furt nevidím, že by pestíky hnědly :pimp:... do konce cesty je hodně daleko kapitáne :cox: a žraloci kolem nás kam se podívám :death:
WAMParjan
[QUOTE]Původní příspěvek od SkyCapitan
sailinder 10-14 dny fluschovat na hydru to máš odkud ? :D [/QUOTE

no to je uplně normální jaflushoval někdy i 20 a nestačilo to :) samozdřejmě čím min toho tam člověk lije tí víc toho bude muset vyflushovat . . .

jinak kytky vypadají že by fakt ještě nejakej tyden snesly ale líp by to šlo vidět kdybys to nefotil pod zaplym sodíkem ale po tmě z bleskem . . .)
LonGermaX
Pod tím sodíkem se to blbě hodnotí i když na to jen koukám, nevím sám jestli mám hodnotit zbarvení pod sodíkem, nebo po tmě. Ale jak píšeš nevypadá to na brzký konec.

Teď otázka mam už flushovat a dojet to už do konce i popřípadě 14 dní., nebo mam ještě hnojit?

K večeru udělám foto s bleskem a hodím to sem tak snad mi pak řekneš víc..
LonGermaX
Jak jsem psal tak jsem udělal lepší foto. Snažil jsem se v rámci možností vyfotit zblízka, nevím jestli se tomu dá říct makro. Snad se něco povedlo a budete mi schopni říct jak ještě dlouho to mam nechat kvést, popřípadě kdy začít flushovat. Mám v plánu od zítřka. :driver:
LonGermaX
54. den na 12/12 snad si tu podívanou užíváte semnou.. Jsem spokojený s prvním grow hydro i když tak né výnosný, ale nevadí pro mě akorát:vampire:
LonGermaX
..
LonGermaX
...
LonGermaX
Tak odedneska probiha flush a plan je holky nechat na flusi min do pristi nedele,nebo dokud to nebude ready.Trapi me zas zima,ktera to cely brzdi a koreny to dojedou jen tak tak..
LonGermaX
Zdravím místní členy, přidám pár fotek mého old school punk growru.

58.den 12/12 kytky jsou od soboty na vodě+enzymy. Pozoruji na listech jemný světlejší zbarvení za to pestíky se pořád nechtějí zabarvit. Doufám, že jsem s tím flushem nezačal moc brzo

:confused: Plán je v neděli to seknou jestli ani v neděli to nebude vypadat dle mých představ nechám to od neděle dva dny po tmě.

Musel jsem to opět vázat a rovnat, aby si trošku užili trochu toho slunka, ale stejně se nedostalo na všechny:grrr:

O víkendu proběhl test rychlo sušič nad lampou:) do druhého dne suchý. Kvalita chuti nic moc i ale zmašťovák dobrý. Žádný gaučák, spíš energetický a chechták:D

1. foto: krásně obsypaná palička :heart:
2. foto: krasavec palice je jak pěst docela mě zajímá váha
sušiny:crazy:
3,4,5. foto: jen tak.. :drools:
LonGermaX
Pomalu a jistě bych vyhlásil tipovačku. Výherce dostane odemně karmu sám jsem moc zvědavý kolik toho bude. Podle fotek se to bude soudit špatně hodně paliček je uzeměných a různě popadaných na sobě, kytky jsou různě obsypaný, různý výšky, za to palice tvrdý jako beton.
Takže kdo chce může sem hodit svůj tip!!!:girldevil
Hopík44
No tip to bude opravdu složitý! Máš to tam ted jak v loutkovém divadle.:D
Vzhledem ke dvoum 600kulím ale zase nějaký ten problém, mohlo by to být za 1000g tak dobře, ještě 188g :D
Tip 1188g ale to tipuju brzo, foto sušiny prozradí více!
LonGermaX
Dobře si to vystihnul Hopíku :D Byl jsem už líný dávat druhý patro sítě. Stejně se mi zdá k ničemu, příště jí položím později. Jinak dosti optimistycký tip, ale proč ne...první tip se zdá reálný ani já si nedokážu odhadnout. Sušiny nevím spíš sklizně. Pak podám smook report ,-)
LonGermaX
Tak abych to tady uvedl na pravou míru do zítra proběhne čištění voda+e pak to vyleji a dam jen čistou vodu o ph 5,6.

Nikomu krom Hopíka se nechce do oblíbené tipovačky? Dobře zkusím udělat o víkendu foto celku i když hodně těžko.Někdo odvážný může i teď, ale bude mu muset stačit foto z mobilu.

1,2,3,4 foto: snaha vyfotit celý box
5 foto: tahle kytka je prostě můj favorit ta čepice je prostě luxus mam
100 chutí už se do ní zakousnout teď, ta fotka mi připomíná
žraloka který stojí na ploutvi :titanic:
LonGermaX
59 den 12/12

Foceno od spoda nahoru:D

EDIT: druhá fota je s první prohozená... :biglaugh:

fiste
Caw, já už bych je dýl netrápil, ani nezalejval. Přebytečný hnojky už tam skoro nemáš a palice vypadaj zralý. Navíc jak se tam tak po sobě válí, akorát by sis zadělal na plíseň kvůli špatný cirkulaci vzduchu. Už bych jenom opláchnul kořeny vodou a nechal bych je jeden dva dny bez zálivky po tmě v co nenižší vlhkosti spotřebovat přebytečný cukry (funguje to i jako předsušení). Listy jsou ještě zelený, ale ty kouřit nebudeš.

Podle těch fotek, kde jsou všechny kytky na hromadě se špatně tipuje, přesto si tipnu 1050g.
krasus
tak to vydim na 0,821kg
LonGermaX
Zdravím, díky za postřehy. Nicméně čas na to bohužel nemám sklidit.. musím počkat min. do pátku nejlíp do soboty-neděle asi to udělám na dvě etapy. Dneska dám už jen čistou vodou a v pátek bych jim tedy dal sucho do soboty a pak kosa. To by vyšlo na týden flush..

Jinak díky za tipy dneska se přijede podívat matkař onoho žraloka jsem vzjedavý na jeho tip.



citace:
Původní příspěvek od fiste
Caw, já už bych je dýl netrápil, ani nezalejval. Přebytečný hnojky už tam skoro nemáš a palice vypadaj zralý. Navíc jak se tam tak po sobě válí, akorát by sis zadělal na plíseň kvůli špatný cirkulaci vzduchu. Už bych jenom opláchnul kořeny vodou a nechal bych je jeden dva dny bez zálivky po tmě v co nenižší vlhkosti spotřebovat přebytečný cukry (funguje to i jako předsušení). Listy jsou ještě zelený, ale ty kouřit nebudeš.

Podle těch fotek, kde jsou všechny kytky na hromadě se špatně tipuje, přesto si tipnu 1050g.
LonGermaX
Tak matkar byl mile prekvapen sam usodil, ze tak tvrdy a velky sisky v hline nemel.Pry s ni konci jede hydro :D Jeho tip je 0,9-1 kg ale myslim si ze nås holky jeste prekvapi..skoda toho mista cca.40 cm je jeste volny premyslim jak to do priste zaplnit..Uz je rozhodnuto pristi round se chysta sativni pod of gold Pry to dela luxusne tvrdy bambule .,
Zdar,máš to fakt pěkný a můj odhad 875géé.. Přeji víííc..
LonGermaX
Tak uz je to jen na vode, takze ted se ukaze co se z holek jeste vytahne. Vylita voda s enzymy mele ec 1.3 ...pekne se to odsolilo..listy krasne svetlaji do vikendu akorat. Jen si nemuzu odpustit jednu fotku plus prekvapeni co me cekalo kdyz jsem videl valet se suchou paldu na krytu, ktera tam lezela.... asi nedopatrenim se utrhla :D
LonGermaX
Prvni ochutnavka zraloka.. Tyhle kytky mě dostali neměli chybu.

1 foto krasavec se houpe
2 foto druhy krasavec se houpe
3 foto třetí krasavec se houpe
alesh
Moc pěkný, tipuju 899g.
LonGermaX
Tak uz Vsechno Visi dalo mi to zabrat a ted muze zacit proces suseni.

Dohromady je toho celý sušák + 4 kytky co visí celý, protože mi zajímá výsledek sušiny z jedné kytky.:rasta:
ŽUŽU
čau , můj typ je 825 géé, pěkná grow!
Ale jestli máš místo třeba na dva květináče tak si je tam hod kup si organický hnojiva a pa k si porovnej co je ve výsledku lepší jestli chemie nebo organika :-).
LonGermaX
Díky za tipy přidám ještě nějaký foto ze sklizně..
LonGermaX
Mam ještě fůru fotek, jen nevím jestli má cenu je sem ještě dávat...
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od ŽUŽU
čau , můj typ je 825 géé, pěkná grow!
Ale jestli máš místo třeba na dva květináče tak si je tam hod kup si organický hnojiva a pa k si porovnej co je ve výsledku lepší jestli chemie nebo organika :-).



Copak místo ještě je, jak jsem psal cca.40cm....Přemýšlím jak to zaplnit.. řeším dvě varianty buď hlínu s květináči, nebo přemýšlím o setupu grow tank 45L, který by se tam vešel akorát tím mám v plánu dosáhnout lepších výsledků a tím se přiblížit g/w.

Jinak už to pomalu schne pak dám report jak to šmakuje a jestli není z toho cítit chemka, ale nebojím se toho. Dneska jsem koukal baterkou a musím říct, že se bílý v názvu nezapře protože palice jsou komplet obsypaný vypadá to jak třpitící bílý zlato:punk:
LonGermaX
Po týdnu sušení jsem opět zde, abych se s vámi podělil o výsledek, který není tak překvapující, jak se celý zdálo. Nicméně jsem spokojený. Byl to první indor po 4 letech a k tomu ještě hydro. Podmínky pro hydro byly velice špatný (nízké teploty, které se podepsaly společně s dalšími faktory na konečném výsledku). Příště se budu snažit vyvarovat všem aspektů, který celý grow brzdily.

Co se týče GWS ke kterému jsem si vypracoval imunitu, tak strašně nechutně smrdí. Chuť je vynikající ( mimo jiné týden flushe bohatě postačil), jemná za to pak cítíte silný tlak na plicích. Po lehoučkým výdechu si plíce oddychnou. Při pořádném potáhnutí je sklon zakašlat.
Kouř má velice příjemnou vůni a je cítit hodně daleko. K přirovnání vůně potřebuji delší dobu. Síla GWS se dostává brzo z plic do kebule účinky jsou hned na místě. Higt je tak akorát byť přehulit se není problém.

Stavba palic je perfektní, jsou tvrdý a po krásným usušení se krásně drtí.

Ke konečném výsledku jedny z těch největších měli od 90 po 100q.

KONEČNÝ VÝSLEDEK 881 G
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od ALCAPONE
Zdar,máš to fakt pěkný a můj odhad 875géé.. Přeji víííc..


karmu za nejbližší tip dostne ALCAPONE.
LonGermaX
Jinak doufám, že se Vám můj grow trochu líbil. Sice prezantace seriálu nic moc, ale zapracuji na tom a příště, když to vyjde Vám představim můj další grow, kde Vám předvedu Pot of Gold genetiku k tomu vyplním zbylý prostor a přidám grow tank.
Zdárek,máš to fakt pěkný a já jsem poprvé vyhrál tipovačku,hehe..
Dirty86
parada
LonGermaX
Jo to bylo prvni kolo a zadarilo se hned na zacatku. Gws hodne zdarna odruda.
Romulan
citace:
Původní příspěvek od LonGermaX
Po týdnu sušení jsem opět zde, abych se s vámi podělil o výsledek, který není tak překvapující, jak se celý zdálo. Nicméně jsem spokojený. Byl to první indor po 4 letech a k tomu ještě hydro. Podmínky pro hydro byly velice špatný (nízké teploty, které se podepsaly společně s dalšími faktory na konečném výsledku). Příště se budu snažit vyvarovat všem aspektů, který celý grow brzdily.

Co se týče GWS ke kterému jsem si vypracoval imunitu, tak strašně nechutně smrdí. Chuť je vynikající ( mimo jiné týden flushe bohatě postačil), jemná za to pak cítíte silný tlak na plicích. Po lehoučkým výdechu si plíce oddychnou. Při pořádném potáhnutí je sklon zakašlat.
Kouř má velice příjemnou vůni a je cítit hodně daleko. K přirovnání vůně potřebuji delší dobu. Síla GWS se dostává brzo z plic do kebule účinky jsou hned na místě. Higt je tak akorát byť přehulit se není problém.

Stavba palic je perfektní, jsou tvrdý a po krásným usušení se krásně drtí.

Ke konečném výsledku jedny z těch největších měli od 90 po 100q.

KONEČNÝ VÝSLEDEK 881 G





No podle toho co pišeš je uplně jasné ze si malo flushoval a pretim hodne hnojil a teorie ze 7 dní staci je zcela milná.20 dnu je ideal,a navíc hnojky nedelaj sklizen ale sklizen delá genetika a pak sikovnost growera.na 1 kolo v hydro to neni spatne.kdyz vyladis chybky tak se pres 1100 dostanes
LonGermaX
No tam se toho sešlo trochu víc. Je to tři roky a neměl sem s tím zkušenost.Hlavně v tomhle roce byly extrémě nízky teploty. Ohledně toho hnojení stačí týden když už před koncem pomalu ubíráš na EC a pak měníš jen čistou vodu. Ještě jsem jel tuhle genetiku co si pamatuji jednou, ale s vylepšením asi 7 dní jsem je nechal na 24/24 kytky tak zesílily hlavně stonky, nešli do výšky nýbrž do šířky a potom jsem nemohl vůbec uříznout.Po sklizni jsem se dostal trochu jinam:-) Ale pamatuji si na tohle kole velice dobře, jako by to bylo včera.
sirup
mas to pekny, jen kdyz se pokousis o detailni fotky palic, dej to cim fotis dal ;) pak to mozna i bude ostry (a ne ta stena za tim) :)
LonGermaX
Jup foceno htc mobilem sit nejvetsi. Uz nevyfotim nic je to 3 roky stary kamo. Ja sem fotil fotak + mibilem a fotakem vychburcite zaostril..
sirup
jo no vidis, jsem si neuvedomil, ze to je stary :) - peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma