Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Veneno 20W - Klikni zde pro originální téma
TřiPaštiky
Zdravíme všechny growery. Před několika měsíci jsme se rozhodli zkusit mikropěst pod úsporkou. Co mě překvapilo byla vegetace pod úsporkou, kde stáčilo když žárovka byla 1,5 cm nad rostlinkou a kytky se netahají vůbec do výšky, ale spíš do šírky. Vždy stačilo tak jednou za 2-3 dny o cm zvednout.

Box má rozměry 30x30x80 cm a svítí v něm dvě úsporky kolem 20W (myslím 9 a 11 W). Uvnitř vzduch rozhání PC větráček o průměru 12 cm. Odtah jsme měli pasivní, ale na příště tam taky nějáký uděláme.

Co se týče odrůdy, tak jsme měli Veneno od Eva seeds z cannafestu a pak jednoho noname, ze kterého se vyklubal samec. Rostliny byly okolo 30 dnů na růstu a 77 dní na květu. Udávaná doba kvetení Venena je 65 dní, ale moc rychle to pod tou úsporkou nezrálo. Jinak kyti byla zastřižená a pak jsme jí jednou lámali a nakonec i ohnuli, abychom využili prostor co nejlépe.

Jinak kytky rostly v litrových květináčích a během vegetace dostali párkrát kořenáč a během kvetení dostávaly Plagron terra bloom s green sensationem. Sice to není celá sada, ale snad to nějáký smysl mělo. Dalo by se říct, že jsme tam dávali co dům dal, bez velkých investic. Hlína pak byla nějáká obyčejná, ze zahradnictví.

Jinak stínítko jsme neměli, ale někde jsem četl, že se dá provizorní vyrobit z plechovky rozříznutý na půl . Tak by mě zajímalo jestli to je lepší než nic nebo ne?
TřiPaštiky
.
TřiPaštiky
Přibližně 30. den
TřiPaštiky
Sklizeno
mugo
myslim že dobrý na tu vatáž
Bysvk
kolko z toho :)
sailinder
zdarec,tak to by zaujimalo aj mna kolko ti to hodilo g. jel sem neco podobne,a mne to hodilo spod 23w krasnych 12g. coz by sem hodnotil na luxusny vykon,to tvoje veneno by sem tipel tak na 9g.
TřiPaštiky
Ahoj ... nemáme váhu, takže váha je jen orientační, ale myslim, že to bylo tak 9-10g ... jinak vůně byla silně citrónová a palice tvrdý jak kámen


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma