Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zastrihovani v neobvyklou dobu a miste. - Klikni zde pro originální téma
Svahadji
My jsme s kamošem naposled dostali řízky už s tyčinkama a rostlo to v poho - rovnou i kvetlo, včera sme to sklízeli - měli asi 30 cm a od zdola to byly palice skoro kompaktní. Jinak když to fikneš v polovině, tak pokud tam zůstanou nějaký větve, tak není důvod, proč by to dál nerostlo a nevětvilo...
rajce
1) Bude se to vetvit. Bud se ti vytvori dva novy vyhony od nejvyssich listu, anebo, jestli uz tam sou, nebo po zastrizeni budou vejs (bliz ke svetlu) jiny vyhony ze spodnich pater, tak prave ty se stanou hlavnima. Plati pravidlo, ze vzrostnej vrchol, kterej je na rostline nejvejs, je automaticky povazovan jako hlavni (dostane nejvic energie). Da se to redukovat tim, ze treba kyti zvohybas a nechas nekolik spicek v priblizne stejny vejsce a tem pak kyti bude davat priblizne stejne mnozstvi sil.

2)Samozrejme muzes. Kyti by mela bez problemu zakorenit (stimulator apod.) a pri svetle 18/6 by mela zase normalne zacit rust. Samozrejmosti je nejprve zalevani vodou a po zakoreneni zacit prihnojovat hnojivem na rust!
V praxi se ovsem dost casto stava, ze kyti neprestane uplne kvyst a par pestiku se na ni uchova, nebo se jich i pri rustovy fazi vytvori. Kyti to ale nijak neva. Jo a obcas se stane, ze vyroste ne uplne krasna kyti (tvar listu nmusi bejt idealni apod.), ale na vysledny kvalite nebo mnozstvi to temer zadny nasledky nezanecha.

Urcite sem nepopsal vsechno ... vychazim z vlastni zkusenosti a z toho, na co si zrovna vzpomenu;) Hodne stesti
Ant
Co dodat rajče :) řekl bych naprosto přesně .........
EEDDII
Hele mi jsme meli kytky za oknem dozraly potom jsem jim odstrihnul a nechal jenom palicku kterou jsme jeste zastrihnul dal do skrine 18/6 a a primo z palicek ti vyjedou novy vetvycky listy jsou trochu divne ale az to vyroste tak to spatny nebude.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma