Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Sugar peak - earth juice - Klikni zde pro originální téma
Zdarec, chtel bych se optat jestli nekdo nema zkusenosti se Sugar peak, earth juice hnojkama. Ma jit udajne o bio

http://www.growmarket.cz/produkt/sugar-peak-smart-set

bohuzel mam problem ve vegetativni fazi s davkovanim, a to uz druhy kolo takze se radsi optam v cem delam chybu. Mam takovej problem ze po zaliti mi kytky zacnou od novejch listu zloutnout, a postupuje to az dolu, sem tam se objevi takzvanej albin, uplne bilej list.

takze muj dotaz je
1. je to prehnojeny? (jak se projevuje prehnojeni bio hnojkama, kytky se pry tak rychle nespali)
2. malo hnojiv? Ale to by zas zloutlo odspodu ne?
3. zkazeny hnojiva?

davkoval sem podle tabulky, max koncentrace je 3ml. Do kokosu polovicni, takze sem dal 1,5ml/l na tejden stary rezy. Bohuzel nemam ec metr tak nevim jak na tom sem, ale muze bejt chyba tady?

treti den prolejvam kvetinace vodou a zda se ze to aspon trochu pomohlo

no snad se najde nekdo kdo ma s timhle hnojivem zkusenost, a poradi. Popripade kdyby byl nekdo tak hodnej a trosku mi poguglil, vim ze bych to zvladnul i sam, ale problem je ze moje anglictina je fakt spatna a pres translate se to neda(odmenim se aspon K+). Dekuju :)
snippers
chce to fotku
jo to verim, bohuzel nemam moznost ale beru to jako vyreseny, chyba byla v davkovani, po proliti sou kytky ok. Hold sou asi silny.

TAKZE BACHA NA DAVKOVANI! 1,5Ml do kokosu je dost
Znova ten samej problem, to tu vazne neni nikdo kdo to hnojivo pouziva?
nevim proc mi ty fonty a obaly pripominaj AH , ale kup si kvalitni hnojky a nebudes resit tyhle capiny omg ,za 1450 mas minimalne CANNA coco A+B+PK+ENZIM po litru a jeste ti zbyde na ryzouse maliho a hnojis cilenou PREMIUM QUALITY...a ne nejaky pochybny universalni maliny made in EU.
Connoisseur
čau Lori,
v odkazu máš tabulku http://www.hydro-organics.com/pubfi...art_12-2012.png , nevím, jestli je to ta co používáš ty, ale...
,,Do kokosu poloviční'' --- blbost, kokos se hnojí, jestli se nemýlím, ze všech substrátů nejvíc, čili drž se max. dávky. Chtělo by to ECmetr a máš jistotu.
Nikde nevidím, že bys měřil Ph, takže jestli neměříš, začni. Ph 5,8
Neprolévej kokos čistou vodou... je to jako bych ti udělal klystýr, sice budeš mít čistý střeva, ale budeš mít hlad jak vlčák... bavíme se o růstové fázi, v květu samozřejmě jednou za cca 14 dní komplet proplach upravenou vodou s Ph 5,8
,,treti den prolejvam kvetinace vodou a zda se ze to aspon trochu pomohlo''... tvl, mít tvoje kytí ruce, tak ti pěkně nafackujou, musíš jim dát nažrat a Ph 5,8.
Přeju hodně štěstí, ale víc by pomohl Ph metr.
V ph problem neni, drzim to 5,5-6... S tim davkovanim diky za tip bohuzel tahle tabulka je pro jinou sadu hnojiv. Zbytek mi pomohl ujasnit si par veci. Jeste pockam jestli se neozve nekdo kdo ty hnojiva jede a uvidime.

jinak to prolivani nazacatku, byly zluty, po prolejvani zazelenaly, to je problem s timhle hnojivem, nevim kdy to je prehnojeny a kdy to ma nedostatek zivin.

Nakonci kola sem pridam vlastni tabulku davkovani








Edit: tak vysledek je takovej ze ve vysledku vahove, kourem(chuti i efektem) i vzhledem byly lepsi kytky na b cuzz hnojkach, tohle za ty prachy ne-e... Docela sem koukal ze chut na bio hnojkach byla stejna jak u kola s bcuz+ripen, hlavni je proplach.

davkoval sem podle http://www.hydrodiscount.com/catalo.../sugar-peak.jpg s tim ze sem zacal na 1-1,5ml na maly prcky a bylo to ok, ani moc ani malo ale davkovani je s timhle fakt problem hlavne i to, jak moc ovlivnujou ph. Nakonci kola sem v par siskach nasel i seminka, ne moc ale ani ne malo takze kytky byly necim vystresovany

ted jestli se mi dostane fotak do ruky tak se mozna dokopu k tomu, ze bych neco nafotil. Ale stejnak to nema cenu, ty hnojky uz tu k dostani nejsou


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma