Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
POZOR na Kofolu,coca-colu, atd. !!! - Klikni zde pro originální téma
Hajavan
jsme takhle jdnou hulili pili vinecko a parili na hudbu. pak jsme sli na chvili ven se nadechnout cerstvyho vzduchu, jsme tam stali kecali a kamos uz trosku nakalenej a poradne zkourenej si vzal od nekoho flasku s Coca-kofolou(fakt nevim co to bylo), se napil a pak sebou rizl na zem na tu lavicku!!! proste na chvili OMDLEL. pak tam jenom lezel a rozdejchaval to. moc dobre mu asi nebylo.

bych rekl ze to bylo tema bublinkama v tom piti!!!! tak pozor na to!

stalo se uz nekomu neco podobnyho ? znam takovyhle stavy po tom kdyz vam nekdo posle fakt dlouhyho sota, ale z limonady !!

nakonec to vse dobre dopadlo :) rano si nic nepamatoval :)
a mame dalsi histroku na vypraveni :)
Jacker
Jojo.. nekdo psal uz neco podobnyho v nejbrutalnejsich zazitcich.. taky to svadel na bublinky..

a rikal, ze se mu to stalo po sprajtu.. ten miva bublinek prave docela dost..


zaslouzilo by si to ale naky logicky vysvetleni..
kralíček
je to nejspíše kvůli kofeinu, ktere tyto nápoje obsahují
Jacker
to me taky napadlo jako prvni.. ale kdyz on tady Hajavan pise.. ze kamarad se napil a lehnul.. ten clovek s tech brutalnich zazitku to popisoval podobne.. ze mezi napitim se a omdlenim nebyla moc dlouha pauza..

to znamena, ze jesi je to takhle, tak by ten kofein snad este nemel bejt rozpustenej v krvi..
Mr.Proper
Marihuana dost brutalne snizuje tlak, coz muze vest az k mdlobam. Sam jsem omdleni (po huleni) zazil a kamarad sebou po konopi rizl tak nestastne (bacil se hlavou o patnik), ze byl jedenact dnu v bezvedomi.
Ja nevim, ale s bublinkama bych to nespojoval, ale nejsem zadnej Dr., jsem jen Mr. :)
cosmos
taky bych to nespojoval s bublinkama ani s kofeinem
hasan
já si myslím, že je to náhoda. nikdy jsem o něčem podbném neslyšel. (to ale neznamemá, že to není pravda, že?). plyn v břiše není plyn v plicích. kofeinu je v kole množství zanedbatelné!
acidrop
no mozna se nadex tex plynu z lahve..ne zbricha..a pri dobry skourenosti to s nim baclo

ale i taxe mi to nezda..
Jacker
no.. bych rek, ze acid drop na to prisel..
Rude
Coca-cola škodí zdraví,pijme píívo budem zdrávi!!!!
Hicks
Mě ani coca - cola (ta dnešní :D ) nechutná.
Kdyby ji tak dělali podle originálního receptu (vyluhovaný listy koky), jooooo, to bych si hned dal :D.
KARone
no ja som omdlel len raz a aj kamos ale to sme robili tlaky ... ale to s kolou moze byt tazky flip
Blondacek
Jo to je problem..ja myslim ze to je tim ze pri piti se zadrzuje dech a kdyz je to po nakem brutalnim brku tak to nekdy nekdo neustoji... tak to si myslim a je to asi to nejvic nejpravdepodobnejsi vysvetleni.. nebo ne ?
marcon
Je to urcite kvuli nedostatku kysliku. Kofein s tim nemuze mit nic spolecnyho, ten by mel spis opacnej ucinek. Pomaha totiz kompenzovat to snizeni tlaku po huleni. Myslim ze THC+kofein je dobra kombinace.
Los_Meskalinos
je to z nízkýho tlaku (třeby před bouřkou když je dusno) mě se to stalo taky. dal jsem si prda dlouho jsem ho držel v sobě a jak jsem ho pomalu vydechl tak sem sebou praštil vo zem 2x zasebou
jo jo jednou sme s kamosama zahulili potom sme sli do hospody vsichni si dali pivo jenom ja coca-colu.Po jedný flasce sem mel dost brutalni stav
Hajavan
ted mne napadlo ze by to mohlo bejt takovy to zaduseni, jako kdys se napijete bulinkovi limonady. proste vam to vybubla v krku(pro mne takovej neprijemnej pocit.)
na kofejn by jsem to nesvadel ten je v pohode :)
s kamosema pijem kofolu docela hodne, je tocena a ne moc bublinkata takze vpohode. ale ted si radeji dam pivko :)
cau
johnykrnda
No mě se to stalo po víně, takže si myslím, že to buď nezáleží na druhu pitiva nebo to na pití nezáleží vůbec. Dyť na druhé straně pití je po hulení asi nejlepší pomocník, když má člověk v držce jako na poušti.
Hajavan
johnykrnda>to bude ono proste byl moc zhulenej, tak to s nim seklo,
a nebo si ulitl na chuti tej limci tak ze zapomnel ovladat telo :)
Mazz
Lidi vy to tu řešíte jak nějakej globální problém lidstva...;)
Hajavan
pro hulice je kazdej problem globalni..

KONEC @
Omdlení po napití by taky mohlo bejt prostě tim jak je clověk nahulenej a jak je ten nízkej tlak a jak von tak zakloní hlavu a pak ji dá zaz kolmo tak se mu prostě lehce vodkrví mozeček a už leží.Ale u kofoly by to mohlo bejt tou chutí, protože 'Když ji miluješ neni co řešit.
Los_Meskalinos
jojo
Blondacek
Ja myslim ze to je asi kombinaci odkrveni/zadrzeni dechu. Protoze zkuste po nakem drsnem brku chvili nedychat,budete v hajzlu :)
mile deti,

dobre ste ma pobavili svojimi nazormi na tuto zahadu.
a teraz prichadza rozlustenie celej hadanky: kola, sprite, ... su presytene oxidom uhlicitym CO2, co je nehorlavy plyn bez farby a zapachu a ma okrem ineho aj jednu zaujimavu vlastnost - ked sa ho nadychnete tak upadnete do bezvedomia.

je to ten isty plyn kvoli ktoremu v sachtach, jaskyniach...je dobre mat pri sebe zapalenu sviecku - ked sviecka zhasne, je to znak ze v sachte je zvysena koncentracia oxidu uhliciteho ktory je nehorlavy a preto dusi ohen sviecky (takisto napln snehoveho hasiacieho pristroja nie je nic ine ako natlakovany oxid uhlicity) - a je aj tazsi ako vzduch, takze klesa vzdy dolu a drzi sa aj v otvorenej flasi coly - neunikne lebo je tazsi ako vzduch.

takze co sa stalo s kamaratom - prilozil si k ustam flasu naplnenu oxidom uhlicitym a kolou a skor ako sa napil sa este nadychol a pritom hlboko vdychol plynny obsah flase - oxid uhlicity. znizeny tlak krvi a nedostatok kyslika vas spolahlivo uvedu na kratku chvilu do stavu bezvedomia. nebezpecenstvo je ked by ste zasli do nejakej jaskyne alebo sachty kde je vyssie mnozstvo CO2 a odpadli tam - pri zemi je jeho koncentracia najvyssia, a ak by vas vcas odtial nevytiahli, tak spolahlivo umriete na zadusenie.

a to je koniec zahady, mile deti, menej hulte a viac studujte, inac sa raz udusite flasou kokakoly, ha-ha-ha ;)
Blondacek
Tomu neverim,v kole je jen par gramcu CO2 a navic neni rozptylen ve flasce ale je nasycen v kapaline a lide s nizkym tlakem colu pit muzou a hromadne neodpadavaji. Takze si stale myslim ze to je zadrzeni dechu+odkrveni pri zaklonu hlavy.
par gramov co2 to je vskutku peknych par litrov plynu.

takze mas colu v ktorej je rozpusteny CO2 a ked je flasa (trebars 2 litrovka) zavrena tak je pod tlakom a vo fyzikalnej rovnovahe.

povedzme ze v tej 2 litrovej flasi ti ostalo 1.5 litra koly. dali ste si brcko, ste smedni, tak otvorite flasu a 1 liter vypijete pricom tak ze flasu stlacate (vratna flasa sa stlacit neda, len nevratna z ktorej sa vyrabaju bonga...), takze sa zmensi jej vnutorny objem a takto stlacenu flasu zatvorite vrchnakom. ostalo ti teda pol litra koly v zatvorenej postlacanej flasi. idete si zahulit, cim si znizite krvny tlak a tiez privodite mensi nedostatok kyslika kvoli zadrziavaniu dychu.

hulite, hulite a ani si nevsimnete ako sa ta zdeformovana flasa s pol litrom koly znova oddeformovala a ma znova svoj normalny tvar - pretoze z koly sa do prazdneho priestoru vo flasi uvolnil v kole rozpusteny CO2, cim je vonku teplejsie, tym viac sa ho uvolni z koly do flase, vznika pretlak - ked otvoris flasu, pocujes sykot lebo pretlakovany CO2 sa derie do okolia kde je nizsi tlak. sykot prestane ked tlak vo flasi je rovny tlaku okolitej atmosfery.

ides sa teraz napit, prave si vypustil oblacik dymu dobreho skera, este spocitavas hviezdicky co sa ti od neho mihaju pred ocami a prikladas si k ustam flasu s 0.5 litrom koly a 1.5litrom plynneho CO2. na dne flase je kola, nad nou plynny CO2. hrdlo flase mas uz prilozene k ustam, ale pluca sa potrebuju nadychnut a tak nechtiac zacnes vdychovat CO2 z flase. za idealnych okolnosti sa ti behom par sekund zamota hlava, stratis orientaciu, vzapeti sa ti rozmaze a zmizne video a este o nejaku sekundu si uz natiahnuty na zemi, a snazis sa prist na to co sa stalo a ako si sa ocitol na zemi. prave si prezil malicke pridusenie CO2, ktory sice nie je jedovaty, ale je nedychatelny.

samozrejme aby sa to stalo, musi sa stat viac nahod naraz, preto pri piti koly z flase bezne neodpadavas, lebo nie vzdy sa stane toto vsetko:
-vo flasi musi byt uz len malo napoja ale dost na to aby CO2 z neho zaplnil a natlakoval flasu
-musi tam byt dostatok CO2 - ako som pisal hore, do zdeformovanej flase sa ho uvolni plno a flasi sa vrati tvar pricom je teraz plna skoro cisteho CO2
-musis zacat pit kratko po tom co si znova otvoril flasu
-skor ako zacnes pit sa musis nadychnut, aj to ne hocijak ani nie nosom, ale ustami a tak (nesikovne) ze vdychnes dostatok CO2 z flase
-ked si navyse zadrziaval predtym dych a drzal v plucach dym a kratko na to postupoval tak ako som prave popisal, mas to dost iste ze to s tebou sekne na zem, s cistou hlavou by si to ustal a stihol sa niecoho zachytit, lenze po skanku mas problem z orientaciou tak ci tak a ked este navyse vdychnes ten CO2, tak sa uz zachytit nestihnes nicoho a v lepsom pripade sa len ako-tak kontrolovane zlozis na zem a v horsom pripade sebou o zem seknes. takze asi tak.

p.s. ako sa mi podari vlozit do textu tie vselijake smajliky a ine potvory, ja viem len tohoto ;) a mozno tychto :) :/ :o ale chcem aj ostatnych...tak mi to niekto vysvetlite, ked ja vam tu uz hovorim vychovno-vzdelavacie rozpravky ;)
Blondacek
Ptal sem se babky ktera je doktorka a rikala ze takove mnozstvi CO2 v tak malem case,objemu a koncentraci nemuze mit takove ucinky.
Blondacek
Nebo vis co nebudem se dohadovat,o vikendu to zkusim a pak dam vedet a tim snad vyresim jestli to muze byt timto nebo ne, oK ? ;) ikdyz verim babce,.....zatim
gunman
Blonďáček, nerozbi si šišku :D

4got10, myslím že musíš byť registrovaný, aby si mohol používať podrobné odpovedanie, tam je aj help na smajlíky...
Galen Aldaron
... no, nic proti myslence s CO2 ci podtlaky a pod..., jen se tu este nezminilo, ze by to taky mohlo byt z velmi vysokeho obsahhu cukru v kole! Pokud clovek neni na takove cukrove soky zvykly, tak to v tele udela celou radu zmen a to se cloveku pekne zvysi high jen trebas po par kouscich cokolady, natozpak po takovem chemickem napoji, jako kola je!!

...a samozrejme nic proti synergickemu ucinku vsech zde zminovanych faktoru.... :death: :)
oton
lidi co to tu řešíte za kraviny :-)) rozhodně nikdo neomdlí z toho že se napije coly nebo čehokoliv s bublinkama, to je fakt kravina, jestli někdo omdlel tak určitě z jiných příčin než z coly, třeba z toho že už tak má nízkej tlak a když se zhulí jako káně, tak vodlí protože ten jeho tlak je pod bodem mrazu :-)
freshman
No spis se mi zdá, že za to může ten záklon hlavy, když to do sebe naklopíte.....treba dojde ke stlaceni urcitejch nervu, nebo cév , který vedou k mozku....je to duchařina,a le nemyslim že to je ten CO2
vriter@cz
no po coca-cole jsem hodne brutalni stavy. Taky vzpominam a ne jdenou.
divnaregistrace
to nebude kofolou ani kofeinem ani žádným pitím:-)))
Rude
proste bumbejte vsici nas naarodni naapoj - PIVO, a nevomdlite ( hned teda , hehe)
divnaregistrace
chlast chlast chlast na duši je mast pij bír posílíš mír:-)) a hul hul hul ať je jako kůl:-)
-------elvis stejně žije----------
filemon
Já bych řek, že se to může stát ať pijete cokoliv. Nejspíš to souvisí s prudkým záklonem hlavy a zadržením dechu při pití.
Blackflys
Myslím, že to bublinkama není....Možná to může být tím, že daná osoba požila ještě jinou drogu ( třeba v minulosti ) a kofein způsobí, že Vás to nakopne, jako by jste něco užili..no a když si k tomu ještě zahulíte, tak to je pro organismus asi docela pěkný nářez, takže pak se může stát, že někdo zkolabuje...už třeba jen kvůli tomu, že má nižší tlak. Čemu se ale opravdu vyvarujte při poživání drog - rybízový džus. U lidí, kteří užívají i tvrdší drogy, může být pár skleniček rybízového džusu i smrtelných. To není z mé hlavy, dočetla jsem se v Xmagu. Mě osobně ještě žádná mdloba nezastihla, ale taky nejsem žádný andělíček a už jsem lecos vyzkoušela, a sama můžu říct, ( ikdyž už neexperimentuju s chemií...protože hulení je nejlepší ), že se mi často stávalo - při požití coly, nebo kávy-....jako bych na něčem frčela a navíc jsem měla rozšířené zorničky... Takže kdybych si při hulení dávala kafe nebo colu, tak bych si navodila dva stavy a to už by zřejmě můj organismus nezvládl taky...
SJ | Ivanhoe
http://grower.cz/forum/showthre...6&pagenumber=37
Normalne si po speku davam kofolu, a nikdy to se mnou nic nedelalo, po tom Spritu mi sice vypadl zrak, ale to nebylo poprve, takze bych "vinu" ;) hledal nekde jinde...
Zogar_Saag
Jo, tak u mě je to s Coca - Colou v pohodě a kouření v kombinaci s kafíčkem mi docela fajně vyhovuje. Horší je to s vínkem. Ta krabice vypadala zvláštně, říkal jsem si, že jednou vyzkouším něco jiného než červenou poezii. Zatmělo se mi, omdlel jsem a zrovna z dřevěnýho schodu. Kamarádi když viděli můj odřený nos a čelo mysleli, že jsem od někoho dostal po frňáku... Z čehož si pamatuji : Už budu pít jenom ty vínka, která už znám :§
P.S. Mám takový dojem, že by měli Elvise prohlásit za svatého...
divnaregistrace
hmmm šlehlo to se mnou několikrát - stavy který bych nepřál nikomu, ale rozhodně to nedávám za vinu kofole bo kokajnkole bo něčemu bublinkovitýmu... prostě jednou si tělo řekne dost a pak máš po ftákách komaty a blití prostě přišlo tak sem toho na pár let nechal hm....pár let je to zpět, ale stává se mi, že mi hulení moc nesedne, a komaty jsou celkem normální (ne pro mně páč to nemám rád, čili hulim míň, ale kámošovi se naposledy udělalo takhle blbě taky) Jediný jak na tohle vyzrát je nehulit tak moc a tak často......

--------ELVIS stejně žije------------
PPS: 2 Zogar_SaaG: richtig! elvis je bůh:-)
Blondacek
Prinasim rad do vaseho chaozzu vazeni pratele ;)
Ne sorry za takovy zly uvod.
Takze,jak sem slibil,o vikendu sem poctive testoval MNOZSTVI ruznych piti od Twinnings Breakfest tea pres Colu az po pivo a nezistil sem ze by to semnou nejak sekalo.
Za to kdyz sme s kamosem dali brcko jen ve dvou tak me to skoro polozilo TAKZE to je jenom tim hulenim a poklesem tlaku. Nekdy prece huleni najizdi az pozdeji takze to treba's tak vyjde ze des zrovna pit...
Takze to je vysledek tohoto pruzkumu. Bylo pri nem zpotrebovano 5 speku,nake sklenenky,sada piv,kol,trochu caje a nebyly pri nem zraneny zadne zvirata.
Krome 4 zabitych mravencu,ale s tim se neda nic delat. !
vriter@cz
kazdy clovek je jiny a na kazdeho to muze pusobit jinak
rodeo
já sem upadl do kómatu 3x v životě a pokaždý v tom bylo hulení, bude to nejspíš tlakem.
Někde sem čet že ale marihuana krevní tlak zvyšuje, někde zase že snižuje (podle toho jestli člověk sedí nebo stojí) no nevim
bublinkama to rozhodně ale neni
Hellboy
Mno - tak mne a dle meho patrani, rozhodne i dalsi hromade lidi se neco podobneho take stalo - a temer vzdy po speckovi .... Co to je ? Proc to tak je a cim to je ? Za prve me prekvapuje, kolika lidem se to uz stalo..... a kolik jich tady teprve o svich zazitcich pise na Groweru ? Fukt cumim...¨

Sel sem tedy za khamosem Neurochirurgem, ten mne udelal CT, poslal za Neurologem a fse sem probral, jak s nim, tak s psychologem a sdelil mu me vlastni nazory ... to cele asi pred rokem - to uz sem za sebou mel tri slehy o zem , spojene i se sval. trasem - pri nemz ste vice mene pri vedomi, ale neovladate sve telo...
Pri silnejsim selhani a vypnuti mozku ... sebou proste jen svihnete - vetsinou pak pride i silnejsi tres - (ne u vsech jedincu - zalezi asi i na duvodu zachvatu ). O nem ovsem nemate tuseni, paac ste mimo a kdyz se probudite, cejtite se lehce zmatene, ale jinak celkem oukej a v prvni chvili absolutne nevnimate pripadna zraneni ( dyz ste hodne zhuleni, budete nasracky i ted ... a ne celkem oukej samozrejmne)
Hellboy
Ale abych to vzal poporade... moje postrehy jsem sice zbiral nekolik let, jsou ovsem zalozene predevsim na porovnani techto stavu a jejich okolnosti pouze u vice nez dvaceti jedincu... Doktori o tom nic nevi a vystreni na me, neprokazali zadne anomalie... a k tomu me domnenky samozrejmne nejsou prilis odborne, studoval jsem jine VS obory a toto je pouze me hobby, no a snad bych to i raad jeste studoval...naivni praanii:mutant: ...

Ale zpet k tem drzkaam...
1. Berme jako fukt, ze na svedomi to ma predevsim spek ... no a take vlastnost canabinoidu menit krevni tlak. To jest nahoru i dolu ! vetsina nejdulezitejsich vyzkumu (predevsim v Izraeli) takajicich se pusobeni Can. na mozkove funkce a biochemii mozku ma za ukol vyvinout medikamenty, pomoci kterych by se tyto urcite vlastnosti ruznych Can. daly suplovat - ovsem jen urcita schopnost, napr pomoci jedne, presne aplik. chemic. nahrazky nejakeho can. ...(to zde ted nebudeme probirat - doporucuji napr. clanek Pusobeni can. na obratlovce ktery visel v casopise Vesmir a nebo primo vyzkum ceskych vedcu na toto tema - tusim, ze biochem. a neurol. na Olomocke ci Opavske Uni.)
Jaky Canabin., ci spise jaka kombinace ma na svedomi tyto stavy rozhodne netusim...
Hellboy
V kazdem pripade nejdrive pride zhuleni .... to ovsem samo jeste nestaci...
1. Zalezi na tom v jakem ste stavu pred speckem a jaky je ten den okolni tlak. Nevyspani, napeti, hlad, slabost, nemoc ci pooperacni stav, nervozita, stres,nizky tlak, bolesti hlavy, nevolnost ale i euforie a tedy zahlceni mozk. receptoru napr. dopaminem ci adrosem - coz je napr. typicky priiznak prichaazejiiciiho epileptického záchvatu !!! Je prvnim predpokladem.
Proste takovy stav, kdy se dopoledne napr. ozerete po jednom pivu a nebo naopak dyz uz ste vecer nasracky.... Muze to byt poo mnoha speciich, ale vetsinou to je predevsim po prvnim "necekane" silnym, po vyjimecne silnem a nebo po nekolika najednou...
Takovy ten stav, ktery nekdy cejtite hned po speckovi a rikate si, ze jste uz zhuleni hned - stav, kdy se vam mota hlava po tabaku a jinych latkach v jointu, stav kdy do sebe tahate specka ostosest, nedychate a klepou se vam z toho skoro kolena a toci hlava... proste stav jako dyz se porve v zivote priozerete po panacich a toci se vam siska ostosest ... tak to zaciinaaa ...
Pak muuze prijiit nevolnost, nestability, toceni hlavy a prdevsim pocit, ze se vam spatne dyychaa, tento pocit spojeni se stihama a pocitem, ze musite na cerstvi vzduch je uz dulezitym varovanim ...
A cerstvy vzduch, lehnout si ci sednout, zavrit oci a pomalu a zhluboka dychat vam rozhodne vzdfy pomuze, ale vetsina lidi sebou prave slehne driv, nez si to uvedomi a sedne si , nabo naopak, kdyz vyskoci a bezi ven - a to je ten hlavni kaamen uurazu....
Hellboy
Zmena tlaku prudkym stoupnutim, nebo pouze stani ...... to je dalsi nezbytny bod a jista cesta k tlame, protoze nizky tlak a prudky zvednuti ve spojeni s nizkym tlakem ma na svedomi ty ranni mdloby a nevolnosti, kteri mnozi z vas urcite znaji .... Mozek je tak nedostatecne okyslicovan !!! a pri prudkem vstani se jeste vice odkrvi, no a ve spojeni s ruznymi telesnymi oslabenimi a stavy zahlcennosti a zprasenosti mozku at uz cizorodymi chemk. (napr. jakekoliv drogy) nebo vlastnimi (napr. telu vlastni endorf. a pod latky), ktere jsem menoval na zacatku se proste resetuje....

Veskera latkova vymena v celem tele a samozrejmne i v mozku (ten spotrebuje v porovnani velikost-spotreba nejvice kysliku z celeho tela)je zavisla na transportu latek a ten na kysliku ... tagze dyz mame zaprasene receptory, mozkem nam tece hromada dopaminu, Canabinoidu, alkaace a jinich endorfinu a chemek, sme oslabeni a unaveni... tak se nam to proste vsecko vypne ....

Jenze ... todle se muze stat i pri prekysliceni mozku .... samozrejmne k tomu napomaha stejne zapraseni mozku a zde nyopak vysopky tep a tlak - napr. dyz jsem vystiihovanii a zcazenii do sracek a srdce naam busii o sto sest- me se to stalo, dyz sem zhuleny rozfoukaval gril...

rozhodne je to pri nedostatku kysliku - jako dyz jsem minutu dychal pouze skrze cisteho blunta a pak vybehl schody .... mnohem horsi - taky sem si na schodech dal pekne do drzky - kamos si o pullitr, na ktery se zkacel prerizl svaly na zadech a vystipl kus masa

A proto !!!!!! Neni az tak dulezite, jake biochem. reakce v mozku v tuto dobu probiihajii, jestli se techto vyysledku chceme ve zdravi doziit a, ze jeto otazka pouze nekolika let, musime si davat megamajzla.... !!!
Kdyz to na vas dle meho popisu pude - sednout na zem , oprit se a zhluboka a pomalu dychat .... nehrajte si na machry a nemyslete si, ze to zvladnete .... budete akorat za debila a smazku az sebou na baru prasknete vo zem ...

P.S. Dalsi priznaky jsou krome toho tezkeho pocitu na prsou i motani hlavy, zkreslene vnimani zvuku a obrzu - jakoby z daalky... a nekdy az ztrata schopnosti slyset a casem i videt - huceni v usich - intenzivni svetlo a pak nic .... to je ovsem extreem, kteryy sem zazil po vaaznee operaci ...
Tagze bacha na sebe!!!
Hellboy
Mimochodem, sice viime, co se biochemicky deje ve velkee caasti mozku po pozitii canab. - vam uz jiste zname popisky vazani se na receptory a vyplav ruzn. endorf., ale co se deje napr. v limbicke caasti mozku, ci v hypotalamu ..... vo tom viime prd, akorat to, ze je to neco moc duuleziteeho, co ma na svedomi napr sny ... a ze huleni tyto funkce pozmenuje ....
divnaregistrace
hm tak mě se to osobně stalo párkrát taky, už je to pár let, ale v pátek se to stalo mojí přítelkyni: šli sme hulit s kámošem jeho mega hustej modýleq, hmm bybyej tlak stress hlad a další píč*** dal sem práska a po minotovým záchvatu šílenýho kašle sem řek ž mu na to seru, šel sem do hospy zpátky a dopil pivko ostatní sem nechal venku byl sem totálně na kaši po jednom prdu, no za chvíli přišel kámoš že je mojí holce nějak divně když sem došel ven viděl sem jak se drží kámošky a pokouší se chodit- přiběh sem am a říká mi je mi hriozně špatně. tak sem jí chytil a najednou sem na ni koukal jak ji zapadli voči, chytil sem jí pevně ale to už zvrátila hlavu a kdybych jí nedržel zkácela by se- rychle sem jí položil na zem - ale nereagovala (normálně v těchhle situacích vím co dělat-ale to nejde o mojí holku) lehká panika nejdřív poslouchám esi dejchá, pak na ní začínám mluvit (furt leží na zemi) nic se neděje tak sem jí malinko proplesk, chytnul sem jí nos protože sem asi přestal slyšet (prostě sem neslyšel že dejchá) a chtěl sem jí dát umělý dejchání v tom se pohnula tak sem toho nechal, trochu sem do ní šťouchnul a najednou vodevřela voči..... jako mám z toho malinko noční můry ale jinak sem ok :-( (nepřeju nikomu-žádnej med)
PiosOne
phekda: já teda nevím, ale konopí alespoň podle mojich zkušeností naopak tlak zvyšuje (mám doma lékařský tlakoměr, takže jsem si dělal menší výzkum)
dj dury
tak s tou kofolou to můžu jen ajen potvrdit.
Včera jsem došel dom zkuřeny...měl sušaček,však to znate. Inu ejhle kofola...pořádně jsem přihnul..a bum..byl jsem na zemi..celkem me to dostalo...takze kofola NEVER MORE...:-)
Bamboo
Ja verim 4got10 zni mi to peqne 8)
je to kvalitne rozpracovana uvaha ktera ma svou logiku. Ahlavne jeho udaje jsou pravdive. Nejvic se mi libly hned na zacatku "plyny" z lahve :D
Kvetak
Nebo to na něj prostě přišlo, snažil se to kompenzovat pitim a šleh sebou-kámoš taky několikanásobně za sebou sebou :) šleh, no a do hodky to rozchodil (teda nažral se a šel chrápat)-von taky prostě nemůže vynechat kolečko :smoker:-já to dělam, CO2 to nebude, leda, že by se ho nadech z plných plic a nějak mu to stouplo do hlavy a kofein se taky tak rychle do krve nedostane (navíc kolik ho tam je), kdyby se napil silnýho čaje, kafe nebo maté a sek sebou až za chvilku tak bych to přisuzoval kofeinu, ale takhle néé.
Bep Kororoti
Je to tak, ze trava ti snizi tlak jako svine. Vyjdes na vzduch a kyslik ti paradoxne v prvni chvili udela jeste hur. (nevim proc, ale doktor mi to takhle nejak vysvetloval). Pak chvili stojis a kvuli nedostatecnymu tlaku se ti zacne odlivat krev z mozku, lepe receno se ti mozek spatne okyslicuje. No a kdyz se dlouze napijes, zadrzis dech a je to. Prvni pomoc je toho cloveka nechat v leze ( nezvedat do!), zvednout mu nohy (aby se krev zase nalila do hlavy), mirne mu podeprit hlavu. Zkontrolujeme samozrejme tep (muze dojit k zastave srdce) a kontrolujeme, aby nezapadl jazyk. Kdyz se probere, dbame na to, aby jeste chvili lezel v klidku na zemi. Vetsinou se cloveku po takovymhle omdleni ulevi, nekdy se jeste zeblije, no dyt to znate.
PiosOne
phekda: omlouvám se za mystifikaci. spletl jsem ti tlak a tep. zjistil jsem, že po trávě mi vzroste ne tlak ale tepová frekvence. sorry pánové
Wimpy[vp]
Mě se stalo jednou ráno že jsme vypil kakao jako každej den a šel jsem ven se psem.Dal jsem si jedno sklíčko a neudržel jsem to kakao v sobě a vyhodil jsem ho ven.Dokonale mě spravilo cigárko.Dokonce tak že jsme za chvilku zvládl ještě jedno sklíčko.
Taky jsem zjistil něco:možná to znáte..ale když je mi blbě tak si zahulím a je mi dobřě:pimp: (ale teda ne když je mi blbě po chlastačce..myslím třeba na druhej den po chlastačce,nebo bolení hlavy…navařím koláček a přejde to)
Mias
co uz???Wiwala Co2
Mias
N2O...............................
Kvetak
Ráno po chlastačce je lepší něco s CO2, ale nápadům se meze nekladou=>N20 :D
Obačas se mi stane, že když se koly napíju, tak se mi zatmí před očima. A ani nemusim bejt zkouřenej. To dělá ten plyn. Je to totiž CO2, což je rajskej plyn. No a při dobrým skouření v kombinaci s natlakovanou flaškou může bejt docela nářez. Občas se stane, že ten plyn neunikne hned po otevření, ale až po napití, což je nářez.
Kvetak
CO2 neni rajskej plyn-je to obyč. nedýchatelný plyn, rajský plyn je N2O (oxid(kysličník pro lidi staršího vydání :D) dusný)
Skreko
Takze najprv to Kvetak: Ak chces N20 - rajsky plyn, toho je hojne asi vo vsetkych druchoch instantnej - sprejovej slahacky, je tam toho tak na 2 nadychy, ale po nadychu sa len kruti hlava a smejes sa, nic viac. A dalej C02 z flasky je urcite menej, ako CO2 z obycajneho vyduchnutia. Skor by som to spajl so samotnyk kyslikom (!!!)
Skreko
To all: Myslim ze som rozlustil tuto zahadu (mozno). Sam prraktikujem holotropne dychanie - sadnes si, zohnes hlavu, poriadne (aspon 1 min rozdyxhas) rychlo sa postavis a zadrzis dych. Odpadnes vacsinou do bezvedomia na takych 5 sekund az 1 minutu.
Afsak zhuleny to ide oveeela lahsie. Raz som normalne hulil, a ked som zadrzal dych, tak som nachvilo odpadol. Presne ako v holotropno dychani. Zhuleny staci trosicku rozdychat a postavit sa a zadrzat dych - a si v bezvedomi.
Takze pitie napr. coca-coly ci sprite, ak sa pri piti postavis (nemusis, ale je vacsia pravdepodobnost odpadnutia) tak zadrzis dych - lebo si po zhulenosti smedny a dlhsie pijes - drzis dych a potom mozes omdlet. Preto ked dakto zhuleny pije colu, je to ine ako pivo - lebo pivi povecsine nepijes nax - nevypijes naraz pol litra.
Skreko
Sam zhuleny holotropne dychanie praktikujem a je to ovela lahsie dosiahnutelne ako normal, casto aj ovela lepsie.
Tak "dychaniu" a hulenu zdar !!!

PS: Holotropne dychanie je odporne odborne :-) nazyvane hyperventilacia - predafkovanie mozgu O2.

Peace
Skreko
4got10: Ked zadrzis dych na 30 sek, budes mat f pluchach tolko CO2 ako minimalne vsetko co je rozpustene v 2litrovke coly v podobe kyseliny uhlicitej.

Peace
BaBiBo
Nahodou, kdyz jsem sfouklej, tak je kokacka nebo kofola my oblibeny piti... (teda az po pivu a vodce)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma