Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
vadnutí, tmavnutí kořenů - Klikni zde pro originální téma
indoorjohn
Zdravím všechny milovníky zeleně, prosím o pomoc a radu, Kytky jsou ak-47 pod 600w v amazonu, ze startu jsem je spálil a polovinu vyhodil, další se chytly ale nic moc nerostou je to už měsíc a jsou +- 15cn vysoké. Ty co to rozdýchaly nejlépe tak teď začly vadnout (viz. foto) PH je teď 5,8 EC 0.9 teplota vody byla 23 a teď je 19 stupnů, hnojivo od AHček.
Díky za radu
Connoisseur
čau Johne,
myslím,že Ph máš vysoké, na aero bych řekl cca. 5,5... zkušení aeraři snad upřesní. Kdyžtak tady je užitečná anketa http://grower.cz/forum/poll.php?...lts&pollid=1554 .
S tím EC si to možná taky přepískl, vím, že se dává cca. třetina hnojiv oproti kokosu, což znamená, že bych musel solit 2,7EC v kokosu... což sice solím, ale jako tu nejvyšší hodnotu za celý pěst, ne při takových prťavcích.
Teplota vody... 19 je málo.
GL
Iwannagethigh
Čau, když se ti s tím stalo tolik vedlejšáků, tak si měl koupit nový řezy a udělal líp. To co si ztratil na čase, zálivkách a elektrice se podle mě nevyplatí.
PH jak psal Connoisseur držet na 5,5-5,8 a EC mít max do 1, pokud je na hvno EC vody (třeba 0,6-0,8) a když má méně, tak 0,5. Na začátek jim stačí fakt málo.
Potom je taky dobrý držet teplotu v nádrži cca kolem 22-23°C (pomocí teploměru do akvárii cca 250kč) a leju do toho 30% peroxid vodíku 5ml/10l
Vzduchovací motor na 50l do akvárií tam máš?
bobcat
Kořenová plíseň, pravděpodobně pythium. Vyčisti to peroxidem vodíku popřípadě ho přidávej do zálivky k AH.
kseroks
zdar no mas to spaleny s tim uz mooc nenadelas, to je nevratny..... bud moc vysoky EC nebo moc vysoka taplota roztoku a nebo to taky muze byt spatnou vodou (ja tam mel nejkou bakterii ci co a dycky to zplesnivelo pomohla az RO) me vzdycky pomohl pruplach cistou vodou s enzymem (atazyme, cannazyme) peroxid ti sice vybeli koreny ale ty uhnily uz neopravi...............
Antihero
Pane vyhod to a kup novy rezy..v amazonu dva tydny rustu max..a jestli ti muzu poradit,nedavej tam ten hydroton a hod rezy jenom v rw rovnou do kosicku a zvrchu dej kolecko vystrizeny z karimatky..good luck


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma