Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Cinderella99 150W-400W,hlína - Klikni zde pro originální téma
Mahnee
Hezký den přeji.

Tohle je muj další počin tentokrát mám v osazenstvu 12 holek Cinderella99 z řízků.

Box pořád stejný 120š120h160v
Folie ČB.
Světlo 150Wna růst a 400W je připravený na květ..
Stínidlo.Waveflector XL
Zvlchčovač vzduchu:Sencor SHF900
větrání 2xPC větráček na přítah,1xVentilátor 100VKO - 105m3/h jako odrah.
A 2rychlostní klipsnák na ofuk
Hlína plagron Light mix
Hnojiva:Grow a Bloom od Plagronu a BloomBastic on atami potom na květ. Enzymes+,A ještě jsem sehnal od Bio Nova nejaký hnojivo na postřik ale nevím jestli budu používat.

Tak snad se bude dařit a pozdějš foto holek už ve skříňce..
Mahnee
Tak tady pridavam fotky kdyz uz maj holky hotovo a spi na 6 hodin.. Potom zkusim udelat nejaky fotoaz holky budou mit svetlo..
Mahnee
Zdavim kolegove

Tak pridavam foto holek po 10 dnech od posledni nadilky.
Holky jsou cca 15den na rustu.

Vysoky jsou zatim tak kolem 30cm az na 2 jedince tem se nejak moc nechce ale rostou tak je tam necham:-D

Teplotu drzim ve dne 26,8-27,6 ani min ani vic a v noci 18-19 taky ani min ani vic tedkon jsem docela vychytal teplotu predtim jsem stim mel trosku problemy..
Hnojim 4mlAlga grow a zitra uz pridam trosku Bloomu protoze na 35-40 cm bych chtel prepnout coz myslim ze bude tak za 3-4dny mozna driv.Zacina se to docela pekne zaplnovat tak se nato pekne kouka:-D
Kdyby nekdo koukal muze podat radu ci nejakou kritiku.
Zatim jen jedna fotka za svetla pozdejs pridam za tmy..
Čau.
S tim bloom bych počkal, jestli jedeš plagron tak po přepnutí ještě dva tejdny klidně posečkej s tim květovým hnojivem.
grizly
jo jak píše kolega mirex...květovou složku jim dej až se objeví první známky květů...většinou 10-14dní po přepnutí na květ.
Mahnee
O.k dekuji za radu;-)Byla by moznost ze bych tim mohl neco podelat?treba ermeni a tak? v minulim kole jsem dal o neco driv a mel jsem pak zhrmeny kytky. Jen se ptam jestli to mohlo byt treba tim.dekuji za odpoved
grizly
citace:
Původní příspěvek od Mahnee
O.k dekuji za radu;-)Byla by moznost ze bych tim mohl neco podelat?treba ermeni a tak? v minulim kole jsem dal o neco driv a mel jsem pak zhrmeny kytky. Jen se ptam jestli to mohlo byt treba tim.dekuji za odpoved



Hermit ti to kůli tomu nebude...když začneš dávat brzo květovou složku může se projevit nedostatek N(dusik).
Ale myslím že se toho bát nemusíš v hydru by to ovšem bylo o něčem jiném...
Ten light mix by ti vydržel klidně 3 týdny bez hnojení...
Mahnee
Zdravim, tak pridam mali upgrade po 5 dnech.

Holky uz mam na 38cm krome dvou co se jim moc nechce ale snad se zlepsi:-D
Dnes sem porve nastavil budik na 12/12 takze zacina snura kvetu uz se tesim:-Djeste mi dnes prisel dalsi pomocnik na muj stin(tepelny stit) tak jsem nanej zvedav,uvidim co dokaze:-Duz se to zacina docela pekne zaplnovat:-)

Tady pridam nejakou fotku kdo sleduje nebo se aspon podiva tak ad vidi;-)
Mahnee
Tak tady pridavam fotky holek po prepnuti na spanek. Chtel bych se zeptat zkusenejsich co rikate na ty spodky?Predtim jsem je moc netrhal takze stim moc zkusenosti nemam ale tady mi prijde ze jich je docela dost tak jestli by nechteli protrhat?? rostou sice docela pekne ze se skoro vyrovnavaj vrskum,ale kdyby tady byl nikdo kdo by mi chtel poradit jak hodne a kdy je treba protrhat byl bych vdecnej ;-) dekuji
Mahnee
Tak dnespridavam foto zase po 4 dnech..Holky normalne rostou pred ocima tedkon je mam 4den na kvetu a holky se za 4dny zvedli skoro o 8cm:-)jsou na 46 jsem zvedav kam jeste pujdou ale jeste bych potreboval kousek nahoru :-D

jeste to chvilku necham a pak proberu spodky a v patek poprve pridam to hnojivo na kvet..

2.fota den
2.fota noc
Mahnee
Tady jeste pridam foto trosku jsem dnes delal upgrade a dodal jsem dnes do chajdy diamantovou folii:-)Mam to zatim jen na 2 stranach ale zitra to dodelam delal jsem to za chodu a holky uz sli spat. Folie je pekna a snad bude kvalitni jen mi prijde trosku ze je to tak jako tmavsi nez kdyz jsem tam mel jen ciste tu bilou ale treba je to jen moje myslenka protoze je to novy a ne uplne na vsech stranach uvidim zitra:-)
Mahnee
Ikdyz si to sem hazu jen sam pro sebe tak jsem davam uz fotku kde je folie vsude:-)
tedkon necham rust a kvest a az bude naco koukat prihazu nejakej obrazek tedkon je to knicemu;-)
Mahnee
Ahoj lidi, tak jen pridam fotky po 5 dnech na 10 dnu kvetu;-) Holky jsou pekny a zatim zdravy snad tomu tak bude porad:-)Uz zacinaji nakvetat tak snad uz to tedkon poleti.Jsou vsechny krasne vysoky jak podle pravitka kdyby rostli :-Da mam je na 50cm. 2 Fotky za tmy a 2 za svetla..
Mahnee
Hezky vecer preji;-)
Tak pridavam ffoto po 5 dnech od posledni a musim rict ze holky jedou pekne..
Mam 14 den kvetu a uz se zacina palickovat juchu:-D
Hnojim Plagron Alga Bloom uz normal podle tabulky. Viska se drzi a uz nejspis pomalu prestanou rust na 55-60cm od matkare mi bylo receno ze 50-60 je akorad na tyhle kvetinky tak uvidime..
Mahnee
Zdravim kolegove, tak pridavam dalsi foto je to ze 17dne kvetu.
Bylo mi porazeno ze mam trosku protrhat spodky od velkych listu a malinkych zbytecnych palicek..
Tak jsem to udelal ale jak jsem zacal tak jsem se lehce sekl a doufam ze jsem to neoskubal moc:-Dkdyby jste rekli ze ne ze je to v pohode byl bych klidnejsi:-DJinak jedno foto jak to vypada z vrchu,druha jak zepredu a ktomu jsem vyfotil jednu palicku snaha z blizka ale fotim mobilem takze zadny zazrak :-Ddekuji za info a preji hezky vecer ;-)
Mahnee
Hezky vecer,tak tady jeste pridam nocni foto holek tesne po zhasnuti svetla:-)Akorad ze za svetla bylo foceno 17.den kvetu a noc je tedkon skoncenej 19.den kvetu..
Jen by me zajimalo takzvane otazka pro skusenejsi borce co jedou 400kilo.Jestli je na takovy den uroda a velikosti palicek normalni nebo je to mali co jsem tady koukal u nejakych borcu tak v dobe stejneho dnu kvetu mi prislo ze maj daloko vyvynutejsi kyticky,ale treba se mi to jen zda tim ze na moje kyti koukam kazdy den a nevidim zmenu rustu:-DUvidime u popelky pisou 50-55 dni kvetu tak toho mame jeste dost pred sebou..Omlouvam se za foto fotim mobilem sice 8mp takze docela dobry ale na fotak to nema:-Dmusim poridit
Mahnee
Tak hezky vecer narvu jsem jeste jednu vec:-D
Dnes jsem po 20dnu kvetu a tim ze matkar mi rikal ze popelku co pestoval on ze svych rezu mel krasne zralou v 50 max 55 dnu tak odedneska holky dostali uz 1ml BloomBastik na litr vody. Jen zkousim vybral jsem si 2 nejmensi kytky ktery si jsou nejvic podobny a jednu budu normalne krmit blomem taky a jednu necham bez abych vedel jestli mezi nimi bude nejaky rozdil tak jsem zvedav:-)Dnes jsem taky poprve vyzkousel zmerit na jedny kvetine vyteklou vodu a zmeril jsem 5,9 Ph a zalevam 6,3 tak snad to nebude problem ale uz v minulem kole jsem to mel tak nejak stejne jako tedkon a nic se jim nestalo tak uvidim:-)pridam foto 2 kytek co si byli nejvice podobne..
Preji hezky vecer
Mahnee
Hezky vecer tak jen na rychlo pridavam foto.
Je to foceno dnes po 25 dnu kvetu.
Pisi strucne napisu neco kdyztak pozdeji;-)
Foto den/noc
Mahnee
Zdravim,tak pridavam par fotek ktery byli foceny dnes rano pred vysvitem slunka..V 29dni kvetu.Popelka mi bylo receno od matkare ze vyspela bude na 50-55 dni takze uz jim moc nezbiva cca 20dni..
Dneska jsem udelal mali upgrade ze 400W na 600W tak uz maj holky slunko o neco vetsi:-D
Mahnee
tady jeste jeden pokus o priblizeni a porovnani palicky se zapalovacem ;-)
Mahnee
Zdravim,pridavam foto z konce 32 dne kvetu holky z leteckeho pohledu..Prijde mii ze jsou porad stejny ze uz tak 10 stejny mozna se mi to zda ze nane koukam kazdy den ale asi nic neudelam :-D maji tak 18-25 dni do konce to jeste uvidim ale snad jeste trosku nabobtnaj kdyz uz tam bude tak cca20 dni 600W nevim jedu to poprvy 3dny:-D:-Dtak nevim co se pod tim deje ale necham se prekvapit.Ale mohli by holky jeste trosku nabrat myslim si ze jsou takovy chaboucky nato ze rostli prevazne pod 400kilem:-DPestu zdar
Hopík44
Zdar,
neměj strach, oni teď začnou kynout! Vypadají dobře tak si myslím že jsou v pohodě a nic jim nebude bránit v tom aby užívaly sluníčka a nabíraly na objemu.
Ať to dobře dopadne!
Genetiku máš suprovou, uvidíš ty paldy co to udělá!

Edit: ted jsem koukal ještě na foto Recona ve 20 dni květu a můžu tě ujistit že to máš velice OK.
Jinak Recon je geneticky dost podobný, takže fakt pohoda, nehroť to!
Mahnee
Ahoj lidi tak tady jeste pridavam foto ze slunka ze vcerejska 33 den kvetu..
Holky nejdou moc videt fotim telefonem a pres slunecni bryle:-Dtakze zadny zazrak.. Ale snad neco videt pujde..



Hopik44-tak jak pises snad s holky rozjedou maj jeste nejakej den tak uvidime.chloupky uz zacinaji pkne zloutnout ale trychomi porad ciry sem tam nejakej tmave hnedej i u spodnich palicek. Ze mam dobrou genetiku mi rikalo uz hodne lidi tak snad tomu tak je :-)uvidim a uvidis kdyz se pak jeste kouknes sam jak dopadli:-)snad podle tvy vestby:-DDnes jsem jeste dal do zalivky hnojky a nakrmim je jeste v patek protoze pijou stale strasne moc a od pondeli zacnu lit jen cistou vodu aby byli vynikajici (snad)..kdyz to bude 50-55 den tak budou neco o kolo 10 +- vic dni na pruplachu snad to bude akorad..Kdyz to bude vic ani nebud vadit
Mahnee
dnes jsem jeste udelal hezci fotku tak ji sem taky pridam:-)
Mahnee
Tak tady jeste pridavam porovnani se zapalovacem;-) jestli se nepletu je to i stejny zapalovac tak muzete videt jak pekne nakynula od posledni fotky:-)jak jsem rikal predtim ze budu merit porovnani nezi jen bloomem a bloombasticek tak zatim nejaky rozdil nevidim jen mozna trosku vice cukru ale objem priblizne stejny.Az nafotim foto muzu pridat na ukazku;-)
Omlouvam se za otocene foto nahravam rovnou z mobilu:-( ale snad pujde videt pekne co ma..
buggo
ten předřadník od někud znám :P máš to pěkný chlape a´t to roste a máš kvalitní kouř :-)
Mahnee
No poznavas dobre;-)diky nemu na tebe musim snaset jen samou chvalu;-)kytky se podmin maji suprove si myslim..Jinak dekuji tesim se uz na kost:-D
buggo
joo 600w je už pěkná watáž a kytičky si to užívají budu sledovat do konce :-)
Mahnee
Tak jeste jsou krasne zeleny tak jeste se jim to libi jak pises;-) a krasne voni;-) sleduj dekuju snad to dpoadne dobre..prome od minuleho kola urcite lip to uz tedkon vidim:-D
Mahnee
Ahoj lidi,mam prozbu pro vice zkuseny growery nez jsem ja..Od matkare jsem mel objednano 12rezu popelky a celkem mi jich poslal 14-a2 jako dar..Akorad mi zustalo jen 12 a z tech 12 mam 11kyticek stejnych jen u jedny mi prijde ze je jina jak vzhledove tak zapachem proste vsim..tech 11 voni spise tak jako sladce nadherna vune presne jak nekteri co uz popelku meli psali a ta jedina chudinka voni jak cerstve namlete kafe ale taky krasne dam jsem fotky obou kytek a jestli by treba nikdo poznal rozdil tak bych byl vdecny.Matkare jsem kontaktoval ale odezva zadna proto se zkusim zeptat vas..Dekuji

1.foto je popelka 11 kytek stejnych
2.foto je ta jedina kterou neznam:-D

Jde tam videt i rozdil treba v cukru a i v pestikach na popelce hromadu cukru a druhy nic a i pestiky ma popelka vice hnedych nez druha kyticka..
koogi1
Zdar zdar
Může to být stejnojmenná genetika,ale ta jedna může být jiné feno
po selekci to by vysvětlilo jinou stavbu i vůni té jedné rostliny.

Jinak klobouček dolů :D pěkně to máš prozatím zmáklé.
Mahnee
Ahoj kolegove,tak dnes pridavam foto ze 44dnu kvetu..Od matkare mi bylo receno ze v 50 dnu kosil a byli kytky krasne dozrale tak si myslim ze to neni pravda protoze by to melo byt 6 dni do konce a a pestiky sice hnedy jsou ale trichomy jsou jiz zakalene a ne cire ale tmavych hnedych je minimum :-)takze si myslim ze budou muset zustat dyl..Uz druhou zalivku zalivam cistou vodou bez hnojiv. Kytky kynou a uz jsou pekny..dnes je to celkem 3 den na vode a jeste podle meho budou tak 10 dnu ale uvidime treba prekvapi a budou driv.. Jinak dekuji koogimu za radu a rozuzleni nejspis pro mne nezname situace a celkem dekuji za chvalu..Jinak tady uz to foto je to ve stejny den i noc po vypnuti..
jsou to celkem stejny fotky z profilu jak za tmy tak za svetla..


Foto porad a stale telefon 8mp ale na takovy foto to nestaci:-(
Thrax
Pic, taky jsem pěstoval C99 (ale od femaleseeds.nl) a pod kosu šla 55 den 12/12. Na hnědé pestíky se vyprdni – když to hnědne THC se začíná rozkládat. Nejlepší je, když jsou všechny zakalené – žádné hnědé, žádné čiré. Na druhou stranu je lepší sklízet s hnědými než s čirými :) Jinak to máš super, jestli ty C99 budou podobné tak se máš po sklizni na co těšit! :D
Mahnee
Ahoj thrax tak rikas lepsi jen zakaleny jo? Protoze to uz jsou takze bych vlastne mozna na tech 50 seknout mohl:-) jenze to bych mel jeste malo cisty vody takze asi necham taky do tech 55 abych nekouril chemku:-D a tesim se podle toho co pises jsem rad ze se mam naco tesit :-D dekuji ti za info;-)
Mahnee
.
Mahnee
V
fanan
ahoj ta jedna co ti tam dělá chaos vypadá na kvalitního bílýho rusáka.neni to na 100% ale to co jsem měl ze semínek i klony vypadalo úplně stejně.
Mahnee
Ahoj groweri, tak dnes je holkam 52 dnu a necham jim svitit do stredy a pak 2 dny tmu a v patek bude jejich konec:-)Krasne se nafoukli od toho co bylo predtim a tvrdy jsou jak kamen:-)Dnes jsem je naposled zalil a tim ze je to posledni tak jsem je vzal pekne do lazni..Prolil jsem je hromadou vody rovnou ze sprchy:-DTake uz jsem si v tydnu udelal zastipek a dnes jsem ho ochutnal a musim rict ze je to kvalitni kurivo:-)Pridam par fotek dokud jeste stale kvetou a take uz prave fotecku toho suchyho kousku..

Kdyby mel nekdo zajem muze si uz lehce tipnout na vysledek pak uz jsem pridam jen foto az bude po depilaci tedkon uz se nic nemeni tak foto davat nebudu..


A fanan:dekuji za tip jestli by to bylo ono tak bych urcite nikdy premyslel ze to zkusim.Ta fotka te susiny je prave ta kyticka co je jedina jina,tak muzes kouknout..;-)
Mahnee
Ahoj groweri, tak dnes je holkam 52 dnu a necham jim svitit do stredy a pak 2 dny tmu a v patek bude jejich konec:-)Krasne se nafoukli od toho co bylo predtim a tvrdy jsou jak kamen:-)Dnes jsem je naposled zalil a tim ze je to posledni tak jsem je vzal pekne do lazni..Prolil jsem je hromadou vody rovnou ze sprchy:-DTake uz jsem si v tydnu udelal zastipek a dnes jsem ho ochutnal a musim rict ze je to kvalitni kurivo:-)Pridam par fotek dokud jeste stale kvetou a take uz prave fotecku toho suchyho kousku..

Kdyby mel nekdo zajem muze si uz lehce tipnout na vysledek pak uz jsem pridam jen foto az bude po depilaci tedkon uz se nic nemeni tak foto davat nebudu..


A fanan:dekuji za tip jestli by to bylo ono tak bych urcite nikdy premyslel ze to zkusim.Ta fotka te susiny je prave ta kyticka co je jedina jina,tak muzes kouknout..;-)
buggo
skvélá práce chlape :-) gratuluju :-)
Mahnee
Dekuji ti kolego;-)
Mahnee
Tady jsem jeste udelal jedno foto vrsku..
Mahnee
Tak dnes je posledni letni den a holkam se vyplo posledni slunko na 54 dnu:-) tedkon uz jen odpocinou st, ct a v patek bude jejich den:-)
Mahnee
Zdravim kolegi, tak holky uz to maj za sebou nechal jsem jim bohuzel jen jeden den tmy ne receny2 protoze dnes odjizdim na celi vikend pryc a bylo by to na tme celkem 5 dni coz uz mi prislo jako blbost..strihani listu mi zabralo celkem 2:30cca ale jinak skvela prace:-) takze tedkon pridam nejaky foto budu ho davat rovnou z mobilu tak snad nebude nejak naruby:-(

Kdo bude chtit muze si tipnout podle vzhledu jak to tedkon vypada a vitezovy poslu k+ jinak zatim budem cekat a pak pridam fotky az to bude;-)
Mahnee
Zdravim kolegi, tak holky uz to maj za sebou nechal jsem jim bohuzel jen jeden den tmy ne receny2 protoze dnes odjizdim na celi vikend pryc a bylo by to na tme celkem 5 dni coz uz mi prislo jako blbost..strihani listu mi zabralo celkem 2:30cca ale jinak skvela prace:-) takze tedkon pridam nejaky foto budu ho davat rovnou z mobilu tak snad nebude nejak naruby:-(

Kdo bude chtit muze si tipnout podle vzhledu jak to tedkon vypada a vitezovy poslu k+ jinak zatim budem cekat a pak pridam fotky az to bude;-)
Mahnee
Jeste nektery fotky dam vecer az budu u pc protoze z mobilu je to tezce nanic;-)
Mahnee
tak tady jeste neco a uz nebudu otravovat;-)jsou tam 3 provazky ktery jsou naplneny od kraje ke kraji..
porotce
309g
Mahnee
Ahoj tak pridavam konecne vysledek tohodle kola..
Kytky jsou krasne suché a vonave.
Koureni je to dlouho trvajici a vynikajici a krasne vonave a tvrde jak sutr ..

Celkem po ususeni toho mam celkem peknych 292g krasneho a vonaveho koureni:-D

Vyherce tipovacky je asi jasny protoze tipujici je pouze jeden a skoro az uplne presny porotce tim padem mu dekuji a posilam vyhrane K+...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma