Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Rascal33's Power Plant, Durban Poison, Jack Herrer, OUT 2k13 - Klikni zde pro originální téma
Rascal33
Tak sníh nám pomalu mizí, což je každý rok neklamné znamení, že je třeba začít přemýšlet co s nadcházející zahrádkářskou sezónou.




Pro letošní out mám nachystány tři genetiky:



Power Plant
by Dutch Passion - 5 regular semen

na tenhle strain se chystám už déle, ale z prvních 5ti semínek se mi loni, aniž bych si byl vědom nějakého stresu či nestandardních podmínek, vylouplo 5 samců (!), tak doufám, že druhá půlka balíčku už bude úspěšnější.. (alespoň jedna samice by bodla :c)))


Durban Poison by Dutch Passion - 1 feminizované sémě

lehké až středně silné, nenáročné kouření dozrávající v půlce října


Jack Herrer by ??? - 1 regular

tohle semínko mi už delší dobu leží v lednici, tak jsem zvědav, jestli alespoň vyklíčí. K pěstování JH venku jsem byl poměrně skeptický, ale po tom, co mi loni vyrostla a v půlce listopadu krásně dozrála jedna mini kytka JH, kterou jsem dostal darem někdy v půlce června a ven jsem jí dal spíš jen tak ze zvědavosti, to zkusím, třeba to letos taky klapne



Hlína:

BioBizz - AllMix


Hnojky:

BioBizz - Grow, Bloom, TopMax
Canna - Rhizotonic
Dellies
Taky tento rok pojedu Durban Poison od DP venku. Tenhle strain jsem si přál hodit ven alespoň 5 let, takže tento rok se konečně uvidí. Dal jsem naklíčit 4 semena (na matku) a všechny za 3 dny vytřelily úplně stejně. Tvůj thread budu netrpělivě sledovat :) Ať to roste!
MedvedBrtnik
Hoj kluci, trošku brzo na zahajování sezóny, ne? :D Ale taky se nudím, takže v boxu už mi klíčí sémě od Dutch Passion. Chtěl jsem jen podotknout, že Durban Poison jsem jel od Nirvany i od Dutch Passion a u druhé zmiňované banky pokud nechytnete dobré pheno, tak je to docela plané kouření a moc ho nedoporučuju. Nirvana má zase problém s dozráváním, teď už teda mají jen nějaký Urban Poison, ale všechny kytky zhulovaly naprosto neskutečným způsobem, jeden z nej outdoorů, co jsem kdy kouřil, až letos to na něj dotáhl Passion 1 z regular semen, jinak žádný jiný vzorek neměl šanci. To jen tak pro Vaše info, pokud to tu Rascal nechce mít zasrané, nechť příspěvky nechá smazat. Osobně jsem letos koupil dva outdoor mixy s Frisian Dew, Shamanem a Passionem 1čkou, klíčivost 100%, takže tady spokojenost a jsem hodně zvědavý, jak to bude dojíždět a jaká bude funkčnost, protože na DP slyším poslední dobou samé nadávky. Good luck a budu sledovat. :)
Rascal33
Čau!
Letos je jedničkou ten Power Plant. Ty jsem zasadil už teď, abych stihl do května vyselektovat nějakou pěknou matku a udělat řezy.

Durban poison je jen jedno fem. semínko, které mi zbylo od loňska, nic moc si od toho neslibuju, tak uvidíme. Pravda, že žádná pecka to není... ale ještě jsem nezkoušel ty kytky sklizené později, tj koncem října, třeba to ještě trochu dojelo :c) třeba nebo bude letos lepší pheno :c)
Rascal33
první vlaštovky a oddělení siamských dvojčat Power Plantu :c)

Překvápko! Na to, jak ta semínka byla velká (tak 3 mm max) začaly z jednoho semínka lezly dva klíčky, tak jsem byl zvědavý jak to bude vypadat a normálka dvojčata! Nicméně už bylo trochu větší, aby moly přežít oddělení, takže pokud oba klíčky přežijí oddělení, bude těch PP nakonec 6 :c)

Všechna semínka od DP vyklíčila, jen JH je očividně kliďas... tak uvidíme jak se to bude vyvíjet :c)
Rascal33
OPERACE! :c)
Rascal33
Aktuální stav:

Takže JH nakonec nevyklíčil, takže letos budou jen dva strainy, ale co už.. :c)

Naproti tomu obě siamská dvojčata PP přežila operaci, takže ve výsledku počet kytek nezměněn.

Durban Poison byl z podstatně většího semínka, takže má před ostatními Power Planty náskok. Všechny kytky už za sebou mají první FIM zástřih, ve většině případů se povedl a kytky vyhodily minimálně 3 vrcholky, přikládám fota některých z nich.

Jinak se mi začal oběvovat stejný trabl jako u minulého kola a sice, kytkám od prostředka blednou některé listy, nevíte někdo, čím by to mohlo být? Podmíky stejné jako vždycky, teplota 24-28, vlhkost 35-60%...
Rascal33
Tak jsem asi objevil jádro problému se světlajícími listy.

Změřil jsem si doma pH a zjistil jsem, že nám doma teče voda s pH skoro 8!

Takže koupeno a aplikováno Dry pH down, pH zálivky tak 6, tak uvidíme, jestli se to bude s časem zlepšovat..
Rascal33
tak příprava v plném proudu.. DP jsem dal za okno a z PP už nechávám nakvétat řezy některých kytiček, tak uvidíme na čem jsme :c)

Regulace pH pomohla, listy už mají přirozenou barvu!
Rascal33
Tak už nám těch řízků přibývá...:c)

čtyři řezy PowerPlantu se už chytly, tak je večer schovávám do tmy aby nakvetly, tak se uvidí, jestli druhá polovina semínek bude na samice trochu bohatší (loňské 0 z 5ti bych opravdu nerad opakoval :c)))

Jinak Durban Poison jsem dal za okno asi moc brzo, začala lehce nakvétat, nicméně místo ve skříni jsem potřeboval a za pár týdnů si DP na nějaký květ už ani nevzpomene :c)
Rascal33
Tak jsme se ani nenadáli a léto se už přehouplo do své závěrečné třetiny a blíží se nám podzim...:c)

Kytky se mají k světu, PowerPlanty pomalu přestávají růst a Durban Poisny, které mi na okně lehce nakvetly, začínají už nasazovat na květ..

Objevila se i nějaké reinkarnace fialového phena Mandaly #1, která mi na zahradě formou autoosevu vegetuje už 4. sezónu...

Dva PowerPlanti šli ke kámošovi do skleníku, ale moc (vůbec) je nezastřihával, tak už se mu plazí po stropě, tak jsem zvědavý jak dopadnou Ti :c)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma