Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Ventilace a pachovy filtr na 600W v panelovem byte - Klikni zde pro originální téma
shpongle
Ahoj, potreboval bych poradit ohledne ventilace a pachoveho filtru do growlab homeboxu 1,2x1,2x2m. Jak vykonne komponenty si mam zvolit, aby klima v boxu bylo idealni a pri kvetu nebylo nic citit ven z bytu, pripadne jak to vyresit v boxu atd., poradi nekdo kdo vi??
Grazzl
stačilo pokouknout ve fotogaleri u jiných členů jaké komponenty použivají no vzhledem k tomu že k paneláku bývá v léťe dost horko zvol radši ventilaci mírně předimenzovanou klidně i tohle http://www.e-grow.cz/products/can-fan-ruck-160l-ufo-/ a k tomu adekvátní pacháč,regulátor otáček nejlíp i s thermostatem popřípadě sice dražší větrák kterej to má už zabudovaný .....isoflex a větrák řádně zaboxovat aby ses vyhl hluku alespoň částečně a odtah vytáhnout ven ale to se v panelaku řeší těžko
shpongle
A kolik metru krychlovych na filtr a pritah? Neni to ufo moc silne? Pestovat chci zacit v prubehu brezna a snad sklidim drive nez nastanou velke vedra,jinak to neplanuji, abych nemel ve skrini 35 stupnu. Jako odtah chci pouzit knihovnu z Ikea a tu pripevnit na ventilacni okno a udelat na ni diru na odtah. Nademnou je jeste jedno patro, tak snad to nepujde moc do cizich oken.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma