Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
3x Orange Bud, 1x OG Kush, 1x ERSB 125w CFL/250w HPS hlína No. 3 - Klikni zde pro originální téma
iabek
Čau čau, tak jsem tu s další rundou. Po mírně rozpačitých zkušenostech s řezy jsem se rozhodl tohle kolo odjet ze semen. Na rozdíl od řízků se semeny otevírá široká nabídka semen od tisíce a jedné banky. Bylo třeba vybrat alespoň dva modely co se nebudou ve skříni vyloženě tlouct a dokvetou co nejdříve abych mohl sjet ještě jedno kolo do léta. První rozhodnutí padlo na Orange Bud od DP, naprostá klasika, byl to můj první model co jsem jel indoor před několika lety v garáži a do teď obdivuju co všechno přežil :-D. Jako další jsem vybral OG Kush od Dinafemu (čímž jsem zavrhl to, že se nebudou ve skříni třískat :-D), jsem zvědav co z něj bude, leckdo to tu teď taky jede, tak uvidíme :-).

Sestava:

Světlo: na růst 125w modrý CFL, růst/květ 250w HPS (GIB lampa, el. předřadník)
Substrát: Plagron GrowMix + ještě 10l perlitu na 50l substrátu
Hnojivo:

  • Plagron: Alga Grow i Bloom, Enzymy, Vita Start, Sugar royal
  • Canna: PK 13-14
  • AH: pH-, Final solution

Větrání: ACM-125 234/328 m3/h
Skříň: 50*75*120cm

Tady se toho od minule moc nezměnilo, jen jsem vyměnil mizerné VKOčko za lepší ventilátor http://www.ventilator-expert.cz/dia...8-m3-h/d-70822/ a na podlahu jsem udělal dno z nopovky.

Osazenstvo:

  • Orange Bud - Dutch passion (semena)
  • OG Kush - Dinafem (semena)
  • Ed Rosenthal super bud - od člena G (řízek)
iabek
Semínka jsem 2.1.2013 dal na 48 hodin do vody, pak hned do hlíny, za cca týden vylezly první klíčky a květináčky putovaly pod CFLko. Jeden ze dvou OG bohužel nevyklíčil, respetive vylezl, ale norezvřel děloháky a zašel - čest jeho památce, snad se příště kluci od Dinafemu polepší. Fotky jsou postupně z 13.1., 16.1., 17.1. a 19.1. Jsou na nich jak moje kytičky tak i prcci co rozjíždím pro kámoše (Power Plant a Ganesh Spirit - ta je o 14 dní pozadu).
iabek
Tady jsem je bohužel musel na 14 dní opustit a přenechat v péči kamaráda. Ten je cca 25.1 zastřihl a 28.1. přesadil do větších květníků (PP putoval do jeho budoucího domava a GS ještě zůstala). Přesazení bylo třeba jako sůl, ač je Growmix předhnojen v malých květnících už měly málo živin a bylo to na ních znát... To jsem kvůli svojí nepřítomnosti nepodchytil a nedal jim trochu Grow hnojiva, ale nakonec se tolik nestalo.

Jinak ty dva květníky a la Airpots co můžete vidět na fotkách jsem udělal z nopovky, leckdo tu o tom mluvil, že to jde, že to musí být stejný jako originál, ale nikde jsem neviděl jak žádnej příklad. Nopovka mi zbyla z podlahy, tak jsem je na zkoušku udělal. Od tohohle pokusu nelze čekat příliš, pozorovat něco na 4 kytkých a ještě ze semen že :-D. No každopádně subjektivně nejslabší a nejsilnější OB dostaly "Airpot" a OG a prostřední OB normální květník. Objem hlíny je ve všech květnících stejný.
iabek
Tak tady už se vzpamatovávají, docela se zazelenaly, nasazeno HPS.
iabek
Krásně jedou a tady je vidět že OB a OG si asi moc rozumět nebudou :-D, OB letí nahoru, kdežto OG dělá střapatý keřík, zkusím to nějak ukočírovat, ale kdo ví jak to dopadne. 7.1. tam ještě do pětice všeho dobrého přibyde ERSB od místního člena (tímto díky, že mi prodal jen jednoho, resp. dva prcky)
iabek
Tak jo, malá aktualizace, vpředu je vidět řez ERSB, je dost pozadu, ale tak už to prostě vyšlo, myslím že to částečně dožene. Zbytek dobrý, roste to, do konce týdne přepnu, ale už teď se bojím o místo nahoře...
iabek
12.2. přepnuto na květ
iabek
:-)
iabek
Tak musím říct, že zatím naprostá spokojenost, jen je to dost na hraně s místem nahoru, snad už o moc nepoporostou.

Solím jim o sto sedm (4ml/l bloom, 1ml/l Sugar royal 1 týdně), možná by snesly ještě přidat, ode dneška nasadím P-Kčko, na obalu na začátek doporučují 2,5ml/10l, tak dám na 2l lahev 0,5ml. P-K hnojím poprvé, takže jestli k němu máte nějaký doporučení a podobně, uvítám :-).

Pobral jsem spodky, zatím jsem jen zaštípl nasazené spodní květy, listy tam nechávám, obírám jen to co jde samo, nebo je ve špatnym stavu. Přijde mi to zbytečný, když z nich kytka může brát živiny, navíc je to dobrej indikátor toho, co zrovna spotřebovává.

Na fotkách je vidět že OB je světlejší než OG a ERSB (ze kterýho je mimochodem parádní kytka - další kolo pojedu nejspíš řezy od tohohle matkáře).

Čus :-)
iabek
Tak každotýdenní update, je to paráda, jen ta výška, přinejhorším hodím větrák na bednu no.
iabek
Ahoj, další týden je pryč, kytky rostou hezky, o to nic, bohužel jsem tady na fóru narazil na problém hermatění genetiky od DP a obávám se, že se mi to taky přihodilo (tady jsou fotky a něco k tomu http://grower.cz/forum/showthread.p...033#post1078033). Uvidíme jak to nakonec dopadne, jsem z toho dost zklamanej :rejp: protože tenhle pěst byl rozjete moc hezky.

Třeba to nakonec nebo tak zlý, ale za 4 týdny do konce se toho ještě může dost pokazit. Každopádně už se poohlížím po návodech na haš, materiálu tam bude asi dost, takže by mohl vyjít alespoň ten...

Fotky:

1 - 3 - celek


4 - 5 - ERSB, na to jak byl pozadu se pěkně vytáhl, byl by super na SOG, zatím jednoznačně nejbrutálnější nasazení pálek z celý bedny. Tuhle genetiku budu chtít někdy jet samotnou.
iabek
Foto:

1 - 2 - OB, nejsativovější pheno, hodně dlouhý pálky - tak 30 čísel. Nejvíc se u něj bojim hermení, byl malinko přehnojenej, tak teď byl chvilku jen o vodě.

3 - 4 - OB, největší kytka, hodně roztahaná, indikovější pheno, chtěla by víc nakrmit, musim jí něco dodat.
iabek
Foto:

1 - 2 - OB, taky to indikovější pheno, docela se mi ta kytka líbí, ikdyž na ní bude asi nejmíň.

3 - 5 - OG kush, taky moc hezká, indika, cukruje jako divá a ta vůně - hodně výrazná sladce-chemická. Moc se na něj těším.
Hy3nA
čau,vypadaj dobře:)
jak je máš vysoký?já je mám asi 25-30cm a stejně se mi zdá,že to ta 250w moc neprosvítí. no až budou palice, a míň listů,tak to třeba bude vypadat jinak :)

edit: tak sem kecal, sem to ted proměřil a maj asi 35-40
iabek
Hy3nA> Ahoj. Díky, taky se mi líbí :), jen se dost bojím toho hermení. Tohle kolo mi dost přerostlo, jel jsem ze semen a trochu mě to překvapilo. Od květníků můžou mít tak 70cm, ale ty spodní pálky jsem průběžně vyštípal, takže jsou tak 25 - 30cm odshora - jak píšeš a možná jsem mohl jít spíš na 20 - 25cm. Jen u toho Eda a nejsativovějšího OB jsme nechal víc, myslím že to snesou.

A díky za Káčka, za měsíc se ukáže jestli jsem si je zasloužil :injured:
iabek
tak po 3 dnech kdy jsem je nevidel se ukazaly banani asi na dvou kytkach, zejtra jdu koupit pinzetu, kompletne to projit a neco vyfotit... fuck
Mahnee
Ahoj kolego tak me to mrzi ale drzim palce aby jsi to vse podchytil v cas;-)
iabek
Diky ti dik, zatim jsem nasel asi 3, takze kdyz to peclive projdu a vsechno ocesu, tak bych tohle tempo vyskytu mohl ukocirovat...
iabek
Ahoj, tak dalsi tydeni up, az na ty 3 banany je to zatim dobry (zaplat panbu). OB jsou porad radne nedokrmeny, liju jim ted 4ml/l bloomu a 1ml/l PKcka, s tim PKackem jeste pritlacim.

Myslim ze ted 3 tydny do konce uz muzu hodit nejakej tip na sklizen :D - myslim ze toho tam bude okolo 140g (na fotkach to mozna vypada trochu lip). Za mesic se ukaze jak dobrym prognostikem jsem.
iabek
14 dní do konce, ta barva je bída, ale pálky jedou slušně. OB házejí listy trochu do fialova, hlavně to sativovější pheno. Přes velikonoce tam mám od kámoše půjčenej drip od gardeny, tak snad jsem to dobře nastavil a nic se za ty 4 dny neposere. Kosil bych rád okolo 60. dne, takže teď dostávájí poslední dávky hnojiva a pak nasadím Final solution.
iabek
Ahoj, tak jen pár fotek z 53. dne, větší focení udělám před kosou, tu plánuju mezi 56 - 60. dnem.

Kytky už jsou pěkně vyšťavený, ten konec jsem jim nějak nezládl dát dost hnojiv. Poslední zalivku s hnojivem dostaly na 46. dni květu, pak průplach pod sprchou a voda s Finalem.

Jinak jsem v úterý udělal z každý kytky záštipek (cca 0,2 - 0,3g) a v pátek byla první koštovačka. Dojmy více než dobré :D. Ochutnáváno v pořadí OB, OG, Ed, OB a zakočeno archivním Mazarem a Euforkou. OG a Ed byly skvělí už teď, OB nebyl moc výraznej. Ale je ještě zatraceně brzo vynášet soudy :)
Mahnee
Ahoj kolego;-)tak koukam a klobouk dolu. Takovy basetbalovy palky pod 250W je krasa se koukat;-)A je dobry ze jsi kyticky celkem krasne zachranil od bananu;-)
iabek
Ahoj, vypadá to na docela hezkou sklizeň, tak mám radost. No uvidíme, včera jsem na jedné spodnější větvičce našel skoro zralé semeno. Takže je možný, že tam občas někde něco bude, ale žádná katasrofa snad :einstein:.
iabek
Tipovačka

Tak jo, klasiká tipovačka, K pro tři nejpřesnější. Uzávěrka je v pátek 19.4. ve 12:00.
Jamés
224,6 g
alpa
135
VFR
Cau. Tip je 130g

Co OB, zadne naznaky hermeni? Kdy si semena kupuval?
Pripadne dik za info

V.
iabek
citace:
Původní příspěvek od VFR
Cau. Tip je 130g

Co OB, zadne naznaky hermeni? Kdy si semena kupuval?
Pripadne dik za info

V.


Je o tom neco malo vys... Jinak jo, hermil, par bananu jsem z nej oskubal. Seminka jsem kupoval koncem minulyho roku. Je to proste ta "nova" OB genetika s tendenci na konci fialovet a hermit.
mikael
Tipnu si 140g :)
Hy3nA
150, pěkný kytky :)
Zdar,máš to pěkný.. 138,5géé přeji víííc..
Mahnee
159G Ale preji urcite vice;-)
Nicker
218 g
sailinder
peknych 192g
Murph
kvalitnich 180g :-)

edit:kde jsi kupoval semínka? regular nebo femin.?díky!
iabek
Výsledky

Tak prostým součtem z fotek na váze to je 208,62g, vzhledem k tomu, že dvě jsem si zapoměl cvaknout úplně obrané od stonků a něco málo už před vážením ubylo, se asi nebudu příliš mýlit, když řeknu že toho bylo zcela nádherných:

200g

Časem sem nahážu víc fotek a fotky sušiny se smoke reportem, jak už je zvykem. Tohle kolo se podařilo zcela nad očekávání a mile mne přkvapily kytky ze semen, když pominu trochu stíhy ohledně hermení OB které se sice dělo, ale v míře zcela únosné. I se semínkem OG jsem měl šťastnou ruku a myslím že lepší v tom paklu nebylo, protože 50g nekompromisně šutrózních palic na jedný kytce pod dvěpade je melej zázrak (alespoň pro mě). No a Ed od místního člena, kterej přibyl na poslední chvíli mne dostal úplně, můj osobní tip byl 15 - 20g a píš k těm 15. Výsledek? 22g a vypadají že je v trichomech někdo vyválel :-D. OB je z toho vlastně nejslabší, výnos hezkej, ale je docela řídkej (jenže ono s tim OG je těžko se rovnat...). Ikdyž zase, ten jeho stav... na tyhle slunečný dny (konečně!) snad to nejlepší.


citace:
Původní příspěvek od Murph
kvalitnich 180g :-)

edit:kde jsi kupoval semínka? regular nebo femin.?díky!


Z 5semne.cz kde jsem využil akce 2+1 zdarma a všechno fem.
iabek
Vyhrávají:


  • Nicker
  • Murph
  • sailinder

iabek
Orange Bud

Jak už jsem psal na začátku - srdcovka. V průběhu pěstu jsem vůči němu byl docela skeptickej, ale nakonec mě zase o svých kvalitách přesvědčil :).

Šišky mají trochu vzdušnější strukturu, ale žádná hrůza, voní středně intenzivně po grepech.

Tenhle model rozhodně chce alespoň měsíc ve sklenici než dosáhne svojí delikátní chuti. Potom to ale stojí za to, velmi lehký, světlý kouř chutnající po sladkých pomerančích :drools: Stav nastupuju nečekaně, dokouříte, máte pocit že nic a najednou za dalších 10 minut už se jen culíte na svět :D. Velmi uvolněné, veselé společenské high - pro mě naprosto ideální. OB má u mě v boxu určitě rezerevačku do budoucna.

8,5/10
iabek
Ed Rosenthal Super Bud

Docela tvrdé, brutálně osypané šišky i okolní lístky a to i zespoda.

Překvapení tohohle kola, mezi kámošema asi nejlépe hodnocenej model. Má výbornej poměr chuť/síla. Hutný kouř plný chutě tropico-sour, bych snad řekl :D. A jak je dobrý, tak je i silný :smash:, stav je docela vyvážený, při rozumném dávkování čisté high, ale když to přežene, skončíte v gauči s očičkama milimetr od sebe a tupým úsměvem. Né nadarmo jsme mu začali říkad Ed Rozendal :D. Takže taky můžu vřele doporučit.

9/10
iabek
OG kush

No tohle kolo se mi sešla hitparáda modelů, každej je úplně jinej, ale každej je výbornej...

Tahle indika jak poleno od Dinafemu udělal rozhodně nejtvrší palice co jsem zatím měl a klidně bych to srovnal s model z pod 6kila. Během květu voněl intenzivně sladce-květinově. Po usušení velmi intenzivní vůně sladkého skunku, byl mírný problém se skladování a do hospody stačilo přijít tímhle modelem v kapse na to aby vás obsluha prosila, ať si to jdete kouřit ven :D

Kouř je plný hutný, hašišovitý. Chutná zemitě s nádechem citronů a máty. Stav je docela chill, ale zase nepřehnat. Kamarád skončil po větším špeku na posteli, kde se jen smál a volal "cos mi to udělal, cos mi to udělal" :D :rocket:

9/10
iabek
xc

________________________

prosim smazat, jen jsem se hrabal va svych vlaknech a omyl to postnul, diky
fanan
Ahoj.Ať na ty fotky čumim jak to jde tak nemůžu najít něco co by se aspoň trochu podobalo tomu edovi.
iabek
Ahoj, v tech pozdejsich fotkach se ztratil mezi ostatnima, dodaval jsem ho pozdeji, cili z nej byla pekna SOGovka.

http://grower.cz/photos/024012/0173.jpg
http://grower.cz/photos/024012/0174.jpg
- predni kytka v pravo

http://grower.cz/photos/024012/0175.jpg
-viz popisek


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma